50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım yaa.....simdi benim de canım sevdiceğimin sesini çekti.....
çok uzun olmasın diye öyle kesik yzınca tam olmadı ama duygularımı anlatmama yetmis ve sevgini söze dökmene vesile olmus ne mutlu bana.ben de birazdan yürüyüse giderken ona söyliyim su an benim de sevgim fıskırıyor içimde öyle büyük bi cosku var ki......ah ask......

insallah.gerçekten düsüncelerin ,eski hayat tarzın aynen kuzeniminki gibiymis.

canim harika yazmissin;
senin icin sua edicem;

insallah tum isleriniz yoluna girer de ; kavusursunuz kisa zamanda;
ve en mutlu yuval sizin ki olurr

ah ablam benim yaa:gitme::gitme: o kadar duyguandım ki su anımı anlatamam............ ahhh Allahım razı olsun,çok çok tesekkür ederim, duada oldugunu bilmek ne büyük bi huzur yarabbi. ..... amin,aminn aminnn can'ım..........:1hug:

ey aşk değil mi ..aşk çok güzel hele evlenince bambaşka bir boyuta dönüşüyor ..flörtken mesela ayrılmayı düşünebiliyorsun da evlenince asla ...ALLAH öyle bir bağlıyor ki insanı birbirine bambaşka bir bağlılık oluyor evlilik ..ALLAH hepinizin gönlüne göre versin inş.

ay göremedimm....belki arvadas listene özeldir diye arkadaslıv teklif ettim sana ama yine görünmüyor sanırım profil ayarlarında özellestirmissin canım . ya da arkadaslık teklifimi henüz kabul etmediğin için göremiyorum

aminn.....

Rabbim ayırmasın hayırlısıyla yuvamızı kurmayı nasip etsin benim gibi bekleyen arkadasların da. bu asamadaykn de değil ayrılığın kendisi, düsüncesi dahi insanın kalbini acıtmaya, midesine kramplar girdirmeye yetiyor.....

kızlar hala bıldırm yapmayanlar var.....
ben listeyı yayınlıyorum bıldırm yapanları eklerım ama özel msj attın bana ok

hemen ayarlıyorum tamamdır oldu şimdi pardon suç bende farketmemişim

tweety:58.6 (500 gram vermıŞ)
pepermınt:55.10 (500 gram almıŞ)
spatz:55.6 (500 gram almıŞ)
truf:57.1 (500 gram vermıŞ)
grpın:54.5(aynı)
yasemn:59 (900 gram almıŞ)
azulos:55 (200 gram almıŞ)
lacheseıs:58.8(300 gram vermıŞ)
karalahana:50.6 (400 gram vermıŞ)
lınguıst:57.5 (200 gram vermıŞ)
chemes:55.5 (500 gram vermıŞ)
katrece:56 (1000 gram vermıŞ)
dulcınea:57
burcuhayal:50.5 (aynı)

bu lısteye göre birincimiz katrece oldu:hooray: al canım kupan hayırlı uğurlu olsunnnnn

hihoyyythihoyyyt
holeeeyyyyyyydelikafaduldendelikafadulden

çok tesekkür ederim canım ve tabiiii aldığım fazlalıkları daha yaramadan erittiren trufcuğuma da
ŞenizŞeniz

katrece sen ne kadar sürede verdin bakayım birinci benim ulennn ..ben cumadan itibaren tam 1,5 kilo verdim bi kere ..

alooo...birinci benim yaaa senağlama listeye beni de ekleyin pleeeaaase ..bak geri alırım heeee kilolarımı :roflol:

sen yeni geldin ya o yüzden canım biz bu kiloları geçen hafta verdik arkadasa. sen de simdiki kilonu BURCUHAYAL arkadasımıza bidir özel msjla haftaya çarsamba yeniden bidirildikten sonra liste yapacak ona göre.bir haftada verdim ben.ama bende buraya geçen hafta katıldım. o 57 klo önceki kilomdu yani bi süredir o kiodaydım simdi 56 ya düsmüsüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…