benim 1-1,5 ay ibre oynamadı pes etmek yoooooooooooooookkkkkk
yerken iyiydi di mi?laelaelaelaelae opuyorumnanaktan
neeeeeeee:1shok: yanlış yazdın di mi???
10 dilimi ben 10 günde yiyorum yahuuu
KOÇUMMM burda yaramazlık yapan biri vaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr kafamçokkarıştı
*+ nı verdim linguistcim Makarnayı yedim, peynirli yine her zamanki gibi, yağ koymadım. Pek bi acıkmışım, doyana kadar yidim işte :))
alkisalkisalkisTebrikler canım.. İşyerindekiler napıyo bu delüüü demedi mi kaydirigubbakcemile3
Öptüüüüüüm opuyorumnanaktan
He koçum demeyi unuttum. Ülker çikolatalı gofret yedim bi de zemuszemus
bu hafta başka cıs yok jujum sen kazana düştün :roflol: :roflol: 57 olunca ödül werdin kendine sanırım sempatiksalakcinni
genede iki hareket at bakiim gamyoncuiremsu
Sabah : 1 adet kayısı,2 bardak su
Kahvaltı : 1 adet evde yaptığım poğaça (bir gün kahvaltılık bir gün evde yaptığım poğaça yiyorum yoksa bayatlayacak:)
Ara : 1 kandil simidi , (kandilden kalma,o da bayatlamasın diye yiyorum :) (yoksa kandil simidinden ara olmaz mı :kedi: ) bir bardak yarım şekerli bitki çayı ,1 kayısı
Öğlen : 1,5 dilim kepek ekmeği,1 kase ezogelin çorba,1 tane dilimlenmiş limonlu turp
Ara : 1 kayısı,su
aa öylemii kiloda aynı işteyerimseniben sende benim gibi zor kilo veriyo musun peki? yarışalım diycem ama zor kilo veriyorum ben senağlama
Kahvaltı : 1 adet evde yaptığım poğaça (bir gün kahvaltılık bir gün evde yaptığım poğaça yiyorum yoksa bayatlayacak:)
Ara : 1 kandil simidi , (kandilden kalma,o da bayatlamasın diye yiyorum :) (yoksa kandil simidinden ara olmaz mı :kedi: ) bir bardak yarım şekerli bitki çayı ,1 kayısı
Öğlen : 1,5 dilim kepek ekmeği,1 kase ezogelin çorba,1 tane dilimlenmiş limonlu turp
Bayatlamasın diye diye herbişiyi de diyon maşallah :)))) Ama sabah peynir yeseydin en azından yanında.
Bi de sen kaç günde verdin 4 kiloyu :uhm:Benden sonra geldiğini biliyorum çünkü.
çok güzel bir paylaşımselam herkese ..bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor ...
ben akşam 6 dan sonra yemeyerek spor ve bol su ile kilo vermeye çalışanlardanım ..
öncelikle kilo vermek isteyenlere uyarım ..gün içinde ölümüne aç kalıp da rejim yapmayın ..ileride çok büyük zararlarını görürsünüz ...bazı sayfaları okudum ..ıfak tefek kaçamaklar yaptığı için üzülenler var ..o kadar da kafanıza takmayın olayı ...bir günde çok çok az yiyenler de var ..sakın böyle devam etmeyin ..bunlar çok yanlış metotlar ...böyle aç kallıp da zayıflamak hem sağlıksız hem kiloları geri getirecektir ..
ben bundan 10 sene önce _ o zmanlar gençtim :) (18 yaşında ) - 15 günde 12 kilo vermiştim ...o zamanlar metabolizma dehşet tabi ..eriyip gitmiştim ..ama yaş ilerledikçe bu durum zorlaşıyor .. o yüzden iice bünyenizi zorlayıp halsiz güçsüz düşmeyin derim ..ben o zamanlar sadece meyve sebze yiyip günde 2,5 litre su içip günde iki kere 1er saat oryantal oynayarak vermiştim kilolarımı ..o kadar fazla vereceğimi tahmin etmiyordum ama 15 günün sonunda tartılınca şoka uğradım ...
fakat bu rejim sonrası kansızlık oluştu bende ...b12 vitamin eksikliği oluştu ...62 kiloydum ozamanlar 50 ye düşmüştüm ...boyum 160 bu arada ...ama kiloyu hiç göstermediğim için inceciktim ...çocuk reyonundan falan giyiniyordum bi ara ..belim incecikti ...neyse işte bu çok kısa zamanda birden kilo vermek bana yaramadı ...sağlıkszdım sürekli hastalanıyordum v.s.
on sene içinde 48-50-53 arasında gittim geldim ..evlenirken 50 kilo idim ..
evlendikten sonra doğum kontrol hapının yüzünden 2 yılda 10 kilo aldım ..şuan 60 kiloyum ..ama görenler 55 filansın diyor ..kiloyu yüzüme verdim ...bedenim de bir beden değişti ..eskiden 34-36 giyerdim ..şimdi 38 giyiyorum ...
akşam 6 dan sonra yememe olayına başladım cuma günü ...
60.9 ile başladım ..cumartesi 60.7 idim ..pazar 59.9 ..
bu sabah tartılmadım evden acele çıktım ..
gün içerisinde beslenme şeklim şu :
sabah iki dilim kepekli ekmek
1 yumurta
3-4 zeytin
1 domates -salatalık
yarım bardak portakal suyu
bir dilim peynir ..
iş yerine geldiğimde saat 10 gibi bir tane elma yiyorum ..12 de öğle yemeği ..salata ...
çıkıp yürüyorum yarım saate yakın ...
öğleden sonra saat 1430 gibi bir meyve daha ...
akşam 4 gibi bir adet alttınbaşak kepekli bisküvi ..
evde akşam 6 gibi yemek ..o da salata ....
19:30 gibi elma+yarım nar ...
gün içinde en az 2 litre su içiyorum ve 3 bardak yeşil çay ...
akşam 6 dan sonra yenilen meyve nin zararı yok bunu bilin ..ama meyveyi yemekten en az 1,5 -2 saat sonra yemeniz lazım ..yoksa vucut direk meyveyi şeker olarak algılıyor ve kiloya dönüşüyor ..haberiniz ola ...
az az ama sık yiyin.çünkü az az sık yenildiğinde beyne açım iletisi gitmediğinden bu kiloya dönüşmüyor ..ama beyne açım iletisi gittiğinde beyin depo etmeye başlıyor bunu .. o yüzden çok uzun süre aç kalmadan beslenmeye kendiniz alıştırın ...
ben kilomdaki gelişmeleri size yazacağım ..amacım bir ayda 5 kilo vermek ...küçük hedeflerle başlıyorum ..bakalım sonuç ne olacak. mevlam hak getire ..
Yok canım ya ödül falan değil... ama markette gofretler çok ucuz diye almış baya... getirdi önüme attı. Kendimi tanıyom şimdi yemezsem gece yerim. Bence yiyim de kurtulam dedim ama evde daha var baya eyvahedigeldismile Ha bi de bitter çikoyu abur cubur saymıyom, ondan yerim ama bu hafta ohaoldumsmile
Yatmadan önce debelenirim kaydirigubbakcemile3
Bayatlamasın diye diye herbişiyi de diyon maşallah :)))) Ama sabah peynir yeseydin en azından yanında.
Bi de sen kaç günde verdin 4 kiloyu :uhm:Benden sonra geldiğini biliyorum çünkü.
oooo klik hanımcım sen o bayatlamasın bu bayatlamasın diye yenmemesi gereken herşeyi yiyosun bakıyorumdalmaz: bahane üretme kendine,bayatlarsa bayatlasın senin kilo vermenden ve sağlığından dahamı önemlisüprizzzzz bence yeme artık bu hafta başka hamurişi bu arada linguist koçumdan rol çaldım sanırsaambilmiyorumkismile
ben detoksa 58 kg ile başladım . detoks sonrası 56,6 kiloya düştüm.şu andada 56 kilodayım.yani 4 kilo vermedim ki. 2 kg verdim. ama hedefim 55 olmak inşallah.
evde eşimle ben varım sadece.kandil simidinide hani sık ama az yemek lazım ya bari değerlendireyim demiştim :) olmaz mı ki ?
mutfaK robotu muyum neyim soK oldum 15 günde 12 Kilo muuuu
:1shok::1shok:
aman ya Allah Korusun ayda 4 den 5 den fazla Kilo vermeK normal değil bence yani sonuçları sağıKlı olmaz, hemen geri alınır.
ben de senin dediKerine Katılıyorum. esKiden Kio verdiğimde aKsam yemeyereK vermistim yani aKsam yemegini 5 den 6dan sonraya bıraKmayaraK.simdi de bi süredir öyle yapıyorum faydasını gördüm ama bugün bozdum gidisatı, çov sevdiğim yemeK vardı dayanamadım az önce çoK fazla yedim
selamlar herkese......
sabah 8 de bir tost bir bardakta greyfurt suyu içtim.....1.5 saat evi temizledim
saat 10 da ara olarak yarım elma 100 ml süç
saat 12.30 da yabanmersinli kuruk kayısılı yarım yağlı sütlenesfit ( evde yemek yoktu.çok açıkmıştım onu yedim)
gene ev temizliğine devam ettim.saat 2.30 da bitti işim.....ara öğün olarak bir elma yedim
saat 4.30 da akşam yemeği olarak bir kase tarhana çorbası,8-9 sarma,fırnda ıspanak ve büyük bir kase yoğurt
birzdanda sporuma başlıcam....onu yaptıktan sonra yazarım.....
tutucum yarıssak mı acaba canım boshayallersmile
bende 1,69 58 kiloyum ama ben kendimi bildim bileli bu kilolardayım mafoldumben
kolay kilo veremiyorum
ayyy ruuu:sm_confused:
ben de sana çöreK otu tavsiye edeceKtim(tansiyon problemin yoKsa), yemeKlerden yarım saat önce taze çeKilmis)
ama yediKlerden Kısılmassa olmaz.
böyle diyom ama bugün ben de cosuttum, spor da yoK bugün.ne zamandır bu vaKitte yemiyodum aKsam yemegini saat 6 ya gelmeden yeyip oluyodum ama bu sefer hem 6.5 da hem de çooooK yediiiiimmmm
ay bugünlerde fena açıldı su istahım ama ona uymamam lazımmm
lingummm senden de alayım ilK cezamıdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?