50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok tşkler cnm zemuszemus zayıflıcas fıstık lamı cimi yok zaten baharda kendini göstermeye başladı enerjik pozitif vede formda karşılıcas baharı:lepi:

cnm yeni kocumuz sen oldun sanirim;
hayirli olsunnn

trufa da tesk.ler

hadi bakalim.
ins. iyi bir hafta geciririz hep beraber

inş. cnm opuyorumnanaktan çok tşkler bu arada ..

zaten gerisi kenliğinden gelir :)) zaten şeytanın bacağını kırmışsın 1 kilocuk kalmış yanlış hatırlamıyosam :lepi:

linguistim tenk yu canım. :) bi giriyorum bi çıkıyorum, patronlar burda da. kopuk kopuk oluyo böyle ileitşimim burayla. :ecrin_bebek:

bu arada koçluğun da hayırlı uğurlu olsun canım. opuyorumnanaktan

saol tatlım zemuszemus aman patronlara yakalanma bayanssulusmile

canım editleyim yeni mesajını yazabilirsin opuyorumnanaktan

ayy evet albüm istiyoz.bende geçen yapayım dedim . baktım yenilerde çekilmiş hiç resim yok.kışın çekildiğim resimler vardı.bunları koyarsam kızlar sen burda neyapıyon git 60-70 topiğine derler kesin dedim

:roflol: :roflol: Çok teşekkürler canım... sevgülüm olmasaydı güzel reklam olmuştu Şeniz Ay öyle deme canım ya..tibetle genç kalcaz işte kaydirigubbakcemile5

Tabi canım görelim seni de içimiz açılsın Şeniz

ne demek canım benim estafurullahopuyorumnanaktan birbirimizden bi şeyler kapıyoruz burda hemde motive oluyoruz dewam canım :lepi:

linguist mi koç oldu bu arada hayırlı olsun.kilolarımızla ez bizi lungist hiç acıma.
saol canım opuyorumnanaktan sende hafta sonu buralardan fazla uzaklaşma tamam mı datlumm sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Şeniz

canımm ya hiç bişi yememişsin bari bi ayran falan iç ara öğün olur olumunekankayizsmile

Kızlar buarada yorumlarınız için tekrardan teşekkürler... opuyorumnanaktan yanıtlarınızı albümün içine yazdım.

kışın kalın giyioyz ya kıyafetlerdendir o canım :roflol: :roflol: :lepi:

arkadaslar ben de koycam ama bu pc yengemlerin benimkine gecince koyarim albume yorumlarinizi beklerim:sm_cool:
kaydirigubbakcemile5

yazdım canım. yeşil çay çok ii bişeydir yazdımbilmiyorumkismile

:roflol: :roflol:

canım aslında birazda bu hafta hiç gram verememiş olduğum için kızdım kendime bu yüzden hiçbirşeyin ucundan bile yemedim
keşke biraz vermiş olsaydımda sarmadan 3-4 tane yiyebilseydim:çok üzgünüm:

ayy öyle deme geçen cumartesi çekildiğim fotoyu görsen sende bana 80 lere git dersinnn

bilmem gördünmüüeyvahedigeldismile

canım aslında birazda bu hafta hiç gram verememiş olduğum için kızdım kendime bu yüzden hiçbirşeyin ucundan bile yemedim
keşke biraz vermiş olsaydımda sarmadan 3-4 tane yiyebilseydim:çok üzgünüm:

kıs nasıl wermedin detox işi yalan oldu herkes detokstan sonraki kilosundan fazla çıktı bi sen bi de dulcinea aynısınız bu durumda wermiş oluyosunuz opuyorumnanaktan lütfen kendine bu tür cezalar werme hem kendine hemde taşlaşacak ficuduna acı olumunekankayizsmile aç bırakma sonra bi şeylere saldırırsın daha çok üzülürsün şimdi 3-4 sarma ve bi ayran iç bakalım Şeniz

Öhöm öhöm... bi düzeltme yapayım. şakkıdı Detoks kilomdan sonra 100 gr daha verdim zemuszemus Zaten normalde de hafta bu kadar bişi veriyodum ama yerimseniben

o kıyafettendir diğer fotolarında gayet hoş görünüyosun :lepi:
ayy teşekkürler canım yaa bu ara saldım çayıra mevlam kayıra durumundayımm bana her bişeyi diyebilirsin

hiiiiiç alınmam yaa bi kendime gelemiyorumm 59 oldum yinee vee almaya devam ediyorum gibi geliyooo
bilmiyorumkismile

neden öle olduki canım ya çok mu yiyosun yoksa arada atıştırmalıkları falan mı kaçırıyosun bi de bi şeye falan mı canın sıkıldı ben öle olunca yemekten kendimi alamıyorum ya akannehir

Canım verdin ya 1 kilo, kimi kandırıyon şakkıdı

kuzum detoxtan sonra verdim ama bu hafta veremedim.oysa en azında bi 100-200 gr vermeliydim senin gibi

geç kaldım canım sarma hakkımı başka arkadaşa verdim e oda yedi yani,ben evi beklicem mecburen:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…