50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni listeye almışsınız teşekkürler kızlar.Sıkı birşekilde devam edeyim bakalım 50 ye inebilecek miyim.?

gerçekten iyi kilo vermişsin.Zayıflayıncadadaha genç göstermişsin.

Günaydın Bayanlar
myocean canım bence gayet güzel olmuşsun rejimi kes ama kilonu korumak için dikkatli ol mesela rejim bitti diye yemekler saldırma delikafadulden

çok tşkrler kızlar zatendiyet yapamıyom sanırım benim tartı baya hatalı başka tartılarda 54 fln gösteriyom görüntümde öyle ve şundan anladım benim tarıda 56 olunca ruh gibi oluyom bu doğtu tartılarda 52 kiloya denk geliyo ben 53 ün altına düştüğümde çok kötü oluyom şimdi sadece tedavimi düşünüyom ve midem çok kötü ne yesem taş yutmuş gibi oluyom

Günaydın Bayanlar
myocean canım bence gayet güzel olmuşsun rejimi kes ama kilonu korumak için dikkatli ol mesela rejim bitti diye yemekler saldırma delikafadulden

canım maşşallah sen de hamile halinle bizden daha zayıfsın ama ilk aylar alınmıyomuş 5. aydan sonra alınıyo o zamn dikkat et çok kilo alma doğumdan sonra vermesi zor olur:jeyyar:

myocean sorma canım acayip iştahım arttı okuduğuma göre dahada artacakmış çok yiyorum şimdilik 1 kilo almışım ama ilerleyen günler beni korkutuyor.

canım sen kitapta filan yazılanlara bakma hep benide öyle korkuttular... benim kilo alımım 6. aydan sonra yavaşladı.. zaten 8.ve 9 aylarda çok şişlik oluyo oda kilo olarak yansıyo tartılara... çok yağlı ve hamur işleri fazla yeme canım ama şimdiden kilo alıcam diyede bunaltma kendini...

bünye meselesi sanırım herkesin farkı oluyor elimde geldiğince hamur işi yemiyorum bol bol sebze ve meyve tüketiyorum inş. böyle devam eder.

kızlar reglyım tartılamadım bu hafta,elmakrom aldım kullanıyorum baş dönmesi yaptı ya off 48 olmam lazım

pembe inci hamurişi yemiyosan hiç korkma almazsın çok fazla meyve sebze zaten bebeğin için yemek zorundasın
ben bn koca evimi temizledim sonra kuaföre gittim kaş biyık aldırdım ne zamndır canım dondurma istiyodu aldım onuda yedim
ya kızlar bi tuhaflkık var bende ama yinede düşünmek istemiyom sonra üzülürüm diye insan doğum kontrol habı kullanırken hamile kalabilirmi b i kaç belirtim var beni şüphelendiren ama sonra yok be canım diyom şimdiye kdr olmadı hap kullanırken hiç olmaz ama reglim yaklaştı resmen aşeriyom ya

doğum kontrol hapıyla gebelikmi olurmu ki bak kafam karıştı şimdi ? kafamçokkarıştı kaçgün var regline telaşlandırdın şimdi beni.

ya telaşlanma çatlatma iğnesiyle olmamış bunu kullanırken hiç olmaz ama allahın işi bide regli bitiminden sonra kullanılınca gebelik etkileme etkisi yokmuş ben bittikten sonra kullanmaya başlamıştım kist için vermişti bakma benimki evham
reglimden hap bittikten sonra yani yarın olmam lazım

kızlar 57 kiloyum 7 sini vemrek istiyorum temmuzun sonuna kadar

Selam kizlar
My ocean tebrik ederim ayni baslamisiz ve sen hedefe ulasmissin.Benimde kisa sureli hedefime(55 kg) (asil hedefim 50 kg) az kaldi ama bu arada malum donem basladi ve biraz uzuldum tatile de az kaldi cunku.Ama basaririz demi kizlar:))Birde bana tavsiye edeceginiz bir sey var mi regl doneinde kilo verebilmem icin?Optum hepinizi byee

İyi geceler arkadaslar..yeni uyeyim forumu kullanmayı bilmiyorum..ins.ögrenecegim..bnde 58 kg amacım 50 kiloya düsmek tabikii..

selaam bende sımdı gordum topıgınızı-aranızda zayıflamaya yardımcı kullanan varmı kızlar ??kusura bakmayın tum sayfaları okuyamadım szaten tum gun gozler pcden mahvoldu bu arada 57 bende 55 ıstıyorum yaz ıcın tabı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…