50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

liste şu şekilde :
DETOX SONUCLARI SAHANE LİSTE KARSINIZDAAAAAAAA (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo------------------verilen kilo

1-scyllaa-----------------------------60.1-----------------------------59.1-------------------------------------1kilo gitmiş

2-yesa--------------------------------50.4-----------------------------49.3------------------------------------1.100gitmiş

3-spatz--------------------------------56-------------------------------55.1-----------------------------------900gr gitmiş

4-sensewitch------------------------51.2----------------------------50.7-----------------------------------1.500gitmiş

5-Gripin-------------------------------55.5-----------------------------54.5---------------------------------1 klio gitmis

6-avelon------------------------------57.7-----------------------------57.1-------------------------------------600gr gitmiş

7-lunapiena-------------------------52.5-----------------------------51.7------------------------------------800gr gitmiş

8-yasemn-----------------------------59------------------------------58.1-------------------------------------900gr gitmiş

9-htcvlkn------------------------------57.2----------------------------56.1-------------------------------------1.100gr gitmiş

10-Babymom-----------------------58.6-----------------------------------58----------------------------------600gr gitmiş

11-teolog------------------------------51--------------------------------49.5------------------------------------1.500gitmiş

12-klik----------------------------------58---------------------------------56.6-------------------------------1.400vermiş

13-sakaleynmaster-----------------66.5-----------------------------66----------------------------------500gr gitmiş

14-ev cadısı----------------------------58.7----------------------------57.4---------------------------------1.300gitmiş

15-asi_peri------------------------------63------------------------------62.7-------------------------------------300gr gitmiş

16-littlefairy-----------------------------77-----------------------------75.2------------------------------------1.800gitmis

17-evrimkuzey------------------------64.6--------------------------63.3-----------------------------------1.300gitmiş

18-befour---------------------------------65--------------------------------63.7---------------------------------1.300gitmiş

19-azuloscurocasınegro-----------55.9------------------------------54.8--------------------------------1.100gitmiş

20- linguist-----------------------------57.7------------------------------56.9---------------------------------800gr gitmiş

herkes iyi kötü kilo werdi ama pek aklıcı olmadı..sende yaptınmı detoks?

ben aylar önce yapmaya çalışmıştım ama miğdem kaldırmamıştı, iki kez denemiştim yapamamıştım, zaten kalıcı olmayacaksa niye yapayım, ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tabi sizler çok az yiyorsunuz ben daha çok yiyorum sanırım bü yüzden çok az kilo veriyorum

kaç kilosun canım? ve ne kadar kilo verdin? spor falan yapıyomusun peki?

linguist mi koç oldu bu arada hayırlı olsun.kilolarımızla ez bizi lungist hiç acıma.

:roflol::dance:
yok artık akannehir

hayır cnm çok yiyen arkadaşlar da var o biraz genetik ben oldum olası yiyemem ama yine kilo verirken yavaş veririm

bence senin az verme nedenin sporunun az olması gibi??

çok yapıyo musun spor??

arada kaçamak var mı diyette?

Seni ne zaman görecez aklinialirimsmile

bibeeem siz koyunca bende elimdekilere baktım fakat koaybilcem resimler yok(
benim pc serwise gitmişti resimleri aşkım harici belleğine almıştı ama sonra kıprıs işleri çıktı arada kaynamış :1ninca: fotograf makinemde kardeşimde yaza koyarım artık bende :gitme:

kızlar 1 saat önce ara yaptım yine acıktım mide allah ne verdiyse öğütüyo yaa

yoğurt yiyem bari acık :)

Kız kafanı kesip koyabileceğin fotolar da mı yok... Ay bu cümle biraz kötü oldu sankim :1ninca: Annadın sen Şeniz

kızlar 1 saat önce ara yaptım yine acıktım mide allah ne verdiyse öğütüyo yaa

yoğurt yiyem bari acık :)

afiyet olsun canım cokacimcoook

Kız kafanı kesip koyabileceğin fotolar da mı yok... Ay bu cümle biraz kötü oldu sankim :1ninca: Annadın sen Şeniz

baktımda yok canım ya zate bi kaç foto varakannehir

:roflol: Canım benim ya... sen bir linguist iki zaten burda... aç kurtlar sizi kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun.
ehehe :roflol: :roflol:

Arkadaşlar bende resimlerinizi görmek istiyorum ama görme iznim yok mu acaba??

profillerinden bakabilrsin canım zemuszemus

bende yagsız sütle nescafe içtim az önce şimdide spor yapcam canlar :))
yağlarım beni bekliyoo

öpüyom hepinizi tek tek opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:

:roflol: Canım benim ya... sen bir linguist iki zaten burda... aç kurtlar sizi kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun.

ay evet linguist sen de öylesin di mi kuzum yaaa yemedim mi yemem hiç ama başlayınca yemeye böyle oluyo işte biliyorum kendimi ben :çok üzgünüm:

2 günlüğüne ankara ya gittim dedem ameliyat oldu bütün düzenim bozuldu şimdi kendimi çok hantal hissediyorum yine yeniden diyet ruhunu yakalayabilirsem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…