50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ne güzel bizim 331. dönem top. ve kısa dönem askerlik topiğide öleydi bii zamanlar :çok üzgünüm:

o zaman bayıra karşı yatır beni tırmala beni şarkısını ikimize armağan ettim gittikafamçokkarıştı

yetişemiyom be gülüm bilmiyorumkismile

ben de yetişemiyum yaaa:sinifsinif:

hoşgeldin beş gittini kendi aramızda çözmek lazımm aslındaa yer zapdediyoo -tatlicadiarzu-

benimde başım dönüyoo cewaplamaya çalışırken çok yoruldum çook -tatlicadiarzu- :roflol:

bi bakıyorumm 2 sayfada cevaplanmaış yorum varr kafamçokkarıştı bu ara çok giremiyorumm zaten yarında yokum teyzeme yardım etmem lazımm çok özlüyom burayıı ben ayrı kalıncaa :sinifsinif:

ayy ne güzel bizim 331. dönem top. ve kısa dönem askerlik topiğide öleydi bii zamanlar :çok üzgünüm:

Ayy üzülme zuzum benim Şeniz Ay kafam iyice davul oldu.. Seni düşünemiyorum bile. Hadi canım... Tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan Yallaaah :roflol:

bence de normalin altında değildir canım ya heç stressiz de değiliz hani, o bilem biraz çıkarır normale:roflol:

ne soracan gı, ne yapacağımısım ben foturafını mı çekicem
:roflol:

canım tv de bu kadar bahsedilen sy bence her ak[tarda vardır.ticari zeka anam geri kalırlar mı heç

bende öncelri bazı avm lere baktım bulamadım neyse dedim daha büyük avm lere bakıyım real e kipaya falan bakcaktım bi gün aktarın önünden geçerken ruseym geldi yazısını gördüm aldım.canım bu 150 gramdı yanlıs hatırlamıyosam. ama dogrudur. ben yazın aydın'dan 100 gr lık mate, funda, biberiye faan almıstım.bu peketten azcık daha küçükler onlar o yüzden bu da 150 dir diye tahmn ediyorum alırken de adama sormustum zaten

kızlar bana pratik verebileceğiniz bilgiler var mı şunu şunu yaparsan ii olur gibiii şunu yemeni tavsiye ederim gibi

yarın bende akşama anca olabilirim burda boshayallersmile

Ayy üzülme zuzum benim Şeniz Ay kafam iyice davul oldu.. Seni düşünemiyorum bile. Hadi canım... Tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan Yallaaah :roflol:

benimde yaw nettik biz böle hiç dinlendirmiyok kendimizi bi daa böle etmiyelim guzum taaam mı bende öptüm canım opuyorumnanaktan Şeniz

soruyom baaak gızmağğğ yoğğğğ-tatlicadiarzu-

günde gaç kaşuk yimeh lazımidur mundaaan sırnaşık şey

kızlar bana pratik verebileceğiniz bilgiler var mı şunu şunu yaparsan ii olur gibiii şunu yemeni tavsiye ederim gibi

geçen bi arkadaş yazmıştı ender saraçtan duymuş .spor yaparken kas yapmak değilde yağ yakmak istiyorsanız 30 dak önce protein alın süt yoğurt vs.

dalsi tibeti dün yaptım ama bugün kasıklarım çok ağrıo yapablrsem yarın solicem
Tamam canım düzelttim.. Zorlama kendini.

Sana yazdım bişiler de eski sayfalarda gitti canım. Yarın gündüz konuşsak daha faydalı şeyler konuşabiliriz aslında... Sabahları yumurta tok tutuyo.. yeşil çay güzel... ruseyn diye bişi var... spor grubu kurduk, sen de katıl... az ye sık ye.. aç kalma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…