:kedi: sadece arada bir tane kandil simidi yemiştim,ama hepsi birden kızdı bana ablaaa
:) ama akşam bir tabak salata ve üzerinede meyve yiyerek dengelediğimi sanıyorum..
gerçekkten bende bu yazılanları okuyunca imrendim.ama benim eşimle sabah işe gidiş saatlerimiz uymuyor ki..eşim 6,15 te kalkıyor,7 ye 20 kala evden çıkıyor.bense 8,40 da kalkıp 8,55 te evden çıkıyorum.eşimle kalkıp kahvaltı yapsam,e sonra geri yatsam 8,40 da tekrar kalkınca sersem gibi olurum.e eşimi gönderdikten sonra yatmasam bu seferde o saate kadar yani yaklaşık 2 saat evde ne yapıcam? o yüzden eşim bazen kendi yapar kahvaltısını bazen iş yerinde yer.bende genelde işyerimde yapıyorum.
gerçekkten bende bu yazılanları okuyunca imrendim.ama benim eşimle sabah işe gidiş saatlerimiz uymuyor ki..eşim 6,15 te kalkıyor,7 ye 20 kala evden çıkıyor.bense 8,40 da kalkıp 8,55 te evden çıkıyorum.eşimle kalkıp kahvaltı yapsam,e sonra geri yatsam 8,40 da tekrar kalkınca sersem gibi olurum.e eşimi gönderdikten sonra yatmasam bu seferde o saate kadar yani yaklaşık 2 saat evde ne yapıcam? o yüzden eşim bazen kendi yapar kahvaltısını bazen iş yerinde yer.bende genelde işyerimde yapıyorum.
:roflol:bunun nesine sevindi arkadaş bilmem ama çok sağlıksız bi durum
Yaw klikcim ben sadece mazeretine gülmüştüm :)) Yoksa ben dediydim ya... sen 1 tane yemişsin, ben geçen gün kutuda ne kaldıysa hepsini gece gece yedim diye hihoyyytbu arada keşke bende dün öğlen arada bir tane kandil simidi yiyeceğime keşke öğlen yemeğimde
1 lahmacun yeseymişim kafamçokkarıştı.benimde içimi rahatlatırdınız
aaa niye ki;
bir kandil simidinde kizilacak bisey yok bence yaaaa..
aksam da bisey yememissin.
olsun ama onlar senin iyiligin icin ugrasiyorlar;
sen yine ablalarinin sozunu dinle..
bu arada abla oldugumu nerden bildin kizzz.. ;-))
seninki artık içinde bulundugunuz hayatın bi getirisi canım.ben de hayal olarak kalmaz derken böyle bi durum oması ihtimalini de düsünrek demistim.
haftasonlarını özleme bekliyosundur o zaman sen?
tabi yaa beklemez miyim ? cumartesi gecesini, dilediğimiz saate kadar oturup,tv yada dvd izleyip,ertesi gün erken kalkmyacağının bilincinde geçirerek,pazar günü de dilediğimiz kadar uyuyup(genelde öğlene kadar) sonrada eşimle yapacağımız bol çeşitli,tadını çıkara çıkara uzzuunn yapılan bir kahvaltı beklenmez mi hiç..
o kadar güzel seylr yazmıssın ki tam hayalime uygun bir yasam tarzı. güne esinle baslaman, birlikte kahvaltı etmen bence bunlar çok önemli. birlikten daha sağlıklı bi beslenme olur hem değilse biz bayanlar kahvaltıyı öğle saatlerine kadar erteleriz ve o saatte yeyince de normal sabah kahvaltısında alacağımız proteini vs yi alamayız.
insallah benim de simdiki bu hayallerimi hayata geçirecek enerjim olur, esime duydugum sevgi sayesinde.
gayet sağlıklı beslendiğin asikar.masallah. sağlıklı bi anne olup sağlıklı hayırlı bi evlat dünyaya getirirsin insallah bu dikkatinle ve de Allahın izniyle.
ya evlenesim geldiii.....insan baba evinde o hayallerini yapamıyor.yani hani mutfak tam sana ait değil, yemekleri genelde anne yapıyor ama insan evli olsa her sey kendi eline baktıgı için, daha planlı düzenli olur.ah ahh
aaa,
seninle benziyoruz;
ben de 9 aylik evliyim;
evlendikten sonra 3 kilo falan aldim;
ama her goren evlilik yaramis, cok guzellesmissin diyorlar; 1-2 kilo almissin cok yakismis diyor herkes.
ama ben kiloyu hic mi hic sevmiyorummm..
o yuzden zayiflamak istiyorum.
bir de ilerde hamile kalirsam, ne kadar az kiloyla baslarsam hamilelige dogumdan sonra geri donusum o kadar kolay olur diye dusunuyorum.
55 kg hamile kalmak istemiyorum
bir de aynen senin gibi,
kilo alinca daha saglikli oldum,
eskiden hep diyet yapardim;
dusuk yansiyon dusuk seker ruh gibi gezerdim;
bu kis sapasaglamdim (masallah)
ne zaman rejime baslasam hasta oluyorum, esim hemen anlar, sen yine rejime mi basladin diye.
o yuzden simdi yememi cok kesemiyorum, eski hasta gunlerime donerim diye;
6 ogun yiyorum, meyve-sebze-et ogunlerde dengelemeye calisiyorum;
arkadaslar gib, sade salatayla ogun yapamiyorum ben...
o yuzden de cok yavas veriyoum o da ayri :-((((
özendirmeyin insanı yaaa...aç var tok var, evli var bekar var....allah allahhhh!klava:
ahh sevducekle bir evlensek:asigim:
:) yok bilmedim,şakasına söyledim...
zaten galiba burda yazanların çoğundan büyüğümdür yaş olarak.
söylemesi ayıptır 29 yaşındayımm
İNŞ. onun da zamanı gelir ..eşim de ben de sağlıklı yaşama çok önem gösteren insanlarız.. eşim özellikle gitti katı meyve sıkacağı aldı meyve sıkıp içelim diye ..bir ara havuç suyu da içiyorduk eşim hala içiyor ama ben ara sıra içiyorum ya da içiriyor zorla ...
evlenince bir de doğru insanla evlenirsen herşey güzel oluyor senin için de olur inş.
biz bir de eşimle beraber başladık diyete ..o açıdan da zorlanmıyorum ..sabah beraber yiyoruz akşam beraber yiyoruz ...eşim de 93 kilo 180 boyunda ..onun da vermesi şart ..10 kilo filan vermesi gerekiyor ..şimdiden 2 kilo vermiş ..benden daha hızlı veriyor ..diyorumya kilolu insanlar daha kolay kilo veriyor gerçekten ..şimdi o da azme geldi ...benim ye dediklerimi yiyor yeme dediklerimi asla yemiyor ..akşam gelince soruyorum ne yedin diye ...öğlenleri ama tavuk yiyor mesela ..e onun daha fazla kaloriye ihtiyacı var kilosu gereği ..o yüzden çok da zayıf düşmemesi gerek ..ama hafif tavuklardan yiyor yani haşlama gibi ya da ızgara ...ama az ..
ben doğum kontrol hapından aldım kilomun çoğunu .şişirdi beni resmen ..e tabi yeni evliyiz yedik içtik gezdik ..o kebapçı senin bu kebapçı benim o künefeci senin bu künefeci benim gezdik durduk ..eşimle gezmeyi ikimiz de seviyoruz ..her seferinde farklı mekana gittik keşfetmeye..derken hapla beraber bi de yedim içtim ..2 sene içinde 10 kilo aldım ...ben 55 kiloya düşüp 55 ile hamile kalmak istiyorum inş. ..doğumdan sonra da daha kolay vereceğime inanıyorum ..zaten anneme yakın oturacağım için her gün bebişimi bir saat anneme bırakıp yürüyüşe çıkarım inş. bal gibi de veririm kilolarımı ..istedikten sonra azmin elinden ne kurtulmuş ...
rejim yap ama sağlıklı bir rejim olsun ...yavaş ama sağlıklı verirsin sen de ...salatayı yiyen benim bu arada ...ama ben rejim için değil çok sevdiğim için yiyorum ..eskiden de çok yerdim zaten ..
özendirmeyin insanı yaaa...aç var tok var, evli var bekar var....allah allahhhh!klava:
özendirmek için değil ...tavsiye sadece ...ileride işinize yarar diye söylemiştim ...bilmiyorumkismile ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş. opuyorumnanaktan
seninki artık içinde bulundugunuz hayatın bi getirisi canım.ben de hayal olarak kalmaz derken böyle bi durum oması ihtimalini de düsünrek demistim.
haftasonlarını özleme bekliyosundur o zaman sen?
tabi yaa beklemez miyim ? cumartesi gecesini, dilediğimiz saate kadar oturup,tv yada dvd izleyip,ertesi gün erken kalkmyacağının bilincinde geçirerek,pazar günü de dilediğimiz kadar uyuyup(genelde öğlene kadar) sonrada eşimle yapacağımız bol çeşitli,tadını çıkara çıkara uzzuunn yapılan bir kahvaltı beklenmez mi hiç..
ah ya, ben bunları o kadar çok düsündüm ki, sanki benzer bi hayat tarzımız varmıs gibi anlayabilyorum seni.ama haftasonlarınız çok güzel geçiyomus. bizim de hayalimiz öyle.insalah o günler çok gecikmeden gelir.
İNŞ. onun da zamanı gelir ..eşim de ben de sağlıklı yaşama çok önem gösteren insanlarız.. eşim özellikle gitti katı meyve sıkacağı aldı meyve sıkıp içelim diye ..bir ara havuç suyu da içiyorduk eşim hala içiyor ama ben ara sıra içiyorum ya da içiriyor zorla ...
evlenince bir de doğru insanla evlenirsen herşey güzel oluyor senin için de olur inş.
biz bir de eşimle beraber başladık diyete ..o açıdan da zorlanmıyorum ..sabah beraber yiyoruz akşam beraber yiyoruz ...eşim de 93 kilo 180 boyunda ..onun da vermesi şart ..10 kilo filan vermesi gerekiyor ..şimdiden 2 kilo vermiş ..benden daha hızlı veriyor ..diyorumya kilolu insanlar daha kolay kilo veriyor gerçekten ..şimdi o da azme geldi ...benim ye dediklerimi yiyor yeme dediklerimi asla yemiyor ..akşam gelince soruyorum ne yedin diye ...öğlenleri ama tavuk yiyor mesela ..e onun daha fazla kaloriye ihtiyacı var kilosu gereği ..o yüzden çok da zayıf düşmemesi gerek ..ama hafif tavuklardan yiyor yani haşlama gibi ya da ızgara ...ama az ..
insallahh........ ben de özelikle kahvaltı sofralarımızı hayal ediyorum, özene bezene evde bulunan her çesitle hazırlıycağım enfess bi sofra.. aksamları da mutlaka salata içeren doyurucu ama hafif lezzetler.....ah ahhh ..
bu arada gerçekten kilolu insanlar daha çabuk veriyor ben de bunu fark ettim.ben ekmekten kısmıyorum. kepek ekmeği yiuorum lifli beslenmessem met.çok zor çalısır biliyorum. benim de hayalim hedefime ulasıncaya kadar her hafta 1 kilo ya da bir kiloya yakın vermek.hedefime ulasınca da o kilomu dengelemek.ne almak ne vermek.sabitlemek ve evlenip dogum yapasıya kadar öyle kalmak.evenince -alınabiiyor zaten de veya Allah korusun herhangi bir sağık sorununda alınabilir ama üzerine çok eklenmeden vermek.
benim boyum kısa oldugu için ben de evlenince hamile kalmayı 46 kiloda faan düsünürüm heralde.
vallaha tam içimin,dısımın, ruhumun, kalbimin iste her bi yanımın söyediğini yazmıssın.ah ahhhhhh ....... :asigim:
:) yok bilmedim,şakasına söyledim...
zaten galiba burda yazanların çoğundan büyüğümdür yaş olarak.
söylemesi ayıptır 29 yaşındayımm
ooo canım evlenirsiniz de boy boy çocuklarınız bile olur inşallah
truf dediydi dersin
Yesacım dikkat edicem 2 saatten fazlası zarar biliyorum ama çok enerjikim bu aralar o yüzden gaza geldim bakalım nerede durucam :)
Sakatlamasam bari kendimi bu gazla sempatiksalakcinni
portakal yiyem bari ...
Pepperim çok mu karıştırmışım aralara boşluk koymayı unuttum
hehe ,
ben 30
80 mayis dogumluyum)
amin canım..ikimiz de çok istiyoruz zaten, biraz durumları düzelttiğimiz gibi hazırlıklara başlarız kısmetse. ama bu dediğim 2 seneyi bulcak yine debilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?