ısınmadan yapmaK çoK saKat
Linguistcim koçum benim... angelı şafak topiğinden getirdim..ayyy dün çok mahçup oldum zate bayanssulusmile koltukta uyumuş kalmışım dilimi ısırdım ona uayndım ne garip dimi sempatiksalakcinni
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
hele bi de bakayım kimsin boyun kilon kaç ne yer ne içiersin spor yaparmısın bilmiyorumkismile
sırnaşık şey Şeniz Bugün pek bi şımardım opuyorumnanaktanbir de çok şekersin demeyi unuttum galibaaopuyorumnanaktan
ayyy dün çok mahçup oldum zate bayanssulusmile koltukta uyumuş kalmışım dilimi ısırdım ona uayndım ne garip dimi sempatiksalakcinni
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
hele bi de bakayım kimsin boyun kilon kaç ne yer ne içiersin spor yaparmısın bilmiyorumkismile
şimcik kızlar 168 boyum var ımm yaklaşık 57 58 kiloyum bi de angelim başka soru var mııı sea green :kedi:
l
hafta içi de çok zorluk çekmeden uyanırım ben ama bıraksalar çıkmam yataktan...ama hafta sonları emekli albay gibi erken den uyanırım canım sıkılır dön dön kalkarım :roflol:
ehehe onuda co-pilot yapsaydın birlikte uçardınız :roflol: :roflol:dün akşam yapıyorum .saat yönünde dönülüyor ya .kocam uçuşa mı geçtin diye dalga geçiyor
saol canım bi inceliim :))) zahmet oldu sana azcık tuzlu sanırım dimi fiyatı kafamçokkarıştıhttp://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/348606-zayiflamaya-ruseym-tozu-3.html#post12019047
burda son sayfada benim de cvbım var ve fotosu.
ruseym bol suyla tüketince fayda veriyomus kızlar. lifli bir gıda olmasından dolayı suyla birlesince midede sisiyomus ve besinlerin yağlarını vücut emmeden dısarı atmasına yardımcı oluyomus
Linguistcim koçum benim... angelı şafak topiğinden getirdim..
Ay canım ne mahçubu kaydirigubbakcemile3 git şimdi de uyu, geç bilem kaldın kaydirigubbakcemile
sırnaşık şey Şeniz Bugün pek bi şımardım opuyorumnanaktan
hepinizi öptüm güzellikler yatar ben...opuyorumnanaktan
E canım sen kilolu değilmişsin ki kaydirigubbakcemile3 Manken mi olmak istiyon aklinialirimsmileşimcik kızlar 168 boyum var ımm yaklaşık 57 58 kiloyum bi de angelim başka soru var mııı sea green :kedi:
kıyamam sanaaaaaa....iyi uyudun mu bari...sempatiksalakcinni
ayrıcana tenk yu bebeğim...
sanırım detoxdan sonra kendimi çok hırpaladım yeme konusunda..kaydirigubbakcemile3
E canım sen kilolu değilmişsin ki kaydirigubbakcemile3 Manken mi olmak istiyon aklinialirimsmile
şimcik kızlar 168 boyum var ımm yaklaşık 57 58 kiloyum bi de angelim başka soru var mııı sea green :kedi:
boyuna göre iyisin aslında opuyorumnanaktanhe bu arada spora gidiodum ama işe başladığım için spora gidemeiorum ama iştede sürekli aşağı yukarı hareketliyim yani oturmuom hiç cnmmmm
iyi uykular canım zemuszemushepinizi öptüm güzellikler yatar ben...opuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey emekli albay ay çok güldüm
saol canım bi inceliim :))) zahmet oldu sana azcık tuzlu sanırım dimi fiyatı kafamçokkarıştı
Pişman etcem seni bu lafı dediğine kötükedihüso bayanssulusmile
et anam et ne şekilde olursa olsun uyanmam lazım benim artıkıııınsenağlama
tatlı diline kurban senin yasmin aplammopuyorumnanaktan
ama bir anda aklıma geldi benziyon vallaha öyle hissettimbayanssulusmile
benim de içbacaklarım çok ağrıyor işte canım. ama düşündüm de arada mekik filan çekerdim, yüzerdim, bisiklete binerdim;ama hayatımda ilk defa iç bacak çalıştım normal herhalde bu kadar ağrımasıboshayallersmile
benimde iç bacak zedelendiydiiilaelaelaelaelae diyorumya kaptırmışım kendimii gidiyordummkafamçokkarıştı
bu tibet az ama baya yoruyo kızlar dimi?
canım ben kiio olarak almadım da 150 gram mı ne aldım.1.5 milyondu.[/I] memnun kalırsam alırım devamını diye sadece 2 küçük paket aldım 3 milyon verdim
boyuna göre iyisin aslında opuyorumnanaktan
iyi uykular canım zemuszemus
Şeniz
yaaa cnm ben 52 fln omayı istiorum o zaman süper oluo fiziğimmmm ben sivilcelerim için kortizonlu bi ilaç kullandım ondan 65 kiloya kadar çıktım yaaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?