Şu an duruldu canım.. yarın ayık kafayla gitmeli.. bi yazıyon 10 kişi birden hoşgeldin diyo sırnaşık şey
:roflol: Sadece + yetmez ama * da lazım sana Şeniz
Canım bi de benim düşün.. iki yoğun yerde yazmaya çalışıyordum da orası duruldu sempatiksalakcinni
anam aktardanmı aldın bunuu yada bide şöyle sorayım her aktarda varmıdır???? annnnnm tutmayın beni ben yarın hazır aktara gidicem hemencik sorarım e varsa alırımm bi şeycik daha sorcamm??? kaç gr tahminiii
eğer bi soru daha sorarsam senin ne yapıcağını tahmin ettiğim için korkma sormıycaaaamsırnaşık şey
yi cannııım yii beni nasıl tırmaladı yediklerim senide başlar tırmalamağaasempatiksalakcinni
yetişemiyom be gülüm bilmiyorumkismile
Şu an duruldu canım.. yarın ayık kafayla gitmeli.. bi yazıyon 10 kişi birden hoşgeldin diyo sırnaşık şey
:roflol: Sadece + yetmez ama * da lazım sana Şeniz
Canım bi de benim düşün.. iki yoğun yerde yazmaya çalışıyordum da orası duruldu sempatiksalakcinni
benimde başım dönüyoo cewaplamaya çalışırken çok yoruldum çook -tatlicadiarzu- :roflol:
ayy ne güzel bizim 331. dönem top. ve kısa dönem askerlik topiğide öleydi bii zamanlar :çok üzgünüm:
en son 62 civarındayken ölçtürmüştüm normal demişti tohdur :)) kötü kol. düşük iyi kol. yüksek beğenmişti değerlerimi ama şimdi bilmiyom içmesem miki düşük diildir bea hergün içmiim o zaman haftada bir falan çok darda kalırsam bayanssulusmile
anam aktardanmı aldın bunuu yada bide şöyle sorayım her aktarda varmıdır???? annnnnm tutmayın beni ben yarın hazır aktara gidicem hemencik sorarım e varsa alırımm bi şeycik daha sorcamm??? kaç gr tahminiii
eğer bi soru daha sorarsam senin ne yapıcağını tahmin ettiğim için korkma sormıycaaaamsırnaşık şey
gıı tamıda bayır zamanııııı telike arzetmesin bu şarkı sonraananiknanik
o zaman bayıra karşı yatır beni tırmala beni şarkısını ikimize armağan ettim gittikafamçokkarıştı
ben de yetişemiyum yaaa:sinifsinif:
Anaaaa katre spora gitmiiişşşş bilmiyorumkismile
hoşgeldin beş gittini kendi aramızda çözmek lazımm aslındaa yer zapdediyoo -tatlicadiarzu-
gıı tamıda bayır zamanııııı telike arzetmesin bu şarkı sonraananiknanik
yarın bende akşama anca olabilirim burda boshayallersmilehoşgeldin beş gittini kendi aramızda çözmek lazımm aslındaa yer zapdediyoo -tatlicadiarzu-
bi bakıyorumm 2 sayfada cevaplanmaış yorum varr kafamçokkarıştı bu ara çok giremiyorumm zaten yarında yokum teyzeme yardım etmem lazımm çok özlüyom burayıı ben ayrı kalıncaa :sinifsinif:
Ayy üzülme zuzum benim Şeniz Ay kafam iyice davul oldu.. Seni düşünemiyorum bile. Hadi canım... Tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan Yallaaah :roflol:
Her bişiyi okumayacaksınız kızlar, çözüm bu :tomato: :)))))
Listemizin son hali
ne soracan gı, ne yapacağımısım ben foturafını mı çekicem:roflol:
canım tv de bu kadar bahsedilen sy bence her ak[tarda vardır.ticari zeka anam geri kalırlar mı heç
bende öncelri bazı avm lere baktım bulamadım neyse dedim daha büyük avm lere bakıyım real e kipaya falan bakcaktım bi gün aktarın önünden geçerken ruseym geldi yazısını gördüm aldım.canım bu 150 gramdı yanlıs hatırlamıyosam. ama dogrudur. ben yazın aydın'dan 100 gr lık mate, funda, biberiye faan almıstım.bu peketten azcık daha küçükler onlar o yüzden bu da 150 dir diye tahmn ediyorum alırken de adama sormustum zaten
kızlar bana pratik verebileceğiniz bilgiler var mı şunu şunu yaparsan ii olur gibiii şunu yemeni tavsiye ederim gibi
Tamam canım düzelttim.. Zorlama kendini.dalsi tibeti dün yaptım ama bugün kasıklarım çok ağrıo yapablrsem yarın solicem
kızlar bana pratik verebileceğiniz bilgiler var mı şunu şunu yaparsan ii olur gibiii şunu yemeni tavsiye ederim gibi
sinyal alınmıştırrrakannehirşarkıyı orda kesiyorum.sansürrrr..18+ pozisyonuna geçmeyecem..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?