öledir canım bozma moralini sen Şenizinsallah canim benim yerlesmemistir bi gitmeye baslasalar hayatimm ahh ahh canimm benimmm destek ne kadar iyi gelio anlatamam iyiki varsiniz bitaneciklerimmm
geçmiş olsun opuyorumnanaktan
bugün de dışardaydım ama vaktim yoktu alışverişe...
doktora gittim de..bilmiyorumkismile
hoşgördüm datlımbayanssulusmile
Taaam ya.. annadıhŞeniz sırnaşık şey Kız ben daha uykudayken sen işini bitirmiş oluyon desene süprizzzzz Süpermiş :lepi:
Kız sen bi gün de yorgun olma kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin canım. İyiyiz.. tibet hareketlerini bugün, dün yaptın mı.. söyle de listeyi koyam kaydirigubbakcemile3
:roflol: he valla olumunekankayizsmile Sitedeki tüm aksaklıklara rağmen inadına gitmiyoz kaydirigubbakcemile5
Yapmaya başlayınca ekleyem o zaman canım, hatırlatırsın.. Boşuna eksi vermeyem sana kaydirigubbakcemile3 Sürekli yapacağın dönem başlaman daha iyi olur zaten. Ayy niye geçmedi ya... üzme kendini hiç bişi için. 1 ay oldu. Sen yine dikkat etmeye devam et canım, az kalmıştırsın, gerekirse sırtını sıvazlarım kaydirigubbakcemile3
Taaam ya.. annadıhŞeniz sırnaşık şey Kız ben daha uykudayken sen işini bitirmiş oluyon desene süprizzzzz Süpermiş :lepi:
Kız sen bi gün de yorgun olma kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin canım. İyiyiz.. tibet hareketlerini bugün, dün yaptın mı.. söyle de listeyi koyam kaydirigubbakcemile3
:roflol: he valla olumunekankayizsmile Sitedeki tüm aksaklıklara rağmen inadına gitmiyoz kaydirigubbakcemile5
Yapmaya başlayınca ekleyem o zaman canım, hatırlatırsın.. Boşuna eksi vermeyem sana kaydirigubbakcemile3 Sürekli yapacağın dönem başlaman daha iyi olur zaten. Ayy niye geçmedi ya... üzme kendini hiç bişi için. 1 ay oldu. Sen yine dikkat etmeye devam et canım, az kalmıştırsın, gerekirse sırtını sıvazlarım kaydirigubbakcemile3
4 ayda bu kadar ilerlemişim düşün ne kadar zor olduğunu
dün yaptım canım...biraz moralim bozuk aslında..polikistik ve normal olmak üzere 2 adet kistim var:gitme:
çok ağrı yapıo...doktor dayanamazsan öyle bakıcaz tekrar dedi yatıyorum işte...:gitme:
Geçmiş olsun canım... çoğu kist ilaçla hemen düzeliyo, inşallah seninki de öyledir. Zamana bırak a.s.dün yaptım canım...biraz moralim bozuk aslında..polikistik ve normal olmak üzere 2 adet kistim var:gitme:
çok ağrı yapıo...doktor dayanamazsan öyle bakıcaz tekrar dedi yatıyorum işte...:gitme:
Ben verem sana :hooray: Şenizhe canım böön pek bi iyi oluyo vakitlice geliyom :lepi:
walla öle canım bi plaket falan werseydilar bari laelaelaelaelae :roflol:
Ayy prensesim benim sen ne kadar hassasın böyle.. bak bize biraz katı ol fıstık -tatlicadiarzu-, midene zarar Sen de iyi ki varsın canım kaydirigubbakcemile3 Şeniz
canim benimm saolasinnn eksik olma sekerparem ballimm kaymaklimm demek sirtimi sivazlarsan ahh canimsinn sen benim boyle ilgi alaka nasil iyi gelio anlatamam gozlerim yasardi yeminlen iyi varsin fistigim benimopuyorumnanaktan
yok canım ya o soğuk algınlığıydı...çok sapolasın datlım beniimmmmkaydirigubbakcemile5çook geçmiş olsun geçen haftaki rahatsızlığın bu yüzden miymiş canım?
ay canım inşallah geçer daha önce de oldu..geçmişti o ama bunu bilmiyorum..Geçmiş olsun canım... çoğu kist ilaçla hemen düzeliyo, inşallah seninki de öyledir. Zamana bırak a.s.
Ben verem sana :hooray: Şeniz
Ayy prensesim benim sen ne kadar hassasın böyle.. bak bize biraz katı ol fıstık -tatlicadiarzu-, midene zarar Sen de iyi ki varsın canım kaydirigubbakcemile3 Şeniz
saol datlıiım öperim nanaklardan:hulya:selam fıstıklaaaar bendeniz geldiiimmma.s.
site yine bize dayanamamışş gördüğüm kadarıylaaaasempatiksalakcinni
cadıcım çoook geçmiş olsuunn bitanemmmŞeniz
selam fıstıklaaaar bendeniz geldiiimmma.s.
Geçmiş olsun canım... çoğu kist ilaçla hemen düzeliyo, inşallah seninki de öyledir. Zamana bırak a.s.
neden öle olduki canım ya çok mu yiyosun yoksa arada atıştırmalıkları falan mı kaçırıyosun bi de bi şeye falan mı canın sıkıldı ben öle olunca yemekten kendimi alamıyorum ya akannehir
Canımcım artık kilo alımına dur demenin vakti geldi... demek ki buaralar çok yedin. Dikkat etlmaz:
evet canım doğru birde
o malum sorunda var işin içindee
güzelim emek emek verdiğin kiloları alma geriye bak baharda geliyo,daha ince giyinicez vücuttan taşan bıngıl bıngıl yağları istemezsin heralde dimi,yanlış yaptığın bişeyler vardır mutlaka onları düzeltmeye bak:1hug:
zaten ondan krizlerdeyim yaaa yanlız krize girdik sırada yemeğe saldırıyorumcokacimcoook
baktım tatlım gayet ve gayet hoşsun .yalnız pantolondanmı ne bilyorum hani şu siyah t şörlü acık renkli pantolonluda orda sanki biraz bacaklarda var gibi geldi bana kilo.üstün zayıf
çok sağolasın canımcımm
hayatım benim derdim zaten kalçaaa üst hiç yok denecek kadar az kalçaya göre tabbiii
Ayy şu kadın hastalıkları önemsiz bişi olsa da insanın sinirlerini çok bozuyo valla ya :1hug:ay canım inşallah geçer daha önce de oldu..geçmişti o ama bunu bilmiyorum..
inşallah geçer...bide şişlik varmış bakalım ne olckeyvahedigeldismile
]
Mutlu ol da nasıl olursan ol canım kaydirigubbakcemile3
canim benim napiyimm boyleyimm beni boyle sevin pamuksekerim
ssirtimi sivazlarmisin gercektenn gulrecelim benimm canimmsinnn opuyorumnanaktan
canim hosgeldinnn bitanecikim
Geçmiş olsun canım... çoğu kist ilaçla hemen düzeliyo, inşallah seninki de öyledir. Zamana bırak a.s.
selam fıstıklaaaar bendeniz geldiiimmma.s.
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Yasemincim hoşgeldin opuyorumnanaktan
Ayy şu kadın hastalıkları önemsiz bişi olsa da insanın sinirlerini çok bozuyo valla ya :1hug:
Niye sıvazlamıyım (sana bi öneri sırtını yumuşak bi yere sürt ihtiyacın varsa, çünkü şişkinlik ağrı yapınca insanın masaja ihtiyacı oluyo.. o tarz hareketleri doğru yaparsan masaj etkisi yaratıyo kaydirigubbakcemile5 ) , esasen çok güzel masaj yaparım ben kaydirigubbakcemile3
Annadım canım, yediklerini ayrıntılı yazmaya başlamalısın önce... hep kilo verme yarışından kopmuş da değilsin kaydirigubbakcemile3 Yarından itibaren yakana yapışcam sempatiksalakcinnihem çok hem az yanii düzen yokk zaten ipin ucu kaçtımı tutana kadar ben 2 kiloyu üzerine basmassam bidaha hiç basmam
canımın sıkıntısı şu ben biraz gel gitli bir insnaım saatim saatine uymuyorr
evet canım doğru birde
yok canım ya o soğuk algınlığıydı...çok sapolasın datlım beniimmmmkaydirigubbakcemile5
ay canım inşallah geçer daha önce de oldu..geçmişti o ama bunu bilmiyorum..
inşallah geçer...bide şişlik varmış bakalım ne olckeyvahedigeldismile
saol datlıiım öperim nanaklardan:hulya:
hem çok hem az yanii düzen yokk zaten ipin ucu kaçtımı tutana kadar ben 2 kiloyu üzerine basmassam bidaha hiç basmam
canımın sıkıntısı şu ben biraz gel gitli bir insnaım saatim saatine uymuyorr
şımarıkım anlıycaaaanmafoldumben
Canımcım artık kilo alımına dur demenin vakti geldi... demek ki buaralar çok yedin. Dikkat etlmaz:
evet canım doğru birde
zaten ondan krizlerdeyim yaaa yanlız krize girdik sırada yemeğe saldırıyorumcokacimcoook
çok sağolasın canımcımm
hayatım benim derdim zaten kalçaaa üst hiç yok denecek kadar az kalçaya göre tabbiii
yarından itibaren daha dikkatli olalım canım benim .....parka falan çık iyi gelicektir hemde spor yapmış olursun kaydirigubbakcemile2
Ayy şu kadın hastalıkları önemsiz bişi olsa da insanın sinirlerini çok bozuyo valla ya :1hug:
Niye sıvazlamıyım (sana bi öneri sırtını yumuşak bi yere sürt ihtiyacın varsa, çünkü şişkinlik ağrı yapınca insanın masaja ihtiyacı oluyo.. o tarz hareketleri doğru yaparsan masaj etkisi yaratıyo kaydirigubbakcemile5 ) , esasen çok güzel masaj yaparım ben kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?