katrece ne güzel yazmışsın...bunu okuyunca aşkımı aradım büyük bir özlemle. çok seviyorum seni! dedim. ben de seni çok seviyorum güzel kız, ama hayırdır nooldu dedi?opuyorumnanaktan hiiiiç dedimopuyorumnanaktan
benim evliliğimi ben hiç anlatmayayım nazardan çatlar... doğru insansa hayat bambaşka oluyor ..şimdi kendimi tanıyamıyorum ..eskiden biraz bencilce yaşamışım sanki ..hep kendimi düşünmüşüm..ama şimdi ben değil biz var ...artı bir de bebiş istiyorum ..eşimden ,onunla aramızdaki en özel en güzel meyvenin dünyaya gelmesini istiyorum ..inş. ALLAH onu da bana nasip ederse baldan tatlı olacak ..
canim harika yazmissin;
senin icin sua edicem;
insallah tum isleriniz yoluna girer de ; kavusursunuz kisa zamanda;
ve en mutlu yuval sizin ki olurr
ah canım yaa.....simdi benim de canım sevdiceğimin sesini çekti.....
çok uzun olmasın diye öyle kesik yzınca tam olmadı ama duygularımı anlatmama yetmis ve sevgini söze dökmene vesile olmus ne mutlu bana.ben de birazdan yürüyüse giderken ona söyliyim su an benim de sevgim fıskırıyor içimde öyle büyük bi cosku var ki......ah ask......
:
ben eşimle tanışalı 5 sene oluyor ..eşime deli gibi aşıktım ama evliliği düşünmüyordum ..ne bileyim rahattım yani ..ama bi anda nişanlandık 4-5 ay sonra evlendik ..nasip işte ..nasipten öteye geçilmiyor ...yoksa ben evlenmezdim ..
albüm var şuanda tekrar bakar mısın
ey aşk değil mi ..aşk çok güzel hele evlenince bambaşka bir boyuta dönüşüyor ..flörtken mesela ayrılmayı düşünebiliyorsun da evlenince asla ...ALLAH öyle bir bağlıyor ki insanı birbirine bambaşka bir bağlılık oluyor evlilik ..ALLAH hepinizin gönlüne göre versin inş.
ay göremedimm....belki arvadas listene özeldir diye arkadaslıv teklif ettim sana ama yine görünmüyor sanırım profil ayarlarında özellestirmissin canım . ya da arkadaslık teklifimi henüz kabul etmediğin için göremiyorum
hemen ayarlıyorum tamamdır oldu şimdi pardon suç bende farketmemişim
bu lısteye göre birincimiz katrece oldu:hooray: al canım kupan hayırlı uğurlu olsunnnnn
bu lısteye göre birincimiz katrece oldu:hooray: al canım kupan hayırlı uğurlu olsunnnnn
tebrik ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?