50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün 10 tane kepek ekmeği yedim.mafoldumben ya ofisteyim gün boyu. işte biraz kendi kendime spor yapmaya çalıştım. Bu karışımı içicem mutlaka. Karabibere alerjim var ama mafoldumben Nişanlımın gözünün önünde tartıya çıkmak ve 55 gelmek istiyorum delikafadulden ona gününü göstermek istiyorum klava:

boy 167 kilo 57 pes etmiyorum bakalım artık tartılmakta istemiyorum moralimi bozuyo..

Boyumuz senle aynıymış, senle yarış yaparsak kilo verirsin belki:) En son chemesle yarış yaptık bana 3 kilo fark attı

Süper menü, makarna yemiyom ne zamandır, bu akşam yapam da yiyem cokacimcoook Linguist canım.

Sağol canım hasta olduğum için pek de dikkat etmedim açıkçası yarına kadar iyileşmem lazım.

Ve linguistcim tebrikler canım yeni koçluğun.

Ayrıca trufcum özenli, başarılı, mükemmel koçluğun için teşekkür ediyorum kuzum.

Boyumuz senle aynıymış, senle yarış yaparsak kilo verirsin belki:) En son chemesle yarış yaptık bana 3 kilo fark attı

.

aa öylemii kiloda aynı işteyerimseniben sende benim gibi zor kilo veriyo musun peki? yarışalım diycem ama zor kilo veriyorum ben senağlama

rica ederim canım ceza almamış olmana ben de sevindim

sensecim rica ederim.
ayrıca iddiayı bu ayın sonunda umarım kaybetmem

cnm yeni kocumuz sen oldun sanirim;
hayirli olsunnn

trufa da tesk.ler

hadi bakalim.
ins. iyi bir hafta geciririz hep beraber

bişey değil canım

ne demek canım zevkle

selam herkese ..bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor ...

ben akşam 6 dan sonra yemeyerek spor ve bol su ile kilo vermeye çalışanlardanım ..

öncelikle kilo vermek isteyenlere uyarım ..gün içinde ölümüne aç kalıp da rejim yapmayın ..ileride çok büyük zararlarını görürsünüz ...bazı sayfaları okudum ..ıfak tefek kaçamaklar yaptığı için üzülenler var ..o kadar da kafanıza takmayın olayı ...bir günde çok çok az yiyenler de var ..sakın böyle devam etmeyin ..bunlar çok yanlış metotlar ...böyle aç kallıp da zayıflamak hem sağlıksız hem kiloları geri getirecektir ..

ben bundan 10 sene önce _ o zmanlar gençtim :) (18 yaşında ) - 15 günde 12 kilo vermiştim ...o zamanlar metabolizma dehşet tabi ..eriyip gitmiştim ..ama yaş ilerledikçe bu durum zorlaşıyor .. o yüzden iice bünyenizi zorlayıp halsiz güçsüz düşmeyin derim ..ben o zamanlar sadece meyve sebze yiyip günde 2,5 litre su içip günde iki kere 1er saat oryantal oynayarak vermiştim kilolarımı ..o kadar fazla vereceğimi tahmin etmiyordum ama 15 günün sonunda tartılınca şoka uğradım ...

fakat bu rejim sonrası kansızlık oluştu bende ...b12 vitamin eksikliği oluştu ...62 kiloydum ozamanlar 50 ye düşmüştüm ...boyum 160 bu arada ...ama kiloyu hiç göstermediğim için inceciktim ...çocuk reyonundan falan giyiniyordum bi ara ..belim incecikti ...neyse işte bu çok kısa zamanda birden kilo vermek bana yaramadı ...sağlıkszdım sürekli hastalanıyordum v.s.
on sene içinde 48-50-53 arasında gittim geldim ..evlenirken 50 kilo idim ..

evlendikten sonra doğum kontrol hapının yüzünden 2 yılda 10 kilo aldım ..şuan 60 kiloyum ..ama görenler 55 filansın diyor ..kiloyu yüzüme verdim ...bedenim de bir beden değişti ..eskiden 34-36 giyerdim ..şimdi 38 giyiyorum ...
akşam 6 dan sonra yememe olayına başladım cuma günü ...
60.9 ile başladım ..cumartesi 60.7 idim ..pazar 59.9 ..
bu sabah tartılmadım evden acele çıktım ..
gün içerisinde beslenme şeklim şu :

sabah iki dilim kepekli ekmek
1 yumurta
3-4 zeytin
1 domates -salatalık
yarım bardak portakal suyu
bir dilim peynir ..

iş yerine geldiğimde saat 10 gibi bir tane elma yiyorum ..12 de öğle yemeği ..salata ...
çıkıp yürüyorum yarım saate yakın ...

öğleden sonra saat 1430 gibi bir meyve daha ...

akşam 4 gibi bir adet alttınbaşak kepekli bisküvi ..

evde akşam 6 gibi yemek ..o da salata ....

19:30 gibi elma+yarım nar ...

gün içinde en az 2 litre su içiyorum ve 3 bardak yeşil çay ...

akşam 6 dan sonra yenilen meyve nin zararı yok bunu bilin ..ama meyveyi yemekten en az 1,5 -2 saat sonra yemeniz lazım ..yoksa vucut direk meyveyi şeker olarak algılıyor ve kiloya dönüşüyor ..haberiniz ola ...

az az ama sık yiyin.çünkü az az sık yenildiğinde beyne açım iletisi gitmediğinden bu kiloya dönüşmüyor ..ama beyne açım iletisi gittiğinde beyin depo etmeye başlıyor bunu .. o yüzden çok uzun süre aç kalmadan beslenmeye kendiniz alıştırın ...

ben kilomdaki gelişmeleri size yazacağım ..amacım bir ayda 5 kilo vermek ...küçük hedeflerle başlıyorum ..bakalım sonuç ne olacak. mevlam hak getire ..

Son düzenleme:
ewet kızlar leslie ile 2 miles weight loss yürüdüm(32 dk) + karın-kalça-basen hareketleri(5 dk) + tibet hareketleri + esneme yaptım

Arkadaş listeme ekledim seni, görebilmen lazım artıkın.

Beklemeye alıştım zate ben :gitme: Şaka şaka.... Şeniz

delü mannak sempatiksalakcinni Şeniz

:roflol::roflol:

ay evet linguist sen de öylesin di mi kuzum yaaa yemedim mi yemem hiç ama başlayınca yemeye böyle oluyo işte biliyorum kendimi ben :çok üzgünüm:

ay hele işte her tenefüs ufacıkta olsa bişi atmalıyım ağzıma yorulunca daha çok oluyo bende :1ninca: bıdı bıdı konuş yazı yaz acıkıyom yaw sempatiksalakcinni

2 günlüğüne ankara ya gittim dedem ameliyat oldu bütün düzenim bozuldu şimdi kendimi çok hantal hissediyorum yine yeniden diyet ruhunu yakalayabilirsem ne mutlu bana
geçmiş olsun cnm ... biz yakalaman için burdayıs kaydirigubbakcemile5

akşam akşam toplantı var,ben çıkıyorum kızlar:-( görüşürüz.
kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

hee öleyim tabii koyuwer benim yaldızlı artımı :roflol:

Selam kızlar, resimlerinize baktım, hepinizi çok beğendim, maşşallah canlarıma
ben de kendime geldim, birazdan tibetle callanetics yapıcam.
kolay gelsin cnm opuyorumnanaktan

ya ben spordan cok uzak kaldim;
bu aksam anneme giderken servisten az erken inip de yuruyeyim bari,
bi 15 dk da olsa kardir diy mi kizlar..

kesinle kardır canım akşamda hafif geçirdin mi süper olur :lepi:

o zaman bi kaç gün arayla tartılıyosun sanırım haftada 1 e indirmen lasım yoksa şimdi olduğu gibi canım sıkılır unutma stress kilo almayı tetikler kaydirigubbakcemile5

menün güzel canım öğle ile akşam arasında ara öğün koyucaksın dimi?
goç ben oldum :lepi:

inan kiz, valla.

bak sor istersen kac gundur isyerinde oglenleri corba , salata, ya da kofte,
evde de kendi yaptigim sebze yemeklerini yiyorummm

:lepi: :lepi:

boy 167 kilo 57 pes etmiyorum bakalım artık tartılmakta istemiyorum moralimi bozuyo..
sana sölenicekleri dulci sülemiş zaten bayanssulusmile kesinlikle spora yönelmlisin pes etme bi süre tartılma nası olsa kıyafetlerin sana söler opuyorumnanaktan

yii canım ama fazla gaçırma zemuszemus bende ne zamandır makarna pilav yemiyom çünkü gendümü tutamamaktan korkuyom sempatiksalakcinni ama bi öğleyin bende yapayım bari cokacimcoook kuş yemi kadar pişiririm gamyoncuiremsu

Koç olduğum hafta baya bi okuduydum ya.... artık pek dikkatli bakmıyom Arada sırada bakıyom senin, sensesin ve gripinin menüsüne... bence süper. Amaaaa kötü gününüze denk gelirsem affetmem aklinialirimsmile
affetme guzum vereliniortak

10 tane kepek ekmeği derken 10 dilim mi :1shok: naptın sen canım hele bi neler yediğini yaz bakiim sen :1ninca:

saol cnm opuyorumnanaktan

canım aramıza hoş geldin opuyorumnanaktan
ewet kesinlikle 3 ana öğün 3 ara öğün yapılmalı :lepi: burdaki herkes zaten bunu yapmaya çalışıyo ayrıca sporlada destekliyo doğru yerdesin olumunekankayizsmile

kizlar az once ofisin oldugu plazanin giris kati koridorunda 10 dk. tempolu yurudum.
isyerinde spor ancak bu kadar.
aksam da 10-15 dk anneme yuriicem servisten sonra.

adim hidir, elimden gelen budur (simdilik)
en kisa zamanda eski firtina gibi pilatesli WAH li gunlerime donucem ins.

optum hepinizi,
iyi aksamlar..

mutfak_robotu_muyum_neyim hoşgeldin...

Haklısın hızlı kilo vermek çok sağlıksız, aç kalmak da... zaten burda amacımız diyetten çok her zaman uygulayabileceğimiz bi beslenme düzeni oluşturmak. Tabi sporu da unutmamalı.

Senin hedefin biraz bana çok hızlı geldi. Sağlıklı olan haftada kilonun 1/100 ü kadar vermekmiş. Bi de yanlış anlamadıysam öğle ve akşam sadece salata yiyorsun... bu da pek sağlıklı değil gibime geliyo.

öğle yemeğinde 1 sokak simidi ,bir dilim peynir ve şekersiz bir çay içtim kızlar.aralardada ılık suyumu içiyorum sürekli.iyiki evdeyim yoksa bu tuvalete gitme işi çok yorucu oluyor:1closedeyes:yerimseniben

benim 1-1,5 ay ibre oynamadı pes etmek yoooooooooooooookkkkkk

yerken iyiydi di mi?laelaelaelaelae opuyorumnanaktan

neeeeeeee:1shok: yanlış yazdın di mi???

10 dilimi ben 10 günde yiyorum yahuuu

KOÇUMMM burda yaramazlık yapan biri vaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr kafamçokkarıştı

*+ nı verdim linguistcim Makarnayı yedim, peynirli yine her zamanki gibi, yağ koymadım. Pek bi acıkmışım, doyana kadar yidim işte :))

alkisalkisalkis Tebrikler canım.. İşyerindekiler napıyo bu delüüü demedi mi kaydirigubbakcemile3
Öptüüüüüüm opuyorumnanaktan

hiç bi fırsatı kaçırmıyosun walla süpersin opuyorumnanaktan hihoyyyt

öğle yemeğinde 1 sokak simidi ,bir dilim peynir ve şekersiz bir çay içtim kızlar.aralardada ılık suyumu içiyorum sürekli.iyiki evdeyim yoksa bu tuvalete gitme işi çok yorucu oluyor:1closedeyes:yerimseniben

kıs ewdesin madem güzel bi sebze yemeği yada çorba falan yeseydin ya canım benim
akşama ne yicen de bakem bana :hulya:

Hoşgeldin vahiba opuyorumnanaktan Sayende hatırladım.. dün kendimce içtiğim suyu hesaplasam ne kadar güzel olur diye düşünüyordum, unuttum tabi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…