Trufcum canım napmışsın sen ya... hiçbişi yememişsin gün başı.. iyice halsiz kalmışsındır, miden felaket olmuştur o da cabası... Keşke bi bardak süt içseydin kızınla başbaşa... Gelecem ağzına ben tıkacam, yemeden iyileşilmez...
Linguistcim, başkaları da vardır kesin :)))
koçum beni bi oku üfle de iyileşiyim yawf
doktorlar çare bulamadılar bana
bi de yarın nöbetçiyim
yakasına yapışmazmıyım ben o doktorun bak daha kötüyüm diye
bugünkü yiyemediklerim(hastayım ya hiç iştahım neyim yok)
sabah
1 fincan yeşil çay
öğle
1 portakal
akşam
1 dıkım gözleme
1 çorba kaşığı mercimek çorbası
sadece su içesim var bol bol içtim
hiç yemek yiyesim yok
bir de meyve yiyesim var o da evde yok
git al da gel dedim eşime
bir de sıcacık kaynar kaynar bir banyo duş vs... oohhhh missss olurdu
Yaw ama dün aklıma bi düşünce yerleşti... en son cips ne zaman yedim hatırlamıyom :1ninca: Çerezza nınkini ocak ayında sanırım yediydim ama onu cips saymıyom :)) Cips dediğin patatesten olur cokacimcoook
Ne light ı yahu, bişi yiceksen hakkını vereceksinLight ürün hiç kullanmıyom cicim.. tatlandırıcı neyim baaa ters lülülülülülü Ama geçen yaz kakolu dondurmadan vanilyalıya terfi ettim sonunda :lepi: Bunca yıldır nasıl vanilyalı dondurmanın lezzetine varamamışım kendime de çok şaştım valla :icecream:
kızlar 1 saat önce ara yaptım yine acıktım mide allah ne verdiyse öğütüyo yaa
yoğurt yiyem bari acık :)
prensesim çok sevindim yaaaa inşallah nm herşey çok güzel olucak şu kimyasallardan kurtul bak nasıl kilo vericen moralin de düzelicek enerji gelicek üzerine
bak geçti bitti....
canım ya vallahi hiç bişey geçmiyo boğazımdan
portakalı kızım tıktı ağzıma
çorbayı da eşim
yeşil çayı kendim içmiştim sabah yalnızca
hasta olsaydın halimden anlardın :a015:
canım ya vallahi hiç bişey geçmiyo boğazımdan
portakalı kızım tıktı ağzıma
çorbayı da eşim
yeşil çayı kendim içmiştim sabah yalnızca
hasta olsaydın halimden anlardın :a015:
az kalmış canım birazcık daha sabret,doktorunun tavsiyesine uymanda yarar var. her şey çook daha güzel olacak.
üfürükçü hoca mı oliim kıs :roflol:
cidden noldu sana böle bidenem ya hiç bişi yiyememişsin kafamçokkarıştı
iyi yapmışsın eşine aldırmakla suyunu içersin yersinde azcık enerji verirolumunekankayizsmile dinlenemedin de sanırım kızın izin vermedi boshayallersmile rapor alma durumun yokmu nasıl çalışcan sen bu halde kıyamam :ecrin_bebek:
walla çok acıkıpda miğdeniz kazınıyorsa yoğurt sarımsak elma miğdeyi iyice acıktıran şeyler.öle denir ki ben de de öle. mesela yemekte yoğurtlu makarna yesem 2 saat sonra yine acıkırım ben.
bu arada öğleden sonra arkadaşıma gittim canımda sıkkındı.o can sıkıntısıyla pasta börek yedim ama eve geldim 35 dak koşar adım koşu bandında koştum.bayada terledimmm
canimin ici cok saoll canim benim insallahh yalniz doktorum bi hafta daha 37.5 kullanmami sonra onunda yarisini bi hafta icip oyle birakmami soyledi az kaldi balimm insallahh bugun tartildim 63 ciktim neyse bi kilo gitmis sanirim siskinlik vardi canikom
Ne cipsi, cips de nedir.. ben bilmem öyle şeyleri laelaelaelaelae :1ninca:cips mipsss geçenki olaya döncek bu işin sonu biri light süte datlu dedi tüm topik dağıldı kaydirigubbakcemile bende yimem light dondurma ama zaten vanilyalıyı yada meyveliyi çok severim opuyorumnanaktan
Afiyet olsun... ne güzel şeyleri yemişsin, olan olmuş... koştun da... bari keyfini sür :lepi: Ama önümüzdeki günler kilo almak istemiyorsan dikkat et yediklerinewalla çok acıkıpda miğdeniz kazınıyorsa yoğurt sarımsak elma miğdeyi iyice acıktıran şeyler.öle denir ki ben de de öle. mesela yemekte yoğurtlu makarna yesem 2 saat sonra yine acıkırım ben.
bu arada öğleden sonra arkadaşıma gittim canımda sıkkındı.o can sıkıntısıyla pasta börek yedim ama eve geldim 35 dak koşar adım koşu bandında koştum.bayada terledimmm
Pamuk şekerim hoşgeldin opuyorumnanaktan (ben avelon) Bayadır görüşemiyoz senle. Çok sevindim ilaçlardan kurtulmana az kalmasına kaydirigubbakcemile5canim benimm az kaldi sabredeiorummm insallahhh canimm insallahhhh
üfürdünmü koçum
sanki bi iyilik hali geldi üstüme
1,5 tan 4 e kadar uyuduk kızımla uyandı geri uyuttum. günü uyuyarak yatarak geçirdiğimden pek enerji sarfetmedim. yediklerim de yetti.
rapor almak için hastaneye gitmem gerek. e gitmişken çalışıveririm bi de serum takarlar işim zor değil Allah'tan. bi gece yatar çıkarım artıkın . yalnızca 1 saat 45 dakikalık yolu nasıl gidicem o beni düşündürüyo. bakalım sabah olsun hayır olsun. inşallah iyileşirim sabaha kadar
bu gecelik benden bu kadar
site de çok yavaş zati
kim var kim yok belli de olmuyo
kızlar nbr?ben akşam yemeğinde 2 kaşık zeytinyağlı fasulye ve 1 tanede küçücük poğaça yedim.az öncede portakal ve çilek yedim çok az....ama yarın sabah arkadaşım kahvaltıya çağırdı:1shok:.yemezsem çok ayıp olucak.çok aşırıya kaçmamaya çalışıcam...olmazsa bütün gün birşey yemeyi düşünmüyorum.yani kahvaltıdan sonra aç kalırım akşama kadar ne yapıyım ki başka türlü dengeleyemem...
kızlar nbr?ben akşam yemeğinde 2 kaşık zeytinyağlı fasulye ve 1 tanede küçücük poğaça yedim.az öncede portakal ve çilek yedim çok az....ama yarın sabah arkadaşım kahvaltıya çağırdı:1shok:.yemezsem çok ayıp olucak.çok aşırıya kaçmamaya çalışıcam...olmazsa bütün gün birşey yemeyi düşünmüyorum.yani kahvaltıdan sonra aç kalırım akşama kadar ne yapıyım ki başka türlü dengeleyemem...
çilek bu mevsimde . dondurucudan mı çıktı?walla ben kışın domatese bibere hele hele patlıcan kabağa elimi sürmem.tamamen hormon .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?