TARTILDIĞIN ZAMANlar çok önemli ama ..her zaman sabah kalkıp tuvalete gittikten sonra tartılmanı tavsiye ederim ...gün içinde midenin en boş olduğu an sabahtır ..en doğru sonucu bu yöntem verir ..fakat şunu da unutma ...mesela bugün en son yemek yediğin saat 18:00 diyelim yarın ise en sonra 20:00 da meyve yedin ...o iki günün sabahında tartıldığında kilolar farklı çıkıyor ..çünkü 18:00 de en son yemek yediğin günün ertesi sabahı mide 20:00 de yediğin güne göre daha boş olduğu için 20:00 da yediğin gün daha kilolu çıkabiliyorsun ...o yüzden bunlara dikkat ederek tartılın .ben bunu denedim bi gece akşam 20:00 de meyve yedim yattım ertesi gün 18:00 den sonra hiçbirşey yemedim ..kiloda farkettiğini gördüm 200-300 gr farkediyor ...o yüzden ya 18:00 da yemey ikesin ve sabah öyle ölçülün..ya da ne kadar geç yediyseniz o saati üzerine ekleyip sabah tartıldığınız saatten o saat kadar üzerine ekleyip tartılın ..tabi aç karnına :)
TARTILDIĞIN ZAMANlar çok önemli ama ..her zaman sabah kalkıp tuvalete gittikten sonra tartılmanı tavsiye ederim ...gün içinde midenin en boş olduğu an sabahtır ..en doğru sonucu bu yöntem verir ..fakat şunu da unutma ...mesela bugün en son yemek yediğin saat 18:00 diyelim yarın ise en sonra 20:00 da meyve yedin ...o iki günün sabahında tartıldığında kilolar farklı çıkıyor ..çünkü 18:00 de en son yemek yediğin günün ertesi sabahı mide 20:00 de yediğin güne göre daha boş olduğu için 20:00 da yediğin gün daha kilolu çıkabiliyorsun ...o yüzden bunlara dikkat ederek tartılın .ben bunu denedim bi gece akşam 20:00 de meyve yedim yattım ertesi gün 18:00 den sonra hiçbirşey yemedim ..kiloda farkettiğini gördüm 200-300 gr farkediyor ...o yüzden ya 18:00 da yemey ikesin ve sabah öyle ölçülün..ya da ne kadar geç yediyseniz o saati üzerine ekleyip sabah tartıldığınız saatten o saat kadar üzerine ekleyip tartılın ..tabi aç karnına :)
amonn benim datlumm kı bu benim.ne güzelde yazmış.hani sen resim koyacaktın akşam
canım diyet dediğime bakma. montignac kan şekerini dengede tuttup vücudun yağ depolamasını engelleyen bir beslenme tarzı..sadece yediklerinin kan şekeri değerinin 35in altında olmasına dikkat ediyorsun, o kadar. yoksa doyana kadar ye..belli yasaklar var.istediğin kiloya gelene kadar pirinç, mısır, karpuz, üzüm, muz, şekerli içecek, kola, patates, pişmiş havuç yasak...
asla aç kalmıyorsun.dengeli besleniyorsun...
geldim bebeeeeeeeeeeeem ama bız bugun bulusmayacagız leslie teyzemle ben arkadasımdayım tibet yapacagım sımdı:))) sen de yaptın mı tıbetlerı bugun :))
göbeğime strech fim sarıp koştuğum zaman göbeğim sanki biraz daha şişliği gidiyor.
şeytan diyor al bir top strech filmi ver kocanın eline sarsın seni boynunda ayağına kadar.ama öle bi fırsat geçmişken onun eline önce ağzımdan ve çenemden başlar heralde sarmaya
bu arkadas bayag bilgili gibi gorunuyor;
senden faydalanalim arkadasim... ;-))
15 günde 12 kilo vermek sağlıklı bir şey değil canım...
kesinlikle katılıyorum!alkisalkisalkis
15 günde 12 kilo vermek sağlıklı bir şey değil canım...
kesinlikle katılıyorum!alkisalkisalkis
tatlım sen 15 günde 12 kilo verdiysen kaç kilosunki hala vermeye çalışıyorsun
BOŞUNA 15 günde 12 kilo vermedim kaydirigubbakcemile3
bir de yapılan hatalardan birisi vucudu terletmeye çalışmak ..terlemek zayıflamak demek asla değildir .terlemek vucuttan atılan sudur ve fazla terlemek zayıflatmaz aksine vucuttaki suyun fazlasıyla atılması sonucu vucut kaslardan yakmaya başlayacağından vucudunuzda kısa süreli kilo kaybı olur ama kilo verdiğiniz yerlerde sakmalar oluşru bu hataya düşmeyin ..herkes kemer v.s. a lıyor sırf terlemek için..çok yanlış ..sakın çok terlemeye uğraşmayın vucuttaki fazla suyu atarsanız sarkmalar oluşmaya başlar ...terlemek vucut yapısı ile alakalı bir durum ..mesela ben yazın ağustosunda bile kolay kolay öyle sırılsıklam terlemem ...ama kilo veriyorum terlemesem de çünkü kalori yakıyor ..ama eşim durduğu yerde terler ..terlemekle zayıflanılsaydı en başta eşim 90 kilo olmazdı :)
linguist gecmis sayfalarda dun yediklerimi yazmistim canim;
degerlendirir misin?
bugunu de yazayim (su ana kadar)
18/03
sabah
2/3 simit,
Maydonoz
1 dilim tulum peyniri, 1 tatli kasigi sarelle
ara
1 bardak light sut
Ogle
1 ad. İcli kofte
Salata (1 kasik humus, yarim kasik cerkez tavugu, yarim kasik yogurtlu kabak)
Yaklasik 40 dk. Tempolu yurudum.
linguist gecmis sayfalarda dun yediklerimi yazmistim canim;
degerlendirir misin?
bugunu de yazayim (su ana kadar)
18/03
sabah
2/3 simit,
Maydonoz
1 dilim tulum peyniri, 1 tatli kasigi sarelle
ara
1 bardak light sut
Ogle
1 ad. İcli kofte
Salata (1 kasik humus, yarim kasik cerkez tavugu, yarim kasik yogurtlu kabak)
Yaklasik 40 dk. Tempolu yurudum.
daha önce yazdıklarımı okumamışsınız ..ben 15 günde 12 kilo verdim ama sağlıksız beslenmedim ..sadece ekmeği kestim ..onun dışında gün içinde istediğim akdar sebze yemeği ve meyve yedim sadece ekmek ve karbonhidratlı yemekler yemedim ..ve bol su içtim spor yaptım .... ben sadece başlangıçta tartıldım bir de 15 gün sonra ...zaten tartılınca şoka uğradım ..amacım 5-6 kilo vermekti ama birden erimiş gitmişim ..bilinçli olarak yapmadım yani ...
18 yaşında iken 62 kilo idim ..50 ye indim ..
evlenirken (26 yaşında ) 50 idim 61 e çıktım ..
şimdi 61 den zayıflamaya çalışıyrm.şuan 59,4 kiloyum ..(yaş 28 ).
ahh canim ben de universitedeyken kisin 2 kilo alirdim; yaza girerken 1 hafta azicik dikkat ederdim yediklerime ve o 2 kiloyu verirdim 1 haftada;
boylece hic kilo almazdim.
ama o zamanki gibi calismiyor simdi metobolizmalar ne yazik ki?
yari ac yari tok geziyoruz; lokmalari sayiyoruz;
herseyin etiketini kalorisini okuyorum (esim kafayi bozdun yemekle diyor)
ama yok;
bana misin demiyor
spor da yapiyoruz (son 2 hafta ben yapamadim sadece)
az yemişsin ama bana göre ..sabahları zinde başlamak ve devam etmek istiyorsan taze meyve suyu sık iç ..portakal ya da greyfurt ...greyfurt yağ eritmeye birebir ...portakal ise bağışıklık sistemi için birebir ...bunlarla güne başlarsan spor yaparken de çok yorulmazsın ...
yanim da 1 portakalim bir de kivim var;
ara yapicam onlarla ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?