geldimm arkadaşlarzemuszemus
resimlerini gördüm tatlım. yormumuda yzdım
kızlar meraba, mağlum ben fazla yazamıyorum yazdıklarınıza da yetişemiyorum, detoksçu arkadaşlar ne yaptılar, kilo verdiler mi verdiyseler kalıcı oldu mu, ben bu hafta sadece 200 gr vermişim çok canım sıkıldı
liste şu şekilde :
DETOX SONUCLARI SAHANE LİSTE KARSINIZDAAAAAAAA (9
Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo------------------verilen kilo
1-scyllaa-----------------------------60.1-----------------------------59.1-------------------------------------1kilo gitmiş
2-yesa--------------------------------50.4-----------------------------49.3------------------------------------1.100gitmiş
3-spatz--------------------------------56-------------------------------55.1-----------------------------------900gr gitmiş
4-sensewitch------------------------51.2----------------------------50.7-----------------------------------1.500gitmiş
5-Gripin-------------------------------55.5-----------------------------54.5---------------------------------1 klio gitmis
6-avelon------------------------------57.7-----------------------------57.1-------------------------------------600gr gitmiş
7-lunapiena-------------------------52.5-----------------------------51.7------------------------------------800gr gitmiş
8-yasemn-----------------------------59------------------------------58.1-------------------------------------900gr gitmiş
9-htcvlkn------------------------------57.2----------------------------56.1-------------------------------------1.100gr gitmiş
10-Babymom-----------------------58.6-----------------------------------58----------------------------------600gr gitmiş
11-teolog------------------------------51--------------------------------49.5------------------------------------1.500gitmiş
12-klik----------------------------------58---------------------------------56.6-------------------------------1.400vermiş
13-sakaleynmaster-----------------66.5-----------------------------66----------------------------------500gr gitmiş
14-ev cadısı----------------------------58.7----------------------------57.4---------------------------------1.300gitmiş
15-asi_peri------------------------------63------------------------------62.7-------------------------------------300gr gitmiş
16-littlefairy-----------------------------77-----------------------------75.2------------------------------------1.800gitmis
17-evrimkuzey------------------------64.6--------------------------63.3-----------------------------------1.300gitmiş
18-befour---------------------------------65--------------------------------63.7---------------------------------1.300gitmiş
19-azuloscurocasınegro-----------55.9------------------------------54.8--------------------------------1.100gitmiş
20- linguist-----------------------------57.7------------------------------56.9---------------------------------800gr gitmiş
herkes iyi kötü kilo werdi ama pek aklıcı olmadı..sende yaptınmı detoks?
ben aylar önce yapmaya çalışmıştım ama miğdem kaldırmamıştı, iki kez denemiştim yapamamıştım, zaten kalıcı olmayacaksa niye yapayım, ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tabi sizler çok az yiyorsunuz ben daha çok yiyorum sanırım bü yüzden çok az kilo veriyorum
linguist mi koç oldu bu arada hayırlı olsun.kilolarımızla ez bizi lungist hiç acıma.
yok artık akannehirayy evet albüm istiyoz.bende geçen yapayım dedim . baktım yenilerde çekilmiş hiç resim yok.kışın çekildiğim resimler vardı.bunları koyarsam kızlar sen burda neyapıyon git 60-70 topiğine derler kesin dedim
ben aylar önce yapmaya çalışmıştım ama miğdem kaldırmamıştı, iki kez denemiştim yapamamıştım, zaten kalıcı olmayacaksa niye yapayım, ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tabi sizler çok az yiyorsunuz ben daha çok yiyorum sanırım bü yüzden çok az kilo veriyorum
ben de foto ekledim...
baktım canım çok hoşsun zemuszemus
Seni ne zaman görecez aklinialirimsmile
bibeeem siz koyunca bende elimdekilere baktım fakat koaybilcem resimler yok(
benim pc serwise gitmişti resimleri aşkım harici belleğine almıştı ama sonra kıprıs işleri çıktı arada kaynamış :1ninca: fotograf makinemde kardeşimde yaza koyarım artık bende :gitme:
kızlar 1 saat önce ara yaptım yine acıktım mide allah ne verdiyse öğütüyo yaa
yoğurt yiyem bari acık :)
kızlar 1 saat önce ara yaptım yine acıktım mide allah ne verdiyse öğütüyo yaa
yoğurt yiyem bari acık :)
Kız kafanı kesip koyabileceğin fotolar da mı yok... Ay bu cümle biraz kötü oldu sankim :1ninca: Annadın sen Şeniz
ehehe :roflol: :roflol::roflol: Canım benim ya... sen bir linguist iki zaten burda... aç kurtlar sizi kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun.
Arkadaşlar bende resimlerinizi görmek istiyorum ama görme iznim yok mu acaba??
Arkadaş listeme ekledim seni, görebilmen lazım artıkın.Arkadaşlar bende resimlerinizi görmek istiyorum ama görme iznim yok mu acaba??
baktımda yok canım ya zate bi kaç foto varakannehir
Kız kafanı kesip koyabileceğin fotolar da mı yok... Ay bu cümle biraz kötü oldu sankim :1ninca: Annadın sen Şeniz
:roflol: Canım benim ya... sen bir linguist iki zaten burda... aç kurtlar sizi kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?