50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canım benım sen dıkkat et kendıne de aman deyım sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan ohh ne guzel 62 de gormussun tebrıkler valla :lepi:

yaaaaaaa valla bravo klik demek ki neymıs dıkkat edersek alınmıyormus hehehhe :))

Son düzenleyen: Moderatör:

daha ne olsun ki, zaten sağlıklısı max haftada bir kilo.

msj altta

Son düzenleme:

evt canım katılıyorum,ceza olsun ine.Abartana bas cezayı hiç çekinme,yoksa çarşambaları işte böyle üzülürüzsüprizzzzz
koçluğunu kutlarım canım kolay gelsin
Trufcum sanada teşekkür ederim koçluğun için.Senden ceza almadan bitirdim ya çok mutluyumvereliniortak

şimdilik iyi gidiyosun kızartmayıda az yemişsin zaten opuyorumnanaktan

kıs daha ne olsun haftada 1 kilo işte...
geçmiş olsun vereliniortak

süpersin :lepi:

Albümüm bitti :))
bakabilcesmi :ecrin_bebek:

daha ne olsun ki, zaten sağlıklısı max haftada bir kilo.

çok doğru diyosun cnm opuyorumnanaktan

teşekkürler canım benim opuyorumnanaktan
inş. benden de almassın kaydirigubbakcemile3

nooolur bana bi çare gösterin :sinifsinif: 23 günüm kaldı. 60 dan 55e düşmek için. 58 olmuştum 59 a kayıyorum yine. Bana bi diyet programı bi şifalı çay önerin. Yardım edin banaaaaaaaaaa ohaoldumsmile

evet o yüzden iddialaştık zaten 23 günde belimi inceltmem lazım. 80 ya :1no2:
cnm bol spor yapman lazım özellikle bel bölgen için sağa sola esneme yapman lazım ayrıntısını yazarım istersen

asla öğün atlama

abur cubur yok

akşam yemeler yok

TRUF un tarifi

1 KABUK TARÇIN
6 TANE KARABİBER
6 TANE KARANFİL
1 ELMA
1 LİMON DOĞRA KABUKLARI İLE HEPSİNİ 1 LT. SUYA KOY KAYNAT SÜZ HEPSİNİ İÇ

ödemlerin bi gitsin ne kalmış geriye bakalım bunu en az 2-3 gün yap arka arkaya

büyük tuvaletine hergün çıkman lazım eğer çıkamıyosan sabah 1-2 incir üzerine sıcağa yakın ılık su iç yarım saat sonra kahvaltını yap ok?

Eğer başarılı olamazsan iddia konusunda TRUF arkadaşımız sana yardımcı olur sempatiksalakcinni

selam güzeller. sabah 55.8 çıktım pek bi mutlu oldum.dulcineacım dün tibetimi yaptım + mı kaoyabilirsin . sabah da yoktum ben bi geçmişi okuyayım

canımmm bravoooo alkisalkisalkis

yavaş mı????

1 haftada 300 gr veriyom yaa ne yavaşı kötükedihüso laelaelaelaelae

şükür cnm şükür sağlıklı beslenmeye devam o kilolar gideceeeeekkkkk opuyorumnanaktan

TRUFCUM koçluğun için çok teşekkürler sayende gaza geldim silkindim şööle bi :)

LINGUISTCIM hayırlısı olsun cnm sana emanetiz bu hafta zayıflat bizi koçuuuummmmmmmm gaza gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrr zemuszemus sempatiksalakcinni

cnm yeni kocumuz sen oldun sanirim;
hayirli olsunnn

trufa da tesk.ler

hadi bakalim.
ins. iyi bir hafta geciririz hep beraber

evet gerçekten de öyle.bende dikkat ederek yemek düzenimi devam ettirmeye çalışıyorum.özelliklede sizlerin yediklerine dikkat ediyorum.çünkü doğrusunu söylemek gerekirse sağlıklı nasıl beslenirim pek bilgim yok.mesela geçen gün burda kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş haşlanmış karnabaharı yoğurtla yediğini yazmış bende ondan kopya çekip karnabaharı o şekilde yiyeceğim.burayı okuyarak evimdeki yiyecekleri sağlıklı bir şekilde hazırlayıp yemeyi öğreneceğim inşallah. zemuszemus

linguistim tenk yu canım. :) bi giriyorum bi çıkıyorum, patronlar burda da. kopuk kopuk oluyo böyle ileitşimim burayla. :ecrin_bebek:

bu arada koçluğun da hayırlı uğurlu olsun canım. opuyorumnanaktan

amannn dulcineacım resimlerine bakmıştım. sen git yorumu yeşil çay mucizesine yaz . yeşil çay topiğine de reklam oldun bu arada .yazınlar siliniyormu yaa
aynen de şöle yazmıştım:
dulcinea cım resimlerine baktım. ne çıtır bi kızmışsın sen öyle. ya bu rda en yaşlı benmiymişim ya
dulcinea cım resimlerine baktım. ne çıtır bi kızmışsın sen öyle. ya bu rda en yaşlı benmiymişim ya

:roflol::roflol:

İşte bu yaaa insan sağlıklı yaşamak isteyince yapıyo ve kendini çok mutlu hissediyooo

cnm aynen devamm opuyorumnanaktan

(haftanın koçu gibi konuşuyom linguistcim kızma bana kaptırdım kendimi arada oluyo böyle :kedi:)

kızlar ben de albüm yapçam çok kıskandım yaa akşama uğraşıyim fotolardan yapıyim bari sonra da şimdiki fotolarımı koyarım o ne demekse -tatlicadiarzu-

yakın zamanda çekildiğim yok onu da bu izin günümde çekicem onları da eklicem olumunekankayizsmile

eveeet şimdi yediklerimi yazma zamanı
sabah yarım simit ve çay
ara yok
öğle yarım elma ve yeşil çay
şimdilik bukadar.Bugün diyete uygun hiçbişey bulamadım okulda.Kantinde kızartma varmış bugün,arkadaşlar sarma getirmiş ve yemekhanede bulgur pilavı vardıakannehirn haliyle aç kaldım bugün arık.yarım elmayla idare ettim
eve dönünce bi sandviç yicem artık akşamada balık salata var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…