50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah canim benim yerlesmemistir bi gitmeye baslasalar hayatimm ahh ahh canimm benimmm destek ne kadar iyi gelio anlatamam iyiki varsiniz bitaneciklerimmm
öledir canım bozma moralini sen Şeniz

bugün de dışardaydım ama vaktim yoktu alışverişe...
doktora gittim de..bilmiyorumkismile

hoşgördüm datlımbayanssulusmile
geçmiş olsun opuyorumnanaktan

he canım böön pek bi iyi oluyo vakitlice geliyom :lepi:
walla öle canım bi plaket falan werseydilar bari laelaelaelaelae :roflol:

canim benimm saolasinnn eksik olma sekerparem ballimm kaymaklimm demek sirtimi sivazlarsan ahh canimsinn sen benim boyle ilgi alaka nasil iyi gelio anlatamam gozlerim yasardi yeminlen iyi varsin fistigim benimopuyorumnanaktan

dün yaptım canım...biraz moralim bozuk aslında..polikistik ve normal olmak üzere 2 adet kistim var:gitme:
çok ağrı yapıo...doktor dayanamazsan öyle bakıcaz tekrar dedi yatıyorum işte...:gitme:

çook geçmiş olsun geçen haftaki rahatsızlığın bu yüzden miymiş canım?

dün yaptım canım...biraz moralim bozuk aslında..polikistik ve normal olmak üzere 2 adet kistim var:gitme:
çok ağrı yapıo...doktor dayanamazsan öyle bakıcaz tekrar dedi yatıyorum işte...:gitme:
Geçmiş olsun canım... çoğu kist ilaçla hemen düzeliyo, inşallah seninki de öyledir. Zamana bırak a.s.

he canım böön pek bi iyi oluyo vakitlice geliyom :lepi:
walla öle canım bi plaket falan werseydilar bari laelaelaelaelae :roflol:
Ben verem sana :hooray: Şeniz

canim benimm saolasinnn eksik olma sekerparem ballimm kaymaklimm demek sirtimi sivazlarsan ahh canimsinn sen benim boyle ilgi alaka nasil iyi gelio anlatamam gozlerim yasardi yeminlen iyi varsin fistigim benimopuyorumnanaktan
Ayy prensesim benim sen ne kadar hassasın böyle.. bak bize biraz katı ol fıstık -tatlicadiarzu-, midene zarar Sen de iyi ki varsın canım kaydirigubbakcemile3 Şeniz

selam fıstıklaaaar bendeniz geldiiimmma.s.

site yine bize dayanamamışş gördüğüm kadarıylaaaasempatiksalakcinni

cadıcım çoook geçmiş olsuunn bitanemmmŞeniz

çook geçmiş olsun geçen haftaki rahatsızlığın bu yüzden miymiş canım?
yok canım ya o soğuk algınlığıydı...çok sapolasın datlım beniimmmmkaydirigubbakcemile5
ay canım inşallah geçer daha önce de oldu..geçmişti o ama bunu bilmiyorum..
inşallah geçer...bide şişlik varmış bakalım ne olckeyvahedigeldismile

selam fıstıklaaaar bendeniz geldiiimmma.s.

site yine bize dayanamamışş gördüğüm kadarıylaaaasempatiksalakcinni

cadıcım çoook geçmiş olsuunn bitanemmmŞeniz

saol datlıiım öperim nanaklardan:hulya:

canim benim napiyimm boyleyimm beni boyle sevin pamuksekerim
ssirtimi sivazlarmisin gercektenn gulrecelim benimm canimmsinnn opuyorumnanaktan

neden öle olduki canım ya çok mu yiyosun yoksa arada atıştırmalıkları falan mı kaçırıyosun bi de bi şeye falan mı canın sıkıldı ben öle olunca yemekten kendimi alamıyorum ya akannehir

hem çok hem az yanii düzen yokk zaten ipin ucu kaçtımı tutana kadar ben 2 kiloyu üzerine basmassam bidaha hiç basmam
canımın sıkıntısı şu ben biraz gel gitli bir insnaım saatim saatine uymuyorr

şımarıkım anlıycaaaanmafoldumben

ay canım inşallah geçer daha önce de oldu..geçmişti o ama bunu bilmiyorum..
inşallah geçer...bide şişlik varmış bakalım ne olckeyvahedigeldismile

]
Ayy şu kadın hastalıkları önemsiz bişi olsa da insanın sinirlerini çok bozuyo valla ya :1hug:

canim benim napiyimm boyleyimm beni boyle sevin pamuksekerim
ssirtimi sivazlarmisin gercektenn gulrecelim benimm canimmsinnn opuyorumnanaktan
Mutlu ol da nasıl olursan ol canım kaydirigubbakcemile3
Niye sıvazlamıyım (sana bi öneri sırtını yumuşak bi yere sürt ihtiyacın varsa, çünkü şişkinlik ağrı yapınca insanın masaja ihtiyacı oluyo.. o tarz hareketleri doğru yaparsan masaj etkisi yaratıyo kaydirigubbakcemile5 ) , esasen çok güzel masaj yaparım ben kaydirigubbakcemile3

Yasemincim hoşgeldin opuyorumnanaktan

:hooray: bu da sana gelsin.. yaw bu kistlerin bi belirtisi warmı? bugün spatz dedi de kabızlık falan warmış onda bilmiyorumkismile

aynen gülüm valla...aslında ağrım olmasa unutuyorum da...aklıma gelnce moralim bozuluyo...mafoldumben

Annadım canım, yediklerini ayrıntılı yazmaya başlamalısın önce... hep kilo verme yarışından kopmuş da değilsin kaydirigubbakcemile3 Yarından itibaren yakana yapışcam sempatiksalakcinni

inş. yine geçer bidenem ...

canimin ici akide sekerim benimm su an sag tarafimda agri var ttatlim dedigin gibi yumusak bi yere surteyim sirtimi keske yanimda olsanda sirtimi sivazlasan bebekler gibi canim benimmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…