50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annadım canım, yediklerini ayrıntılı yazmaya başlamalısın önce... hep kilo verme yarışından kopmuş da değilsin kaydirigubbakcemile3 Yarından itibaren yakana yapışcam sempatiksalakcinni

valla yapış yakama hatırlıyom bi kere bi yapıştın en son 700 gm vermiştim o haftaa

bu arada ben kilo almışım habarınız var mı:tomato:

olaabilüüürrrr bende aldıımm günde 500 gr alıyommmeyvahedigeldismile yaaa

:hooray: bu da sana gelsin.. yaw bu kistlerin bi belirtisi warmı? bugün spatz dedi de kabızlık falan warmış onda bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 Canım polikistik over da minik kistler var.. genelde tüylenme falan yapıyo. Kilo alma da yapıyo.. En geneli adet düzensizliği. Ama ağrılı olunca dikkat etmek lazım tabi. Bi de kistlerin çok çeşitleri.. çoğu zararsız ve kolay geçiyo

hoşbuldum boncuğummm Şeniz

kız bizim kanımızdamı var masajjj bende tam bir masörüm bi sertifikam yokk
kaydirigubbakcemile2 Benim doğuştan gelen bi yetenek sanırsam :kedi: Sevdüceklerimiz yaşadılar :kedi: Bi de benim baş ağrım masajla geçiyo ya.. sevgülüme de öğrettim boyun omuz neyim masajını :lepi:
aynen gülüm valla...aslında ağrım olmasa unutuyorum da...aklıma gelnce moralim bozuluyo...mafoldumben
Ne diyim canım, çok haklısın... inşallah tez zamanda geçer.. ya da önemsiz bişi olduğu anlaşılır. Çok karışık işler valla (
Kilo dediğin ne ki... alır verilir işte zemuszemus
canimin ici akide sekerim benimm su an sag tarafimda agri var ttatlim dedigin gibi yumusak bi yere surteyim sirtimi keske yanimda olsanda sirtimi sivazlasan bebekler gibi canim benimmm opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Evdekilerden hayır yok mu canım sana? Bi el atsalar...

yok bitanemm el atan bana mafoldumben

inş. yine geçer bidenem ...

yarından itibaren daha dikkatli olalım canım benim .....parka falan çık iyi gelicektir hemde spor yapmış olursun kaydirigubbakcemile2
çıkıcam zaten şu an havalar yine soğudu ayılana kadar öğlen oluyooo 2 saat tempolu yürüdümmü sanırım kendime gelicermbilmiyorumkismile

tekradan sağol bitanemmolumunekankayizsmile

ben geldim balbocekleriiiiiopuyorumnanaktan
hoş geldin datlum:))

hmm anladım canım saol boshayallersmile

çıkıcam zaten şu an havalar yine soğudu ayılana kadar öğlen oluyooo 2 saat tempolu yürüdümmü sanırım kendime gelicermbilmiyorumkismile

tekradan sağol bitanemmolumunekankayizsmile

sende saol canım benim opuyorumnanaktan
geç kalkmıyosun dimi fazla uyumamak gerek hoş ewde çocukların falan war

2 gün spora gittim de bittim kızlar yaaa..bu ne hamlıkmış böyle.bugun sünnet çocukları gibi yürüdüm bütün gün böyle bacaklarımı aça aça :roflol: her adımda bacaklarım ağrıyordu ama napiim. alışıcam ama yılmak yok...

ben geldim balbocekleriiiiiopuyorumnanaktan

hoşgeldiiin minik serçemmmmŞeniz

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
abowwwwwwwwww hemide çaprazlısından da haaa.....ayyy goçumm ne diyem yapcamm insallahh-tatlicadiarzu-

bir ara kuru kayısı kuru incirle bastırıyodum ama bu aralar eti cici bebeyle idare ediyorum, sanırım doğru yapmıyorum :)

selamlaaarr....evcadsı geldii..bugün de çok yorgunum yauu.......

nasılsınız

gız ben seni değistiremeden sen beni değistircen haalsanaalsanasmile. dün beni öyle bi uyKu bastı Ki sendin galiba az uyuKlayayım yazmıstın. neyse dün aKsama dogru beni öyle bi uyKu bastı Ki anam dedim evcadısını simdi anlıyom.girdim yatagın içine, yorganı çeKtim üstüme gömüldüm iyce yataga. anam sonra iKindi günesi bir vurdu Ki içeriye yoK anam dedim yatmayacam hemen hazırlandım bi 25 dK falan yürüdüm avm gezdim biraz.Kendime geldim

senin negatif cümlelerindendir o fazlalıKlarınkötükedihüso

bu arada rabbim sifanı versin can'ım.....

kıslar katrece nerde olaki bi gti geri dönmedii....

burdayım laaa babamın mis.leri vardı mutfaKtaydımm, az önceden beri de cezamın soKundaydımdelikafadulden

az Kızlar bisi sorcam ya. çars veriliyodu demi Kilolar burcuhayale.siz özel mesajla bildirdiniz mi yeni Kilolarınızı. nasıl oluyodu ay

:roflol: :roflol: spatzcım hafatayabi şeyin kalmaz canım opuyorumnanaktan

canlar bişi sorcam ruşeymi katrece mi kullanıyodu burda başaka kullanan varmıydı kabızlığa iyi gelirmi ki? yarın çarşıya çıkmışken aliim bari diyom da emin olamıyom boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım yaa

hoş geldin datlum:))

hoşbuldum koçum.yediklerimi yazayım da senden ilk yorumları alayım bakalım.

uyanınca: 1 kayısı + 2 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet light üçgen peynir(20kaloriymiş sadece),salatalık, tek şekerli nescafe
ara: kuru erikli yovita
öğlen: yarım kase ıspanak çorbası + 3 kaşık mantarlı et sote
ara:1 bardak yağsız süt + 2 burçak biskuvi
akşam: 2 kaşık kuru fasulye + yoğurt

:roflol: :roflol:sünnet çocuğuuu :roflol:

yanii güldüğüme bakma benimde öyle gezme vaktim geldide geçiyoooo bikere bi iç bacağı incittim sporu o gün bu gündü yapmıyorumm:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…