50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:kedi: sadece arada bir tane kandil simidi yemiştim,ama hepsi birden kızdı bana ablaaa
:) ama akşam bir tabak salata ve üzerinede meyve yiyerek dengelediğimi sanıyorum..

aaa niye ki;
bir kandil simidinde kizilacak bisey yok bence yaaaa..

aksam da bisey yememissin.

olsun ama onlar senin iyiligin icin ugrasiyorlar;
sen yine ablalarinin sozunu dinle..

bu arada abla oldugumu nerden bildin kizzz.. ;-))

biz esimle sabahin 7 sinde cikiyoruz evden.
evde kahvalti yok o yuzden...

seninki artık içinde bulundugunuz hayatın bi getirisi canım.ben de hayal olarak kalmaz derken böyle bi durum oması ihtimalini de düsünrek demistim.

haftasonlarını özleme bekliyosundur o zaman sen?

bu arada ben de simdi cayın yanında 2 tane bi tane de yarım yağlı gevrek yedim linguistciğim:) kes guzu cezamı :) bi tane yemedim çünküm:)

Selam kızlar opuyorumnanaktan

Peppercim tebrikler alkisalkisalkis

Sensecim
o ne karışık menü ya, okuyamadım

mutfak_robotu_muyum_neyim ben pek bilmem düzenli beslenmeyi de burda chemes arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla her öğünde azda olsa karbonhidrat, protein ve lif tüketmeliymişiz. Sağlıklı olan buymuş. Eğer hep öğle ve akşam salata yersen metabolizman buna alışır, farklı beslendiğin zaman acaip kilo alırsın gibime geliyo :sm_confused:

bunun nesine sevindi arkadaş bilmem ama çok sağlıksız bi durum
:roflol:
bu arada keşke bende dün öğlen arada bir tane kandil simidi yiyeceğime keşke öğlen yemeğimde
1 lahmacun yeseymişim kafamçokkarıştı.benimde içimi rahatlatırdınız
Yaw klikcim ben sadece mazeretine gülmüştüm :)) Yoksa ben dediydim ya... sen 1 tane yemişsin, ben geçen gün kutuda ne kaldıysa hepsini gece gece yedim diye hihoyyyt

aaa niye ki;
bir kandil simidinde kizilacak bisey yok bence yaaaa..

aksam da bisey yememissin.

olsun ama onlar senin iyiligin icin ugrasiyorlar;
sen yine ablalarinin sozunu dinle..

bu arada abla oldugumu nerden bildin kizzz.. ;-))

:) yok bilmedim,şakasına söyledim...
zaten galiba burda yazanların çoğundan büyüğümdür yaş olarak.
söylemesi ayıptır 29 yaşındayımm

Yesacım dikkat edicem 2 saatten fazlası zarar biliyorum ama çok enerjikim bu aralar o yüzden gaza geldim bakalım nerede durucam :)

Sakatlamasam bari kendimi bu gazla sempatiksalakcinni

portakal yiyem bari ...

Pepperim çok mu karıştırmışım aralara boşluk koymayı unuttum

İNŞ. onun da zamanı gelir ..eşim de ben de sağlıklı yaşama çok önem gösteren insanlarız.. eşim özellikle gitti katı meyve sıkacağı aldı meyve sıkıp içelim diye ..bir ara havuç suyu da içiyorduk eşim hala içiyor ama ben ara sıra içiyorum ya da içiriyor zorla ...
evlenince bir de doğru insanla evlenirsen herşey güzel oluyor senin için de olur inş.

biz bir de eşimle beraber başladık diyete ..o açıdan da zorlanmıyorum ..sabah beraber yiyoruz akşam beraber yiyoruz ...eşim de 93 kilo 180 boyunda ..onun da vermesi şart ..10 kilo filan vermesi gerekiyor ..şimdiden 2 kilo vermiş ..benden daha hızlı veriyor ..diyorumya kilolu insanlar daha kolay kilo veriyor gerçekten ..şimdi o da azme geldi ...benim ye dediklerimi yiyor yeme dediklerimi asla yemiyor ..akşam gelince soruyorum ne yedin diye ...öğlenleri ama tavuk yiyor mesela ..e onun daha fazla kaloriye ihtiyacı var kilosu gereği ..o yüzden çok da zayıf düşmemesi gerek ..ama hafif tavuklardan yiyor yani haşlama gibi ya da ızgara ...ama az ..

ben doğum kontrol hapından aldım kilomun çoğunu .şişirdi beni resmen ..e tabi yeni evliyiz yedik içtik gezdik ..o kebapçı senin bu kebapçı benim o künefeci senin bu künefeci benim gezdik durduk ..eşimle gezmeyi ikimiz de seviyoruz ..her seferinde farklı mekana gittik keşfetmeye..derken hapla beraber bi de yedim içtim ..2 sene içinde 10 kilo aldım ...ben 55 kiloya düşüp 55 ile hamile kalmak istiyorum inş. ..doğumdan sonra da daha kolay vereceğime inanıyorum ..zaten anneme yakın oturacağım için her gün bebişimi bir saat anneme bırakıp yürüyüşe çıkarım inş. bal gibi de veririm kilolarımı ..istedikten sonra azmin elinden ne kurtulmuş ...

rejim yap ama sağlıklı bir rejim olsun ...yavaş ama sağlıklı verirsin sen de ...salatayı yiyen benim bu arada ...ama ben rejim için değil çok sevdiğim için yiyorum ..eskiden de çok yerdim zaten ..

özendirmeyin insanı yaaa...aç var tok var, evli var bekar var....allah allahhhh!klava:
ahh sevducekle bir evlensek:asigim:

özendirmeyin insanı yaaa...aç var tok var, evli var bekar var....allah allahhhh!klava:

özendirmek için değil ...tavsiye sadece ...ileride işinize yarar diye söylemiştim ...bilmiyorumkismile ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş. opuyorumnanaktan

:) yok bilmedim,şakasına söyledim...
zaten galiba burda yazanların çoğundan büyüğümdür yaş olarak.
söylemesi ayıptır 29 yaşındayımm

yok yawf ben dahaca 26 oldum 2 gün önce

azmin elinden hiçbişi kurtulmaz
eşini de tebrik etmek lazım
bu arada katı meyve sıkacığını nerden, ne zaman, ne kadara aldınız? memnunmusunuz? markası insi cinsi ne? çok köpüklü yapıyomu? çok sesi var mı? portakal neyim yumuşak şeyleri sıkıyor mu? ben de alcam da ondan çok sordum. philips alu 1861 ve moulinex xxl ju651 di sanırım (kırmızı olan) ikisi arasında kaldım da.

ooo canım evlenirsiniz de boy boy çocuklarınız bile olur inşallah
truf dediydi dersin

ooo canım evlenirsiniz de boy boy çocuklarınız bile olur inşallah
truf dediydi dersin

amin canım..ikimiz de çok istiyoruz zaten, biraz durumları düzelttiğimiz gibi hazırlıklara başlarız kısmetse. ama bu dediğim 2 seneyi bulcak yine debilmiyorumkismile

luluu,
ben degil, dulcinea karisik bulmus menunu,
yoksa ben okudum hepsini;

yine ksu lokmalariyla beslenissin hayatim.

emeginin karsiligini aliyorsun ama ne guzel.
okudunm mu ben de bugun 40 dk yurudum hiiyooootttt guclubacismile

trufcum philips i bayagı öneriyolar. ama kullanmadığım için bimiyorum ama fiyat farklarına bakılırsa bence de bayagı kalitelidir.

size fotomu göstereyim durun ..ben de sizi merak ediyorum gerçi ..avatarıma resmimi koyuyorum kaldıracağım ama ok ..bir de albüme boy fotomu ekleyeyim de bakın bakalım çok mu tombişim :)

amin canım..ikimiz de çok istiyoruz zaten, biraz durumları düzelttiğimiz gibi hazırlıklara başlarız kısmetse. ama bu dediğim 2 seneyi bulcak yine debilmiyorumkismile

:çok üzgünüm: galiba bizim de öyle:çok üzgünüm:

su an sartlar ın hiçbiri lehimize değil bizimde:çok üzgünüm:

ama Allahım yardım edicektir elbet....

sPatz sen kaç yasındaydın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…