50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilK günlerde oluyo öyle canım.ama insan alısınca o Kadar iyi hissediyo Ki Kendini. biz annemle spora iK basladıgımızda eve zor varıyoduK.geliyoduK KıpırdanamıyoduK Kolay Kolay. babama diyoduK hatta bugün çayı sen demleyiver
:roflol:

ama simdi vücut alısınca esKiden çoK çabuK yoruldugum ev islerinde esKisi Kadar Kolay ve çabuK yorulmuyorum

koçu bilemem de bayıldım. ne güzel ya 2 kaşık 3 kaşık.bende porsiyona alırken öyle alıyordum tabak bitince hadi bi 3 kaşık daha....

ayy bende merak ettim markası varmıı foto falann :1rolleyes:

neyyyy bende gidip sporunu yapıyon sandıydım :mymeka: demek daha yapmadın geliyo oklava klava:
hoşgeldin canım tam sana bişi sorcaktımki geldin sempatiksalakcinni

neyyyy bende gidip sporunu yapıyon sandıydım :mymeka: demek daha yapmadın geliyo oklava klava:
hoşgeldin canım tam sana bişi sorcaktımki geldin sempatiksalakcinni

gız ne yapmayacan mutfakta buzdolabının altına taktım ayagımı mekik çekmeye calıstım ama dikkatini çekerim sadece çalıstım:roflol:

hayırdır guzu ne soracağıdın
de hele

canım harikasın :lepi: çok iyi hem sağlıklı hemde hafif bi menu olmuş dewamını dilerim opuyorumnanaktan

valla yapış yakama hatırlıyom bi kere bi yapıştın en son 700 gm vermiştim o haftaa
Pişman etcem seni bu lafı dediğine kötükedihüso bayanssulusmile
yok bitanemm el atan bana mafoldumben
Canım bana da el atan olmuyo çoğu zaman... hemen yoruldum diyo annem... sırtımı oraya buraya sürtme fikrini boşuna icat etmedim aklinialirimsmile

hmm anladım canım saol boshayallersmile
Uykusu gelmiş zuzumun kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: Teşekkürler canım yorumun ve iyi dileklerin için opuyorumnanaktan

hoşgeldiiin minik serçemmmmŞeniz

tatlı diline kurban senin yasmin aplammopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: spatzcım hafatayabi şeyin kalmaz canım opuyorumnanaktan

insallah canım çok komik durumdayım çünkü şu andakaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:sünnet çocuğuuu :roflol:

yanii güldüğüme bakma benimde öyle gezme vaktim geldide geçiyoooo bikere bi iç bacağı incittim sporu o gün bu gündü yapmıyorumm:1ninca:

benim de içbacaklarım çok ağrıyor işte canım. ama düşündüm de arada mekik filan çekerdim, yüzerdim, bisiklete binerdim;ama hayatımda ilk defa iç bacak çalıştım normal herhalde bu kadar ağrımasıboshayallersmile

bunu duyduğuma sevindim 4 gözle bekliyorum o günlerin gelmesinihihoyyyt

zayıflama topiğinin güzel hatunları opuyorumnanaktan bende kilo vermek istiorum bana yardımcı olacak biri varmıdır acaba bu topikteeee :kedi:

haa ruseymi mi sorcaktın canım. ben resmini çekmistim forumda bi konuya eklemistim. burda da paylasayım birazdan buup da.canım ben ruseymin tok tuttugunu farkettim ama kabızlığa bi etkisi var mı bilmiyorum.

cevizli su da tuvalete çıkarıyo ama bunu söyliyim.bunu kesin farkettim

sende saol canım benim opuyorumnanaktan
geç kalkmıyosun dimi fazla uyumamak gerek hoş ewde çocukların falan war

yok talım geç kalkmıyorum diyebilirim 10. 30 gibi ama bazende öğlen kalkıyorumm bilmiyorumkismileo haftada bir veyaa 2 gün oluyo:ecrin_bebek:

bende bi yatmadan tibete yolculuğumu yapayım. geç kaldım bugün.sabahları uyanamaynlara iyi geliyomuş bu hareket.ee inşallahh.sabahları yatağa yapışıyoruum akşamları bıraksalar sabaha kadar otururum. ama sabah uykusuna dayanamıyorum

ayyy dün çok mahçup oldum zate bayanssulusmile koltukta uyumuş kalmışım dilimi ısırdım ona uayndım ne garip dimi sempatiksalakcinni

zayıflama topiğinin güzel hatunları opuyorumnanaktan bende kilo vermek istiorum bana yardımcı olacak biri varmıdır acaba bu topikteeee :kedi:

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
hele bi de bakayım kimsin boyun kilon kaç ne yer ne içiersin spor yaparmısın bilmiyorumkismile

Hoşgeldin lokumum... opuyorumnanaktan kızlar benim davetlimdir. Şinciiiik.. boy kilo hedef kaç canım. Burdan başlayak kaydirigubbakcemile3

koçu bilemem de bayıldım. ne güzel ya 2 kaşık 3 kaşık.bende porsiyona alırken öyle alıyordum tabak bitince hadi bi 3 kaşık daha....

benim de canım istiyor 3 kaşıktan sonrasını ama tutuyorum kendimi. bir de öğle yemeklerinde ayy o çok oldu ay birazını alın diyip duruyorum ustayakaydirigubbakcemile3

canım harikasın :lepi: çok iyi hem sağlıklı hemde hafif bi menu olmuş dewamını dilerim opuyorumnanaktan

oley koçtan ilk aferinimi kaptımhihoyyyt

:roflol: :roflol: Teşekkürler canım yorumun ve iyi dileklerin için opuyorumnanaktan

bir de çok şekersin demeyi unuttum galibaaopuyorumnanaktan

kıyamam sanaaaaaa....iyi uyudun mu bari...sempatiksalakcinni

ayrıcana tenk yu bebeğim...

sanırım detoxdan sonra kendimi çok hırpaladım yeme konusunda..kaydirigubbakcemile3

lif zengini ya ondan dediydim(
sen hele bi şu cewizli suyun tarifini wer opuyorumnanaktan

yok talım geç kalkmıyorum diyebilirim 10. 30 gibi ama bazende öğlen kalkıyorumm bilmiyorumkismileo haftada bir veyaa 2 gün oluyo:ecrin_bebek:
bence erken kalk ki metobolizman da uyansın daha canlı kanlı olursun opuyorumnanaktan

hafta içi de çok zorluk çekmeden uyanırım ben ama bıraksalar çıkmam yataktan...ama hafta sonları emekli albay gibi erken den uyanırım canım sıkılır dön dön kalkarım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…