56 çıktımm:)
sabah 55.9 gibi bisiydi :)
2 denee guzummm allah bağışlarsasenin 2 dene miydi çocuk yasemin :kedi:
hmm tammambol suyla tüketcen o böle şişcekk sositososito Şeniz
öptüüüüm canımmmFıstıklar artık yazanları kafam almıyoHepinize tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldım ama hemen gıdıyorum arkadasımdayım da :))
oper herkeslerı
koc sana ayrıyeten kokulusundan opucuk hehhe
gıı o kadar yidim dediydim yiye yiye kuş kadar mı yedin 100 gr :roflol:
geçen hafta 57 miydi?
tamam canım bundan sonra bende yapıyom bunlarıı olmuyo otsuz çöpsüzzz ottu çöptü derken yemek yemeğe fısat olmuyooo:1ninca:öpüverin gariiii çünkü bi haftada 1 kilo gitti hemide 100-200 gram fazlasıylaaa :)
hatırlatam 2 ay önce 60 dım bennn :)
sırrımı soruverin gari :)
çörek otuuuuu
ve haftada 3-4 gün mayd-kiraz sap- mıs.püs.çaydansengözlerimebaksanab
öpüverin gariiii çünkü bi haftada 1 kilo gitti hemide 100-200 gram fazlasıylaaa :)
hatırlatam 2 ay önce 60 dım bennn :)
sırrımı soruverin gari :)
çörek otuuuuu
ve haftada 3-4 gün mayd-kiraz sap- mıs.püs.çaydansengözlerimebaksanab
2 denee guzummm allah bağışlarsa
hmm tammam
öptüüüüm canımmm
bende üptüm canııımmmm
evet canımmm canım sabah wc den sonra tartılmıstım o yüsden :)
bi de benim tartı hassas değil ben tahmini 9,8 diyom. sabah 56 nın önündeydi tahminen 55.8 gibiydi ama 9 dedim tam biemeyince
tamam canım bundan sonra bende yapıyom bunlarıı olmuyo otsuz çöpsüzzz ottu çöptü derken yemek yemeğe fısat olmuyooo:1ninca:
evet canım sisiriyo çünkü. hem de ödem olusmuyo
ben 2 ay önce 60 dım ama o zaman tiroit sorunumdan dolayı veremiyodum zaten tiroit hapını kullanmaya baslayınca metebolizmam daha iyi çalısmaya basladı.
ve 1ay önce 59 -58 falandım. hem hapın yardımıyla hem de çok az yiyerek 2 kilo falan verdinm. hastalık geçirdim bi dönem yattım devamlı canım yemek istemedi, o ara zaten 1 kilo falan kaybetmistim. o ilk ay yediklerimden kısarak daha az hamur isi yiyerek vermistim. ve de elma sirkeli ılık su içmistim haftada bi kaç gün aç karna. ve arada ceviz suyu.
sonraki ayda ise yani bu ayda aksam 6 dan sonra aksam yemegi yememeye özen göstrerek
ve de sporla ama size sunu söyliyim çörek otu kullandıktan sonra daha da arttı kilo vermem.bi 15 güne yaklastı kullanmaya baslayalı 15 günde de 2 kilo falan gitti sanırım yaklasık. tabi spor ,yürüyüs destekli..
yok canım cım kocişim geldi bi size bi ona bakıyom işteeeyattın mı yasemin gacısııı
bu arada evlatlarını allah bağışlasın darısı isteyenlerin başına...
2 datlu kaşığı :icecream:
geçen bi arkadaş yazmıştı ender saraçtan duymuş .spor yaparken kas yapmak değilde yağ yakmak istiyorsanız 30 dak önce protein alın süt yoğurt vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?