sselam kızlar
öğlenden beri yazamıyorum iş yerinin internetini kestiler öğlen 3-5 kaşık bezelyeyle 1 sütlaç yedim:kedi:
akşamda çok az makarnayla bol salata yedim aklinialirimsmile
hoşgeldin gamişim opuyorumnanaktan
ara öğün yaptın mı ? bu hafta sütlü tatlı hakkını kullandın bölece bayanssulusmile
spor yaptın mı Şeniz
kızlar merhaba, benim boyum 163 ve kilom 54 ve 55 arasında oynuyor. 50 kiloya düşmek istiyorum fakat tatlı iştahımın önüne geçemiyorum, canım sürekli tatlı yemek istiyor, tatlı iştahımı nasıl bastırabilirim sizce? onun dışında, öğün atlamıyorum, sabah kahvaltımı mutlaka yapıyorum. Shlıklı beslenmeye çalışıyorum, beslendiğime de inanıyorum ama tatlı yeme isteğimhiç geçmiyorr
öğlenden beri yazamıyorum iş yerinin internetini kestiler öğlen 3-5 kaşık bezelyeyle 1 sütlaç yedim:kedi:
akşamda çok az makarnayla bol salata yedim aklinialirimsmile
canım sen bu hafta başladın değilmi diyete. bak birde yeşil çayını da iç ben çok faydasını gördüm . sanki gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor daha kıpır kıpır yapıyosun işlerini
kızlar merhaba, benim boyum 163 ve kilom 54 ve 55 arasında oynuyor. 50 kiloya düşmek istiyorum fakat tatlı iştahımın önüne geçemiyorum, canım sürekli tatlı yemek istiyor, tatlı iştahımı nasıl bastırabilirim sizce? onun dışında, öğün atlamıyorum, sabah kahvaltımı mutlaka yapıyorum. Shlıklı beslenmeye çalışıyorum, beslendiğime de inanıyorum ama tatlı yeme isteğimhiç geçmiyorr
ara öğün şöyle yaptım arkadaşımda rejimde 3 gibi 2 adet glisirin yedim
spor yapmadım daha canım misafir vardı akşam az evvel gittiler 21 30 gibi sporuma başlıcam zemuszemus
canım tarçınlı süt falan iç :)) meyvelerden almaya çalış şekeri
süperr kaydirigubbakcemile2
yalnız ara öğünlerini artır canım opuyorumnanaktan sabahla öğle arasına öğleden sonra 2 kez falan :) hem senin miden de rahatsız aç kalmamış olursun kaydirigubbakcemile5
kahvaltıdan sonra aç kalarak dengeleyemezsin cnm..çok kaçırmamaya bak baktın fazla oldu öğle ve akşam yemeklerini hafif geçirirsin mesela sabah karbonhidrat tüketirsen öğle ve akşam öğünlerinde haşlanmış sebze yoğurt salata(az yağlı) yada hafif bi çorbayla geçirebilirsin zemuszemus sabahta birden yüklenme ağır ağır ye doyduğunu hissedersin opuyorumnanaktan
canım evet başladım aslında çoktandır yapıyorum ama bi yapıp bi bırakıyorum ama bi çok eski alışkanlıklarıma veda ettim abur cubur gibi gerçi gecen bi yaramazlık yaptım ama sülemiyim kaydirigubbakcemile3 canım sen yeşil çayın demlememi sallama olanınımı kullanıyhosun
neyyyyyy yaramaslık mı kaydirigubbakcemile hemide ilk günden alsanaalsanasmile
bu hafta ben koçum canım sana şöle okkalı bi ceza werimde gör gününü sırnaşık şey
yalnız ne yedin ne kadar yedin ne zaman yedin ona göre belirlicem Şeniz
canım evet başladım aslında çoktandır yapıyorum ama bi yapıp bi bırakıyorum ama bi çok eski alışkanlıklarıma veda ettim abur cubur gibi gerçi gecen bi yaramazlık yaptım ama sülemiyim kaydirigubbakcemile3 canım sen yeşil çayın demlememi sallama olanınımı kullanıyhosun
süper olur :lepi:evet yarın işyerine şöle kalorisi düşük ama tok tutacak bişeler bulup götürmeyi düşünüyorum :1hug:
hoşgeldin canım opuyorumnanaktanewet bu topicte yeniyim hosbuldummmmmm
bu ara spora gidemiyorum çünkü işlerim çok yoğun ancak haftasonları yürüyebiliyorum
Saol canım .En iyisi fazla kaçırmamak.Senin dediğin gibi olmasa hafif öğünlerle geçiştiririm öğle ve akşamı..
canım demleme aldım ben liptonun çaay kutusu şeklinde satılıyor. su kaynadıktan sonra hemen değil su biraz dinleniyor.80 derece olacakmış. 2-3 çay kaşığı atıyorum. zaten yeşil çay çok şişiyor.biraz çok bekletmeden 3 dak . sonra içiyorum.
kız yok bu topice gelmeden önce yaptım yaramzlıgımı sanırsam sanada sölemiştim hani koca paket çerezza tv :kedi: baya oldu yaniii himen ceza verme bana gozunu yediğim söz hiç yaramazlık yapmıcam eyvahedigeldismile
hee o mu bi kaç gün oldu o yaw hafta sonuydu sanırım boshayallersmile
ben bugün yaptın sandıydım da geliyodu oklavaklava:
ha baken gören seni uslu çocuk ol sporunuda yap dulcinea sana da artı versin :roflol: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?