50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım benim bugün yaparmıyım hiç bi başladımmı gazla birlikte beni durdurana aşkolsun :lepi:

şu leslie bacının videolarına bi göz atıyorum başlıcam birazdan hihoyyyt

bak bakalım leslie iyiki varsın :lepi:

valla ne sütlüsü kaldı, ne fırındası, ne plavı.ölçüsü de fazlaydısempatiksalakcinni

bekliyorum goçum
sempatiksalakcinni
abowwww -tatlicadiarzu- o zaman hemen kalkıyon 20 dk oryantel mi yaparsın angara havasımı koyarsın bilmem dönü dönüwe gari sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bölelikle ısınıp düz çapraz mekik çekeceksin 50 dene hade yörööööö :roflol: :roflol:

Bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı lülülülülülü Millet koca paket çerezza yemiş (pardon gamiş :) ), sen onlara söyle bayanssulusmile

Hoşgeldin gamiş opuyorumnanaktan

bak ya şuna gamiş onu yedi ama ne kadar boş olduğunu anladı ve soluğu buda aldıa canım sempatiksalakcinni

aynennnnvereliniortakvereliniortak her sy için tesekkürler.

Selam kızlar ben tibeti de calleneticsi de yaptım lakin, eşim hastayım diye bana tavuk göğsü almış ben de yemeden duramadım, öyle yani, cezam neyse yarın çekerim bugün hastayım zor:)

Selam kızlar ben tibeti de calleneticsi de yaptım lakin, eşim hastayım diye bana tavuk göğsü almış ben de yemeden duramadım, öyle yani, cezam neyse yarın çekerim bugün hastayım zor:)

Afiyet olsun canım... yaw kızlar siz cidden abartıyorsunuz ama. Bu kadar sıkmayın kendinizi yasakkelime Burda olsa da yesem mis gibi ben de cokacimcoook

Kız cadı zuzu... daha yemeden böyle yapan koçu yedikten sonra düşünemiyorum. Taaam ya... yemicem cips mips :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

:kedi: laelaelaelaelae Şeniz

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
sen zaten düzenli sporunu yapıyosun canım madem tatlıda sütlü tatlı hemide hastasın hafifletici sebepleri de göze alarak ceza neyim yok sana olumunekankayizsmile bu haftaki sütlü tatlı hakkını doldurdun başka yok yarında sporunu yaparsın nası olsa afiyet olsun canım :1hug:

dulcineam saol balım sık kullananlara ekledim bunuda yapcam opuyorumnanaktan
lachesis hoşgeldin canım afiyet bal şeker olsun tavuk göğsü bayılırımolumunekankayizsmile
hadin kızlar bana müsade sporumu yapmaya devam edeyim öpüyorum sizi :lepi:

lingoşum herşeyi harfiyen yapcam bana ceza veremicen çatlada patla sırnaşık şey
öpüldün balımmmmopuyorumnanaktan

Afiyet olsun canım... yaw kızlar siz cidden abartıyorsunuz ama. Bu kadar sıkmayın kendinizi yasakkelime Burda olsa da yesem mis gibi ben de cokacimcoook

Ben gayet rahat yedim sıkmadım kendimi de, koç kızabilir ondan tırstım biraz, koçumuz duy bunları, dulcinea cım içimi rahatlattın kuzum gel bir öpeyim seni Şeniz

Çok sağol koçum benim Şeniz

lachesis hoşgeldin canım afiyet bal şeker olsun tavuk göğsü bayılırımolumunekankayizsmile
hadin kızlar bana müsade sporumu yapmaya devam edeyim öpüyorum sizi :lepi:

Sağol canım kolay gelsin sana da,
Ben de gidip ders çalışıyım kolay gelsin bana da:)
Öpüldünüz hepiniz opuyorumnanaktan

kıss kim ne dese hemen sulanıyon bakıyomda sempatiksalakcinni Şeniz

yap canım ama ısınmadan yapma bide ağır ağır yap görünüdüğü gibi kolay değil opuyorumnanaktan bol kalori yakmalar sana öptüm zemuszemus

bir ara kuru kayısı kuru incirle bastırıyodum ama bu aralar eti cici bebeyle idare ediyorum, sanırım doğru yapmıyorum :)

kuru meyweye geri dönüş yap sen cnm bayanssulusmile

Ekledim canım listeye seni de :lepi: Hergün yapmalısın ama... aklinialirimsmile

Ben gayet rahat yedim sıkmadım kendimi de, koç kızabilir ondan tırstım biraz, koçumuz duy bunları, dulcinea cım içimi rahatlattın kuzum gel bir öpeyim seni Şeniz

Sevindim canım... Şeniz valla bugün herkes pek bi korkuyo yiyeceklerden, böylelikle içimi dökmüş oldum :kedi: Sizin yanınızda ben hergün bayram gibi rahat rahat yiyom valla zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…