hoşbuldumm minik kelebeğim benimmmm
pamuk şekerimmmmŞeniz
bu arada ben kilo almışım habarınız var mı:tomato:
Annadım canım, yediklerini ayrıntılı yazmaya başlamalısın önce... hep kilo verme yarışından kopmuş da değilsin kaydirigubbakcemile3 Yarından itibaren yakana yapışcam sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 Canım polikistik over da minik kistler var.. genelde tüylenme falan yapıyo. Kilo alma da yapıyo.. En geneli adet düzensizliği. Ama ağrılı olunca dikkat etmek lazım tabi. Bi de kistlerin çok çeşitleri.. çoğu zararsız ve kolay geçiyo:hooray: bu da sana gelsin.. yaw bu kistlerin bi belirtisi warmı? bugün spatz dedi de kabızlık falan warmış onda bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile2 Benim doğuştan gelen bi yetenek sanırsam :kedi: Sevdüceklerimiz yaşadılar :kedi: Bi de benim baş ağrım masajla geçiyo ya.. sevgülüme de öğrettim boyun omuz neyim masajını :lepi:hoşbuldum boncuğummm Şeniz
kız bizim kanımızdamı var masajjj bende tam bir masörüm bi sertifikam yokk
Ne diyim canım, çok haklısın... inşallah tez zamanda geçer.. ya da önemsiz bişi olduğu anlaşılır. Çok karışık işler vallaaynen gülüm valla...aslında ağrım olmasa unutuyorum da...aklıma gelnce moralim bozuluyo...mafoldumben
Kilo dediğin ne ki... alır verilir işte zemuszemusbu arada ben kilo almışım habarınız var mı:tomato:
Şeniz Şeniz Evdekilerden hayır yok mu canım sana? Bi el atsalar...canimin ici akide sekerim benimm su an sag tarafimda agri var ttatlim dedigin gibi yumusak bi yere surteyim sirtimi keske yanimda olsanda sirtimi sivazlasan bebekler gibi canim benimmm opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Canım polikistik over da minik kistler var.. genelde tüylenme falan yapıyo. Kilo alma da yapıyo.. En geneli adet düzensizliği. Ama ağrılı olunca dikkat etmek lazım tabi. Bi de kistlerin çok çeşitleri.. çoğu zararsız ve kolay geçiyo
kaydirigubbakcemile2 Benim doğuştan gelen bi yetenek sanırsam :kedi: Sevdüceklerimiz yaşadılar :kedi: Bi de benim baş ağrım masajla geçiyo ya.. sevgülüme de öğrettim boyun omuz neyim masajını :lepi:
Ne diyim canım, çok haklısın... inşallah tez zamanda geçer.. ya da önemsiz bişi olduğu anlaşılır. Çok karışık işler valla(
Kilo dediğin ne ki... alır verilir işte zemuszemus
Şeniz Şeniz Evdekilerden hayır yok mu canım sana? Bi el atsalar...
ben geldim balbocekleriiiiiopuyorumnanaktan
çıkıcam zaten şu an havalar yine soğudu ayılana kadar öğlen oluyooo 2 saat tempolu yürüdümmü sanırım kendime gelicermbilmiyorumkismileinş. yine geçer bidenem ...
yarından itibaren daha dikkatli olalım canım benim .....parka falan çık iyi gelicektir hemde spor yapmış olursun kaydirigubbakcemile2
hoş geldin datlum:))ben geldim balbocekleriiiiiopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Canım polikistik over da minik kistler var.. genelde tüylenme falan yapıyo. Kilo alma da yapıyo.. En geneli adet düzensizliği. Ama ağrılı olunca dikkat etmek lazım tabi. Bi de kistlerin çok çeşitleri.. çoğu zararsız ve kolay geçiyo
kaydirigubbakcemile2 Benim doğuştan gelen bi yetenek sanırsam :kedi: Sevdüceklerimiz yaşadılar :kedi: Bi de benim baş ağrım masajla geçiyo ya.. sevgülüme de öğrettim boyun omuz neyim masajını :lepi:
Ne diyim canım, çok haklısın... inşallah tez zamanda geçer.. ya da önemsiz bişi olduğu anlaşılır. Çok karışık işler valla(
Kilo dediğin ne ki... alır verilir işte zemuszemus
Şeniz Şeniz Evdekilerden hayır yok mu canım sana? Bi el atsalar...
çıkıcam zaten şu an havalar yine soğudu ayılana kadar öğlen oluyooo 2 saat tempolu yürüdümmü sanırım kendime gelicermbilmiyorumkismile
tekradan sağol bitanemmolumunekankayizsmile
ben geldim balbocekleriiiiiopuyorumnanaktan
aynen öylee artık ben ovmaktan yoruldumm yıllardır bitmedii ovulma sevdasııı yerlerini biliyorummm sıkıntının:1ninca:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeabowwww -tatlicadiarzu- o zaman hemen kalkıyon 20 dk oryantel mi yaparsın angara havasımı koyarsın bilmem dönü dönüwe gari sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bölelikle ısınıp düz çapraz mekik çekeceksin 50 dene hade yörööööö :roflol: :roflol:
bir ara kuru kayısı kuru incirle bastırıyodum ama bu aralar eti cici bebeyle idare ediyorum, sanırım doğru yapmıyorum :)
selamlaaarr....evcadsı geldii..bugün de çok yorgunum yauu.......
nasılsınız
kıslar katrece nerde olaki bi gti geri dönmedii....
2 gün spora gittim de bittim kızlar yaaa..bu ne hamlıkmış böyle.bugun sünnet çocukları gibi yürüdüm bütün gün böyle bacaklarımı aça aça :roflol: her adımda bacaklarım ağrıyordu ama napiim. alışıcam ama yılmak yok...
2 gün spora gittim de bittim kızlar yaaa..bu ne hamlıkmış böyle.bugun sünnet çocukları gibi yürüdüm bütün gün böyle bacaklarımı aça aça :roflol: her adımda bacaklarım ağrıyordu ama napiim. alışıcam ama yılmak yok...
hoş geldin datlum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?