fıstıklar ben kaçar :sinifsinif:
hepinizi öptümmmmŞeniz
ben tibeti yaptıııımm bu arada artımı alemmm aklinialirimsmile
bugünde bana yaldız yokk-tatlicadiarzu-
yuhhh soruya bakkk:1shok:
yuhhh soruya bakkk:1shok:
uleeen dakka 1 gol 1 naniknanik kaçırtmaya mı uğraşıyon canım sen beni :1ninca: sırnaşık şey sorun derken nası bi şey canım acaba? masaj yağları kullanıyosun sporunuda yapıyosun sonuç harika olucaktır :lepi:
cnm o 3 mil fast ben de yapıyorum zevkli o..
kızlar ben koç olamam. çok fazla nete girme fırsatım olmuyor girdiğimde anca geçmişi okuyabiliyorum sizlere faydam dokunmaz.......
saka yahuuuu gozunu korkutayım demıstım aklinialirimsmile
afferın hemen nası baglamıs saolasın bebeeem ınsallah ınsallah olumunekankayizsmile
evet yaa ben de pek sevdım opuyorumnanaktan
canım ya bı sey olmaz dokunur dokunur ben ıstıyorum senın de koc olmanı ınsallah süprizzzzz opuyorumnanaktan
ooooooo supermıs kocum benım ole olsunnn tabıı kı deeee oohhhh ver cezayı ver cezayıı :)))
nooolur bana bi çare gösterin :sinifsinif: 23 günüm kaldı. 60 dan 55e düşmek için. 58 olmuştum 59 a kayıyorum yine. Bana bi diyet programı bi şifalı çay önerin. Yardım edin banaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
spaztcım başka etkileri varmıydı adet düzensizliği falan bende o gibi durumlar yokta yinede korktum :gitme:
canlar ben trufun ceza sistemine dewam edelim derim kaydirigubbakcemile2
kaçamak yapan sonucuna katlansın dimi ama... çok canınız çektiyse abartmadan yiyin tabi ama yediğiniz saat te önemli saah saatlerinde olması hepimiz için daha hayırlı olur
zencefili ister taze olarak ister baharat ını tüketebilirsiniz
mesela çayına veya taze meyve suyuna (azcık çaykaşığının ucunda acıdır çünkü biraz)
katarak için
taze olanını da kes bir parça bozuk para büyüklüğünde mesela 1 tl kadar kes ve ye
ama yine dikkat tazesi dahada acı ama olsun yiyin yiyin çok şifalı
canım resim netten kötü çıkmış ama başkada bulamadım
şimdi tarifi geliyooooo ama tarif bana zor geldi
teşekkürler canım.da bu şey adile naşitin kavanozuna dönmesin. akşama bi enerji patlaması yaşamayayımmutfaktaydım kızlar yemek koydum ocağa ehehebaya bi sayfa geçmiş yine:)))
trufum toz zencefil ve tarçını azıcık balın içine kat ye boğazına falan çok iyi gelir ....
Malzemeler: 1/2 kg kabuk tarçın, 200 gr karanfil, 200 gr zencefil, 6 lt su, 3 kg şeker, 2 limon suyu. Yapılışı: Bütün malzemeyi 3-4 saat kaynatıp, 2 limonun suyunu ekleyin. Bez bir süzgeçten geçirin. Soğuyunca cam kavanozlara koyun. Kanelayı da hem sıcak, hem de soğuk içebilirsiniz. Dilerseniz, beyaz süt tatlılarının üstüne de koyabilirisiniz.
trufçum
malzemeleri yarıyada indirebilirsin canım baharat lezzetinide seviyorsan soğukta içilir içine buz atarsın yazın missss
birde aktarın eşime verdiği tarif var ama gr belirtmemişş
zencefil
havlıcan
karabiber
acıbiber
arzuya göre şerbet boyası
ve şekerr
saol canım benim Şeniz trufada çok tşk ederim koçluğu için :lepi:
tamamdır o zaman kaptanlık pazubandumu taktım koluma Şeniz
uleeen dakka 1 gol 1 naniknanik kaçırtmaya mı uğraşıyon canım sen beni :1ninca: sırnaşık şey sorun derken nası bi şey canım acaba? masaj yağları kullanıyosun sporunuda yapıyosun sonuç harika olucaktır :lepi:
canlar ben trufun ceza sistemine dewam edelim derim kaydirigubbakcemile2
kaçamak yapan sonucuna katlansın dimi ama... çok canınız çektiyse abartmadan yiyin tabi ama yediğiniz saat te önemli saah saatlerinde olması hepimiz için daha hayırlı olur
demek öle ha cadıı senii :roflol: :roflol:
verim dimi hatta vermeye gerek yok herkeste böle bi oto-kontrol oluşsun kendi kessin cezasını :mymeka: Şeniz
hayır canım başka hiç bir belirtisi olmadı. sadece boşaltım. ikisi de sıkıntılıydı ama onların.küçük büyük yanimafoldumben adetlerim düzenliydi.kızlar bir iki yılda bir kontrole gitmek gerek jinekolağa. rahim, yumurtalık bi kontrol ettirmek lazım.
hayırlı olsun koçum benimmm:mymeka::roflol:
truf koçluğun için sağolasın parmakların dert görmesinopuyorumnanaktan
linguist daqlım sen biliyn garii zezayı neyinn
kafana güre takıl guzumm:ecrin_bebek:
teşekkürler canım.da bu şey adile naşitin kavanozuna dönmesin. akşama bi enerji patlaması yaşamayayım
bunlar zor ya ben yapamam bunları hem evde bu malzemeler yok.
lohusa şerbeti olmazmı ki
hah diğer adı zaten lohusa şerbetii bunun kimse bilmmiyo diye dimedim yaaaa :lepi:
canım neden bu kadar acele ediyosun ki bilmiyorumkismile sıkma kendini şifalı çay mucize iksir diye de bi şey yoktur kaydirigubbakcemile azcık günlük aktivitelerini arttır yediklerine dikkat et yeşil çayını eksik etme gerisi kendiliğinden gelir zaten :lepi: vereliniortak
teşekkür ederim canım .
teşekkür ederim canım. ben bunu hiç görmedim. bulabileceğimi de zannetmiyorum.
teşekkürler canım.da bu şey adile naşitin kavanozuna dönmesin. akşama bi enerji patlaması yaşamayayım
hah şöyle devir teslim törenini yapıyım da içim rahat etsin
omzumdan bi yük kalksın değil mi yani
rica ederim canım seve seve.
evet haklısın
bence de
truf koçluğun için sağolasın parmakların dert görmesinopuyorumnanaktan
linguist daqlım sen biliyn garii zezayı neyinn
kafana güre takıl guzumm:ecrin_bebek:
opuyorumnanaktansağol canım
inşallah dert görmezler
çünkü onlar benim herşeyim.
hah diğer adı zaten lohusa şerbetii bunun kimse bilmmiyo diye dimedim yaaaa :lepi:
gıı lohusa şerbeti bilinmemi heç:))içmedim hiç o ayrı mesele Şeniz
iddiaya girdim nişanlımla. ooooooooof mahvoldum ben. Yapamazsın dedi. Yaparım dedim daha 1.5 ay vardı. zaman akıp gitti. Napıcam şimdi :a015: 5 i biyerde falan varmış her neyse. O işe yarıyor mu? red pepper mi alsam bilmiyorumkismile
1,5 ayda rahatca werebilidin kendini sıkmadan eğerr stress falan yapmasaydın :hulya:
red pepper falan bunların hepsi para tuzağı ve vücuda ne gibi zararları war tam olarak bilinmiyo bile bu tür şeylerin bence paranı ve sağlığını boşa ziyan etme olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yok bibeem bi tatlı kaşığından bişi olmaz..soğuk algınlığına boğaz ağrısına ses kısıklığına birebir faranjitten korunmak için kış aylarında sabahları tüketiyorum böle ben olumunekankayizsmile
Detoksla verdiğini geri mi aldın cınım ya..günaydın kızlar 57.5 geldim 200 gr gitmiş:) öpüyorum hepinizi
Fıstıkım 1 kaç günde o kadar kilo oynar ama beden ölçün oynamaz.. o yüzden sıkma canını Şenizyaaaaa hasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhh 50 . 2 3 4 cıksa anlarım da 9 noluyor acabaaaaaa ben mesaj neyım gondermıyorum burcuya küstüm sanırım ben kas yaptım kas da agır gelıyor o yuzden boleeeeeeeeeee(((
Sen kıyafetle mi tartılıyon cınım. Yazından dışarda tartılıyon diye anladım da..aman ne güzell hepimiz kaslanmışız bu hafta kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
sabah aklıma gelmedi keşke yağ oranımı ve su oranıma da baksaydım erken çıkmam gerekti tartılıp çıkmıştım bende kaydirigubbakcemile neyse yarın bi bakiim oranlarıma bayanssulusmile
Verdim gitti kaydirigubbakcemile2bu arada dulcim benim tibeti bi artılayıver Kuzu:jeyyar:
Geçmiş olsun canım... boş bırakma mideni.. süt neyim iç bol bol.inş. vermişsindir canım :Saruboceq:
ben artık kiloyuda geçtim acı çekiyom yaw karnım ağrıyo detox gününden bu yana böle...cumartesi başlamıştım işte sanırım oda kötü yaptı beni senağlama
Verdim canım. O 21 dönünce nolduğunu tibet konusuna yazmıştım aklinialirimsmileducineacım bana artı yıldızlız yıldızsız demek ıstıyorum yahu:)
TİBETCİLER
ben 3 defa donunce bıle basım donuyor 21 ı nasıl yapacagım acaba hehehhe :)))
Kuru dut yaştan çok çok daha güzel oluyo canım. Çıtır çıtır cokacimcoookalayım bari yaw:))
kıslar bide kuru dutta iyi geliyomuş dün okulda bi ark. söledi cümle alem biliyo benim sorunumu :sinifsinif: :gitme: ama biraz kaloriiliymiş oda sanırım az yersek sabahları bişi olmas sanırım :lepi:
dut kurusu deneyen oldumu hiç ?
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar, 300 gram vermişim. 58.8 çıktım.
Daha hareketlerimi yapmadım, bademciklerim şişti ateşim var, okula bile gidemedim, ama akşama biraz düzelirsem yapıcam yesacım birtanemden geri kalmamalıyım delikafadulden
Sana da geçmiş olsun koçum. Koçluğun için teşekkürler.lachesis geçmiş olsun canım
ben de gittikçe kötü oluyorum
bugün gözümü açamıyorum
içim de bi volkan var sanki
boğazım ve akciğerlerimin girişi yanıyo sanki
elim ayağım titriyo
en güzel yanı hiç iştahım yok
Canım ama sen zaten detoksta 1 kilo verdin ve verdiğini geri almadın. Bi haftada tüm fazlalığı vermeye mi niyetlendin yoksa.. :mymeka: Tebrikler canımmerhaba herkese kızlarolumunekankayizsmile
bende sabah bi hevesle tartıldım,çok emindim biraz vermilş olduğuma,e nede olsa tüm hafta hiç kaçamak yapmadım aksine minicik minicik yedim,bazı günler aç bile kaldım yani,misafir ikramlarının tadına bile bakmadım,2 gün spor yaptım.....amaaaa malesefgram oynamamış yine. hala 54.5:sinifsinif:
niye niye? nerde yanlış yaptım yaamafoldumben böyle olunca tüm motivasyonum sıfırlanıyturup mahrum kaldığım herşeyi mideye indirmek istiyorumsenağlama
sizler ne alemdesiniz?
Yemekte ne var cokacimcoookmutfaktaydım kızlar yemek koydum ocağa ehehebaya bi sayfa geçmiş yine:)))
trufum toz zencefil ve tarçını azıcık balın içine kat ye boğazına falan çok iyi gelir ....
:lepi:tamam canım olurum isterse arkadaşlar da bayanssulusmile
Verdim verdim olumunekankayizsmilefıstıklar ben kaçar :sinifsinif:
hepinizi öptümmmmŞeniz
ben tibeti yaptıııımm bu arada artımı alemmm aklinialirimsmile
bugünde bana yaldız yokk-tatlicadiarzu-
nooolur bana bi çare gösterin :sinifsinif: 23 günüm kaldı. 60 dan 55e düşmek için. 58 olmuştum 59 a kayıyorum yine. Bana bi diyet programı bi şifalı çay önerin. Yardım edin banaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?