50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lif zengini ya ondan dediydim(
sen hele bi şu cewizli suyun tarifini wer opuyorumnanaktan

bildiğimiz cevizli su anamŞeniz

kolesterol için tavsiye edilen yani. bir cevizi gece yatmadan ortasındaki damarıya birlikte ıslatıyosun soğuk suya.suyun rengi kahverengilesiyor sabaha kadar.ben aç karna içtim iyi harekete geçiyodum bos.sistemi
:roflol:

Anladım canım, ilaçlar insanları mahvediyor cidden.. Neyseki hemencecik normal kilona dönmüşsün :lepi: İlla kilo vercem diyorsan ilk etap abur cuburu kesmek aklinialirimsmile

ya var ya inan çayı bile şekersiz içiorum hem de yıllardır yaniii ekmek yemem sabah kahvaltısı 1 dilim sadece yaaaa mesela tok tutan bildiğiniz bişiy var mı arkadaslarrr

bu tibet az ama baya yoruyo kızlar dimi?
Ben henüz yorulmadım canım.. Artını veriyom bugüne de

et anam et ne şekilde olursa olsun uyanmam lazım benim artıkıııınsenağlama
Annaştık :jeyyar:

wala baktımızda aman canım 5 hareket dedik ama baya yorucu ve titizlik istiyomuş sempatiksalakcinni
:roflol:
yok cnm ya 52 ye düşmezsem moralim çok bozuluo idealim öle oluo bnmmm mafoldumben
Sen de katıl tibet hareket grubumuza canım http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

gızz lingu kolest.un normalden düsükse sabahları içme.iyce düsürmesin kolesterolün normalden düsügü de çok tehlikeliymis.

canım tempolu yürüyüse devam, bacaklar iyce açılsın, artık kendisi adım atana kadar, hadi dısarı çıkalım diyesiye kadar sana :) sonra yavas yavas kol bacak egzersizlerine baslarsın
Şeniz

ben çok güzel yiyuorum vallahi sabahları...afiyet olsun bana

olsun canım olsun
cokacimcoook

yok cnm ya 52 ye düşmezsem moralim çok bozuluo idealim öle oluo bnmmm mafoldumben
moralini bozcak bişi yok datlum fazla diiil bi kaç kilo kolaylıkla werririsin onlarıda opuyorumnanaktan

tamam anam :roflol: yatmadan bi bardağa ceviz bi bardağada 2 kuru incir ısliim :lepi:

dulcinea 331. dönem de tanışmadınız sanırım angel la baktımda oraya yazan olmamış :))
Yok canım fellik fellik gezmeye devam ediyom kaydirigubbakcemile2 Şafak topiğine bi girdim... bi sürüyle kişiyle tanıştım... Durun dedim teker teker gelin heleee -tatlicadiarzu- Muhabbet pek koyu canım orda :))
ya var ya inan çayı bile şekersiz içiorum hem de yıllardır yaniii ekmek yemem sabah kahvaltısı 1 dilim sadece yaaaa mesela tok tutan bildiğiniz bişiy var mı arkadaslarrr

Canım aslında yarın gündüz daha güzel konuşulur bu konular... şu an kafam davul gibin oldu :kedi: Yumurta canım.. kesinlikle yumurta :lepi: Burda da senin gibi boylu olup kilo vermek isteyen arkadaşlar var ama şimdi yoklar.

en son 62 civarındayken ölçtürmüştüm normal demişti tohdur :)) kötü kol. düşük iyi kol. yüksek beğenmişti değerlerimi ama şimdi bilmiyom içmesem miki düşük diildir bea hergün içmiim o zaman haftada bir falan çok darda kalırsam bayanssulusmile

canım ben kiio olarak almadım da 150 gram mı ne aldım.1.5 milyondu.[/I] memnun kalırsam alırım devamını diye sadece 2 küçük paket aldım 3 milyon verdim

anam aktardanmı aldın bunuu yada bide şöyle sorayım her aktarda varmıdır???? annnnnm tutmayın beni ben yarın hazır aktara gidicem hemencik sorarım e varsa alırımm bi şeycik daha sorcamm??? kaç gr tahminiii

eğer bi soru daha sorarsam senin ne yapıcağını tahmin ettiğim için korkma sormıycaaaamsırnaşık şey

ben çok güzel yiyuorum vallahi sabahları...afiyet olsun bana
yi cannııım yii beni nasıl tırmaladı yediklerim senide başlar tırmalamağaasempatiksalakcinni

bi bakiim oaraya ben geldiim diyiim ama saat çok geç oldu zabahtır burdayım kafam almas sanırım mirmirmirmir

bi bakiim oaraya ben geldiim diyiim ama saat çok geç oldu zabahtır burdayım kafam almas sanırım mirmirmirmir
Şu an duruldu canım.. yarın ayık kafayla gitmeli.. bi yazıyon 10 kişi birden hoşgeldin diyo sırnaşık şey
saol bidenem mm. sayende okul hayatım boyunca alamadığım bütün + ları alcam.yoruyor derken iyi aslında mesela kolların hiç çalışmayan yerleri bilem çalışıyorr
:roflol: Sadece + yetmez ama * da lazım sana Şeniz
yetişemiyom be gülüm bilmiyorumkismile

Canım bi de benim düşün.. iki yoğun yerde yazmaya çalışıyordum da orası duruldu sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…