50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 gunluk diyet neyin nesi??

benim haberim yokkguclubacismile

inş. sabaha bişeyin kalmaz bidenem turp gibi olursun Şeniz iyi geceler canım dinlenmene bakk opuyorumnanaktan

ay kızlar site cidden çok uyus ya sinir oluyom :1ninca:

daha iyiyim ama biraz önceki öksürük nöbetinde az kalsın öte dünyayı boyluyodum.

bu arada trufun geçen haftaki müthiş koçluğu karşısında saygıyla eğiliyor teşekkürlerimi sunuyorumalkisalkisalkis

teşekkürler canım ne demek

bergamutlu yeşil çaymı çıkmış nerde hani kim nasıl

bir ara kuru kayısı kuru incirle bastırıyodum ama bu aralar eti cici bebeyle idare ediyorum, sanırım doğru yapmıyorum :)

eti cici bebemi o fos kilo yapıyo sadece

kötü birşey yaptım diyorum hesap sorsanıza naaaanklava:

afiyet olsun. yarasın. löp löp et pıt pıt yağ olsun arkadaşıma

yaaa once bi sor truf ne yidin ne ictin dealsanaalsanasmile

1 adet lahmacun yedim!!!

çok büyük degildi, yanında da ayran ictim. kooooç nerdesin?kes cezamı...klava:

beyin gücünle sismanlama ulen:mymeka: nolacak bi taneden hem aksamın geç vaktinde de yememissin
ay canım bi tane yemissin, artık hepten mi olalım sevdiğimiz seylerden hep uzaktan bakalım da sonra saldıralım mı 6 sına 7 sine. oh afyet olsun.bence takma .sifa olsun.

:)) spor hocamız söyemisti spor esnasında terlediğimiz dolayısıyla da vücüdumuzdan su kaybettiğimiz için sık sık su içmek gerekiyor spor esnasındaki o bir iki dk lık dinlenmelerde dedi.

su içmediğimiz sürece yağ değil kas kaybedermisiz.

greyfurtun faydasını ben de çok gördüm.ama çok dikkati olmak lazım hap attıgımız vakit içmek çok tehlikeli.

canım sen bunları yzmısın ya bende içten içe plan yapıyorum öyle. evlendiğim zaman sabahları portakal suyu falan sıkıyım hem ben içiyim hem sevdiceğim içsin diye.o ise gidince de kabukarını selüitlerime kullanırım dyesempatiksalakcinni

bi de üsenmessem yaparım diyom içimden, bunları hayal ederken. ama üsenmemem gerekiyo annesi ona çok iyi bakıyo ben sıradan kahvaltı koyarsam baba evini, anne yemeklerini özlerdelikafadulden

BİR ŞEY OLMAZ merak etme ... lahmacunun kalorisi 250 filan ...akşama dengelersin sen de...zaten öğlen en çok yenilen vakit olması gerekir ... o yüzden de öğlen yediğiniz şeylerin kalorisi 150-200 olmalı ...çünkü öğlen yemezseniz akşama çok acıkırsınız ..akşamı hafif tutmaya çalışın daha çok ..

bence ogle vakti, 1 lahmacun fazla bisye yapmaz.
aksama az ye ama

yirim siziiiiopuyorumnanaktan

içimi rahatlattınız kızlar çok sağolun. bugun spora gitmicektim ama gitmeye karar verdim mesaiye kalmazsam...

yirim siziiiiopuyorumnanaktan

içimi rahatlattınız kızlar çok sağolun. bugun spora gitmicektim ama gitmeye karar verdim mesaiye kalmazsam...

canım eğer gidemezsen koçun verdiği cezayı evde yapınca bie için rahatlar,hafif hissedersin kendini.

sayı çok önemi bence. yemessek yemessek sonra o özlem bizi öyle bi saldırtır ki.

aksam vakti de değil sonuçta daha gün bitimine çok.hareket, yürürken tempolu yürümeye calısmak,aksam da dengeli yedikten ve de sğor salonunda olmasa bile evdeki bi 20 dklık sporla bisey kalmaz bence. zaten lahmacunun yufkası ne olakiii etinin yağı ne olaki.bence bi poğaça ondan daha beter kaloriidir.

selamlar
bende yediklerime yazıyım
sabah 2 kayısı
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-bir tane karper peynir-1 bardak yarım şekerli büyük çay
ara : 2 tane kayısı
öğlen : bir tabak haşlanmış karnabahar-bir tabak yoğurt-bir kase çorba-1 dilim kepek ekmeği
bu arada keşke bende dün öğlen arada bir tane kandil simidi yiyeceğime keşke öğlen yemeğimde
1 lahmacun yeseymişim kafamçokkarıştı.benimde içimi rahatlatırdınız

tabiki zaten greyfurt un hapla içilmeyeceğinin bilindiğini düşünerek yazmadım ..ama selülitlere greyfurt birebir onu biliyorum ...ben de evlenmeden önce doğru dürüst yemezdim kahvaltı etmezdim .e.vlenince her sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz ...eskiden en ufak şeyde hastalanır bütün kış grip gezerdim ..şimdi tüm kış geçti bir kere grip nezle olmadım ... sağlıklı beslenerek kilo aldım ben aslında ...sabahları güne eşimle kahvaltı sofrasında başlamak çok güzel bir motivasyon oluyor gerçekten ..aslında kilom fazla değil ben kilo alınca güzelleştim suratım eskiden çöküktü zayıftı şimdi beni görenler ne kadar güzelleşmişsin diyorlar kilo çok yakışmış diyorlar ama ben yine d ebi 5 kilo vermek istiyorum ..çünkü ALLAH NASıP ederse bebek sahibi olmayı düşünüyorum ..hamilelikte nasılsa kilo alacağım o yüzden fazlalıkları vereyim de doğumdan sonra da iice kilolu olmayayım diyorum ..yoksa sağlıklı beslenmenin özellikle de kahvaltının insan hayatındaki öneminin en büyük örneği benimdir ...eskiden en ufak şeyde yorulur uyumak isterdim şimdi ise gece 12 ye kadar ayaktayım ..beni görenler şaşırıyor zaten ..o incecik zayıf halsiz sürekli hasta kız gitmiş yerine taş gibi hatun gelmiş diyorlar kaydirigubbakcemile3

umarım sen de inş. eşinle bu paylaşımları yaşarsın ....sabha kahvaltısında çok yesen de yakıyorsun zaten ..önemli olan akşam çok az yemek ..akşam tutarsan sorun olmuyor ...sabah yesen de kilo yapmıyor ...

bu arada keşke bende dün öğlen arada bir tane kandil simidi yiyeceğime keşke öğlen yemeğimde
1 lahmacun yeseymişim kafamçokkarıştı.benimde içimi rahatlatırdınız

canım ben dün çok yorum oldu diye tekrar gündeme getirmek istemedim ama senin için de aynı sey geçerli.bence bir tane yemek sonra özlemle bi çok yemekten iyidir.

sana yüklendikleri konu bayatlamasın diye yemendi.
bende mesela bi hamur isi yapınca aman bosa gitmesin diye yiyorum ama ben bosa gidiyorum:)

bence o kısma kızdıkları için 1 tane kandil simidi o kadar gğnah keçisi oldu:)

oy oyy alingan kuzu;
noldu,
sen dun kandil simidi yedin de sana kizdi mi bunlar?

kac taneydi,
yemek harici mi yemistin; aksama ne yemistin??? dengelediysen sorun yok bence.

ben de arada sutlu tatli vs. kaciriyorum;
ama insaniz durulmuyor;
spor yapildigi surece sakincasi yok da benim gibi hepsini birden koyverirseniz 600 gr alir oturursunuz,
dikkattt

:kedi: sadece arada bir tane kandil simidi yemiştim,ama hepsi birden kızdı bana ablaaa
:) ama akşam bir tabak salata ve üzerinede meyve yiyerek dengelediğimi sanıyorum..

o kadar güzel seylr yazmıssın ki tam hayalime uygun bir yasam tarzı. güne esinle baslaman, birlikte kahvaltı etmen bence bunlar çok önemli. birlikten daha sağlıklı bi beslenme olur hem değilse biz bayanlar kahvaltıyı öğle saatlerine kadar erteleriz ve o saatte yeyince de normal sabah kahvaltısında alacağımız proteini vs yi alamayız.

insallah benim de simdiki bu hayallerimi hayata geçirecek enerjim olur, esime duydugum sevgi sayesinde.
gayet sağlıklı beslendiğin asikar.masallah. sağlıklı bi anne olup sağlıklı hayırlı bi evlat dünyaya getirirsin insallah bu dikkatinle ve de Allahın izniyle.

ya evlenesim geldiii.....insan baba evinde o hayallerini yapamıyor.yani hani mutfak tam sana ait değil, yemekleri genelde anne yapıyor ama insan evli olsa her sey kendi eline baktıgı için, daha planlı düzenli olur.ah ahh

aaa,
seninle benziyoruz;
ben de 9 aylik evliyim;
evlendikten sonra 3 kilo falan aldim;

ama her goren evlilik yaramis, cok guzellesmissin diyorlar; 1-2 kilo almissin cok yakismis diyor herkes.

ama ben kiloyu hic mi hic sevmiyorummm..

o yuzden zayiflamak istiyorum.

bir de ilerde hamile kalirsam, ne kadar az kiloyla baslarsam hamilelige dogumdan sonra geri donusum o kadar kolay olur diye dusunuyorum.

55 kg hamile kalmak istemiyorum

bir de aynen senin gibi,
kilo alinca daha saglikli oldum,

eskiden hep diyet yapardim;
dusuk yansiyon dusuk seker ruh gibi gezerdim;
bu kis sapasaglamdim (masallah)

ne zaman rejime baslasam hasta oluyorum, esim hemen anlar, sen yine rejime mi basladin diye.

o yuzden simdi yememi cok kesemiyorum, eski hasta gunlerime donerim diye;
6 ogun yiyorum, meyve-sebze-et ogunlerde dengelemeye calisiyorum;

arkadaslar gib, sade salatayla ogun yapamiyorum ben...

o yuzden de cok yavas veriyoum o da ayri :-((((

gerçekkten bende bu yazılanları okuyunca imrendim.ama benim eşimle sabah işe gidiş saatlerimiz uymuyor ki..eşim 6,15 te kalkıyor,7 ye 20 kala evden çıkıyor.bense 8,40 da kalkıp 8,55 te evden çıkıyorum.eşimle kalkıp kahvaltı yapsam,e sonra geri yatsam 8,40 da tekrar kalkınca sersem gibi olurum.e eşimi gönderdikten sonra yatmasam bu seferde o saate kadar yani yaklaşık 2 saat evde ne yapıcam? o yüzden eşim bazen kendi yapar kahvaltısını bazen iş yerinde yer.bende genelde işyerimde yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…