seninki artık içinde bulundugunuz hayatın bi getirisi canım.ben de hayal olarak kalmaz derken böyle bi durum oması ihtimalini de düsünrek demistim.
haftasonlarını özleme bekliyosundur o zaman sen?
tabi yaa beklemez miyim ? cumartesi gecesini, dilediğimiz saate kadar oturup,tv yada dvd izleyip,ertesi gün erken kalkmyacağının bilincinde geçirerek,pazar günü de dilediğimiz kadar uyuyup(genelde öğlene kadar) sonrada eşimle yapacağımız bol çeşitli,tadını çıkara çıkara uzzuunn yapılan bir kahvaltı beklenmez mi hiç..
canim benim;
evlilik ne guzel bisey degil mi?
ben bunu hep soyluyorum cunku ben evlenmeden once evlilkten cok korkardim; butun evliler sikayet edip durdugu icin.
oysa cok cok guzel biseymis; bekar arkadaslar sevdiginizle evli olmak dunyanin en guzel seyi, mutlulugun kapilari acik o zaman size.
biz de haftasonu kahvaltilarina cok ozeniyoruz; sabah esim kalkip ekmek, gazete alir getirir, ben de cayi demlerim; 1 saat otururuz masa basinda.
cuma aksamlari da dedigin gibi gec saate kadar uyumayiz.
ben bunu hep soyluyorum cunku ben evlenmeden once evlilkten cok korkardim; butun evliler sikayet edip durdugu icin.
oysa cok cok guzel biseymis; bekar arkadaslar sevdiginizle evli olmak dunyanin en guzel seyi, mutlulugun kapilari acik o zaman size.
biz de haftasonu kahvaltilarina cok ozeniyoruz; sabah esim kalkip ekmek, gazete alir getirir, ben de cayi demlerim; 1 saat otururuz masa basinda.
özendirmeyin insanı yaaa...aç var tok var, evli var bekar var....allah allahhhh!klava:
ahh sevducekle bir evlensek:asigim:
size fotomu göstereyim durun ..ben de sizi merak ediyorum gerçi ..avatarıma resmimi koyuyorum kaldıracağım ama ok ..bir de albüme boy fotomu ekleyeyim de bakın bakalım çok mu tombişim :)
aa hiç göstermiyorsun pepper yaa!kaydirigubbakcemile5
canım eskiden yüzüm çöküktü demistin bence bu haln çok güzel.masalah avatarından gördüğüm kadarıyla söyüyorum ki hiç de çok tombik deği yanakların gayet güzel. bence yanaklarını çökertecek kadar zayıflama
:çok üzgünüm: galiba bizim de öyle:çok üzgünüm:
su an sartlar ın hiçbiri lehimize değil bizimde:çok üzgünüm:
ama Allahım yardım edicektir elbet....
sPatz sen kaç yasındaydın canım?
canim benim;
ne güzel anlatmışşın pepperim, insan sevdigiyle evlenicek, sabah uyanınca onu görücek,sabahlara kadar film izlicek, onun kokusuyla uyuyacak..ben anlamıyorum bunun neresi kötü...
canim ins. yakin zamanda kavusursunuz,
az once de soyledim ya, evlilik bambaska bisey.
bir kere ozgursunuz, karisaninizz yok, eisnle ne isterseniz onu yaparsiniz; disari ciktiginizda aksam eve erken donme kaygisi yok,bi yere giderken izin almak yok;
sade bunlar degil tabi,
mesela benim belim rahatsizlandi ya, esim her aksam su isitti, sicak su torbasiyla getirdi, ilac surdu belime, of demedi;
ya esinin sana bakmasi, seninle ilgilenmesi bile cok guzel.
en guzeli de biraz ozel olacak ama aksamlari esinin gogsune yatmak; ben en cok bunu seviyorum...
--- ay kizlar kendi kendimizze nazar etmeyeyim simdi surduk yere -- aman masalaah diyeyim bir de k..cimi kasiyayaim (oyle derler dimi)
)
canım eskiden yüzüm çöküktü demistin bence bu haln çok güzel.masalah avatarından gördüğüm kadarıyla söyüyorum ki hiç de çok tombik deği yanakların gayet güzel. bence yanaklarını çökertecek kadar zayıflama
okurken ah ahh dediğim kadar masallah da demisimdir canım inan. masallah Rabbim esirgesin sizi, artırarak devam ettirsin bu mutluluğunuzu ne kadar güzel.
21 ocak günlüğümden bi kısmı hatırlattı bana bu yazdıkların:
Baktığım her yerde BİZ...
BİZ'le gelen mutluuk....
huzur....
ve BİZ'den gelen,BİZ'e gelen;
Tatlı,masum,tertemiz bir bebek.....
Ve o günler,
Gözümün önünden hiç gitmeyen bir mutluluk perdesi olur,
İste böyle her zaman....
Seninle uyuyup,
Seninle uyanmak doğan güne....
Senin için yemek yapmak,
Senin için güzel olmak,
Her sey senin için,,,
gülümsemem senin daha fazla gülümsemen,
mutluluğum senin mutluluğun için.
Varlığım ve dahi her seyim, senin için kısaca.
İçinde bizim olacağımız bir ev,
Yalnızca bize ve yavrularımıza ait.....
Sımsıcak bir ev, mutlu bir yuva......
Daha ne isterim ki......
(23:52)
okurken ah ahh dediğim kadar masallah da demisimdir canım inan. masallah Rabbim esirgesin sizi, artırarak devam ettirsin bu mutluluğunuzu ne kadar güzel.
21 ocak günlüğümden bi kısmı hatırlattı bana bu yazdıkların:
Baktığım her yerde BİZ...
BİZ'le gelen mutluuk....
huzur....
ve BİZ'den gelen,BİZ'e gelen;
Tatlı,masum,tertemiz bir bebek.....
Ve o günler,
Gözümün önünden hiç gitmeyen bir mutluluk perdesi olur,
İste böyle her zaman....
Seninle uyuyup,
Seninle uyanmak doğan güne....
Senin için yemek yapmak,
Senin için güzel olmak,
Her sey senin için,,,
gülümsemem senin daha fazla gülümsemen,
mutluluğum senin mutluluğun için.
Varlığım ve dahi her seyim, senin için kısaca.
İçinde bizim olacağımız bir ev,
Yalnızca bize ve yavrularımıza ait.....
Sımsıcak bir ev, mutlu bir yuva......
Daha ne isterim ki......
(23:52)
evleneceğime en yakın dostum bile imzayı atana kadar inanmam demişti ..işim vardı tek başıma ailemden ayrı yaşadım 5 sene ..okurken ailemden uzaktaydım i buraya tayinim çıktı ailem başka şehirde idi ...kendi başıma kurduğum bir hayatım vardı evliliğe ihtiyaç duymuyordum ..ama evlenince ne kadar güzel olduğunu anladım ..doğru insanla karşılaştıysanız hiç beklemeden evlenin ...eskiden evleneceğime kimse inanmazdı şimdi de çocuk yapma fikrime iimi aklinialirimsmile... ama hayat nelere kadir ...
sağolasın ..idare ediyoruz işte :kedi: albüme de bakar mısın nasıl görünüyorum tombiş mi :kedi: ya beni aslında 28 olduğuma kimse inanmıyor genç duruyorsun diyor herkes ..işyerinde hele stajyer sanıyorlardı inandırana kadar canım çıktı iimi ...kaydirigubbakcemile3 eşim zaten bana diyor ki sen zaten çocuksun bir de çocuğun nasıl olacak ..kaydirigubbakcemile3
24,5 canımkaydirigubbakcemile3
Allah selamet versin canım, en hayırlı zamanda bize de yasatsın arkadasların mutluuklarından.
katrece ne güzel yazmışsın...bunu okuyunca aşkımı aradım büyük bir özlemle. çok seviyorum seni! dedim. ben de seni çok seviyorum güzel kız, ama hayırdır nooldu dedi?opuyorumnanaktan hiiiiç dedimopuyorumnanaktan
katrece ne güzel yazmışsın...bunu okuyunca aşkımı aradım büyük bir özlemle. çok seviyorum seni! dedim. ben de seni çok seviyorum güzel kız, ama hayırdır nooldu dedi?opuyorumnanaktan hiiiiç dedimopuyorumnanaktan
aynen kuzenim. o da hiç ihtiyaç duymazdı değil geç yaslarda düsünmek ömrünün sonuna kadar düsünmezdi ama 1 sene içinde hem asık oldu, hem nisanlandı, hem evlendi.ve de o da aynı sen gibi diyor,'dogru insanı bulduğunuza inandıktan sonra asla beklemeyin'
canım albümü göremedim profiine tıkladım ama:sm_confused:
24,5 canımkaydirigubbakcemile3
Allah selamet versin canım, en hayırlı zamanda bize de yasatsın arkadasların mutluuklarından.
ben eşimle tanışalı 5 sene oluyor ..eşime deli gibi aşıktım ama evliliği düşünmüyordum ..ne bileyim rahattım yani ..ama bi anda nişanlandık 4-5 ay sonra evlendik ..nasip işte ..nasipten öteye geçilmiyor ...yoksa ben evlenmezdim ..
albüm var şuanda tekrar bakar mısın
luluu,
ben degil, dulcinea karisik bulmus menunu,
yoksa ben okudum hepsini;
yine ksu lokmalariyla beslenissin hayatim.
emeginin karsiligini aliyorsun ama ne guzel.
okudunm mu ben de bugun 40 dk yurudum hiiyooootttt guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?