kendime eti burçaklı muhallebili tatlı yapıp yedim beeeeeeeeeeeeee
sen yeni geldin ya o yüzden canım biz bu kiloları geçen hafta verdik arkadasa. sen de simdiki kilonu BURCUHAYAL arkadasımıza bidir özel msjla haftaya çarsamba yeniden bidirildikten sonra liste yapacak ona göre.bir haftada verdim ben.ama bende buraya geçen hafta katıldım. o 57 klo önceki kilomdu yani bi süredir o kiodaydım simdi 56 ya düsmüsüm.
huhuu...nerde bizim tayfa ayol..dalsi yasmin gripin lingu ve sayamadığım diğerleri ses verin
kendime eti burçaklı muhallebili tatlı yapıp yedim beeeeeeeeeeeeee
hıhhh:dilcikar: beni sevmiyo musun?
tamam o zaman ne yapalım kısmet kaydirigubbakcemile3 burcu hayal burdan söylüyorum beni de listeye eklermisin illa özel mesaj mı gerekiyor yaww ...e onu da atarız ne olacak elime mi yapışır sırnaşık şey
geçen cuma itibari ile 60,9 kilo idim ..
bugün itibari ile 59,4 üm ...
itiraf edince insanın vicdanı biraz rahatlıyor demi :roflol:
afiyet olsun cadıcığım
bu arada ben buranın çok faydasını gördüm yalnız truf cana değil,siz grupdaslarıma da çok tesekkür ederim.hepinizden Allah razı olsun.çok güzel bi motivasyon vardı,destek vardı onun etkisi çok büyük oldu. değilse ben fazla yediğimde aksamın o vaktinde yatıp da 50 mekik çekmezdim, anam 10 mekik bie gözümü korkutuyodu normalde ama burası müthis bi enerji
bana da yaradı burdaki enerji yemeye gark etti dermişim kızlar beni düermişalsanaalsanasmile
ee o düvmeler,yermeler sayesinde zayıflıyos yazemuszemus
neyse ben c vitaminimi alıp yürüycem ıccık hadin görusürük
ee o düvmeler,yermeler sayesinde zayıflıyos yazemuszemus
neyse ben c vitaminimi alıp yürüycem ıccık hadin görusürük
havalar mis gibiydi burda ya, ama 2 gündr bozuldu,soğudu kar atınca biraz. ama en azından ikindi günesi var, yarım saat de olsa yürüyüm .ya normalde kalın kıyafetlerle yürümeyi sevmiyorum ama günese rağmen hava soğuk bugün
seni göruyum aşağıda bebeğim...seni ondan saymadım gülüm....
yannız pıt pıt yağ olcak pörçük pörçükbilmiyorumkismile
katrece cnm tebriklerrrrrr
darısı başımıza...
hee tamam o zamannnopuyorumnanaktan
sense yaaa seni çok merak ediyorum ben, bi tanecik bile resmin yok mu koyucak ya?
yalancı bahara yenilmeyek yani :) üstüm zati kalın bi de kasmir pard.giyecem simdi bunun üstüne bi de atkı gari yürü bakam tempolu yürüyebiilirsen :)
hıhhh:dilcikar: beni sevmiyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?