2 gün spora gittim de bittim kızlar yaaa..bu ne hamlıkmış böyle.bugun sünnet çocukları gibi yürüdüm bütün gün böyle bacaklarımı aça aça :roflol: her adımda bacaklarım ağrıyordu ama napiim. alışıcam ama yılmak yok...
hoşbuldum koçum.yediklerimi yazayım da senden ilk yorumları alayım bakalım.
uyanınca: 1 kayısı + 2 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet light üçgen peynir(20kaloriymiş sadece),salatalık, tek şekerli nescafe
ara: kuru erikli yovita
öğlen: yarım kase ıspanak çorbası + 3 kaşık mantarlı et sote
ara:1 bardak yağsız süt + 2 burçak biskuvi
akşam: 2 kaşık kuru fasulye + yoğurt
:roflol: :roflol: spatzcım hafatayabi şeyin kalmaz canım opuyorumnanaktan
canlar bişi sorcam ruşeymi katrece mi kullanıyodu burda başaka kullanan varmıydı kabızlığa iyi gelirmi ki? yarın çarşıya çıkmışken aliim bari diyom da emin olamıyom boshayallersmile
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
abowwwwwwwwww hemide çaprazlısından da haaa.....ayyy goçumm ne diyem yapcamm insallahh-tatlicadiarzu-
gız ben seni değistiremeden sen beni değistircen haalsanaalsanasmile. dün beni öyle bi uyKu bastı Ki sendin galiba az uyuKlayayım yazmıstın. neyse dün aKsama dogru beni öyle bi uyKu bastı Ki anam dedim evcadısını simdi anlıyom.girdim yatagın içine, yorganı çeKtim üstüme gömüldüm iyce yataga. anam sonra iKindi günesi bir vurdu Ki içeriye yoK anam dedim yatmayacam hemen hazırlandım bi 25 dK falan yürüdüm avm gezdim biraz.Kendime geldim
senin negatif cümlelerindendir o fazlalıKlarınkötükedihüso
bu arada rabbim sifanı versin can'ım.....
burdayım laaa babamın mis.leri vardı mutfaKtaydımm, az önceden beri de cezamın soKundaydımdelikafadulden
az Kızlar bisi sorcam ya. çars veriliyodu demi Kilolar burcuhayale.siz özel mesajla bildirdiniz mi yeni Kilolarınızı. nasıl oluyodu ay
:roflol: :roflol:sünnet çocuğuuu :roflol:
yanii güldüğüme bakma benimde öyle gezme vaktim geldide geçiyoooo bikere bi iç bacağı incittim sporu o gün bu gündü yapmıyorumm:1ninca:
neyyyy bende gidip sporunu yapıyon sandıydım :mymeka: demek daha yapmadın geliyo oklavaklava:
hoşgeldin canım tam sana bişi sorcaktımki geldin sempatiksalakcinni
hoşbuldum koçum.yediklerimi yazayım da senden ilk yorumları alayım bakalım.
uyanınca: 1 kayısı + 2 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet light üçgen peynir(20kaloriymiş sadece),salatalık, tek şekerli nescafe
ara: kuru erikli yovita
öğlen: yarım kase ıspanak çorbası + 3 kaşık mantarlı et sote
ara:1 bardak yağsız süt + 2 burçak biskuvi
akşam: 2 kaşık kuru fasulye + yoğurt
Pişman etcem seni bu lafı dediğine kötükedihüso bayanssulusmilevalla yapış yakama hatırlıyom bi kere bi yapıştın en son 700 gm vermiştim o haftaa
Canım bana da el atan olmuyo çoğu zaman... hemen yoruldum diyo annem... sırtımı oraya buraya sürtme fikrini boşuna icat etmedim aklinialirimsmileyok bitanemm el atan bana mafoldumben
Uykusu gelmiş zuzumun kaydirigubbakcemile3hmm anladım canım saol boshayallersmile
:roflol: :roflol: Teşekkürler canım yorumun ve iyi dileklerin için opuyorumnanaktan2 gün spora gittim de bittim kızlar yaaa..bu ne hamlıkmış böyle.bugun sünnet çocukları gibi yürüdüm bütün gün böyle bacaklarımı aça aça :roflol: her adımda bacaklarım ağrıyordu ama napiim. alışıcam ama yılmak yok...
hoşgeldiiin minik serçemmmmŞeniz
:roflol: :roflol: spatzcım hafatayabi şeyin kalmaz canım opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol:sünnet çocuğuuu :roflol:
yanii güldüğüme bakma benimde öyle gezme vaktim geldide geçiyoooo bikere bi iç bacağı incittim sporu o gün bu gündü yapmıyorumm:1ninca:
ilK günlerde oluyo öyle canım.ama insan alısınca o Kadar iyi hissediyo Ki Kendini. biz annemle spora iK basladıgımızda eve zor varıyoduK.geliyoduK KıpırdanamıyoduK Kolay Kolay. babama diyoduK hatta bugün çayı sen demleyiver:roflol:
ama simdi vücut alısınca esKiden çoK çabuK yoruldugum ev islerinde esKisi Kadar Kolay ve çabuK yorulmuyorum
sende saol canım benim opuyorumnanaktan
geç kalkmıyosun dimi fazla uyumamak gerek hoş ewde çocukların falan war
Pişman etcem seni bu lafı dediğine kötükedihüso bayanssulusmile
Canım bana da el atan olmuyo çoğu zaman... hemen yoruldum diyo annem... sırtımı oraya buraya sürtme fikrini boşuna icat etmedim aklinialirimsmile
Uykusu gelmiş zuzumun kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Teşekkürler canım yorumun ve iyi dileklerin için opuyorumnanaktan
zayıflama topiğinin güzel hatunları opuyorumnanaktan bende kilo vermek istiorum bana yardımcı olacak biri varmıdır acaba bu topikteeee :kedi:
zayıflama topiğinin güzel hatunları opuyorumnanaktan bende kilo vermek istiorum bana yardımcı olacak biri varmıdır acaba bu topikteeee :kedi:
koçu bilemem de bayıldım. ne güzel ya 2 kaşık 3 kaşık.bende porsiyona alırken öyle alıyordum tabak bitince hadi bi 3 kaşık daha....
canım harikasın :lepi: çok iyi hem sağlıklı hemde hafif bi menu olmuş dewamını dilerim opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: Teşekkürler canım yorumun ve iyi dileklerin için opuyorumnanaktan
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
abowwwwwwwwww hemide çaprazlısından da haaa.....ayyy goçumm ne diyem yapcamm insallahh-tatlicadiarzu-
gız ben seni değistiremeden sen beni değistircen haalsanaalsanasmile. dün beni öyle bi uyKu bastı Ki sendin galiba az uyuKlayayım yazmıstın. neyse dün aKsama dogru beni öyle bi uyKu bastı Ki anam dedim evcadısını simdi anlıyom.girdim yatagın içine, yorganı çeKtim üstüme gömüldüm iyce yataga. anam sonra iKindi günesi bir vurdu Ki içeriye yoK anam dedim yatmayacam hemen hazırlandım bi 25 dK falan yürüdüm avm gezdim biraz.Kendime geldim
senin negatif cümlelerindendir o fazlalıKlarınkötükedihüso
bu arada rabbim sifanı versin can'ım.....
ayy bende merak ettim markası varmıı foto falann :1rolleyes:
lif zengini ya ondan dediydimhaa ruseymi mi sorcaktın canım. ben resmini çekmistim forumda bi konuya eklemistim. burda da paylasayım birazdan buup da.canım ben ruseymin tok tuttugunu farkettim ama kabızlığa bi etkisi var mı bilmiyorum.
cevizli su da tuvalete çıkarıyo ama bunu söyliyim.bunu kesin farkettim
bence erken kalk ki metobolizman da uyansın daha canlı kanlı olursun opuyorumnanaktanyok talım geç kalkmıyorum diyebilirim 10. 30 gibi ama bazende öğlen kalkıyorumm bilmiyorumkismileo haftada bir veyaa 2 gün oluyo:ecrin_bebek:
bende bi yatmadan tibete yolculuğumu yapayım. geç kaldım bugün.sabahları uyanamaynlara iyi geliyomuş bu hareket.ee inşallahh.sabahları yatağa yapışıyoruum akşamları bıraksalar sabaha kadar otururum. ama sabah uykusuna dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?