kuzum detoxtan sonra verdim ama bu hafta veremedim.oysa en azında bi 100-200 gr vermeliydim senin gibi
geç kaldım canım sarma hakkımı başka arkadaşa verdim e oda yedi yani,ben evi beklicem mecburen:sm_confused:
Canımcım artık kilo alımına dur demenin vakti geldi... demek ki buaralar çok yedin. Dikkat etayy teşekkürler canım yaa bu ara saldım çayıra mevlam kayıra durumundayımm bana her bişeyi diyebilirsin
hiiiiiç alınmam yaa bi kendime gelemiyorumm 59 oldum yinee vee almaya devam ediyorum gibi geliyooo
bilmiyorumkismile
kuzum detoxtan sonra verdim ama bu hafta veremedim.oysa en azında bi 100-200 gr vermeliydim senin gibi
ayy teşekkürler canım yaa bu ara saldım çayıra mevlam kayıra durumundayımm bana her bişeyi diyebilirsin
hiiiiiç alınmam yaa bi kendime gelemiyorumm 59 oldum yinee vee almaya devam ediyorum gibi geliyooo
bilmiyorumkismile
Canımcım artık kilo alımına dur demenin vakti geldi... demek ki buaralar çok yedin. Dikkat etlmaz:
Canım ama benim kilom detoksla alakasız... ben detokstan sonra kilo aldım yine... Toplam 700 gr verdim. 700 nere 1000 nere. 1 kilodan fazlası zaten hem zararlı hem de senin kilon için imkansız bi hedef
ayy öyle deme geçen cumartesi çekildiğim fotoyu görsen sende bana 80 lere git dersinnn
bilmem gördünmüüeyvahedigeldismile
nooolur bana bi çare gösterin :sinifsinif: 23 günüm kaldı. 60 dan 55e düşmek için. 58 olmuştum 59 a kayıyorum yine. Bana bi diyet programı bi şifalı çay önerin. Yardım edin banaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
iddiaya girdim nişanlımla. ooooooooof mahvoldum ben. Yapamazsın dedi. Yaparım dedim daha 1.5 ay vardı. zaman akıp gitti. Napıcam şimdi :a015: 5 i biyerde falan varmış her neyse. O işe yarıyor mu? red pepper mi alsam bilmiyorumkismile
Kız sen fantezü kıyafet mi giyiyosun 100 gr olsun. Yarın cıbıldanak tartılmazsan küserim lülülülülülü Merak ettim yahu bayanssulusmile
:roflol::roflol:ne fantazisi kısss bu kış gününde bi tarafım donar sempatiksalakcinni
sadece çok kalın diil öle demek istediydim
tamam tatlım seni mi kırcam yarın öle ederim bölede pek bi aleni oldu gözünün önüne nasıl bi görüntü geldi :roflol: :roflol: :roflol:
ya neden imkansızki,altıüstü 1buçuk kilo daha vermem gerek nasıl bukadar zor olabilir anlamıyorum ama:1no2:
kızlarrrr dualarınızı benden esirgemeyin ben haftaya 4 günlük otele seminere gidiyormuşum .müdür yazmış.dua edin de benim gözüm dönmesinn yemekleri hele hele o mezeleri görünce .üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim. keşke şöle 1 ay sonra olsaydı.şimdi 55 im haftaa çarşambaya kadar 54 e insem çok sağlıksız olmaz dimi. bari biraz daha zayıflamış gideyim
evet gerçekten de öyle.bende dikkat ederek yemek düzenimi devam ettirmeye çalışıyorum.özelliklede sizlerin yediklerine dikkat ediyorum.çünkü doğrusunu söylemek gerekirse sağlıklı nasıl beslenirim pek bilgim yok.mesela geçen gün burda kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş haşlanmış karnabaharı yoğurtla yediğini yazmış bende ondan kopya çekip karnabaharı o şekilde yiyeceğim.burayı okuyarak evimdeki yiyecekleri sağlıklı bir şekilde hazırlayıp yemeyi öğreneceğim inşallah. zemuszemus
ya neden imkansızki,altıüstü 1buçuk kilo daha vermem gerek nasıl bukadar zor olabilir anlamıyorum ama:1no2:
Kızlar pepper, yasemn ve lachesis dışında kim albüm koydu???
Azar azar ye herşeyden canım... sonra pişman olursun valla cokacimcoook rüyalarına girer :))
linguuuu gızzz goç olmusun ya hayırlı olsun goçum benim beaaaŞeniz
sana garanti o 23 günde en az 2-3 Kio verirsin sırrımı aKsam açıKlayacamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
gızzzzzzzzzzzzzzzz öldürdünüz beni burda gülmeKten:roflol::roflol::roflol:
çok doğru :lepi:1 haftada senin kilonda biri için sağlıklı değil bence... başta su fazlası neyim atıyon da.. şimdi için bana pek çabuk geliyo.. 1 buçuk kilo için 3 haftacık sabretsen nolur... tatile mayısta mı gitcen sanki lülülülülülü Süpe gidiyorsun... motivasyonunu bozma ve SAKIN aç kalma olumunekankayizsmile
arkadaşlar albüm ekledim ben şimdi namazımı kılmaya gidiorum dönünce okurum yorumlarınızı öpüldünüzzemuszemus
kızlarrrr dualarınızı benden esirgemeyin ben haftaya 4 günlük otele seminere gidiyormuşum .müdür yazmış.dua edin de benim gözüm dönmesinn yemekleri hele hele o mezeleri görünce .üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim. keşke şöle 1 ay sonra olsaydı.şimdi 55 im haftaa çarşambaya kadar 54 e insem çok sağlıksız olmaz dimi. bari biraz daha zayıflamış gideyim
Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3aramiza bi citir daha eklendi;
dulcinea cok tatlimissinnnnn ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?