50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet canım yasdım ama cewap gelmedi henüz bende anca hafta da 1 tane ekmek yiyorumdur bayanssulusmile gelsin de arkadaş hesabı sorulacaktır :roflol: yanlış hatırlamıyosam ruuuu sen sewgiliyle iddiya girendin dimi canım...dedim sana stres etme az spor yap akışına bırak diye ama sen kilo vercem zaman az kaldı dedikçe ekmeğe saldırmışsın :gitme:

tşk. canım..afiyet olsun yağ yoksa makarna masumlaşıyo bende öle yapıyom bazende üzerine çok az z. yağı gezdiriyom tabağıma aldıktan sora :)) peynir ve çörek otuda serpiyom ımmm cuma yapim bari :lepi:

elmalı tarçınlı çayı ara tatilde sürekli yapmıştım buraya yazınca aklıma geldi bugün yapiim bari :))
ruuuu karabibere alerjin warsa koyma istersen

bu hafta başka cıs yok jujum sen kazana düştün :roflol: :roflol: 57 olunca ödül werdin kendine sanırım sempatiksalakcinni
genede iki hareket at bakiim gamyoncuiremsu

Yok canım ya ödül falan değil... ama markette gofretler çok ucuz diye almış baya... getirdi önüme attı. Kendimi tanıyom şimdi yemezsem gece yerim. Bence yiyim de kurtulam dedim ama evde daha var baya eyvahedigeldismile Ha bi de bitter çikoyu abur cubur saymıyom, ondan yerim ama bu hafta ohaoldumsmile

Yatmadan önce debelenirim kaydirigubbakcemile3

Sabah : 1 adet kayısı,2 bardak su
Kahvaltı : 1 adet evde yaptığım poğaça (bir gün kahvaltılık bir gün evde yaptığım poğaça yiyorum yoksa bayatlayacak:)
Ara : 1 kandil simidi , (kandilden kalma,o da bayatlamasın diye yiyorum :) (yoksa kandil simidinden ara olmaz mı :kedi: ) bir bardak yarım şekerli bitki çayı ,1 kayısı
Öğlen : 1,5 dilim kepek ekmeği,1 kase ezogelin çorba,1 tane dilimlenmiş limonlu turp
Ara : 1 kayısı,su

Sabah : 1 adet kayısı,2 bardak su
Kahvaltı : 1 adet evde yaptığım poğaça (bir gün kahvaltılık bir gün evde yaptığım poğaça yiyorum yoksa bayatlayacak:)
Ara : 1 kandil simidi , (kandilden kalma,o da bayatlamasın diye yiyorum :) (yoksa kandil simidinden ara olmaz mı :kedi: ) bir bardak yarım şekerli bitki çayı ,1 kayısı
Öğlen : 1,5 dilim kepek ekmeği,1 kase ezogelin çorba,1 tane dilimlenmiş limonlu turp
Ara : 1 kayısı,su

selamlar herkese......

sabah 8 de bir tost bir bardakta greyfurt suyu içtim.....1.5 saat evi temizledim

saat 10 da ara olarak yarım elma 100 ml süç

saat 12.30 da yabanmersinli kuruk kayısılı yarım yağlı sütlenesfit ( evde yemek yoktu.çok açıkmıştım onu yedim)

gene ev temizliğine devam ettim.saat 2.30 da bitti işim.....ara öğün olarak bir elma yedim

saat 4.30 da akşam yemeği olarak bir kase tarhana çorbası,8-9 sarma,fırnda ıspanak ve büyük bir kase yoğurt

birzdanda sporuma başlıcam....onu yaptıktan sonra yazarım.....

Bayatlamasın diye diye herbişiyi de diyon maşallah :)))) Ama sabah peynir yeseydin en azından yanında.

Bi de sen kaç günde verdin 4 kiloyu :uhm: Benden sonra geldiğini biliyorum çünkü.

aa öylemii kiloda aynı işteyerimseniben sende benim gibi zor kilo veriyo musun peki? yarışalım diycem ama zor kilo veriyorum ben senağlama

tutucum yarıssak mı acaba canım boshayallersmile

bende 1,69 58 kiloyum ama ben kendimi bildim bileli bu kilolardayım mafoldumben

kolay kilo veremiyorum

oooo klik hanımcım sen o bayatlamasın bu bayatlamasın diye yenmemesi gereken herşeyi yiyosun bakıyorumdalmaz: bahane üretme kendine,bayatlarsa bayatlasın senin kilo vermenden ve sağlığından dahamı önemlisüprizzzzz bence yeme artık bu hafta başka hamurişi bu arada linguist koçumdan rol çaldım sanırsaambilmiyorumkismile

Bayatlamasın diye diye herbişiyi de diyon maşallah :)))) Ama sabah peynir yeseydin en azından yanında.

Bi de sen kaç günde verdin 4 kiloyu :uhm: Benden sonra geldiğini biliyorum çünkü.

ben detoksa 58 kg ile başladım . detoks sonrası 56,6 kiloya düştüm.şu andada 56 kilodayım.yani 4 kilo vermedim ki. 2 kg verdim. ama hedefim 55 olmak inşallah.
evde eşimle ben varım sadece.kandil simidinide hani sık ama az yemek lazım ya bari değerlendireyim demiştim :) olmaz mı ki ?

çok güzel bir paylaşım
güzel bir örnek
ama meyvenin yanında süt de olursa çok güzel olur ya da yoğurt

ayyy ruuu:sm_confused:

ben de sana çöreK otu tavsiye edeceKtim(tansiyon problemin yoKsa), yemeKlerden yarım saat önce taze çeKilmis)

ama yediKlerden Kısılmassa olmaz.

böyle diyom ama bugün ben de cosuttum, spor da yoK bugün.ne zamandır bu vaKitte yemiyodum aKsam yemegini saat 6 ya gelmeden yeyip oluyodum ama bu sefer hem 6.5 da hem de çooooK yediiiiimmmm

ay bugünlerde fena açıldı su istahım ama ona uymamam lazımmm

lingummm senden de alayım ilK cezamı
delikafadulden

anladım canım arada bi istiyo insanın canı ama bu hafta başka yok onlardan..ufak parça bitter yiyebilirsin günün erken saatlerinde bi çok faydası war tabi abartmamak kaydıyla opuyorumnanaktan sen işini bilirsin deyip bağliim bari Şeniz

klikcim arkadaşlar sana gereken cevabı wermişler agızlarına sağlık sempatiksalakcinni
ara öğün tabiki yapmalıyız ama bunlar meywe az kuruyemiş yada süt yoğurt gibi sağlıklı atıştırmalıklar olmalı karbonhidrata yüklenmemeliyiz çiçeem opuyorumnanaktan

mutfaK robotu muyum neyim soK oldum 15 günde 12 Kilo muuuu
:1shok::1shok:
aman ya Allah Korusun ayda 4 den 5 den fazla Kilo vermeK normal değil bence yani sonuçları sağıKlı olmaz, hemen geri alınır.

ben de senin dediKerine Katılıyorum. esKiden Kio verdiğimde aKsam yemeyereK vermistim yani aKsam yemegini 5 den 6dan sonraya bıraKmayaraK.simdi de bi süredir öyle yapıyorum faydasını gördüm ama bugün bozdum gidisatı, çov sevdiğim yemeK vardı dayanamadım az önce çoK fazla yedim

ne yedin kız?:jeyyar:

gayet hareketli bi gün geçirmişsin sanırım üstüne sporda war daha nolsun fewkalade :lepi:
menünde gayet sağlıklı akşamda erken yemişsin vereliniortak

tutucum yarıssak mı acaba canım boshayallersmile

bende 1,69 58 kiloyum ama ben kendimi bildim bileli bu kilolardayım mafoldumben

kolay kilo veremiyorum

canım spor yapıyomusun bayanssulusmile bu arada yeni mi katıldın yoksa hiç denk gelmedikmi yeniysen hoş geldin opuyorumnanaktan

nettin gııı sen -tatlicadiarzu- yemeği yemenin üzerinden zamanda geçmemiş az bekliyelimde sana okkalı bi ceza weriim kötükedihüso :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…