slm canlar
@kocum, kocum ben arkadasımdayım da o yuzden 3 gunluk dıyetten cıktım benı saymayın emı :))
@burcuhayal canım lıste ne zamana gelır acaba ben yokum ama merak ettım:))
@sense canım yaaaa dıkkat et kendıne bole enerjı verecek neyım bı seyler ye ıc
@mutfakrobotumuyum neyım canım dıkkat ettım yedım ıctım dıyorsun ama 15 gunde 12 kılo sana fazlasıyla doner Allah korusunda
kötü birşey yaptım diyorum hesap sorsanıza naaaanklava:
inş. sabaha bişeyin kalmaz bidenem turp gibi olursun Şeniz iyi geceler canım dinlenmene bakk opuyorumnanaktan
ay kızlar site cidden çok uyus yasinir oluyom :1ninca:
bu arada trufun geçen haftaki müthiş koçluğu karşısında saygıyla eğiliyor teşekkürlerimi sunuyorumalkisalkisalkis
süper olur :lepi:
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 :lepi:
kızlar bergamot aromalı yeşil çayı öneririm demleme :)) içine bide karanfil atın mis gibi kokuyo hem karanfilde metobolizmayı canlandırır ayrıca büsssürü faydası war olumunekankayizsmile
bir ara kuru kayısı kuru incirle bastırıyodum ama bu aralar eti cici bebeyle idare ediyorum, sanırım doğru yapmıyorum :)
kötü birşey yaptım diyorum hesap sorsanıza naaaanklava:
şimdi ben soracaktım ne oldu :)
afiyet olsun. yarasın. löp löp et pıt pıt yağ olsun arkadaşıma
yaaa once bi sor truf ne yidin ne ictin dealsanaalsanasmile
1 adet lahmacun yedim!!!
çok büyük degildi, yanında da ayran ictim. kooooç nerdesin?kes cezamı...klava:
BOŞUNA 15 günde 12 kilo vermedim kaydirigubbakcemile3
bir de yapılan hatalardan birisi vucudu terletmeye çalışmak ..terlemek zayıflamak demek asla değildir .terlemek vucuttan atılan sudur ve fazla terlemek zayıflatmaz aksine vucuttaki suyun fazlasıyla atılması sonucu vucut kaslardan yakmaya başlayacağından vucudunuzda kısa süreli kilo kaybı olur ama kilo verdiğiniz yerlerde sakmalar oluşru bu hataya düşmeyin ..herkes kemer v.s. a lıyor sırf terlemek için..çok yanlış ..sakın çok terlemeye uğraşmayın vucuttaki fazla suyu atarsanız sarkmalar oluşmaya başlar ...terlemek vucut yapısı ile alakalı bir durum ..mesela ben yazın ağustosunda bile kolay kolay öyle sırılsıklam terlemem ...ama kilo veriyorum terlemesem de çünkü kalori yakıyor ..ama eşim durduğu yerde terler ..terlemekle zayıflanılsaydı en başta eşim 90 kilo olmazdı :)
az yemişsin ama bana göre ..sabahları zinde başlamak ve devam etmek istiyorsan taze meyve suyu sık iç ..portakal ya da greyfurt ...greyfurt yağ eritmeye birebir ...portakal ise bağışıklık sistemi için birebir ...bunlarla güne başlarsan spor yaparken de çok yorulmazsın ...
bence ogle vakti, 1 lahmacun fazla bisye yapmaz.
aksama az ye ama
beyin gücünle sismanlama ulen:mymeka: nolacak bi taneden hem aksamın geç vaktinde de yememissin
ay canım bi tane yemissin, artık hepten mi olalım sevdiğimiz seylerden hep uzaktan bakalım da sonra saldıralım mı 6 sına 7 sine. oh afyet olsun.bence takma .sifa olsun.
yirim siziiiiopuyorumnanaktan
içimi rahatlattınız kızlar çok sağolun. bugun spora gitmicektim ama gitmeye karar verdim mesaiye kalmazsam...
:)) spor hocamız söyemisti spor esnasında terlediğimiz dolayısıyla da vücüdumuzdan su kaybettiğimiz için sık sık su içmek gerekiyor spor esnasındaki o bir iki dk lık dinlenmelerde dedi.
su içmediğimiz sürece yağ değil kas kaybedermisiz.
spor hocası kadınım vesselam kaydirigubbakcemile3 ukelaaaalığın da bu kadarı olur iimi :roflol:şaka bir yana ben bu işler konusunda uzman oldum artık ne yapalım hayat şartları zorluyor kaydirigubbakcemile3
greyfurtun faydasını ben de çok gördüm.ama çok dikkati olmak lazım hap attıgımız vakit içmek çok tehlikeli.
canım sen bunları yzmısın ya bende içten içe plan yapıyorum öyle. evlendiğim zaman sabahları portakal suyu falan sıkıyım hem ben içiyim hem sevdiceğim içsin diye.o ise gidince de kabukarını selüitlerime kullanırım dyesempatiksalakcinni
bi de üsenmessem yaparım diyom içimden, bunları hayal ederken. ama üsenmemem gerekiyo annesi ona çok iyi bakıyo ben sıradan kahvaltı koyarsam baba evini, anne yemeklerini özlerdelikafadulden
bu arada keşke bende dün öğlen arada bir tane kandil simidi yiyeceğime keşke öğlen yemeğimde
1 lahmacun yeseymişim kafamçokkarıştı.benimde içimi rahatlatırdınız
selamlar
bende yediklerime yazıyım
sabah 2 kayısı
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-bir tane karper peynir-1 bardak yarım şekerli büyük çay
ara : 2 tane kayısı
öğlen : bir tabak haşlanmış karnabahar-bir tabak yoğurt-bir kase çorba-1 dilim kepek ekmeği
bu arada keşke bende dün öğlen arada bir tane kandil simidi yiyeceğime keşke öğlen yemeğimde
1 lahmacun yeseymişim kafamçokkarıştı.benimde içimi rahatlatırdınız
oy oyy alingan kuzu;
noldu,
sen dun kandil simidi yedin de sana kizdi mi bunlar?
kac taneydi,
yemek harici mi yemistin; aksama ne yemistin??? dengelediysen sorun yok bence.
ben de arada sutlu tatli vs. kaciriyorum;
ama insaniz durulmuyor;
spor yapildigi surece sakincasi yok da benim gibi hepsini birden koyverirseniz 600 gr alir oturursunuz,
dikkattt
tabiki zaten greyfurt un hapla içilmeyeceğinin bilindiğini düşünerek yazmadım ..ama selülitlere greyfurt birebir onu biliyorum ...ben de evlenmeden önce doğru dürüst yemezdim kahvaltı etmezdim .e.vlenince her sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz ...eskiden en ufak şeyde hastalanır bütün kış grip gezerdim ..şimdi tüm kış geçti bir kere grip nezle olmadım ... sağlıklı beslenerek kilo aldım ben aslında ...sabahları güne eşimle kahvaltı sofrasında başlamak çok güzel bir motivasyon oluyor gerçekten ..aslında kilom fazla değil ben kilo alınca güzelleştim suratım eskiden çöküktü zayıftı şimdi beni görenler ne kadar güzelleşmişsin diyorlar kilo çok yakışmış diyorlar ama ben yine d ebi 5 kilo vermek istiyorum ..çünkü ALLAH NASİP ederse bebek sahibi olmayı düşünüyorum ..hamilelikte nasılsa kilo alacağım o yüzden fazlalıkları vereyim de doğumdan sonra da iice kilolu olmayayım diyorum ..yoksa sağlıklı beslenmenin özellikle de kahvaltının insan hayatındaki öneminin en büyük örneği benimdir ...eskiden en ufak şeyde yorulur uyumak isterdim şimdi ise gece 12 ye kadar ayaktayım ..beni görenler şaşırıyor zaten ..o incecik zayıf halsiz sürekli hasta kız gitmiş yerine taş gibi hatun gelmiş diyorlar kaydirigubbakcemile3
umarım sen de inş. eşinle bu paylaşımları yaşarsın ....sabha kahvaltısında çok yesen de yakıyorsun zaten ..önemli olan akşam çok az yemek ..akşam tutarsan sorun olmuyor ...sabah yesen de kilo yapmıyor ...
tabiki zaten greyfurt un hapla içilmeyeceğinin bilindiğini düşünerek yazmadım ..ama selülitlere greyfurt birebir onu biliyorum ...ben de evlenmeden önce doğru dürüst yemezdim kahvaltı etmezdim .e.vlenince her sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz ...eskiden en ufak şeyde hastalanır bütün kış grip gezerdim ..şimdi tüm kış geçti bir kere grip nezle olmadım ... sağlıklı beslenerek kilo aldım ben aslında ...sabahları güne eşimle kahvaltı sofrasında başlamak çok güzel bir motivasyon oluyor gerçekten ..aslında kilom fazla değil ben kilo alınca güzelleştim suratım eskiden çöküktü zayıftı şimdi beni görenler ne kadar güzelleşmişsin diyorlar kilo çok yakışmış diyorlar ama ben yine d ebi 5 kilo vermek istiyorum ..çünkü ALLAH NASİP ederse bebek sahibi olmayı düşünüyorum ..hamilelikte nasılsa kilo alacağım o yüzden fazlalıkları vereyim de doğumdan sonra da iice kilolu olmayayım diyorum ..yoksa sağlıklı beslenmenin özellikle de kahvaltının insan hayatındaki öneminin en büyük örneği benimdir ...eskiden en ufak şeyde yorulur uyumak isterdim şimdi ise gece 12 ye kadar ayaktayım ..beni görenler şaşırıyor zaten ..o incecik zayıf halsiz sürekli hasta kız gitmiş yerine taş gibi hatun gelmiş diyorlar kaydirigubbakcemile3
umarım sen de inş. eşinle bu paylaşımları yaşarsın ....sabha kahvaltısında çok yesen de yakıyorsun zaten ..önemli olan akşam çok az yemek ..akşam tutarsan sorun olmuyor ...sabah yesen de kilo yapmıyor ...
aaa,
seninle benziyoruz;
ben de 9 aylik evliyim;
evlendikten sonra 3 kilo falan aldim;
ama her goren evlilik yaramis, cok guzellesmissin diyorlar; 1-2 kilo almissin cok yakismis diyor herkes.
ama ben kiloyu hic mi hic sevmiyorummm..
o yuzden zayiflamak istiyorum.
bir de ilerde hamile kalirsam, ne kadar az kiloyla baslarsam hamilelige dogumdan sonra geri donusum o kadar kolay olur diye dusunuyorum.
55 kg hamile kalmak istemiyorum
o kadar güzel seylr yazmıssın ki tam hayalime uygun bir yasam tarzı. güne esinle baslaman, birlikte kahvaltı etmen bence bunlar çok önemli. birlikten daha sağlıklı bi beslenme olur hem değilse biz bayanlar kahvaltıyı öğle saatlerine kadar erteleriz ve o saatte yeyince de normal sabah kahvaltısında alacağımız proteini vs yi alamayız.
insallah benim de simdiki bu hayallerimi hayata geçirecek enerjim olur, esime duydugum sevgi sayesinde.
gayet sağlıklı beslendiğin asikar.masallah. sağlıklı bi anne olup sağlıklı hayırlı bi evlat dünyaya getirirsin insallah bu dikkatinle ve de Allahın izniyle.
ya evlenesim geldiii.....insan baba evinde o hayallerini yapamıyor.yani hani mutfak tam sana ait değil, yemekleri genelde anne yapıyor ama insan evli olsa her sey kendi eline baktıgı için, daha planlı düzenli olur.ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?