50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence de yaw bişi olmas :))

gıı tamıda bayır zamanııııı telike arzetmesin bu şarkı sonraananiknanik
delüüüü :roflol:
kızlar bana pratik verebileceğiniz bilgiler var mı şunu şunu yaparsan ii olur gibiii şunu yemeni tavsiye ederim gibi
canım ilk geldiğinde ne yer ne içersin diye sorduydum el atardık ona göre ama şimdi ni diyem kafam oldu kazan yarın konuşalım olur mu opuyorumnanaktan

gızlar ben de tartılayım mıııııı söyleyem mi kilomuuuu:jeyyar::jeyyar:
tartılda gidem gari ben yatiim
gamyoncuiremsu

şarkıyı orda kesiyorum.sansürrrr..18+ pozisyonuna geçmeyecem..sempatiksalakcinni

ehehe :roflol:

soruyom baaak gızmağğğ yoğğğğ-tatlicadiarzu-

günde gaç kaşuk yimeh lazımidur mundaaan sırnaşık şey

canum nediyi gızayım bah ben dinlediğimi not etmisim deftere demisin ki günde 3 öğün yemeklerden önce 1 yemek kasığı ruseym ve bol su hatta yemek arasında bile yiyebiliyomusuz.bi kasık yemek bi kasık ruseym. ben bazen öyle yapıyom.

ayy linguuu bu arada bak bu deftere not etmisim ruseym kabızlığa iyi geliyomus,hamilelere iyi geliyomus. kansızlığı önlüyomus

bu arada canım ayva tüketiyosan eğer ayva kabızlığı artırıyomus. muz da aynı sekilde.

Fıstıklar artık yazanları kafam almıyo Hepinize tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

gızlarr 20 dk oynama yoluyla ısınmaa sonra 50 mekikk dakkasını bilemeyomm soracığıma tartulucammm ve dee çizelgemi ekleyecemmm

saol bebemm hemen gidip alasım geldi şu ruşeymi :)) aywa pek tüketmem muz da kalorili diye tercih etmiyom saol sewgili katrece saraç werdiğin gıymatlı bilgiler için olumunekankayizsmile bi başka programımıza yine beklerükk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldım ama hemen gıdıyorum arkadasımdayım da :))

oper herkeslerı

koc sana ayrıyeten kokulusundan opucuk hehhe

sen sen ol spordan sonra tartılma fazla çıkarsın kasların şişiyo çünkü bayanssulusmile

ana dur gıı oynuyodum emirin eline düstümünde(ben bunu ısınmada gullanıyom her bi yanımı sallatıyo:roflol:)dur ara verem cıbıldanam hemen dartılam o zamannn

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldım ama hemen gıdıyorum arkadasımdayım da :))

oper herkeslerı

koc sana ayrıyeten kokulusundan opucuk hehhe
ohhhh saol canım benimm bende seni öptüm Şeniz slm süle arkadaşına :roflol: azcık daha kalaydın eyiydi katrace kilosunu açıklıcak az sonra sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ana dur gıı oynuyodum emirin eline düstümünde(ben bunu ısınmada gullanıyom her bi yanımı sallatıyo:roflol:)dur ara verem cıbıldanam hemen dartılam o zamannn

hade koş sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…