50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle katılıyorum.vereliniortak
ben aslında sabahki kilom üzerinden gitcektim ama buraya verdiğim ilk kilo yani geçen hafta aksam yatmadna önce verdiğim kilomdu o yüzden dün de aynı sekilde gece yatmadan öncekini verdim.aslında sabahkni vresim vardı bu defa çünkü dediğin gibi 200-300 gram farkediyor.hatta fazla bile geldiği oluyor.aksam yenien meyveler, üzerine içilen sular,çaylar bazen 1 kilo bie fazla göstrebiliyor.

bu arkadas bayag bilgili gibi gorunuyor;

senden faydalanalim arkadasim... ;-))

amonn benim datlumm kı bu benim.ne güzelde yazmış.hani sen resim koyacaktın akşam

ayy kuzuuuum napıyosunnn???

Koycaktım ama bilg erkek arkadaşımda fotolar da onda yeni çekip koyarım olmadı facebookumdan alırım ama onu da kapattım neyse açıp alırım olmadı :)))

hımmm bilmiyorum dedim yaa cnm iyi o zmn tam bizimki gibi yapıyosun hoşgeldin aramıza tekrardan hop bir ki üçç kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

geldim bebeeeeeeeeeeeem ama bız bugun bulusmayacagız leslie teyzemle ben arkadasımdayım tibet yapacagım sımdı:))) sen de yaptın mı tıbetlerı bugun :))

Daha yapamadım işyeri yoğundu yeni genel müdürle toplantı yaptık ilaçlamacılar geldi onla gezdim yeni oturdum sabah 6 çeyrekte kalktım yaa bu aralar enerjime şaşıyorum valla allah bozmasın :Saruboceq:

evet cnm alerjin yoksa güzel bişiy o ama bende o kadar sıkı sarmama rağmen gevşeyip bollaşıyo düşüyo gibi oluyodu o yüzden yapmadım bi daha

aha aklıma bişiy geldi spordan önce sellülit yağımı sürüyom yaa göbeğime de sürüyom (YESA bilgine göbüşe de sürüyom) üzerne streç sarıyim bi de öyle deniyim bugün sabah yürüdüm akşam yürücem evde de leslie 4-5 kilo verdiriciyi yapıcam tibeti yapıcam
çok fena gaza geldim c vitamini alıyim şişmiyim bi de spordan

Hülleeeyyyn tutmayın ben geliyik zemuszemus :lepi: kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

bu arkadas bayag bilgili gibi gorunuyor;

senden faydalanalim arkadasim... ;-))

BOŞUNA 15 günde 12 kilo vermedim kaydirigubbakcemile3

bir de yapılan hatalardan birisi vucudu terletmeye çalışmak ..terlemek zayıflamak demek asla değildir .terlemek vucuttan atılan sudur ve fazla terlemek zayıflatmaz aksine vucuttaki suyun fazlasıyla atılması sonucu vucut kaslardan yakmaya başlayacağından vucudunuzda kısa süreli kilo kaybı olur ama kilo verdiğiniz yerlerde sakmalar oluşru bu hataya düşmeyin ..herkes kemer v.s. a lıyor sırf terlemek için..çok yanlış ..sakın çok terlemeye uğraşmayın vucuttaki fazla suyu atarsanız sarkmalar oluşmaya başlar ...terlemek vucut yapısı ile alakalı bir durum ..mesela ben yazın ağustosunda bile kolay kolay öyle sırılsıklam terlemem ...ama kilo veriyorum terlemesem de çünkü kalori yakıyor ..ama eşim durduğu yerde terler ..terlemekle zayıflanılsaydı en başta eşim 90 kilo olmazdı :)

tatlım sen 15 günde 12 kilo verdiysen kaç kilosunki hala vermeye çalışıyorsun

15 günde 12 kilo vermek sağlıklı bir şey değil canım...

kesinlikle katılıyorum!alkisalkisalkis

daha önce yazdıklarımı okumamışsınız ..ben 15 günde 12 kilo verdim ama sağlıksız beslenmedim ..sadece ekmeği kestim ..onun dışında gün içinde istediğim akdar sebze yemeği ve meyve yedim sadece ekmek ve karbonhidratlı yemekler yemedim ..ve bol su içtim spor yaptım .... ben sadece başlangıçta tartıldım bir de 15 gün sonra ...zaten tartılınca şoka uğradım ..amacım 5-6 kilo vermekti ama birden erimiş gitmişim ..bilinçli olarak yapmadım yani ...

tatlım sen 15 günde 12 kilo verdiysen kaç kilosunki hala vermeye çalışıyorsun

18 yaşında iken 62 kilo idim ..50 ye indim ..
evlenirken (26 yaşında ) 50 idim 61 e çıktım ..
şimdi 61 den zayıflamaya çalışıyrm.şuan 59,4 kiloyum ..(yaş 28 ).

ben de hic terlemem; yazin bile.
cogunlukla usurum tersine

linguist gecmis sayfalarda dun yediklerimi yazmistim canim;
degerlendirir misin?

bugunu de yazayim (su ana kadar)
18/03
sabah
2/3 simit,
Maydonoz
1 dilim tulum peyniri, 1 tatli kasigi sarelle
ara
1 bardak light sut
Ogle
1 ad. ıcli kofte
Salata (1 kasik humus, yarim kasik cerkez tavugu, yarim kasik yogurtlu kabak)
Yaklasik 40 dk. Tempolu yurudum.

ogle yemek saatinde disari ciktim; disarda ufak bi isim vardi;
40 dk. da gittim geldim nerdeyse kosarak.

bundan sonra her firsatta boyle yurucem

az yemişsin ama bana göre ..sabahları zinde başlamak ve devam etmek istiyorsan taze meyve suyu sık iç ..portakal ya da greyfurt ...greyfurt yağ eritmeye birebir ...portakal ise bağışıklık sistemi için birebir ...bunlarla güne başlarsan spor yaparken de çok yorulmazsın ...

ahh canim ben de universitedeyken kisin 2 kilo alirdim; yaza girerken 1 hafta azicik dikkat ederdim yediklerime ve o 2 kiloyu verirdim 1 haftada;

boylece hic kilo almazdim.

ama o zamanki gibi calismiyor simdi metobolizmalar ne yazik ki?

yari ac yari tok geziyoruz; lokmalari sayiyoruz;
herseyin etiketini kalorisini okuyorum (esim kafayi bozdun yemekle diyor)

ama yok;
bana misin demiyor

spor da yapiyoruz (son 2 hafta ben yapamadim sadece)

kaç kilosun boyun kaç ...

:uhm:
ahh canim az mi yemisim;
ben de haftalar sonra simit yedim, fazla oldu diyorum;

normalde 2 dilim kepek ekmegi yiyorum onun yerine.

canim bu kadar yiyerek bile kilo veremiyoruz kafamçokkarıştı

slm canlar

@kocum, kocum ben arkadasımdayım da o yuzden 3 gunluk dıyetten cıktım benı saymayın emı :))

@burcuhayal canım lıste ne zamana gelır acaba ben yokum ama merak ettım:))

@sense canım yaaaa dıkkat et kendıne bole enerjı verecek neyım bı seyler ye ıc

@mutfakrobotumuyum neyım canım dıkkat ettım yedım ıctım dıyorsun ama 15 gunde 12 kılo sana fazlasıyla doner Allah korusunda

yanim da 1 portakalim bir de kivim var;
ara yapicam onlarla ;-)

bende de portakal ile yarım muz var :)

bugün sabah bir dilim kepek ekmek bir bardak portakal suyu 3-4 zeytin bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta ile kahvaltı ettim ..

işyerinde ara öğün yarım muz yedim ..

öğlen iki domates iki salatalık yedim ..

birazdan da arada diğer yarım muzu yiyeceğim inş.

yesa valla geriye dönmedi o kilolar ..o kilomu 10 sene korudum ben ....çabuk kilo verdim ama bu sağlıksız olmadığı için geriye dönmedi ..demekki metabolizmam çok hızlı imiş .yaktı hemen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…