canlar ,
bu sabah resemn cokuntu yasasim;
55,10- 600 gr almisim bu hafta :-((((
kilo almak ne kolay,
sinav haftasi diyet yapamadim ve iste sonuc :-((((((((
cnm bence hareketsizlikten oldu diyetten değil o da normal ...
Bozma moralini bak sınav geçti artık beraber WAH yaparız Leslie teyzeyle (Yesa cadısı nerde yaa teyze diye diye alıştırdı :) Callenetics yaparız, tibet yaparızzz ohhhh
gitsin kilolar ... Bozma moralini tatlımcımmm ok? bugünden itibaren motive ol başla haydin bakalımmm
olumunekankayizsmile
yada yarışmaya dahil mi bu grup da yani sayıyla mı alıyorsunuz?
merhaba kızlar, grubunuzda yer var mı??
bizim yarışma kendi aramızda cnm sayı yok duyan geliyo kapasite dolu değil hala çen çençene çalışıyoss yesakızın dediği gibi en çok çalışan kaslarımız çene kaslarımızzz alsanaalsanasmile
Gel cnm hoşgeldin aramızaaaakaydirigubbakcemile
gunaydin canim;
biz yarisma yapmiyoruz,
sayimiz da yok;
her gelene kapimiz acik.
bibirimize moral vererek, motive ederek; yanlislarimizda uyararak hep birlikte zayifliyoruz sadece...
hoşbulduk kızlar,, kilo çizelgeme bakmayın, moralim bozulmasın diye değiştirmiyorum. 59.4 kilom akannehir
ben şuan montignac diyetini uyguluyorum. 1 haftada son aldığım 2 kiloyu verdim çok şükür..54e inene kadar devam edeceğim...
siz spor yapıyor musunuz?
evet cnm biz daha çok spor ağırlıklı kilo vermeye çalışıyoruz
Montignac diyeti ne bilmem biz diyet uygulamıyoruz hayat boyunca devam edebileceğimiz şekilde beslenmeye çalışıyoruz
Burada herkes bilgilerini paylaşıyo biz de bilinçli olarak tüketiyoruz böylece gıdaları
Cnm seni etkilemek istemem ama diyeti bırakınca kilolar geri dönmicek mi??
O yüzden kendine göre bir yeme biçimi geliştirmen gerek dengeli ve sağlıklı ve bol bol hareket spor yapman gerek
en sağlıklısı bu inan
kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk kızlar,, kilo çizelgeme bakmayın, moralim bozulmasın diye değiştirmiyorum. 59.4 kilom akannehir
ben şuan montignac diyetini uyguluyorum. 1 haftada son aldığım 2 kiloyu verdim çok şükür..54e inene kadar devam edeceğim...
siz spor yapıyor musunuz?
evet cnm biz daha çok spor ağırlıklı kilo vermeye çalışıyoruz
Montignac diyeti ne bilmem biz diyet uygulamıyoruz hayat boyunca devam edebileceğimiz şekilde beslenmeye çalışıyoruz
Burada herkes bilgilerini paylaşıyo biz de bilinçli olarak tüketiyoruz böylece gıdaları
Cnm seni etkilemek istemem ama diyeti bırakınca kilolar geri dönmicek mi??
O yüzden kendine göre bir yeme biçimi geliştirmen gerek dengeli ve sağlıklı ve bol bol hareket spor yapman gerek
en sağlıklısı bu inan
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?