50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada trufun geçen haftaki müthiş koçluğu karşısında saygıyla eğiliyor teşekkürlerimi sunuyorumalkisalkisalkis

öğlenden beri yazamıyorum iş yerinin internetini kestiler öğlen 3-5 kaşık bezelyeyle 1 sütlaç yedim:kedi:

akşamda çok az makarnayla bol salata yedim aklinialirimsmile

hoşgeldin gamişim opuyorumnanaktan
ara öğün yaptın mı ? bu hafta sütlü tatlı hakkını kullandın bölece bayanssulusmile
spor yaptın mı Şeniz

kızlar merhaba, benim boyum 163 ve kilom 54 ve 55 arasında oynuyor. 50 kiloya düşmek istiyorum fakat tatlı iştahımın önüne geçemiyorum, canım sürekli tatlı yemek istiyor, tatlı iştahımı nasıl bastırabilirim sizce? onun dışında, öğün atlamıyorum, sabah kahvaltımı mutlaka yapıyorum. Shlıklı beslenmeye çalışıyorum, beslendiğime de inanıyorum ama tatlı yeme isteğimhiç geçmiyorr

hoşgeldin gamişim opuyorumnanaktan
ara öğün yaptın mı ? bu hafta sütlü tatlı hakkını kullandın bölece bayanssulusmile
spor yaptın mı Şeniz

ara öğün şöyle yaptım arkadaşımda rejimde 3 gibi 2 adet glisirin yedim

spor yapmadım daha canım misafir vardı akşam az evvel gittiler 21 30 gibi sporuma başlıcam zemuszemus

merhaba canım benimde tatlıya aşırı düşknlüğüm var kayısı kurusu ve incir kurusu yiyerek tatlı istehimi bastırıyorum tabi aşırıya kaçmıyorum bilmem doğrumu yanlışmı ama ben bunun faydasını gördüm abur cuburu bu şekilde kestim kaydirigubbakcemile5[/CENTER]

öğlenden beri yazamıyorum iş yerinin internetini kestiler öğlen 3-5 kaşık bezelyeyle 1 sütlaç yedim:kedi:

akşamda çok az makarnayla bol salata yedim aklinialirimsmile

canım sen bu hafta başladın değilmi diyete. bak birde yeşil çayını da iç ben çok faydasını gördüm . sanki gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor daha kıpır kıpır yapıyosun işlerini

canım evet başladım aslında çoktandır yapıyorum ama bi yapıp bi bırakıyorum ama bi çok eski alışkanlıklarıma veda ettim abur cubur gibi gerçi gecen bi yaramazlık yaptım ama sülemiyim kaydirigubbakcemile3 canım sen yeşil çayın demlememi sallama olanınımı kullanıyhosun

canım tarçınlı süt falan iç :)) meyvelerden almaya çalış şekeri

ara öğün şöyle yaptım arkadaşımda rejimde 3 gibi 2 adet glisirin yedim

spor yapmadım daha canım misafir vardı akşam az evvel gittiler 21 30 gibi sporuma başlıcam zemuszemus

süperr kaydirigubbakcemile2
yalnız ara öğünlerini artır canım opuyorumnanaktan sabahla öğle arasına öğleden sonra 2 kez falan :) hem senin miden de rahatsız aç kalmamış olursun kaydirigubbakcemile5

evet yarın işyerine şöle kalorisi düşük ama tok tutacak bişeler bulup götürmeyi düşünüyorum :1hug:

ewet bu topicte yeniyim hosbuldummmmmm

bu ara spora gidemiyorum çünkü işlerim çok yoğun ancak haftasonları yürüyebiliyorum

Saol canım .En iyisi fazla kaçırmamak.Senin dediğin gibi olmasa hafif öğünlerle geçiştiririm öğle ve akşamı..

neyyyyyy yaramaslık mı kaydirigubbakcemile hemide ilk günden alsanaalsanasmile
bu hafta ben koçum canım sana şöle okkalı bi ceza werimde gör gününü sırnaşık şey
yalnız ne yedin ne kadar yedin ne zaman yedin ona göre belirlicem Şeniz

kız yok bu topice gelmeden önce yaptım yaramzlıgımı sanırsam sanada sölemiştim hani koca paket çerezza tv :kedi: baya oldu yaniii himen ceza verme bana gozunu yediğim söz hiç yaramazlık yapmıcam eyvahedigeldismile

canım demleme aldım ben liptonun çaay kutusu şeklinde satılıyor. su kaynadıktan sonra hemen değil su biraz dinleniyor.80 derece olacakmış. 2-3 çay kaşığı atıyorum. zaten yeşil çay çok şişiyor.biraz çok bekletmeden 3 dak . sonra içiyorum.

evet yarın işyerine şöle kalorisi düşük ama tok tutacak bişeler bulup götürmeyi düşünüyorum :1hug:
süper olur :lepi:

ewet bu topicte yeniyim hosbuldummmmmm

bu ara spora gidemiyorum çünkü işlerim çok yoğun ancak haftasonları yürüyebiliyorum
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Saol canım .En iyisi fazla kaçırmamak.Senin dediğin gibi olmasa hafif öğünlerle geçiştiririm öğle ve akşamı..

kaydirigubbakcemile5 :lepi:

kızlar bergamot aromalı yeşil çayı öneririm demleme :)) içine bide karanfil atın mis gibi kokuyo hem karanfilde metobolizmayı canlandırır ayrıca büsssürü faydası war olumunekankayizsmile

harika canım yarın hemen alıyım opuyorumnanaktan

hee o mu bi kaç gün oldu o yaw hafta sonuydu sanırım boshayallersmile
ben bugün yaptın sandıydım da geliyodu oklava klava:
ha baken gören seni uslu çocuk ol sporunuda yap dulcinea sana da artı versin :roflol: opuyorumnanaktan

yok canım benim bugün yaparmıyım hiç bi başladımmı gazla birlikte beni durdurana aşkolsun :lepi:

şu leslie bacının videolarına bi göz atıyorum başlıcam birazdan hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…