ayy kızlar yapmayın yaa..biliyosunuz hepinizi ayrı ayrı seviyorum...en son mesajlara bakıp yazdım...ayy üzüldüm amaabilmiyorumkismileya ben ya ben ??
:çok üzgünüm:
Ayyy ben çok hastayım, hep bu tibet hareketleri hasta etti beni.:)
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım
Gidiyim yatıyım barisenağlama
hayrola canım ne ameliyatıboshayallersmile
cnm hayirdir,
gecmis olsunnn
Burun ameliyatı canım, burun deliklerim tıkalı ve yamukluk var, bunun için bu cumartesi ameliyat olabilirim.
Sağol canım üşüttüm galiba, bademcikle başladı, öksürük ve grip de geldi, ay ben yatıyım dayanamayacağım, kusura bakmayın, öpmeyeyim size de geçer, görüşürüz cicilerim.
sense yaaa seni çok merak ediyorum ben, bi tanecik bile resmin yok mu koyucak ya?
canlarııım slmnasılsınız bakiim opuyorumnanaktan
ben ew yeni geldim yimemiii yiyom zemuszemus
ruşeym aldım , masaj yağları aldım ha bide yosun sabunum bitmişti onuda aldım kaydirigubbakcemile5
geçmişi okumaya gidiyom şincikte bayanssulusmile
çok iyi yapmışsın canım sabah sporu gibisi varmı hemde öle güzel bi havada yapılanı gibi opuyorumnanaktangünaydınlar herkese. geç kaldım bugün yüksek lisansa,öğleden sonraki derse gidicem.
geç kalmışken vaktimi güzel değerlendireyim diyorum. yürüyüşe çıkayım.
kalkınca süt, kayısı ve ceviz yedim. biraz zaman geçsin,yürümeye...
hava çok güzel burada,ama soğuk. pazar günü havalar güzelleşiyor,nasıl seviniyorum anlatamam.bundan sonra yürüyüşlerimi de yaparım,allah kısmet ederse,bir aksilik olmazsa.
canlar ,
bu sabah resemn cokuntu yasasim;
55,10- 600 gr almisim bu hafta :-((((
kilo almak ne kolay,
sinav haftasi diyet yapamadim ve iste sonuc :-((((((((
vanım ya sıkma canını yerleşmiş kilo değil nasılsa bunlar geldikleri gibi giderler sositososito opuyorumnanaktantickerimi degistirmeye elim varmiyor
akşam fazla kaçırmamana sewindim yanlış hatırlamısam annene gidicektin güzel bi menü yerimseniben17/03
Sabah
Maydonoz, 1 parca peynir
2 tatli kasigi bal
2 dilim kepek ekmegi
2 kupa yesil cay
Ara
1 bardak sut
3 ad. Etiform kaymakli bisk.
Ogle
3 ad. Kadinbudu kofte
2-3 kasik tabak salata
2-3 patates kizartmasi
Ara
5 ad. İnce tuzlu biskuvi, 1 light karper
Sekersiz cay
Aksam
1 kase yayla corbasi
Kabak yemegi
2-3 kasik salata
Ara
1 dilim sutlu tatli
Gece
Yarim elma
1 kivi
spor olarak sadece;
10 dk. isyerinde + 10 dk servisten sonra + 10 dk annemden kendi evime, hizli hizli yurudum :-(
Kızlarrrrr günaydınnnn
Dünkü yediklerimi yazıyim
08:00 1 incir
Yeşil çay
08:30 1 dl. Kepek ekmeği
2 küp tulum peyniri
Yeşil çay
10:15 yarım elma
2 kaşık light yoğurt
11:15 1 kepekli çubuk kraker
12:00 1 kase ezogelin çorba
Yarın dilim kepek ekmeği
1 tabak dolusu yeşillik az tağlı tuzsuz bol pul biberli
13:45 1 şekersiz neskafe light süt ile
1 çikolatalı etiform
1 altınbaşak bisküvi
15:00 4-5 leblebi
2 fındık
1 badem
1 elma kurusu
3 yaban mersini
Yeşil çay
16:00 100 gr. light yoğurt
Yarım elma
1 altınbaşak bisküvi
17:30 1 kase ezogelin çorba
2 lokma kepek ekmeği
19:00 3 açık çay
2 badem
2 fındık
20:00 – 21:10 Leslie ile 5 mil yürüdüm
21:15 Tibet Gençlik Pınarı hareketleri yapıldı
22:00 200 - 300gr. light yoğurt 1 dilim elma
22:30 papatya çayı
23:30 yeşil çay
Bugünden itibaren sabah yürüyüşlerine de başladım kızlaaarrr opuyorumnanaktan
kendimi süper hissediyoruuummmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
LİNGUİSTcim yorumlarını bekliyorummm
hoşgeldin koçum hihoyyyt
bugunki konumuz evliliktikaydirigubbakcemile3:asigim:
bi de ben lahmacun yedim öğlendebilmiyorumkismile
cnm bence hareketsizlikten oldu diyetten değil o da normal ...
Bozma moralini bak sınav geçti artık beraber WAH yaparız Leslie teyzeyle (Yesa cadısı nerde yaa teyze diye diye alıştırdı :) Callenetics yaparız, tibet yaparızzz ohhhh
gitsin kilolar ... Bozma moralini tatlımcımmm ok? bugünden itibaren motive ol başla haydin bakalımmm
olumunekankayizsmile
peppercım sıkma cannı sense çok doğru sölemiş hareketsiz kaldığından öle olmuştur olumunekankayizsmilecanim sagoll..
ins. aldigim kilo hemen gider;
su senin hint yagini da edineyim de.
zaten pzt.den beri diyet duzenime geri dondum,
bayag dikkat ediyorum.
leslienin yeni videolarini da indireyim de bari aksam;
weight loss olanlari indireyim bari, ya da burn fat (bu bana cuk uydu yanii)
insan motive olmayi birak kaybediyor tum istegini kilo alinca ya.
ama direnmem lazimm
elbette cnm hoş eldin opuyorumnanaktanmerhaba kızlar, grubunuzda yer var mı??
afiyet bal şeker olsun :lepi:kalkınca 1çb süt,1 ceviz ve 2 kayısı yedim,45 dk sonra 45 dk yürüyüş yaptım. arkasından kahvaltı;
1 yumurta,kaşarlı tost(kepeklı ekmekle),bol yeşillik(roka,tere,nane,kuzu kulağı,maydonoz),domates,5 zeytinle.
çok güzel özetlemişsin çiçeeem opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5evet cnm biz daha çok spor ağırlıklı kilo vermeye çalışıyoruz
Montignac diyeti ne bilmem biz diyet uygulamıyoruz hayat boyunca devam edebileceğimiz şekilde beslenmeye çalışıyoruz
Burada herkes bilgilerini paylaşıyo biz de bilinçli olarak tüketiyoruz böylece gıdaları
Cnm seni etkilemek istemem ama diyeti bırakınca kilolar geri dönmicek mi??
O yüzden kendine göre bir yeme biçimi geliştirmen gerek dengeli ve sağlıklı ve bol bol hareket spor yapman gerek
en sağlıklısı bu inan
kaydirigubbakcemile5
günaydın cnm zemuszemusgünaydın kızlar
:icecream:
aralarda sadece bitki çayımı içtin meyve falan da yesen tam süper olur opuyorumnanaktankızlarr günaydınnnn...dün 2 dilim kepek ekmek,peynir ve domates,yeşillik yedim.öğlen biraz patates yemeği ve pirinç pilavı koca bir tabak salata yedim...akşam üstü biraz ciğer yedim ve 6 dan sonra sadece yeşilçay içtim...tabi bu saydığım yemek aralarındada bitki çayımı eksik etmedimmm boshayallersmile
aşkolsun cnm ne fırçası boshayallersmile çok ii yapmışsın akşamı hafif geçirmekle kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlar.
dün kandil simidi vakası ve sonrasında yediğim fırçalar beni fena etkiledi. akannehir
akşam sadece bir tabak salata yedim yemekte.
2 saat sonrada yarım portakal,yarım muz ve yarım elma yedim.
umarım simitleri telafi edebilmişimdir.
şimdide poğaçalarım hakkında dünkü tavsiyelerinizi okudum.eve gider gitmez dondurucuya kaldıracağım poğaçalarımı.
göbeğime strech fim sarıp koştuğum zaman göbeğim sanki biraz daha şişliği gidiyor.
şeytan diyor al bir top strech filmi ver kocanın eline sarsın seni boynunda ayağına kadar.ama öle bi fırsat geçmişken onun eline önce ağzımdan ve çenemden başlar heralde sarmaya
süpersin 4 mil yaptın demek zemuszemusselamlar herkese.......
dün leslie ile 4 mil yürüdüm kendi hareketlerimim yağtım bire tibeti * lısından bir artıyı hak ettim sanırım
bu sabah gelince
saat 7 de kalktım 3 kuru kayısı yedim
7.30 gibi çok az kuru kayısılı cevizli yaban mersinli nesfit yedim ( eşime yapmıştım o bitiremyince 1-2 kaşık yedim bende)
saat 9 - 9.30 gibi okulda kahvaltı günümüz vardı.bir poğaça yarım simitle peynir domates yumurta bol yeşillikle kahvaltımı yaptım
çay ve su içerek güne devam ediyorum....
:roflol::roflol::roflol: canım, benim streçlerde bitmisti dün 3 tane aldım geldim.30 metre yani. spora ve tempolu yürüyüse gitceğimde evden çıkmadan sarcam.simdiik bitkisel yağlarım yok kremle sarcam ama yağlar olunca streç daha ise yarıycak inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?