evet cnm biz daha çok spor ağırlıklı kilo vermeye çalışıyoruz
Montignac diyeti ne bilmem biz diyet uygulamıyoruz hayat boyunca devam edebileceğimiz şekilde beslenmeye çalışıyoruz
Burada herkes bilgilerini paylaşıyo biz de bilinçli olarak tüketiyoruz böylece gıdaları
Cnm seni etkilemek istemem ama diyeti bırakınca kilolar geri dönmicek mi??
O yüzden kendine göre bir yeme biçimi geliştirmen gerek dengeli ve sağlıklı ve bol bol hareket spor yapman gerek
en sağlıklısı bu inan
kaydirigubbakcemile5
mutfaK robotu muyum neyim soK oldum 15 günde 12 Kilo muuuu
:1shok::1shok:
aman ya Allah Korusun ayda 4 den 5 den fazla Kilo vermeK normal değil bence yani sonuçları sağıKlı olmaz, hemen geri alınır.
ben de senin dediKerine Katılıyorum. esKiden Kio verdiğimde aKsam yemeyereK vermistim yani aKsam yemegini 5 den 6dan sonraya bıraKmayaraK.simdi de bi süredir öyle yapıyorum faydasını gördüm ama bugün bozdum gidisatı, çov sevdiğim yemeK vardı dayanamadım az önce çoK fazla yedim
ne yedin kız?:jeyyar:
mutfak_robotu_muyum_neyim hoşgeldin...
Haklısın hızlı kilo vermek çok sağlıksız, aç kalmak da... zaten burda amacımız diyetten çok her zaman uygulayabileceğimiz bi beslenme düzeni oluşturmak. Tabi sporu da unutmamalı.
Senin hedefin biraz bana çok hızlı geldi. Sağlıklı olan haftada kilonun 1/100 ü kadar vermekmiş. Bi de yanlış anlamadıysam öğle ve akşam sadece salata yiyorsun... bu da pek sağlıklı değil gibime geliyo.
Bozma moralini bak sınav geçti artık beraber WAH yaparız Leslie teyzeyle (Yesa cadısı nerde yaa teyze diye diye alıştırdı :) Callenetics yaparız, tibet yaparızzz ohhhh
göbeğime strech fim sarıp koştuğum zaman göbeğim sanki biraz daha şişliği gidiyor.
şeytan diyorkötükedihüso al bir top strech filmi ver kocanın eline sarsın seni boynunda ayağına kadar.ama öle bi fırsat geçmişken onun eline önce ağzımdan ve çenemden başlar heralde sarmaya
göbeğime strech fim sarıp koştuğum zaman göbeğim sanki biraz daha şişliği gidiyor.
şeytan diyor al bir top strech filmi ver kocanın eline sarsın seni boynunda ayağına kadar.ama öle bi fırsat geçmişken onun eline önce ağzımdan ve çenemden başlar heralde sarmaya
günaydın kıslar...
burcu hayal listeyi verdimi,göremedim ben ama...
bu arada cuma günü diyet ve spora başlamıştım ..60,9 ile başlamıştım ..bugün itibari ile 59,4 üm :) tam 1,5 kilom gitmiş ...darsı diğer günlerin başına inş.
::roflol::roflol::roflol: canım, benim streçlerde bitmisti dün 3 tane aldım geldim.30 metre yani. spora ve tempolu yürüyüse gitceğimde evden çıkmadan sarcam.simdiik bitkisel yağlarım yok kremle sarcam ama yağlar olunca streç daha ise yarıycak inanıyorum.
:
alalhtan evli değilsin . kocalar bilseki bu mutfak malzemeleri nerelere harcanıyor.anınd a boşarlar.bi arada yüzüme herşeyi sürme merakı başlamıştı hergün bi yumurtanın azıcık beyazını sürüp gerisini atıyodum çöpe.yumurtaya yetişemiyorduk.
masallah gerçekten ya. ben bi dikkat etmesem hemen sislik oluyor bu bazen beni kilo aldıgım yanılgısına düsürebiiyor ama gerçekten dikkat etmediğim zaman bende 2 günde 2 kilo aldıgım oluyor yani hadi 1 kl su su,sislik diyim diğer 1 kilo da öyle değil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?