50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ısınmadan yapmaK çoK saKat

yok laa ısınmammıı ama o ara inanılmaz bir zevkle yapıyordum sporumu doyamıyordum resmen
ne zaman bacağımı incittim ve eşimde beni bu arada bayağı sinir etmiştikaydirigubbakcemile müzik yüzünden

kısa lafın özüü bayadır yapamıyorum çünkü içimden gelmiyoo yürüyüş hariç

Linguistcim koçum benim... angelı şafak topiğinden getirdim..

Ay canım ne mahçubu kaydirigubbakcemile3 git şimdi de uyu, geç bilem kaldın kaydirigubbakcemile

bir de çok şekersin demeyi unuttum galibaaopuyorumnanaktan
sırnaşık şey Şeniz Bugün pek bi şımardım opuyorumnanaktan

şimcik kızlar 168 boyum var ımm yaklaşık 57 58 kiloyum bi de angelim başka soru var mııı sea green :kedi:

şimcik kızlar 168 boyum var ımm yaklaşık 57 58 kiloyum bi de angelim başka soru var mııı sea green :kedi:

he bu arada spora gidiodum ama işe başladığım için spora gidemeiorum ama iştede sürekli aşağı yukarı hareketliyim yani oturmuom hiç cnmmmm

l
hafta içi de çok zorluk çekmeden uyanırım ben ama bıraksalar çıkmam yataktan...ama hafta sonları emekli albay gibi erken den uyanırım canım sıkılır dön dön kalkarım :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey emekli albay ay çok güldüm

dün akşam yapıyorum .saat yönünde dönülüyor ya .kocam uçuşa mı geçtin diye dalga geçiyor
ehehe onuda co-pilot yapsaydın birlikte uçardınız :roflol: :roflol:

saol canım bi inceliim :))) zahmet oldu sana azcık tuzlu sanırım dimi fiyatı kafamçokkarıştı

iyi yapmışsın canım benim hoş geldi zemuszemus yatarım birazdan datlum kaydirigubbakcemile5

kıyamam sanaaaaaa....iyi uyudun mu bari...sempatiksalakcinni

ayrıcana tenk yu bebeğim...

sanırım detoxdan sonra kendimi çok hırpaladım yeme konusunda..kaydirigubbakcemile3

ay gıı ne uyuyacam o an kalktım giyindim çıktım :)

kızlar detoks tabi yorar vücudu, bi de normalde metobolizmamızın iyi çalısabilmesi için yalnız meyve,su yetmez lifli gıdalardan ,ekmek tüketmekten uzak durursak metobolizmamız tembellesir o yüzden detoks sonrası vücut kilo almaya daha elverirsli olur. bence tam bugday unlu ya da light kepekli her neyse sabahları güzelce yemek sart.güya sabah yediğimiz ekmek 2 dilime bile çıksa çok yemis gibi hissediyoruz kendimizi
hem ekmeksiz kahvaltı yapılınca göz iki kıyıda oluyo gün boyu, ve ne yesek suçlu hissdiyoruz kendimizi

E canım sen kilolu değilmişsin ki kaydirigubbakcemile3 Manken mi olmak istiyon aklinialirimsmile

yaaa cnm ben 52 fln omayı istiorum o zaman süper oluo fiziğimmmm ben sivilcelerim için kortizonlu bi ilaç kullandım ondan 65 kiloya kadar çıktım yaaaa mafoldumben

he bu arada spora gidiodum ama işe başladığım için spora gidemeiorum ama iştede sürekli aşağı yukarı hareketliyim yani oturmuom hiç cnmmmm
boyuna göre iyisin aslında opuyorumnanaktan

hepinizi öptüm güzellikler yatar ben...opuyorumnanaktan
iyi uykular canım zemuszemus

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey emekli albay ay çok güldüm

Şeniz

saol canım bi inceliim :))) zahmet oldu sana azcık tuzlu sanırım dimi fiyatı kafamçokkarıştı

canım ben kiio olarak almadım da 150 gram mı ne aldım.1.5 milyondu.[/I] memnun kalırsam alırım devamını diye sadece 2 küçük paket aldım 3 milyon verdim

yaaa cnm ben 52 fln omayı istiorum o zaman süper oluo fiziğimmmm ben sivilcelerim için kortizonlu bi ilaç kullandım ondan 65 kiloya kadar çıktım yaaaa mafoldumben

Anladım canım, ilaçlar insanları mahvediyor cidden.. Neyseki hemencecik normal kilona dönmüşsün :lepi: İlla kilo vercem diyorsan ilk etap abur cuburu kesmek aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…