50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam o zaman ne yapalım kısmet kaydirigubbakcemile3 burcu hayal burdan söylüyorum beni de listeye eklermisin illa özel mesaj mı gerekiyor yaww ...e onu da atarız ne olacak elime mi yapışır sırnaşık şey

geçen cuma itibari ile 60,9 kilo idim ..

bugün itibari ile 59,4 üm ...

kendime eti burçaklı muhallebili tatlı yapıp yedim beeeeeeeeeeeeee

itiraf edince insanın vicdanı biraz rahatlıyor demi :roflol:

afiyet olsun cadıcığım

bu arada ben buranın çok faydasını gördüm yalnız truf cana değil,siz grupdaslarıma da çok tesekkür ederim.hepinizden Allah razı olsun.çok güzel bi motivasyon vardı,destek vardı onun etkisi çok büyük oldu. değilse ben fazla yediğimde aksamın o vaktinde yatıp da 50 mekik çekmezdim, anam 10 mekik bie gözümü korkutuyodu normalde ama burası müthis bi enerji

burda çok fazla mesaj birikiyor, arkadasımızın gözünden kaçabiir, özel msjla bildiriyoruz biz
yerimseniben

bana da yaradı burdaki enerji yemeye gark etti dermişim kızlar beni düermişalsanaalsanasmile

tweety:58.6 (500 gram vermİŞ)
pepermİnt:55.10 (500 gram almıŞ)
spatz:55.6 (500 gram almıŞ)
truf:57.1 (500 gram vermİŞ)
grpİn:54.5(aynı)
yasemn:59 (900 gram almıŞ)
azulos:55 (200 gram almıŞ)
lacheseİs:58.8(300 gram vermİŞ)
karalahana:50.6 (400 gram vermİŞ)
lİnguİst:57.5 (200 gram vermİŞ)
chemes:55.5 (500 gram vermİŞ)
katrece:56 (1000 gram vermİŞ)
dulcİnea:57
burcuhayal:50.5 (aynı)
evcadısı:58.1 (700 gram almış)
mutfak robotu:59.4 ( yeni üye cumadan bu yana 1500 gram vermiş)
sensewitch:50.9 (200 gram almış)

tsk ederim kuzular.ben de diğer arkadasları tebrik ediyorum.benim kilo vermemde birazda tiroit sorunumdan dolayı kullandığım hapın etkisi var çünkü. met. nerdeyse hiç çaısmıyodu benim sabahları yarım hap atıyorum. eğer atmassam ben de veremezdim bi kilo.neyse su hastalığım geçsin de ben de kullanmıyım insallah.hormonlarla ilgili hap ne de olsa

havalar mis gibiydi burda ya, ama 2 gündr bozuldu,soğudu kar atınca biraz. ama en azından ikindi günesi var, yarım saat de olsa yürüyüm .ya normalde kalın kıyafetlerle yürümeyi sevmiyorum ama günese rağmen hava soğuk bugün

ben de kalın kıyafetle yürümeyi sevmiyorum ama yine de tedbirli olmakta fayda var ..malum geçiş dönemindeyiz ..daha kış çıkmadı ..tam hasta olunacak havalar var ..güneş var ama aldatıcı ..o yüzden kalın giyinip tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum ...

yalancı bahara yenilmeyek yani :) üstüm zati kalın bi de kasmir pard.giyecem simdi bunun üstüne bi de atkı gari yürü bakam tempolu yürüyebiilirsen :)

Ayyy ben çok hastayım, hep bu tibet hareketleri hasta etti beni.:)
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…