geçen bi arkadaş yazmıştı ender saraçtan duymuş .spor yaparken kas yapmak değilde yağ yakmak istiyorsanız 30 dak önce protein alın süt yoğurt vs.
bence de yaw bişi olmas :))bence de normalin altında değildir canım ya heç stressiz de değiliz hani, o bilem biraz çıkarır normale:roflol:
ne soracan gı, ne yapacağımısım ben foturafını mı çekicem:roflol:
canım tv de bu kadar bahsedilen sy bence her ak[tarda vardır.ticari zeka anam geri kalırlar mı heç
bende öncelri bazı avm lere baktım bulamadım neyse dedim daha büyük avm lere bakıyım real e kipaya falan bakcaktım bi gün aktarın önünden geçerken ruseym geldi yazısını gördüm aldım.canım bu 150 gramdı yanlıs hatırlamıyosam. ama dogrudur. ben yazın aydın'dan 100 gr lık mate, funda, biberiye faan almıstım.bu peketten azcık daha küçükler onlar o yüzden bu da 150 dir diye tahmn ediyorum alırken de adama sormustum zaten
delüüüü :roflol:gıı tamıda bayır zamanııııı telike arzetmesin bu şarkı sonraananiknanik
canım ilk geldiğinde ne yer ne içersin diye sorduydum el atardık ona göre ama şimdi ni diyem kafam oldu kazan yarın konuşalım olur mu opuyorumnanaktankızlar bana pratik verebileceğiniz bilgiler var mı şunu şunu yaparsan ii olur gibiii şunu yemeni tavsiye ederim gibi
tartılda gidem gari ben yatiimgızlar ben de tartılayım mıııııı söyleyem mi kilomuuuu:jeyyar::jeyyar:
şarkıyı orda kesiyorum.sansürrrr..18+ pozisyonuna geçmeyecem..sempatiksalakcinni
geçen bi arkadaş yazmıştı ender saraçtan duymuş .spor yaparken kas yapmak değilde yağ yakmak istiyorsanız 30 dak önce protein alın süt yoğurt vs.
soruyom baaak gızmağğğ yoğğğğ-tatlicadiarzu-
günde gaç kaşuk yimeh lazımidur mundaaan sırnaşık şey
2 datlu kaşığı :icecream:
soruyom baaak gızmağğğ yoğğğğ-tatlicadiarzu-
günde gaç kaşuk yimeh lazımidur mundaaan sırnaşık şey
sinyal alınmıştırrrakannehir
azmış beee:sinifsinif: o beni naasııı tok tutçeekcokacimcoook
katrece tartılda gel yawrum hadeee zemuszemus
gızlarr 20 dk oynama yoluyla ısınmaa sonra 50 mekikk dakkasını bilemeyomm soracığıma tartulucammm ve dee çizelgemi ekleyecemmm
canum nediyi gızayım bah ben dinlediğimi not etmisim deftere demisin ki günde 3 öğün yemeklerden önce 1 yemek kasığı ruseym ve bol su hatta yemek arasında bile yiyebiliyomusuz.bi kasık yemek bi kasık ruseym. ben bazen öyle yapıyom.
ayy linguuu bu arada bak bu deftere not etmisim ruseym kabızlığa iyi geliyomus,hamilelere iyi geliyomus. kansızlığı önlüyomus
bu arada canım ayva tüketiyosan eğer ayva kabızlığı artırıyomus. muz da aynı sekilde.
anam azcık daha eritmeden mi tartılamsempatiksalakcinni
Fıstıklar artık yazanları kafam almıyoHepinize tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
sen sen ol spordan sonra tartılma fazla çıkarsın kasların şişiyo çünkü bayanssulusmile
ohhhh saol canım benimm bende seni öptüm Şeniz slm süle arkadaşına :roflol: azcık daha kalaydın eyiydi katrace kilosunu açıklıcak az sonra sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnimelabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldım ama hemen gıdıyorum arkadasımdayım da :))
oper herkeslerı
koc sana ayrıyeten kokulusundan opucuk hehhe
ana dur gıı oynuyodum emirin eline düstümünde(ben bunu ısınmada gullanıyom her bi yanımı sallatıyo:roflol:)dur ara verem cıbıldanam hemen dartılam o zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?