cnm bol spor yapman lazım özellikle bel bölgen için sağa sola esneme yapman lazım ayrıntısını yazarım istersen
asla öğün atlama
abur cubur yok
akşam yemeler yok
TRUF un tarifi
1 KABUK TARÇIN
6 TANE KARABİBER
6 TANE KARANFİL
1 ELMA
1 LİMON DOĞRA KABUKLARI İLE HEPSİNİ 1 LT. SUYA KOY KAYNAT SÜZ HEPSİNİ İÇ
ödemlerin bi gitsin ne kalmış geriye bakalım bunu en az 2-3 gün yap arka arkaya
büyük tuvaletine hergün çıkman lazım eğer çıkamıyosan sabah 1-2 incir üzerine sıcağa yakın ılık su iç yarım saat sonra kahvaltını yap ok?
Eğer başarılı olamazsan iddia konusunda TRUF arkadaşımız sana yardımcı olur sempatiksalakcinni
canımmm bravoooo alkisalkisalkis
yavaş mı????
1 haftada 300 gr veriyom yaa ne yavaşı kötükedihüso laelaelaelaelae
şükür cnm şükür sağlıklı beslenmeye devam o kilolar gideceeeeekkkkk opuyorumnanaktan
TRUFCUM koçluğun için çok teşekkürler sayende gaza geldim silkindim şööle bi :)
LINGUISTCIM hayırlısı olsun cnm sana emanetiz bu hafta zayıflat bizi koçuuuummmmmmmm gaza gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrr zemuszemus sempatiksalakcinni
cnm yeni kocumuz sen oldun sanirim;
hayirli olsunnn
trufa da tesk.ler
hadi bakalim.
ins. iyi bir hafta geciririz hep beraber
evet gerçekten de öyle.bende dikkat ederek yemek düzenimi devam ettirmeye çalışıyorum.özelliklede sizlerin yediklerine dikkat ediyorum.çünkü doğrusunu söylemek gerekirse sağlıklı nasıl beslenirim pek bilgim yok.mesela geçen gün burda kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş haşlanmış karnabaharı yoğurtla yediğini yazmış bende ondan kopya çekip karnabaharı o şekilde yiyeceğim.burayı okuyarak evimdeki yiyecekleri sağlıklı bir şekilde hazırlayıp yemeyi öğreneceğim inşallah. zemuszemus
linguistim tenk yu canım. :) bi giriyorum bi çıkıyorum, patronlar burda da. kopuk kopuk oluyo böyle ileitşimim burayla. :ecrin_bebek:
bu arada koçluğun da hayırlı uğurlu olsun canım. opuyorumnanaktan
amannn dulcineacım resimlerine bakmıştım. sen git yorumu yeşil çay mucizesine yaz . yeşil çay topiğine de reklam oldun bu arada .yazınlar siliniyormu yaa
aynen de şöle yazmıştım:
dulcinea cım resimlerine baktım. ne çıtır bi kızmışsın sen öyle. ya bu rda en yaşlı benmiymişim ya
dulcinea cım resimlerine baktım. ne çıtır bi kızmışsın sen öyle. ya bu rda en yaşlı benmiymişim ya
İşte bu yaaa insan sağlıklı yaşamak isteyince yapıyo ve kendini çok mutlu hissediyooo
cnm aynen devamm opuyorumnanaktan
(haftanın koçu gibi konuşuyom linguistcim kızma bana kaptırdım kendimi arada oluyo böyle :kedi:)
kızlar ben de albüm yapçam çok kıskandım yaa akşama uğraşıyim fotolardan yapıyim bari sonra da şimdiki fotolarımı koyarım o ne demekse -tatlicadiarzu-
yakın zamanda çekildiğim yok onu da bu izin günümde çekicem onları da eklicem olumunekankayizsmile
saol canım.editten silsen de yine birşey yazmak zorundasın.
bende silip yeşil çay çok ii bişeydir yazdımaklinialirimsmile
:roflol: :roflol: Çok teşekkürler canım... sevgülüm olmasaydı güzel reklam olmuştu Şeniz Ay öyle deme canım ya..tibetle genç kalcaz işte kaydirigubbakcemile5amannn dulcineacım resimlerine bakmıştım. sen git yorumu yeşil çay mucizesine yaz . yeşil çay topiğine de reklam oldun bu arada .yazınlar siliniyormu yaa
aynen de şöle yazmıştım:
İşte bu yaaa insan sağlıklı yaşamak isteyince yapıyo ve kendini çok mutlu hissediyooo
(haftanın koçu gibi konuşuyom linguistcim kızma bana kaptırdım kendimi arada oluyo böyle :kedi:)
kızlar ben de albüm yapçam çok kıskandım yaa akşama uğraşıyim fotolardan yapıyim bari sonra da şimdiki fotolarımı koyarım o ne demekse -tatlicadiarzu-
yakın zamanda çekildiğim yok onu da bu izin günümde çekicem onları da eklicem olumunekankayizsmile
canım editleyim yeni mesajını yazabilirsin opuyorumnanaktan
saol canım opuyorumnanaktan sende hafta sonu buralardan fazla uzaklaşma tamam mı datlumm sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Şenizlinguist mi koç oldu bu arada hayırlı olsun.kilolarımızla ez bizi lungist hiç acıma.
eveeet şimdi yediklerimi yazma zamanı
sabah yarım simit ve çay
ara yok
öğle yarım elma ve yeşil çay
şimdilik bukadar.Bugün diyete uygun hiçbişey bulamadım okulda.Kantinde kızartma varmış bugün,arkadaşlar sarma getirmiş ve yemekhanede bulgur pilavı vardıakannehirn haliyle aç kaldım bugün arık.yarım elmayla idare ettim
eve dönünce bi sandviç yicem artık akşamada balık salata var
kışın kalın giyioyz ya kıyafetlerdendir o canım :roflol: :roflol: :lepi:ayy evet albüm istiyoz.bende geçen yapayım dedim . baktım yenilerde çekilmiş hiç resim yok.kışın çekildiğim resimler vardı.bunları koyarsam kızlar sen burda neyapıyon git 60-70 topiğine derler kesin dedim
kaydirigubbakcemile5arkadaslar ben de koycam ama bu pc yengemlerin benimkine gecince koyarim albume yorumlarinizi beklerim:sm_cool:
yazdım canım. yeşil çay çok ii bişeydir yazdımbilmiyorumkismile
Kızlar buarada yorumlarınız için tekrardan teşekkürler... opuyorumnanaktan yanıtlarınızı albümün içine yazdım.
ne demek canım benim estafurullahopuyorumnanaktan birbirimizden bi şeyler kapıyoruz burda hemde motive oluyoruz dewam canım :lepi:
saol canım opuyorumnanaktan sende hafta sonu buralardan fazla uzaklaşma tamam mı datlumm sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Şeniz
canımm ya hiç bişi yememişsin bari bi ayran falan iç ara öğün olur olumunekankayizsmile
ayy evet albüm istiyoz.bende geçen yapayım dedim . baktım yenilerde çekilmiş hiç resim yok.kışın çekildiğim resimler vardı.bunları koyarsam kızlar sen burda neyapıyon git 60-70 topiğine derler kesin dedim
canım aslında birazda bu hafta hiç gram verememiş olduğum için kızdım kendime bu yüzden hiçbirşeyin ucundan bile yemedim
keşke biraz vermiş olsaydımda sarmadan 3-4 tane yiyebilseydim:çok üzgünüm:
canım aslında birazda bu hafta hiç gram verememiş olduğum için kızdım kendime bu yüzden hiçbirşeyin ucundan bile yemedim
keşke biraz vermiş olsaydımda sarmadan 3-4 tane yiyebilseydim:çok üzgünüm:
ayy öyle deme geçen cumartesi çekildiğim fotoyu görsen sende bana 80 lere git dersinnn
bilmem gördünmüüeyvahedigeldismile
kıs nasıl wermedin detox işi yalan oldu herkes detokstan sonraki kilosundan fazla çıktı bi sen bi de dulcinea aynısınız bu durumda wermiş oluyosunuz opuyorumnanaktan lütfen kendine bu tür cezalar werme hem kendine hemde taşlaşacak ficuduna acı olumunekankayizsmile aç bırakma sonra bi şeylere saldırırsın daha çok üzülürsün şimdi 3-4 sarma ve bi ayran iç bakalım Şeniz
Öhöm öhöm... bi düzeltme yapayım. şakkıdı Detoks kilomdan sonra 100 gr daha verdim zemuszemus Zaten normalde de hafta bu kadar bişi veriyodum ama yerimseniben
ayy teşekkürler canım yaa bu ara saldım çayıra mevlam kayıra durumundayımm bana her bişeyi diyebilirsino kıyafettendir diğer fotolarında gayet hoş görünüyosun :lepi:
ayy teşekkürler canım yaa bu ara saldım çayıra mevlam kayıra durumundayımm bana her bişeyi diyebilirsin
hiiiiiç alınmam yaa bi kendime gelemiyorumm 59 oldum yinee vee almaya devam ediyorum gibi geliyooo
bilmiyorumkismile
Canım verdin ya 1 kilo, kimi kandırıyon şakkıdı
kıs nasıl wermedin detox işi yalan oldu herkes detokstan sonraki kilosundan fazla çıktı bi sen bi de dulcinea aynısınız bu durumda wermiş oluyosunuz opuyorumnanaktan lütfen kendine bu tür cezalar werme hem kendine hemde taşlaşacak ficuduna acı olumunekankayizsmile aç bırakma sonra bi şeylere saldırırsın daha çok üzülürsün şimdi 3-4 sarma ve bi ayran iç bakalım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?