50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben koç olamam. çok fazla nete girme fırsatım olmuyor girdiğimde anca geçmişi okuyabiliyorum sizlere faydam dokunmaz.......

fıstıklar ben kaçar :sinifsinif:

hepinizi öptümmmmŞeniz

ben tibeti yaptıııımm bu arada artımı alemmm aklinialirimsmile

bugünde bana yaldız yokk-tatlicadiarzu-

tamam canım dulcinea ya bildiririiz kaydirigubbakcemile2 bende öptüm seni güle güle olumunekankayizsmile

yuhhh soruya bakkk:1shok:

bencede ya akannehir

canlar ben trufun ceza sistemine dewam edelim derim kaydirigubbakcemile2
kaçamak yapan sonucuna katlansın dimi ama... çok canınız çektiyse abartmadan yiyin tabi ama yediğiniz saat te önemli saah saatlerinde olması hepimiz için daha hayırlı olur

yuhhh soruya bakkk:1shok:

saka yahuuuu gozunu korkutayım demıstım aklinialirimsmile

afferın hemen nası baglamıs saolasın bebeeem ınsallah ınsallah olumunekankayizsmile

cnm o 3 mil fast ben de yapıyorum zevkli o..

evet yaa ben de pek sevdım opuyorumnanaktan

kızlar ben koç olamam. çok fazla nete girme fırsatım olmuyor girdiğimde anca geçmişi okuyabiliyorum sizlere faydam dokunmaz.......

canım ya bı sey olmaz dokunur dokunur ben ıstıyorum senın de koc olmanı ınsallah süprizzzzz opuyorumnanaktan

ooooooo supermıs kocum benım ole olsunnn tabıı kı deeee oohhhh ver cezayı ver cezayıı :)))

demek öle ha cadıı senii :roflol: :roflol:
verim dimi hatta vermeye gerek yok herkeste böle bi oto-kontrol oluşsun kendi kessin cezasını :mymeka: Şeniz

nooolur bana bi çare gösterin :sinifsinif: 23 günüm kaldı. 60 dan 55e düşmek için. 58 olmuştum 59 a kayıyorum yine. Bana bi diyet programı bi şifalı çay önerin. Yardım edin banaaaaaaaaaa ohaoldumsmile

nooolur bana bi çare gösterin :sinifsinif: 23 günüm kaldı. 60 dan 55e düşmek için. 58 olmuştum 59 a kayıyorum yine. Bana bi diyet programı bi şifalı çay önerin. Yardım edin banaaaaaaaaaa ohaoldumsmile

canım neden bu kadar acele ediyosun ki bilmiyorumkismile sıkma kendini şifalı çay mucize iksir diye de bi şey yoktur kaydirigubbakcemile azcık günlük aktivitelerini arttır yediklerine dikkat et yeşil çayını eksik etme gerisi kendiliğinden gelir zaten :lepi: vereliniortak

spaztcım başka etkileri varmıydı adet düzensizliği falan bende o gibi durumlar yokta yinede korktum :gitme:

hayır canım başka hiç bir belirtisi olmadı. sadece boşaltım. ikisi de sıkıntılıydı ama onların.küçük büyük yanimafoldumben adetlerim düzenliydi.kızlar bir iki yılda bir kontrole gitmek gerek jinekolağa. rahim, yumurtalık bi kontrol ettirmek lazım.

hayırlı olsun koçum benimmm:mymeka::roflol:

teşekkür ederim canım .

canım resim netten kötü çıkmış ama başkada bulamadım

şimdi tarifi geliyooooo ama tarif bana zor geldi

teşekkür ederim canım. ben bunu hiç görmedim. bulabileceğimi de zannetmiyorum.

mutfaktaydım kızlar yemek koydum ocağa ehehe baya bi sayfa geçmiş yine:)))
trufum toz zencefil ve tarçını azıcık balın içine kat ye boğazına falan çok iyi gelir ....
teşekkürler canım.da bu şey adile naşitin kavanozuna dönmesin. akşama bi enerji patlaması yaşamayayım

bunlar zor ya ben yapamam bunları hem evde bu malzemeler yok.
lohusa şerbeti olmazmı ki

hah şöyle devir teslim törenini yapıyım da içim rahat etsin
omzumdan bi yük kalksın değil mi yani
rica ederim canım seve seve.

evet haklısın

demek öle ha cadıı senii :roflol: :roflol:
verim dimi hatta vermeye gerek yok herkeste böle bi oto-kontrol oluşsun kendi kessin cezasını :mymeka: Şeniz

bence de

truf koçluğun için sağolasın parmakların dert görmesinopuyorumnanaktan

linguist daqlım sen biliyn garii zezayı neyinn

kafana güre takıl guzumm:ecrin_bebek:

anladım cnm çook geçmiş olsun olumunekankayizsmile haklısın aslında gitmek gerek :gitme:

saol datlum benim kaydirigubbakcemile2

iddiaya girdim nişanlımla. ooooooooof mahvoldum ben. Yapamazsın dedi. Yaparım dedim daha 1.5 ay vardı. zaman akıp gitti. Napıcam şimdi :a015: 5 i biyerde falan varmış her neyse. O işe yarıyor mu? red pepper mi alsam bilmiyorumkismile

yok bibeem bi tatlı kaşığından bişi olmaz..soğuk algınlığına boğaz ağrısına ses kısıklığına birebir faranjitten korunmak için kış aylarında sabahları tüketiyorum böle ben olumunekankayizsmile

truf koçluğun için sağolasın parmakların dert görmesinopuyorumnanaktan

linguist daqlım sen biliyn garii zezayı neyinn

kafana güre takıl guzumm:ecrin_bebek:

taaam canım sempatiksalakcinni

sağol canım
inşallah dert görmezler
çünkü onlar benim herşeyim.
opuyorumnanaktan

ewde yoğurt kalmamış öğle yimemi yicem(
ben bi koşu markete didiyom canlar kaydirigubbakcemile2

sen daha iyi bilin
faranjit bi örtmen hastalğı olduğu içün

Selam kızlar.. opuyorumnanaktan Detoks sonu 57.1 dim 2 gün içinde geri aldım ama tekrar verdim ve 57 kiloyum şu an kaydirigubbakcemile2 Buraya başladığımdan beri haftada ortalama 600 gr veriyorum. Sensecim de zaten kilonun 1/100 ü verilince sağlıklı oluyo dediydi. O yüzden sabırlı olmaya çalışıyom. Bi aydır yaklaşık 2 kilo verebildim anca..

günaydın kızlar 57.5 geldim 200 gr gitmiş:) öpüyorum hepinizi
Detoksla verdiğini geri mi aldın cınım ya..

yaaaaa hasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhh 50 . 2 3 4 cıksa anlarım da 9 noluyor acabaaaaaa ben mesaj neyım gondermıyorum burcuya küstüm sanırım ben kas yaptım kas da agır gelıyor o yuzden boleeeeeeeeeee (((
Fıstıkım 1 kaç günde o kadar kilo oynar ama beden ölçün oynamaz.. o yüzden sıkma canını Şeniz

Sen kıyafetle mi tartılıyon cınım. Yazından dışarda tartılıyon diye anladım da..
bu arada dulcim benim tibeti bi artılayıver Kuzu:jeyyar:
Verdim gitti kaydirigubbakcemile2
Geçmiş olsun canım... boş bırakma mideni.. süt neyim iç bol bol.
ducineacım bana artı yıldızlız yıldızsız demek ıstıyorum yahu:)

TİBETCİLER

ben 3 defa donunce bıle basım donuyor 21 ı nasıl yapacagım acaba hehehhe :)))
Verdim canım. O 21 dönünce nolduğunu tibet konusuna yazmıştım aklinialirimsmile

Kuru dut yaştan çok çok daha güzel oluyo canım. Çıtır çıtır cokacimcoook

Geçmiş olsun canım.

Sana da geçmiş olsun koçum. Koçluğun için teşekkürler.

Canım ama sen zaten detoksta 1 kilo verdin ve verdiğini geri almadın. Bi haftada tüm fazlalığı vermeye mi niyetlendin yoksa.. :mymeka: Tebrikler canım

mutfaktaydım kızlar yemek koydum ocağa ehehe baya bi sayfa geçmiş yine:)))
trufum toz zencefil ve tarçını azıcık balın içine kat ye boğazına falan çok iyi gelir ....
Yemekte ne var cokacimcoook
tamam canım olurum isterse arkadaşlar da bayanssulusmile
:lepi:
fıstıklar ben kaçar :sinifsinif:

hepinizi öptümmmmŞeniz

ben tibeti yaptıııımm bu arada artımı alemmm aklinialirimsmile

bugünde bana yaldız yokk-tatlicadiarzu-
Verdim verdim olumunekankayizsmile

Canım 23 günde göze görülen değişiklik istiyorsan diyetten çok spora önem vermelisin. Tabi diyetini güzel yaparsan süper olur. Kolay gelsin. Sen nişan için kilo vermek istiyordun diye hatırlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…