50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben ya ben ??
:çok üzgünüm:
ayy kızlar yapmayın yaa..biliyosunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum...en son mesajlara bakıp yazdım...ayy üzüldüm amaabilmiyorumkismile
Ayyy ben çok hastayım, hep bu tibet hareketleri hasta etti beni.:)
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım

hayrola canım ne ameliyatıboshayallersmile

katrece tebrikler;

su listelerde bir kere bile birinci gelemedim ya; yanarim yanarim da ona yanarim.

-- bu hafta kilo alan cok olmus kizlar yaa?

hadi siz detoks magduru, ya ben ??

hayrola canım ne ameliyatıboshayallersmile

Burun ameliyatı canım, burun deliklerim tıkalı ve yamukluk var, bunun için bu cumartesi ameliyat olabilirim.

cnm hayirdir,
gecmis olsunnn

Sağol canım üşüttüm galiba, bademcikle başladı, öksürük ve grip de geldi, ay ben yatıyım dayanamayacağım, kusura bakmayın, öpmeyeyim size de geçer, görüşürüz cicilerim.

geçmiş olsun lachesis ... ben çıkıyorum herkese ii akşamlar ...bol sporlar bol kilo vermeler :)

canim cok iyi bak kendine;
deviasyon ameliyati ben de olmustum; zor bisye degil, korkmaaa

gemiş olsun lachesis. ayy kıyamam öpmiyim bulaşmasın diyo yaaopuyorumnanaktan

sense yaaa seni çok merak ediyorum ben, bi tanecik bile resmin yok mu koyucak ya?

ayyy kıyamam kuzuma koyucam söz kızlar valla vesikalık var cv mim üstünde başka da yok burda galiba :kedi:

Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım

ayy tatlım dikkat et kendine geçmiş olsun hem bugün hem yarın için tatlımmm opuyorumnanaktan

canlarııım slm nasılsınız bakiim opuyorumnanaktan
ben ew yeni geldim yimemiii yiyom zemuszemus
ruşeym aldım , masaj yağları aldım ha bide yosun sabunum bitmişti onuda aldım kaydirigubbakcemile5
geçmişi okumaya gidiyom şincikte bayanssulusmile

hoşgeldin koçum hihoyyyt

bugunki konumuz evliliktikaydirigubbakcemile3:asigim:

bi de ben lahmacun yedim öğlendebilmiyorumkismile

çok iyi yapmışsın canım sabah sporu gibisi varmı hemde öle güzel bi havada yapılanı gibi opuyorumnanaktan

canlar ,
bu sabah resemn cokuntu yasasim;
55,10- 600 gr almisim bu hafta :-((((

kilo almak ne kolay,
sinav haftasi diyet yapamadim ve iste sonuc :-((((((((

tickerimi degistirmeye elim varmiyor
vanım ya sıkma canını yerleşmiş kilo değil nasılsa bunlar geldikleri gibi giderler sositososito opuyorumnanaktan

akşam fazla kaçırmamana sewindim yanlış hatırlamısam annene gidicektin güzel bi menü yerimseniben

canım beniim listeni görünce aboo bu gız ne kadar çok yemiş demiştim -tatlicadiarzu- ama okuyunca fikrim değişti :kedi: menün güzel süt -yogurt meyve kuruyemiş yeşillik var fakat akşamı es geçmişsin sanki öğlen et tarzı bişiler yeseydin akşamki çorba yeterli gelebilirdi ama sabah yumurta bari ye opuyorumnanaktan

hoşgeldin koçum hihoyyyt

bugunki konumuz evliliktikaydirigubbakcemile3:asigim:

bi de ben lahmacun yedim öğlendebilmiyorumkismile

hoşbuldum canım zemuszemus
çok şey kaçırmışım yaw :asigim:
kaç dane yidin bakem de hele :roflol: yanında ne yedin?
ben geçen yıl gittim spor salonunda ki diyetisyen baaağğyaannn öğlenleri çok canım çekerse 1 lah. 1 ayran ve yanında bol yeşillik yiyebileceğimi sülemişti akşamda ona göre dengelersin bi güzel sporunuda sporunuda yaparsın süper olur :lepi: lahmacuna bende dayanamam eyvahedigeldismile :kedi: sempatiksalakcinni

ben de menümü yazayımzemuszemus

sabah 4 adet burçak bisküvi
ara 1 elma
öğlen üç köfte 2 kaşık yoğurt bol yağsız salata
ara 2 yumurta büyüklüğünde muhallebi
ara 1 kase mercimek çorbası
akşama da allah kerim bakalım

peppercım sıkma cannı sense çok doğru sölemiş hareketsiz kaldığından öle olmuştur olumunekankayizsmile

merhaba kızlar, grubunuzda yer var mı??
elbette cnm hoş eldin opuyorumnanaktan

afiyet bal şeker olsun :lepi:

çok güzel özetlemişsin çiçeeem opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

:icecream:
günaydın cnm zemuszemus

aralarda sadece bitki çayımı içtin meyve falan da yesen tam süper olur opuyorumnanaktan

aşkolsun cnm ne fırçası boshayallersmile çok ii yapmışsın akşamı hafif geçirmekle kaydirigubbakcemile5

alemsin kıss koptumm sırnaşık şey sempatiksalakcinni

süpersin 4 mil yaptın demek zemuszemus
bugün başka karbonhidrat almamaya gayret et canım opuyorumnanaktan

anam yokmuydu başka sar sar bitmezz :roflol: :roflol:

kizlar merhaba nasilsiniz?
ben sabah iki dilim tam bugday zeytin light peynir cay
araogun activya cilekli
ogle ispanakli borek cay

hhayatim ne zaman gittin sami beyede cumartesi ameliyat dedi cicegimm ayyyy telaslandim ben simdi gulummm bana msj atarmisin detaylari noldu saripapatyam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…