50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya vallahi hiç bişey geçmiyo boğazımdan
portakalı kızım tıktı ağzıma
çorbayı da eşim
yeşil çayı kendim içmiştim sabah yalnızca

hasta olsaydın halimden anlardın :a015:

üfürükçü hoca mı oliim kıs :roflol:
cidden noldu sana böle bidenem ya hiç bişi yiyememişsin kafamçokkarıştı
iyi yapmışsın eşine aldırmakla suyunu içersin yersinde azcık enerji verirolumunekankayizsmile dinlenemedin de sanırım kızın izin vermedi boshayallersmile rapor alma durumun yokmu nasıl çalışcan sen bu halde kıyamam :ecrin_bebek:

cips mipsss geçenki olaya döncek bu işin sonu biri light süte datlu dedi tüm topik dağıldı kaydirigubbakcemile bende yimem light dondurma ama zaten vanilyalıyı yada meyveliyi çok severim opuyorumnanaktan

kızlar 1 saat önce ara yaptım yine acıktım mide allah ne verdiyse öğütüyo yaa

yoğurt yiyem bari acık :)

walla çok acıkıpda miğdeniz kazınıyorsa yoğurt sarımsak elma miğdeyi iyice acıktıran şeyler.öle denir ki ben de de öle. mesela yemekte yoğurtlu makarna yesem 2 saat sonra yine acıkırım ben.
bu arada öğleden sonra arkadaşıma gittim canımda sıkkındı.o can sıkıntısıyla pasta börek yedim ama eve geldim 35 dak koşar adım koşu bandında koştum.bayada terledimmm

prensesim çok sevindim yaaaa inşallah nm herşey çok güzel olucak şu kimyasallardan kurtul bak nasıl kilo vericen moralin de düzelicek enerji gelicek üzerine

bak geçti bitti....

canimin ici cok saoll canim benim insallahh yalniz doktorum bi hafta daha 37.5 kullanmami sonra onunda yarisini bi hafta icip oyle birakmami soyledi az kaldi balimm insallahh bugun tartildim 63 ciktim neyse bi kilo gitmis sanirim siskinlik vardi canikom

çorbayı da eşim

canım eşineee şölee güzel bi adaçayı veya ıhlamur yaptır..bol limonlu iç...içine azcıkta bal koy ılıyınca umarım düzelirsin çıkmışken zencefil falanda aldırsaydın keşke :teselli:

çorbayı da eşim

:1hug: Naz da yaparmııııış..... kızın senden daha olgun valla kaydirigubbakcemile3 Keşke daha da zorlasalarmış. Çok geçmiş olsun canım, senin bu hastalık baya uzadı cidden. Burda çok yorulma, ateş neyim var mı?

üfürdünmü koçum
sanki bi iyilik hali geldi üstüme
1,5 tan 4 e kadar uyuduk kızımla uyandı geri uyuttum. günü uyuyarak yatarak geçirdiğimden pek enerji sarfetmedim. yediklerim de yetti.
rapor almak için hastaneye gitmem gerek. e gitmişken çalışıveririm bi de serum takarlar işim zor değil Allah'tan. bi gece yatar çıkarım artıkın . yalnızca 1 saat 45 dakikalık yolu nasıl gidicem o beni düşündürüyo. bakalım sabah olsun hayır olsun. inşallah iyileşirim sabaha kadar

bu gecelik benden bu kadar
site de çok yavaş zati
kim var kim yok belli de olmuyo

çok mu yedin canım klava: sen kendi cezanı wermişsin ama keşke birazda karın-kalça hareeketi falan çalışsaymışsın -tatlicadiarzu-

hoşgeldin prenses..1 kilo 1 kilodur tebrikler :lepi:

cips mipsss geçenki olaya döncek bu işin sonu biri light süte datlu dedi tüm topik dağıldı kaydirigubbakcemile bende yimem light dondurma ama zaten vanilyalıyı yada meyveliyi çok severim opuyorumnanaktan
Ne cipsi, cips de nedir.. ben bilmem öyle şeyleri laelaelaelaelae :1ninca:

Afiyet olsun... ne güzel şeyleri yemişsin, olan olmuş... koştun da... bari keyfini sür :lepi: Ama önümüzdeki günler kilo almak istemiyorsan dikkat et yediklerine klava:

canim benimm az kaldi sabredeiorummm insallahhh canimm insallahhhh
Pamuk şekerim hoşgeldin opuyorumnanaktan (ben avelon) Bayadır görüşemiyoz senle. Çok sevindim ilaçlardan kurtulmana az kalmasına kaydirigubbakcemile5

inş. sabaha bişeyin kalmaz bidenem turp gibi olursun Şeniz iyi geceler canım dinlenmene bakk opuyorumnanaktan

ay kızlar site cidden çok uyus ya sinir oluyom :1ninca:

Göbek şişkinliğini azaltan öneriler
- Su için.
- Cipsten vazgeçin.
- Fazla tuzlu gıdalar tüketmeyin.
- Sakız çiğnemek fazla hava yutmanıza neden olur, bu sebeple fazla çiğnemeyin.
- Sindirim sorunu yaşıyorsanız bir veya iki fincan kahve lavaboya gitmenizi sağlayabilir.

Zayıflatan kıyafetler
Vücut şekillendirici kıyafetler giyin. Bel çevresi için üretilen 'Lycia' içeren kıyafetlerden edinin. Fazla kiloluysanız kıyafetler sıkabilir veya yağlar taşabilir. Bu nedenle üzerinize göre olanları tercih edin.

dulcinea cım sanaydı bu :))

linguist canım ben akşam yemeğinde 2 kaşık zeytinyağlı fasulye ve 1 tanede küçücük poğaça yedim.az öncede portakal ve çilek yedim çok az....ama yarın sabah arkadaşım kahvaltıya çağırdı:1shok:.yemezsem çok ayıp olucak.çok aşırıya kaçmamaya çalışıcam...olmazsa bütün gün birşey yemeyi düşünmüyorum.yani kahvaltıdan sonra aç kalırım akşama kadar ne yapıyım ki başka türlü dengeleyemem...

Son düzenleme:

çilek bu mevsimde . dondurucudan mı çıktı?walla ben kışın domatese bibere hele hele patlıcan kabağa elimi sürmem.tamamen hormon .

kahvaltıdan sonra aç kalarak dengeleyemezsin cnm..çok kaçırmamaya bak baktın fazla oldu öğle ve akşam yemeklerini hafif geçirirsin mesela sabah karbonhidrat tüketirsen öğle ve akşam öğünlerinde haşlanmış sebze yoğurt salata(az yağlı) yada hafif bi çorbayla geçirebilirsin zemuszemus sabahta birden yüklenme ağır ağır ye doyduğunu hissedersin opuyorumnanaktan

öğlenden beri yazamıyorum iş yerinin internetini kestiler öğlen 3-5 kaşık bezelyeyle 1 sütlaç yedim:kedi:

akşamda çok az makarnayla bol salata yedim aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…