lif zengini ya ondan dediydim(
sen hele bi şu cewizli suyun tarifini wer opuyorumnanaktan
bende az bişi alem önce bakalım saol datlım zemuszemus
Anladım canım, ilaçlar insanları mahvediyor cidden.. Neyseki hemencecik normal kilona dönmüşsün :lepi: İlla kilo vercem diyorsan ilk etap abur cuburu kesmek aklinialirimsmile
dulcinea 331. dönem de tanışmadınız sanırım angel la baktımda oraya yazan olmamış :))
Ben henüz yorulmadım canım.. Artını veriyom bugüne debu tibet az ama baya yoruyo kızlar dimi?
Annaştık :jeyyar:et anam et ne şekilde olursa olsun uyanmam lazım benim artıkıııınsenağlama
:roflol:wala baktımızda aman canım 5 hareket dedik ama baya yorucu ve titizlik istiyomuş sempatiksalakcinni
Sen de katıl tibet hareket grubumuza canım http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.htmlyok cnm ya 52 ye düşmezsem moralim çok bozuluo idealim öle oluo bnmmm mafoldumben
yok laa ısınmammıı ama o ara inanılmaz bir zevkle yapıyordum sporumu doyamıyordum resmen
ne zaman bacağımı incittim ve eşimde beni bu arada bayağı sinir etmiştikaydirigubbakcemile müzik yüzünden
kısa lafın özüü bayadır yapamıyorum çünkü içimden gelmiyoo yürüyüş hariç
ben çok güzel yiyuorum vallahi sabahları...afiyet olsun bana
moralini bozcak bişi yok datlum fazla diiil bi kaç kilo kolaylıkla werririsin onlarıda opuyorumnanaktanyok cnm ya 52 ye düşmezsem moralim çok bozuluo idealim öle oluo bnmmm mafoldumben
bildiğimiz cevizli su anamŞeniz
kolesterol için tavsiye edilen yani. bir cevizi gece yatmadan ortasındaki damarıya birlikte ıslatıyosun soğuk suya.suyun rengi kahverengilesiyor sabaha kadar.ben aç karna içtim iyi harekete geçiyodum bos.sistemi:roflol:
ben şafakçıyım cnm gel sendeee zemuszemus
Yok canım fellik fellik gezmeye devam ediyom kaydirigubbakcemile2 Şafak topiğine bi girdim... bi sürüyle kişiyle tanıştım... Durun dedim teker teker gelin heleee -tatlicadiarzu- Muhabbet pek koyu canım orda :))dulcinea 331. dönem de tanışmadınız sanırım angel la baktımda oraya yazan olmamış :))
ya var ya inan çayı bile şekersiz içiorum hem de yıllardır yaniii ekmek yemem sabah kahvaltısı 1 dilim sadece yaaaa mesela tok tutan bildiğiniz bişiy var mı arkadaslarrr
tamam anam :roflol: yatmadan bi bardağa ceviz bi bardağada 2 kuru incir ısliim :lepi:
gızz lingu kolest.un normalden düsükse sabahları içme.iyce düsürmesin kolesterolün normalden düsügü de çok tehlikeliymis.
canım tempolu yürüyüse devam, bacaklar iyce açılsın, artık kendisi adım atana kadar, hadi dısarı çıkalım diyesiye kadar sana :) sonra yavas yavas kol bacak egzersizlerine baslarsınŞeniz
olsun canım olsuncokacimcoook
canım ben kiio olarak almadım da 150 gram mı ne aldım.1.5 milyondu.[/I] memnun kalırsam alırım devamını diye sadece 2 küçük paket aldım 3 milyon verdim
yi cannııım yii beni nasıl tırmaladı yediklerim senide başlar tırmalamağaasempatiksalakcinniben çok güzel yiyuorum vallahi sabahları...afiyet olsun bana
Yok canım fellik fellik gezmeye devam ediyom kaydirigubbakcemile2 Şafak topiğine bi girdim... bi sürüyle kişiyle tanıştım... Durun dedim teker teker gelin heleee -tatlicadiarzu- Muhabbet pek koyu canım orda :))
Canım aslında yarın gündüz daha güzel konuşulur bu konular... şu an kafam davul gibin oldu :kedi: Yumurta canım.. kesinlikle yumurta :lepi: Burda da senin gibi boylu olup kilo vermek isteyen arkadaşlar var ama şimdi yoklar.
Ben henüz yorulmadım canım.. Artını veriyom bugüne de
Annaştık :jeyyar:
:roflol:
Sen de katıl tibet hareket grubumuza canım http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
yetişemiyom be gülüm bilmiyorumkismileyasemin gacısı çok sessiz gördüm seni bugün
e hadi bakim :) bende arabish music ayarlayam da cezama hazırlık yapamkaydirigubbakcemile2
Şu an duruldu canım.. yarın ayık kafayla gitmeli.. bi yazıyon 10 kişi birden hoşgeldin diyo sırnaşık şeybi bakiim oaraya ben geldiim diyiim ama saat çok geç oldu zabahtır burdayım kafam almas sanırım mirmirmirmir
:roflol: Sadece + yetmez ama * da lazım sana Şenizsaol bidenem mm. sayende okul hayatım boyunca alamadığım bütün + ları alcam.yoruyor derken iyi aslında mesela kolların hiç çalışmayan yerleri bilem çalışıyorr
yetişemiyom be gülüm bilmiyorumkismile
yetişemiyom be gülüm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?