50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam özüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrr

bir daha kandil simidi arası yapmak yokk
bu kadar fırçadan sonra aklım başıma geldi
ne yapayım bayatlasın simitciklerr bilmiyorumkismile
yaptığım poğaçalara üzüleceğim en çok :gitme:
ilk deneyimimdi mirmirmirmir

at dondurucuya, kahvaltıda başka karbonhidrat almaz bir parça poğaça yersin olur. bayatlamaz da. misafirin gelirse onlara çıkarır ikram edersin hem.hiç yemeyeceksin diye bir şey yok.

kıs sen kendini bile bile ateşe atmışsın:)) tam hedefine warmak üzereyken poğaçamı yapılır kim olsa dayanamaz canım benim ama azcık sıkcak dişimizi olumunekankayizsmile arada ye tabi ama öle hergün diil bi de içine yulaf unu kepek unu falan karıştır öle yap çoook canın çektiyse yağını falan azalt ben öle yapıyom çook canım çekerse opuyorumnanaktan

at dondurucuya, kahvaltıda başka karbonhidrat almaz bir parça poğaça yersin olur. bayatlamaz da. misafirin gelirse onlara çıkarır ikram edersin hem.hiç yemeyeceksin diye bir şey yok.

:lepi: evet kesinlikle katılıyorum,işte çözüm sana,artık bayatlıcak derdiyle mideye indirmek yok hamurişini:mymeka:

:lepi: evet kesinlikle katılıyorum,işte çözüm sana,artık bayatlıcak derdiyle mideye indirmek yok hamurişini:mymeka:

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Yaw duyan da detoksu 1 ay önce yaptık sanar... daha 1 hafta oldu :))) Ben 1 ayda verdim o 2 kiloyu

Yedin işte mis gibi afiyet olsun.. Ben de geçen gün yemiyem dediydim kandil simitlerini.. sonra gözüm döndü kalan hepsini indirdim mideye yemeden bu hayatın tadını nasıl alcaz bayanssulusmile

dulcineacım gülüm benim,ben yaptım tibetimi.Bi artı daha lütfensengözlerimebaksanab
Efferin gülüm.. verdim gitti kaydirigubbakcemile3

patatesli yiyecekler dışındakiler tazeliğini koruyor.patates nişasta gibi oluyor dondurucuda. hep yapar yapar atarım dondurucuya. yiyeceklere kıyamıyorum hiç,ziyan olsunlar istemiyorum. ekmeğim bile dondurucuda durur benim.

evet canım kesinlikle harika bi olay şu dondurucular.ben genelde börek ve yazdan hazırladığım yiyecekleri koyarım kışında yiyebilmek için.Elinin altında bulunması çok iyi oluyo böyle şeylerin dimi

gripincim yemek yedikten sonra mutluluğumuz ne kadar sürüyo muhtemelen sadece yediğimiz anda ama hoşumuza giden bi kıyafeti alıp içinde prensesler gibi görünürken nası da havalarda uçuyos dimi özgüwen tavan yapıyo kaydirigubbakcemile5

Yaw ama gripincim çoook oldu o olay olalı ve söylediydim burda da... Canım bu aralar kendine çok baskı uyguluyon yemek konusunda. İnan 1,5 kiloluk bişiyim olsa çoook rahat ve mutlu olurdum. Ne kadar fark yaratabilir ki o 1,5 kilo vücudunda. 2 ay da versen o 1,5 kiloyu hem koruman kolay olacak hem de kendine bu kadar eziyet etmicen. Bu detoksla verilen 1 kilo senin psikolojini bozdu... manyahh arkadaşım benim :)))
Kendi adıma istediğim bişi olursa kimse benim tutamaz yerim. En katı kuralım yemek saatleri.... az da olsa veriliyo mis gibi. Hatırlasana amaç her zaman uygulayabileceğimiz beslenme düzeni. Ben bugün karnımı makarna ile doyurmasaydım mesela, ne yersem yiyim gözüm doymazdı. O makarna yiyene kadar aç kalırdım aklinialirimsmile

Son düzenleme:

Ne diyon kız... ben hala çok mutluyum zemuszemus

canım kararında yedikten sonra sorun yok ama gripin bi kaç gün önce yazmıştı canım acayip acur cubur ççekiyo diye ben onları kastetmiştim kaydirigubbakcemile5

Haaa taaaam koçum annadım Şeniz Haklısın... midemi kötü etcek şekilde yiyince ben de acaip mutsuz oluyorum artıkın. Ben abur cubur artık çok az yediğim için vicdanen rahatım :1closedeyes: Benim gibi olmak istiyorsanız siz de az yiyin bayanssulusmile :icecream:

Bunu derken bi taraftan yiyeceğim dondurmaların hesabını yapıyom :dance: :icecream: :tomato:

abur cubura bende dayanabiliyom artıkın :lepi: sadece yerken iyi sonra miden bi tuhaf oluyo vicdan azabı da cabası :1ninca: ama dondurmaya nasıl dayanılır ki :icecream: (bu sözü 50-59 topiğinin sıradan bi sakini olarak yapıyorum koç kimliğimi bi keanara bırakarak) :roflol: :roflol:
ama diğer tatlılara göre tercih edebiliriz yazın hem light dondurmada war :teytey: :dance:

aşağıda yine kimlerin olduğu görünmüyo ikimizmi varız acep ?

koçum beni bi oku üfle de iyileşiyim yawf
doktorlar çare bulamadılar bana
bi de yarın nöbetçiyim
yakasına yapışmazmıyım ben o doktorun bak daha kötüyüm diye

bugünkü yiyemediklerim(hastayım ya hiç iştahım neyim yok)

sabah
1 fincan yeşil çay

öğle
1 portakal

akşam
1 dıkım gözleme
1 çorba kaşığı mercimek çorbası

sadece su içesim var bol bol içtim
hiç yemek yiyesim yok
bir de meyve yiyesim var o da evde yok
git al da gel dedim eşime

bir de sıcacık kaynar kaynar bir banyo duş vs... oohhhh missss olurdu

Yaw ama dün aklıma bi düşünce yerleşti... en son cips ne zaman yedim hatırlamıyom :1ninca: Çerezza nınkini ocak ayında sanırım yediydim ama onu cips saymıyom :)) Cips dediğin patatesten olur cokacimcoook

Ne light ı yahu, bişi yiceksen hakkını vereceksin Light ürün hiç kullanmıyom cicim.. tatlandırıcı neyim baaa ters lülülülülülü Ama geçen yaz kakolu dondurmadan vanilyalıya terfi ettim sonunda :lepi: Bunca yıldır nasıl vanilyalı dondurmanın lezzetine varamamışım kendime de çok şaştım valla :icecream:

Trufcum canım napmışsın sen ya... hiçbişi yememişsin gün başı.. iyice halsiz kalmışsındır, miden felaket olmuştur o da cabası... Keşke bi bardak süt içseydin kızınla başbaşa... Gelecem ağzına ben tıkacam, yemeden iyileşilmez...

Linguistcim
, başkaları da vardır kesin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…