50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum detoxtan sonra verdim ama bu hafta veremedim.oysa en azında bi 100-200 gr vermeliydim senin gibi

geç kaldım canım sarma hakkımı başka arkadaşa verdim e oda yedi yani,ben evi beklicem mecburen:sm_confused:

ewe gidince çok yüklenme ama tamam mı kaydirigubbakcemile5

Canımcım artık kilo alımına dur demenin vakti geldi... demek ki buaralar çok yedin. Dikkat et lmaz:

kuzum detoxtan sonra verdim ama bu hafta veremedim.oysa en azında bi 100-200 gr vermeliydim senin gibi

Canım ama benim kilom detoksla alakasız... ben detokstan sonra kilo aldım yine... Toplam 700 gr verdim. 700 nere 1000 nere. 1 kilodan fazlası zaten hem zararlı hem de senin kilon için imkansız bi hedef

güzelim emek emek verdiğin kiloları alma geriye bak baharda geliyo,daha ince giyinicez vücuttan taşan bıngıl bıngıl yağları istemezsin heralde dimi,yanlış yaptığın bişeyler vardır mutlaka onları düzeltmeye bak:1hug:

ya neden imkansızki,altıüstü 1buçuk kilo daha vermem gerek nasıl bukadar zor olabilir anlamıyorum ama:1no2:

ayy öyle deme geçen cumartesi çekildiğim fotoyu görsen sende bana 80 lere git dersinnn

bilmem gördünmüüeyvahedigeldismile

baktım tatlım gayet ve gayet hoşsun .yalnız pantolondanmı ne bilyorum hani şu siyah t şörlü acık renkli pantolonluda orda sanki biraz bacaklarda var gibi geldi bana kilo.üstün zayıf

linguuuu gızzz goç olmusun ya hayırlı olsun goçum benim beaaa
Şeniz

nooolur bana bi çare gösterin :sinifsinif: 23 günüm kaldı. 60 dan 55e düşmek için. 58 olmuştum 59 a kayıyorum yine. Bana bi diyet programı bi şifalı çay önerin. Yardım edin banaaaaaaaaaa ohaoldumsmile

sana garanti o 23 günde en az 2-3 Kio verirsin sırrımı aKsam açıKlayacam
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kız sen fantezü kıyafet mi giyiyosun 100 gr olsun. Yarın cıbıldanak tartılmazsan küserim lülülülülülü Merak ettim yahu bayanssulusmile

:roflol::roflol:
gızzzzzzzzzzzzzzzz öldürdünüz beni burda gülmeKten:roflol::roflol::roflol:

ya neden imkansızki,altıüstü 1buçuk kilo daha vermem gerek nasıl bukadar zor olabilir anlamıyorum ama:1no2:

1 haftada senin kilonda biri için sağlıklı değil bence... başta su fazlası neyim atıyon da.. şimdi için bana pek çabuk geliyo.. 1 buçuk kilo için 3 haftacık sabretsen nolur... tatile mayısta mı gitcen sanki lülülülülülü Süpe gidiyorsun... motivasyonunu bozma ve SAKIN aç kalma olumunekankayizsmile

kızlarrrr dualarınızı benden esirgemeyin ben haftaya 4 günlük otele seminere gidiyormuşum .müdür yazmış.dua edin de benim gözüm dönmesinn yemekleri hele hele o mezeleri görünce .üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim. keşke şöle 1 ay sonra olsaydı.şimdi 55 im haftaa çarşambaya kadar 54 e insem çok sağlıksız olmaz dimi. bari biraz daha zayıflamış gideyim

Azar azar ye herşeyden canım... sonra pişman olursun valla cokacimcoook rüyalarına girer :))

bendim canim )
cok da nefis oluyor.

ayni sekilde brokoliyi de yapabilirsin hayatim

--- bir de ben karnibahari, brokoliyi ayiklayip dondurucuya atiyorum;
ordan istedigim zaman alip bir-iki parca hasliyorum ..

saol yawrum olumunekankayizsmile hee mannak dulcinea nın etdiği lafa bak sempatiksalakcinni

çok doğru :lepi:

arkadaşlar albüm ekledim ben şimdi namazımı kılmaya gidiorum dönünce okurum yorumlarınızı öpüldünüzzemuszemus

güle güle cnm opuyorumnanaktan

canım hepsinden azar azar yersin akşamları hafif geçirmeye çalışırsın bi şey olmas kaydirigubbakcemile5

kızlar meraba, mağlum ben fazla yazamıyorum yazdıklarınıza da yetişemiyorum, detoksçu arkadaşlar ne yaptılar, kilo verdiler mi verdiyseler kalıcı oldu mu, ben bu hafta sadece 200 gr vermişim çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…