merhaba arkadaslar ben geldim yesacim detoxa devam edemedim yaa ayak bilegimi incilttim merdivenlerden inerken aklim sira hizli hizli kosup kilo veriticektim nese ama genede mutluyum cnm sabah tartildigimda 62 geldim esofmanla birlikte tokta 63 geliorum ben bir haftada 1 kilo veriorum nedense cnm yavas yavas gidio herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:
merhaba arkadaslar ben geldim yesacim detoxa devam edemedim yaa ayak bilegimi incilttim merdivenlerden inerken aklim sira hizli hizli kosup kilo veriticektim nese ama genede mutluyum cnm sabah tartildigimda 62 geldim esofmanla birlikte tokta 63 geliorum ben bir haftada 1 kilo veriorum nedense cnm yavas yavas gidio herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:
olsun canım benım sen dıkkat et kendıne de aman deyım sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan ohh ne guzel 62 de gormussun tebrıkler valla :lepi:
canlar ben trufun ceza sistemine dewam edelim derim kaydirigubbakcemile2
kaçamak yapan sonucuna katlansın dimi ama... çok canınız çektiyse abartmadan yiyin tabi ama yediğiniz saat te önemli saah saatlerinde olması hepimiz için daha hayırlı olur
canlar ben trufun ceza sistemine dewam edelim derim kaydirigubbakcemile2
kaçamak yapan sonucuna katlansın dimi ama... çok canınız çektiyse abartmadan yiyin tabi ama yediğiniz saat te önemli saah saatlerinde olması hepimiz için daha hayırlı olur
bugunki yediklerimi de yazayim;
gerisini de yedikce yazarim..
17/03
Sabah
Maydonoz, 1 parca peynir
2 tatli kasigi bal
2 dilim kepek ekmegi
2 kupa yesil cay
Ara
1 bardak sut
3 ad. Etiform kaymakli bisk.
Ogle
3 ad. Kadinbudu kofte
2-3 kasik salata
2-3 patates kizartmasi
Merhabalar.Ben geçen hafta yaptığım detoksla 58 den 56,6 kg'ye düşmüştüm.şimdi de tartıldım,56 kg olmuşum.detoksla verdiğim kiloları alacağım diye çok korkmuştum ama yediklerime dikkat ettiğim için demekki geri almadım çok şükür.
bakabilcesmi :ecrin_bebek:Albümüm bitti :))
daha ne olsun ki, zaten sağlıklısı max haftada bir kilo.
daha ne olsun ki, zaten sağlıklısı max haftada bir kilo.
evt canım katılıyorum,ceza olsun ine.Abartana bas cezayı hiç çekinme,yoksa çarşambaları işte böyle üzülürüzsüprizzzzz
koçluğunu kutlarım canım kolay gelsin
Trufcum sanada teşekkür ederim koçluğun için.Senden ceza almadan bitirdim ya çok mutluyumvereliniortak
nooolur bana bi çare gösterin :sinifsinif: 23 günüm kaldı. 60 dan 55e düşmek için. 58 olmuştum 59 a kayıyorum yine. Bana bi diyet programı bi şifalı çay önerin. Yardım edin banaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
iddiaya girdim nişanlımla. ooooooooof mahvoldum ben. Yapamazsın dedi. Yaparım dedim daha 1.5 ay vardı. zaman akıp gitti. Napıcam şimdi :a015: 5 i biyerde falan varmış her neyse. O işe yarıyor mu? red pepper mi alsam bilmiyorumkismile
cnm bol spor yapman lazım özellikle bel bölgen için sağa sola esneme yapman lazım ayrıntısını yazarım istersenevet o yüzden iddialaştık zaten 23 günde belimi inceltmem lazım. 80 ya :1no2:
selam güzeller. sabah 55.8 çıktım pek bi mutlu oldum.dulcineacım dün tibetimi yaptım + mı kaoyabilirsin . sabah da yoktum ben bi geçmişi okuyayım
Merhabalar.Ben geçen hafta yaptığım detoksla 58 den 56,6 kg'ye düşmüştüm.şimdi de tartıldım,56 kg olmuşum.detoksla verdiğim kiloları alacağım diye çok korkmuştum ama yediklerime dikkat ettiğim için demekki geri almadım çok şükür.
şimdilik iyi gidiyosun kızartmayıda az yemişsin zaten opuyorumnanaktan
kıs daha ne olsun haftada 1 kilo işte...
geçmiş olsun vereliniortak
süpersin :lepi:
bakabilcesmi :ecrin_bebek:
çok doğru diyosun cnm opuyorumnanaktan
olsun canım benım sen dıkkat et kendıne de aman deyım sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan ohh ne guzel 62 de gormussun tebrıkler valla :lepi:
yaaaaaaa valla bravo klik demek ki neymıs dıkkat edersek alınmıyormus hehehhe :))
amannn dulcineacım resimlerine bakmıştım. sen git yorumu yeşil çay mucizesine yaz . yeşil çay topiğine de reklam oldun bu arada .yazınlar siliniyormu yaa
aynen de şöle yazmıştım:
dulcinea cım resimlerine baktım. ne çıtır bi kızmışsın sen öyle. ya bu rda en yaşlı benmiymişim ya
dulcinea cım resimlerine baktım. ne çıtır bi kızmışsın sen öyle. ya bu rda en yaşlı benmiymişim ya
evet gerçekten de öyle.bende dikkat ederek yemek düzenimi devam ettirmeye çalışıyorum.özelliklede sizlerin yediklerine dikkat ediyorum.çünkü doğrusunu söylemek gerekirse sağlıklı nasıl beslenirim pek bilgim yok.mesela geçen gün burda kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş haşlanmış karnabaharı yoğurtla yediğini yazmış bende ondan kopya çekip karnabaharı o şekilde yiyeceğim.burayı okuyarak evimdeki yiyecekleri sağlıklı bir şekilde hazırlayıp yemeyi öğreneceğim inşallah. zemuszemus
cnm yazinin altindaki editten degistirebilirsin belkim siliniomu bilmiomdazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?