50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben gayet rahat yedim sıkmadım kendimi de, koç kızabilir ondan tırstım biraz, koçumuz duy bunları, dulcinea cım içimi rahatlattın kuzum gel bir öpeyim seni Şeniz

Çok sağol koçum benim Şeniz

Sağol canım kolay gelsin sana da,
Ben de gidip ders çalışıyım kolay gelsin bana da:)
Öpüldünüz hepiniz opuyorumnanaktan

tekrar afiyet olsun canım fazla kaçırsaydın sende rahatsız olurdun zaten zemuszemus
kolay gelsin öptüm opuyorumnanaktan

çok mu yedin canım klava: sen kendi cezanı wermişsin ama keşke birazda karın-kalça hareeketi falan çalışsaymışsın -tatlicadiarzu-

hoşgeldin prenses..1 kilo 1 kilodur tebrikler :lepi:

canim benim hosbuldumm tatlimmm
insallah bi an once gider daha cizelgemi deistirmedim 61 gorunuo ama 63 um:sinifsinif:

canimin ici balli kaymaklim ekmek kadayifiyimm hosbulduk vala ne guzel karsilama oldu boyle cokk mutlu oldum bitanemm
az kaldii canim ha gayret sabir diomm kendime opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: Valla sütlü serin tatlıya cidden sulandım. İyi gelirdi şu an bana cokacimcoook Ama esas derdim hala dondurma :icecream:

kısss yarın milllet dondurmaya saldırırsa hepisinin cezasını sene werrim bak ona göre :roflol: :roflol: :roflol: ( ay beni makam ne kadar değiştirdi yaw sırnaşık şey :roflol: :roflol: )

canım havalar azz ısınsın yersin bidene şimdilerde yeme ama havanın nası olca belli diil hasta neyim olursan dayanamam :1hug: :gitme:

canimin ici balli kaymaklim ekmek kadayifiyimm hosbulduk vala ne guzel karsilama oldu boyle cokk mutlu oldum bitanemm
az kaldii canim ha gayret sabir diomm kendime opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz hazır site delürmemişken ve de aklımdayken seni tibet grubumuza dahil edem canım. Hergün düzenli yaptığımız bi kaç hareket olsun diye başladık bu işte.

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Liste tutuyoz, birazdan koycam listeyi... Yapanlara +, ekstra spor yapanlara *+ veriyoz.

Kilonu dert etme buarada canım... ilaçtan sonra daha da rahat verirsin, miden nasıl???

:roflol: :roflol: delü kız seni.. Valla makam seni pek bi değiştirdi ohaoldumsmile Şeniz
Haklısın canım, bu zamana kadar yememem tamamiyle tembelliğimle alakalı :kedi: bakkala gidip dondurma almaya bilem üşeniyom bayanssulusmile

He bi de sen bugün izinli misin.. haftada 4 gün mü çalışıyom aklinialirimsmile

az adaha dayan o zaman canım bak truf lachesis nası da hasta olmuşlar sen barim olma bayanssulusmile
bugün dersim erken bitiyo 10 da ewde oluyom nöbetin üstüne ilaç gibim geliyo olumunekankayizsmile pazartesi salı yoğunda baya yarında 4 gibi anca ewde olurum bide bankaya gidicem öle işte canım opuyorumnanaktan

bana bugün sanki pazarı hazırlattı dulcinea :ecrin_bebek:
zabahtır gelen gidenler oluyo ama biz sabit kaydirigubbakcemile3 demirbaş olduk yaw sırnaşık şey

tamam canim benim benide ekle ama bu hareketleri anca ay sonu yapmaya baslayabilirim annemler gidince hepimiz ufacik salonda oturuoruz o yuzden yapcak yer yok anca disarda yuruyuorum bisiklet ceviriorummm bitanemm ama inceledim bende yapmak istiorummm gulumm
acikcasi midem de sag tarafimda agri var doktor gaz slklsmasi vardir dedi bilmiorum bu gaz nerden yerlesti kaldi lansor icmeye devam ediorum bilmiom nolcak karnim sis gaz hala suruyooo streste yapar dedi doktorr bakalim canim nolcak

selamlaaarr....evcadsı geldii..bugün de çok yorgunum yauu.......

nasılsınız

hoşgeldi sefalar getirdii opuyorumnanaktan
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile2
heybende bugün ne war alışveriş neyim yaptın mı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım yerleşmemiş kilolardır onlar çabuk gelip çabuk giderler hç takma kafana opuyorumnanaktan

insallah canim benim yerlesmemistir bi gitmeye baslasalar hayatimm ahh ahh canimm benimmm destek ne kadar iyi gelio anlatamam iyiki varsiniz bitaneciklerimmm

hoşgeldi sefalar getirdii opuyorumnanaktan
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile2
heybende bugün ne war alışveriş neyim yaptın mı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bugün de dışardaydım ama vaktim yoktu alışverişe...
doktora gittim de..bilmiyorumkismile

hosgeldinn canim benimmm

hoşgördüm datlımbayanssulusmile

Taaam ya.. annadıh Şeniz sırnaşık şey Kız ben daha uykudayken sen işini bitirmiş oluyon desene süprizzzzz Süpermiş :lepi:

selamlaaarr....evcadsı geldii..bugün de çok yorgunum yauu.......

nasılsınız
Kız sen bi gün de yorgun olma kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin canım. İyiyiz.. tibet hareketlerini bugün, dün yaptın mı.. söyle de listeyi koyam kaydirigubbakcemile3
bana bugün sanki pazarı hazırlattı dulcinea :ecrin_bebek:
zabahtır gelen gidenler oluyo ama biz sabit kaydirigubbakcemile3 demirbaş olduk yaw sırnaşık şey
:roflol: he valla olumunekankayizsmile Sitedeki tüm aksaklıklara rağmen inadına gitmiyoz kaydirigubbakcemile5

Yapmaya başlayınca ekleyem o zaman canım, hatırlatırsın.. Boşuna eksi vermeyem sana kaydirigubbakcemile3 Sürekli yapacağın dönem başlaman daha iyi olur zaten. Ayy niye geçmedi ya... üzme kendini hiç bişi için. 1 ay oldu. Sen yine dikkat etmeye devam et canım, az kalmıştırsın, gerekirse sırtını sıvazlarım kaydirigubbakcemile3

dün yaptım canım...biraz moralim bozuk aslında..polikistik ve normal olmak üzere 2 adet kistim var:gitme:
çok ağrı yapıo...doktor dayanamazsan öyle bakıcaz tekrar dedi yatıyorum işte...:gitme:

tutucum yarıssak mı acaba canım boshayallersmile

bende 1,69 58 kiloyum ama ben kendimi bildim bileli bu kilolardayım mafoldumben

kolay kilo veremiyorum

bana uyar valla yerimseniben hırs yapalım yaza kadar incelelimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…