anladım canım arada bi istiyo insanın canı ama bu hafta başka yok onlardan..ufak parça bitter yiyebilirsin günün erken saatlerinde bi çok faydası war tabi abartmamak kaydıyla opuyorumnanaktan sen işini bilirsin deyip bağliim bari Şeniz
klikcim arkadaşlar sana gereken cevabı wermişler agızlarına sağlık sempatiksalakcinni
ara öğün tabiki yapmalıyız ama bunlar meywe az kuruyemiş yada süt yoğurt gibi sağlıklı atıştırmalıklar olmalı karbonhidrata yüklenmemeliyiz çiçeem opuyorumnanaktan
aa öylemii kiloda aynı işteyerimseniben sende benim gibi zor kilo veriyo musun peki? yarışalım diycem ama zor kilo veriyorum ben senağlama
ne yedin kız?:jeyyar:
bir daha kandil simidi arası yapmak yokk
bu kadar fırçadan sonra aklım başıma geldi
ne yapayım bayatlasın simitciklerr bilmiyorumkismile
yaptığım poğaçalara üzüleceğim en çok :gitme:
ilk deneyimimdi mirmirmirmir
bir daha kandil simidi arası yapmak yokk
bu kadar fırçadan sonra aklım başıma geldi
ne yapayım bayatlasın simitciklerr bilmiyorumkismile
yaptığım poğaçalara üzüleceğim en çok :gitme:
ilk deneyimimdi mirmirmirmir
at dondurucuya, kahvaltıda başka karbonhidrat almaz bir parça poğaça yersin olur. bayatlamaz da. misafirin gelirse onlara çıkarır ikram edersin hem.hiç yemeyeceksin diye bir şey yok.
at dondurucuya, kahvaltıda başka karbonhidrat almaz bir parça poğaça yersin olur. bayatlamaz da. misafirin gelirse onlara çıkarır ikram edersin hem.hiç yemeyeceksin diye bir şey yok.
:lepi: evet kesinlikle katılıyorum,işte çözüm sana,artık bayatlıcak derdiyle mideye indirmek yok hamurişini:mymeka:
Yaw duyan da detoksu 1 ay önce yaptık sanar... daha 1 hafta oldu :))) Ben 1 ayda verdim o 2 kiloyuben detoksa 58 kg ile başladım . detoks sonrası 56,6 kiloya düştüm.şu andada 56 kilodayım.yani 4 kilo vermedim ki. 2 kg verdim. ama hedefim 55 olmak inşallah.
evde eşimle ben varım sadece.kandil simidinide hani sık ama az yemek lazım ya bari değerlendireyim demiştim :) olmaz mı ki ?
Efferin gülüm.. verdim gitti kaydirigubbakcemile3dulcineacım gülüm benim,ben yaptım tibetimi.Bi artı daha lütfensengözlerimebaksanab
:lepi: evet kesinlikle katılıyorum,işte çözüm sana,artık bayatlıcak derdiyle mideye indirmek yok hamurişini:mymeka:
Yaw duyan da detoksu 1 ay önce yaptık sanar... daha 1 hafta oldu :))) Ben 1 ayda verdim o 2 kiloyu
Yedin işte mis gibi afiyet olsun.. Ben de geçen gün yemiyem dediydim kandil simitlerini.. sonra gözüm döndü kalan hepsini indirdim mideyeyemeden bu hayatın tadını nasıl alcaz bayanssulusmile
bak sen şu uyanığa,hiç söylüyomu kandil simitlerini yedim bitirdim bugün diye:mymeka:
valla hayatın tadı yemekte saklı dimi yaa,yemeyince ben mutsuz oluyorum.O nedenle bu aralar çok kötü hissediyorum kendimi:1no2:
patatesli yiyecekler dışındakiler tazeliğini koruyor.patates nişasta gibi oluyor dondurucuda. hep yapar yapar atarım dondurucuya. yiyeceklere kıyamıyorum hiç,ziyan olsunlar istemiyorum. ekmeğim bile dondurucuda durur benim.
gripincim yemek yedikten sonra mutluluğumuz ne kadar sürüyo muhtemelen sadece yediğimiz anda ama hoşumuza giden bi kıyafeti alıp içinde prensesler gibi görünürken nası da havalarda uçuyos dimiözgüwen tavan yapıyo kaydirigubbakcemile5
Ne diyon kız... ben hala çok mutluyum zemuszemus
canım kararında yedikten sonra sorun yok ama gripin bi kaç gün önce yazmıştı canım acayip acur cubur ççekiyo diye ben onları kastetmiştim kaydirigubbakcemile5
Haaa taaaam koçumannadım Şeniz Haklısın... midemi kötü etcek şekilde yiyince ben de acaip mutsuz oluyorum artıkın. Ben abur cubur artık çok az yediğim için vicdanen rahatım :1closedeyes: Benim gibi olmak istiyorsanız siz de az yiyin bayanssulusmile :icecream:
Bunu derken bi taraftan yiyeceğim dondurmaların hesabını yapıyom :dance: :icecream: :tomato:
abur cubura bende dayanabiliyom artıkın :lepi: sadece yerken iyi sonra miden bi tuhaf oluyo vicdan azabı da cabası :1ninca: ama dondurmaya nasıl dayanılır ki :icecream: (bu sözü 50-59 topiğinin sıradan bi sakini olarak yapıyorum koç kimliğimi bi keanara bırakarak) :roflol: :roflol:
ama diğer tatlılara göre tercih edebiliriz yazın hem light dondurmada war :teytey: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?