yarin sabah da yazarim aynen...
;-)))
cnm bol spor yapman lazım özellikle bel bölgen için sağa sola esneme yapman lazım ayrıntısını yazarım istersen
asla öğün atlama
abur cubur yok
akşam yemeler yok
TRUF un tarifi
1 KABUK TARÇIN
6 TANE KARABıBER
6 TANE KARANFıL
1 ELMA
1 LıMON DOĞRA KABUKLARI ıLE HEPSıNı 1 LT. SUYA KOY KAYNAT SÜZ HEPSıNı ıÇ
ödemlerin bi gitsin ne kalmış geriye bakalım bunu en az 2-3 gün yap arka arkaya
büyük tuvaletine hergün çıkman lazım eğer çıkamıyosan sabah 1-2 incir üzerine sıcağa yakın ılık su iç yarım saat sonra kahvaltını yap ok?
Eğer başarılı olamazsan iddia konusunda TRUF arkadaşımız sana yardımcı olur sempatiksalakcinni
boy 167 kilo 57 pes etmiyorum bakalım artık tartılmakta istemiyorum moralimi bozuyo..
Süper menü, makarna yemiyom ne zamandır, bu akşam yapam da yiyem cokacimcoook Linguist canım.
Boyumuz senle aynıymış, senle yarış yaparsak kilo verirsin belki:) En son chemesle yarış yaptık bana 3 kilo fark attı
.
evt canım katılıyorum,ceza olsun ine.Abartana bas cezayı hiç çekinme,yoksa çarşambaları işte böyle üzülürüzsüprizzzzz
koçluğunu kutlarım canım kolay gelsin
Trufcum sanada teşekkür ederim koçluğun için.Senden ceza almadan bitirdim ya çok mutluyumvereliniortak
cnm bol spor yapman lazım özellikle bel bölgen için sağa sola esneme yapman lazım ayrıntısını yazarım istersen
asla öğün atlama
abur cubur yok
akşam yemeler yok
TRUF un tarifi
1 KABUK TARÇIN
6 TANE KARABİBER
6 TANE KARANFİL
1 ELMA
1 LİMON DOĞRA KABUKLARI İLE HEPSİNİ 1 LT. SUYA KOY KAYNAT SÜZ HEPSİNİ İÇ
ödemlerin bi gitsin ne kalmış geriye bakalım bunu en az 2-3 gün yap arka arkaya
büyük tuvaletine hergün çıkman lazım eğer çıkamıyosan sabah 1-2 incir üzerine sıcağa yakın ılık su iç yarım saat sonra kahvaltını yap ok?
Eğer başarılı olamazsan iddia konusunda TRUF arkadaşımız sana yardımcı olur sempatiksalakcinni
canımmm bravoooo alkisalkisalkis
yavaş mı????
1 haftada 300 gr veriyom yaa ne yavaşı kötükedihüso laelaelaelaelae
şükür cnm şükür sağlıklı beslenmeye devam o kilolar gideceeeeekkkkk opuyorumnanaktan
TRUFCUM koçluğun için çok teşekkürler sayende gaza geldim silkindim şööle bi :)
LINGUISTCIM hayırlısı olsun cnm sana emanetiz bu hafta zayıflat bizi koçuuuummmmmmmm gaza gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrr zemuszemus sempatiksalakcinni
cnm yeni kocumuz sen oldun sanirim;
hayirli olsunnn
trufa da tesk.ler
hadi bakalim.
ins. iyi bir hafta geciririz hep beraber
Boyumuz senle aynıymış, senle yarış yaparsak kilo verirsin belki:) En son chemesle yarış yaptık bana 3 kilo fark attı
Sağol canım hasta olduğum için pek de dikkat etmedim açıkçası yarına kadar iyileşmem lazım.
Ve linguistcim tebrikler canım yeni koçluğun.
Ayrıca trufcum özenli, başarılı, mükemmel koçluğun için teşekkür ediyorum kuzum.
Arkadaş listeme ekledim seni, görebilmen lazım artıkın.
Beklemeye alıştım zate ben :gitme: Şaka şaka.... Şeniz
:roflol::roflol:
ay evet linguist sen de öylesin di mi kuzum yaaa yemedim mi yemem hiç ama başlayınca yemeye böyle oluyo işte biliyorum kendimi ben :çok üzgünüm:
geçmiş olsun cnm ... biz yakalaman için burdayıs kaydirigubbakcemile52 günlüğüne ankara ya gittim dedem ameliyat oldu bütün düzenim bozulduşimdi kendimi çok hantal hissediyorum yine yeniden diyet ruhunu yakalayabilirsem ne mutlu bana
kolay gelsin canım opuyorumnanaktanakşam akşam toplantı var,ben çıkıyorum kızlar:-( görüşürüz.
Vaaay * ı da almaya gönüllüsün demek kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun. Çok abartmadıkça sorun olmaz bence.
Aaaa bi ara evet öyleydin sen de aklinialirimsmile ama ben seni toparladın biliyodum
kaydirigubbakcemile5
Yorumun için teşekkürler klikcim opuyorumnanaktan
kolay gelsin cnm opuyorumnanaktanSelam kızlar, resimlerinize baktım, hepinizi çok beğendim, maşşallah canlarıma
ben de kendime geldim, birazdan tibetle callanetics yapıcam.
ya ben spordan cok uzak kaldim;
bu aksam anneme giderken servisten az erken inip de yuruyeyim bari,
bi 15 dk da olsa kardir diy mi kizlar..
o zaman bi kaç gün arayla tartılıyosun sanırım haftada 1 e indirmen lasım yoksa şimdi olduğu gibi canım sıkılır unutma stress kilo almayı tetikler kaydirigubbakcemile5aslında böle az az sinir oluyorum ama her banyoya girdiğimdede tartılmadan edemiyorum.
reglimde bitti bakalım ben kotamı haziran diye koydum inş en kısa zamnda veririm...
evet dediğiniz gibi kilom az ama boyumda kısa o yüzden bana azdeğil:)
menün güzel canım öğle ile akşam arasında ara öğün koyucaksın dimi?Yediklerimi yazıyım,
Sabah bir simit, az ezme, lane peynir, 1 çay kaşığı portakal reçeli.
Ara yarım muz, ve bir çay bardağı yağsız süt.
Öğlen 2 kaşık sebzeli köfte ve 5 kaşık makarna.
Akşama da yoğurtlu bakla yapacağım.
Bu arada yeni koçumuz kim oldu kızlar?
inan kiz, valla.
bak sor istersen kac gundur isyerinde oglenleri corba , salata, ya da kofte,
evde de kendi yaptigim sebze yemeklerini yiyorummm
geçmiş olsun cnm ... biz yakalaman için burdayıs kaydirigubbakcemile5
:
selam herkese ..bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor ...
sana sölenicekleri dulci sülemiş zaten bayanssulusmile kesinlikle spora yönelmlisin pes etme bi süre tartılma nası olsa kıyafetlerin sana söler opuyorumnanaktanboy 167 kilo 57 pes etmiyorum bakalım artık tartılmakta istemiyorum moralimi bozuyo..
Süper menü, makarna yemiyom ne zamandır, bu akşam yapam da yiyem cokacimcoook Linguist canım.
İnandım gitti şakkıdı Ama gelince söylücen yediklerini aklinialirimsmile Artık bu laflardan sonra yesen şaşarım zaten,,, üzerine yük bindirdik :lepi:
affetme guzum vereliniortakKoç olduğum hafta baya bi okuduydum ya.... artık pek dikkatli bakmıyomArada sırada bakıyom senin, sensesin ve gripinin menüsüne... bence süper. Amaaaa kötü gününüze denk gelirsem affetmem aklinialirimsmile
10 tane kepek ekmeği derken 10 dilim mi :1shok: naptın sen canım hele bi neler yediğini yaz bakiim sen :1ninca:bugün 10 tane kepek ekmeği yedim.mafoldumben ya ofisteyim gün boyu. işte biraz kendi kendime spor yapmaya çalıştım. Bu karışımı içicem mutlaka. Karabibere alerjim var ama mafoldumben Nişanlımın gözünün önünde tartıya çıkmak ve 55 gelmek istiyorum delikafadulden ona gününü göstermek istiyorumklava:
Sağol canım hasta olduğum için pek de dikkat etmedim açıkçası yarına kadar iyileşmem lazım.
Ve linguistcim tebrikler canım yeni koçluğun.
Ayrıca trufcum özenli, başarılı, mükemmel koçluğun için teşekkür ediyorum kuzum.
selam herkese ..bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor ...
ben akşam 6 dan sonra yemeyerek spor ve bol su ile kilo vermeye çalışanlardanım ..
öncelikle kilo vermek isteyenlere uyarım ..gün içinde ölümüne aç kalıp da rejim yapmayın ..ileride çok büyük zararlarını görürsünüz ...bazı sayfaları okudum ..ıfak tefek kaçamaklar yaptığı için üzülenler var ..o kadar da kafanıza takmayın olayı ...bir günde çok çok az yiyenler de var ..sakın böyle devam etmeyin ..bunlar çok yanlış metotlar ...böyle aç kallıp da zayıflamak hem sağlıksız hem kiloları geri getirecektir ..
ben bundan 10 sene önce _ o zmanlar gençtim :) (18 yaşında ) - 15 günde 12 kilo vermiştim ...o zamanlar metabolizma dehşet tabi ..eriyip gitmiştim ..ama yaş ilerledikçe bu durum zorlaşıyor .. o yüzden iice bünyenizi zorlayıp halsiz güçsüz düşmeyin derim ..ben o zamanlar sadece meyve sebze yiyip günde 2,5 litre su içip günde iki kere 1er saat oryantal oynayarak vermiştim kilolarımı ..o kadar fazla vereceğimi tahmin etmiyordum ama 15 günün sonunda tartılınca şoka uğradım ...
fakat bu rejim sonrası kansızlık oluştu bende ...b12 vitamin eksikliği oluştu ...62 kiloydum ozamanlar 50 ye düşmüştüm ...boyum 160 bu arada ...ama kiloyu hiç göstermediğim için inceciktim ...çocuk reyonundan falan giyiniyordum bi ara ..belim incecikti ...neyse işte bu çok kısa zamanda birden kilo vermek bana yaramadı ...sağlıkszdım sürekli hastalanıyordum v.s.
on sene içinde 48-50-53 arasında gittim geldim ..evlenirken 50 kilo idim ..
evlendikten sonra doğum kontrol hapının yüzünden 2 yılda 10 kilo aldım ..şuan 60 kiloyum ..ama görenler 55 filansın diyor ..kiloyu yüzüme verdim ...bedenim de bir beden değişti ..eskiden 34-36 giyerdim ..şimdi 38 giyiyorum ...
akşam 6 dan sonra yememe olayına başladım cuma günü ...
60.9 ile başladım ..cumartesi 60.7 idim ..pazar 59.9 ..
bu sabah tartılmadım evden acele çıktım ..
gün içerisinde beslenme şeklim şu :
sabah iki dilim kepekli ekmek
1 yumurta
3-4 zeytin
1 domates -salatalık
yarım bardak portakal suyu
bir dilim peynir ..
iş yerine geldiğimde saat 10 gibi bir tane elma yiyorum ..12 de öğle yemeği ..salata ...
çıkıp yürüyorum yarım saate yakın ...
öğleden sonra saat 1430 gibi bir meyve daha ...
akşam 4 gibi bir adet alttınbaşak kepekli bisküvi ..
evde akşam 6 gibi yemek ..o da salata ....
19:30 gibi elma+yarım nar ...
gün içinde en az 2 litre su içiyorum ve 3 bardak yeşil çay ...
akşam 6 dan sonra yenilen meyve nin zararı yok bunu bilin ..ama meyveyi yemekten en az 1,5 -2 saat sonra yemeniz lazım ..yoksa vucut direk meyveyi şeker olarak algılıyor ve kiloya dönüşüyor ..haberiniz ola ...
az az ama sık yiyin.çünkü az az sık yenildiğinde beyne açım iletisi gitmediğinden bu kiloya dönüşmüyor ..ama beyne açım iletisi gittiğinde beyin depo etmeye başlıyor bunu .. o yüzden çok uzun süre aç kalmadan beslenmeye kendiniz alıştırın ...
ben kilomdaki gelişmeleri size yazacağım ..amacım bir ayda 5 kilo vermek ...küçük hedeflerle başlıyorum ..bakalım sonuç ne olacak. mevlam hak getire ..
annem benden 1 kilo zayıf yaa sinirlerim bozuldu6 gün çok sıkı diyet yaptım gram oynamıyo nasıl bi bünye nasıl bi metobolizma anlamadım spor yürüyüş diyet bol su yeşil çay ne gerekirse yapıyorum olmuyo olmuyoo...
bugün 10 tane kepek ekmeği yedim.mafoldumben ya ofisteyim gün boyu. işte biraz kendi kendime spor yapmaya çalıştım. Bu karışımı içicem mutlaka. Karabibere alerjim var ama mafoldumben Nişanlımın gözünün önünde tartıya çıkmak ve 55 gelmek istiyorum delikafadulden ona gününü göstermek istiyorumklava:
kizlar az once ofisin oldugu plazanin giris kati koridorunda 10 dk. tempolu yurudum.
isyerinde spor ancak bu kadar.
aksam da 10-15 dk anneme yuriicem servisten sonra.
adim hidir, elimden gelen budur (simdilik)
en kisa zamanda eski firtina gibi pilatesli WAH li gunlerime donucem ins.
optum hepinizi,
iyi aksamlar..
kizlar az once ofisin oldugu plazanin giris kati koridorunda 10 dk. tempolu yurudum.
isyerinde spor ancak bu kadar.
aksam da 10-15 dk anneme yuriicem servisten sonra.
adim hidir, elimden gelen budur (simdilik)
en kisa zamanda eski firtina gibi pilatesli WAH li gunlerime donucem ins.
optum hepinizi,
iyi aksamlar..
öğle yemeğinde 1 sokak simidi ,bir dilim peynir ve şekersiz bir çay içtim kızlar.aralardada ılık suyumu içiyorum sürekli.iyiki evdeyim yoksa bu tuvalete gitme işi çok yorucu oluyor:1closedeyes:yerimseniben
öğle yemeğinde 1 sokak simidi ,bir dilim peynir ve şekersiz bir çay içtim kızlar.aralardada ılık suyumu içiyorum sürekli.iyiki evdeyim yoksa bu tuvalete gitme işi çok yorucu oluyor:1closedeyes:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?