hoşbuldum canım zemuszemus
çok şey kaçırmışım yaw :asigim:
kaç dane yidin bakem de hele :roflol: yanında ne yedin?
ben geçen yıl gittim spor salonunda ki diyetisyen baaağğyaannn öğlenleri çok canım çekerse 1 lah. 1 ayran ve yanında bol yeşillik yiyebileceğimi sülemişti akşamda ona göre dengelersin bi güzel sporunuda sporunuda yaparsın süper olur :lepi: lahmacuna bende dayanamam eyvahedigeldismile :kedi: sempatiksalakcinni
prensesim sen de mi başladın activiayaya benim de 5 gün oldu ama tık yok
BOŞUNA 15 günde 12 kilo vermedim kaydirigubbakcemile3
bir de yapılan hatalardan birisi vucudu terletmeye çalışmak ..terlemek zayıflamak demek asla değildir .terlemek vucuttan atılan sudur ve fazla terlemek zayıflatmaz aksine vucuttaki suyun fazlasıyla atılması sonucu vucut kaslardan yakmaya başlayacağından vucudunuzda kısa süreli kilo kaybı olur ama kilo verdiğiniz yerlerde sakmalar oluşru bu hataya düşmeyin ..herkes kemer v.s. a lıyor sırf terlemek için..çok yanlış ..sakın çok terlemeye uğraşmayın vucuttaki fazla suyu atarsanız sarkmalar oluşmaya başlar ...terlemek vucut yapısı ile alakalı bir durum ..mesela ben yazın ağustosunda bile kolay kolay öyle sırılsıklam terlemem ...ama kilo veriyorum terlemesem de çünkü kalori yakıyor ..ama eşim durduğu yerde terler ..terlemekle zayıflanılsaydı en başta eşim 90 kilo olmazdı :)
benim aklım hayalim almadı 15 günde 12 kiloyu :1shok:daha önce yazdıklarımı okumamışsınız ..ben 15 günde 12 kilo verdim ama sağlıksız beslenmedim ..sadece ekmeği kestim ..onun dışında gün içinde istediğim akdar sebze yemeği ve meyve yedim sadece ekmek ve karbonhidratlı yemekler yemedim ..ve bol su içtim spor yaptım .... ben sadece başlangıçta tartıldım bir de 15 gün sonra ...zaten tartılınca şoka uğradım ..amacım 5-6 kilo vermekti ama birden erimiş gitmişim ..bilinçli olarak yapmadım yani ...
18 yaşında iken 62 kilo idim ..50 ye indim ..
evlenirken (26 yaşında ) 50 idim 61 e çıktım ..
şimdi 61 den zayıflamaya çalışıyrm.şuan 59,4 kiloyum ..(yaş 28 ).
linguist gecmis sayfalarda dun yediklerimi yazmistim canim;
degerlendirir misin?
bugunu de yazayim (su ana kadar)
18/03
sabah
2/3 simit,
Maydonoz
1 dilim tulum peyniri, 1 tatli kasigi sarelle
ara
1 bardak light sut
Ogle
1 ad. İcli kofte
Salata (1 kasik humus, yarim kasik cerkez tavugu, yarim kasik yogurtlu kabak)
Yaklasik 40 dk. Tempolu yurudum.
menün güzel cnm afiyet olsun zemuszemus 40 dk değerlendirirwermişsin hemen süpersin :lepi:ogle yemek saatinde disari ciktim; disarda ufak bi isim vardi;
40 dk. da gittim geldim nerdeyse kosarak.
bundan sonra her firsatta boyle yurucem
slm canlar
@kocum, kocum ben arkadasımdayım da o yuzden 3 gunluk dıyetten cıktım benı saymayın emı :))
@burcuhayal canım lıste ne zamana gelır acaba ben yokum ama merak ettım:))
@sense canım yaaaa dıkkat et kendıne bole enerjı verecek neyım bı seyler ye ıc
@mutfakrobotumuyum neyım canım dıkkat ettım yedım ıctım dıyorsun ama 15 gunde 12 kılo sana fazlasıyla doner Allah korusunda
iyi olmana sewindim canım..çaykurun teneke kutuda bergamot aramalıçayı war tawsiye derim kaydirigubbakcemile5daha iyiyim ama biraz önceki öksürük nöbetinde az kalsın öte dünyayı boyluyodum.
teşekkürler canım ne demek
bergamutlu yeşil çaymı çıkmış nerde hani kim nasıl
eti cici bebemi o fos kilo yapıyo sadece
afiyet olsun. yarasın. löp löp et pıt pıt yağ olsun arkadaşıma
yaaa once bi sor truf ne yidin ne ictin dealsanaalsanasmile
1 adet lahmacun yedim!!!
çok büyük degildi, yanında da ayran ictim. kooooç nerdesin?kes cezamı...klava:
1 tanecik yedim lingu, yanında da ayran içtimcokacimcoook aslında ben çok sevmem lahmacunu. ama bugun kokunca çok canım çekti. akşam hafif yerim, sporumu da yaparım ohh missszemuszemus
ben de başladım. bi sıkıntım yok bnm bagırsaklarımla ilgili ama ara öğün olarak işyerinde yemesi kolay diye yiyorum activiayı...
haftasonları kahvaltılarına ben de bayılıyorum en büyük keyfimizdir ..bir de böyle uzata uzata kahvaltı etmeyi seviyorum ..salona yemek masasına kuruyorum sofra tv de karşımızda süper oluyor ..
katı meyve sıkacağı aldık derken şöyle : ben küçük bir mutfak robotu alacaktım ama arçelikten bi model aldım meyve sıkacağı aparatı da var ..herşeyi sıkabiliyorsun çok pratik ...hem robot hem meyve sıkacağı ...meyve sıkacağını çok kullanıyorum ben ..iki dakikada hazır ve güzel sıkıyor ..posasını da katıyorum suyun içine ..en faydalı kısmı zaten posasıymış aslında ..
benim evliliğimi ben hiç anlatmayayım nazardan çatlar... doğru insansa hayat bambaşka oluyor ..şimdi kendimi tanıyamıyorum ..eskiden biraz bencilce yaşamışım sanki ..hep kendimi düşünmüşüm..ama şimdi ben değil biz var ...artı bir de bebiş istiyorum ..eşimden ,onunla aramızdaki en özel en güzel meyvenin dünyaya gelmesini istiyorum ..inş. ALLAH onu da bana nasip ederse baldan tatlı olacak ..
Ayyy ben çok hastayım, hep bu tibet hareketleri hasta etti beni.:)
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım
BÜtÜn kılo veren arkadaŞları tebrık edıyorummmmmm
ve koÇumuzuda tabıkı Çok tŞk edİyorum....
boshayallersmile
BEN BUGÜN ÖĞLEN NE YEDİĞİMİ SÖLERSEM BENİ BURDAN SÜRGÜNE GÖNDERİRSİNİZ...
menün güzel akşamada protein grubundan yersem daha da güzel olacak opuyorumnanaktanselamlar
bende yediklerime yazıyım
sabah 2 kayısı
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-bir tane karper peynir-1 bardak yarım şekerli büyük çay
ara : 2 tane kayısı
öğlen : bir tabak haşlanmış karnabahar-bir tabak yoğurt-bir kase çorba-1 dilim kepek ekmeği
bu arada keşke bende dün öğlen arada bir tane kandil simidi yiyeceğime keşke öğlen yemeğimde
1 lahmacun yeseymişim kafamçokkarıştı.benimde içimi rahatlatırdınız
kaydirigubbakcemile5canım ben dün çok yorum oldu diye tekrar gündeme getirmek istemedim ama senin için de aynı sey geçerli.bence bir tane yemek sonra özlemle bi çok yemekten iyidir.
sana yüklendikleri konu bayatlamasın diye yemendi.
bende mesela bi hamur isi yapınca aman bosa gitmesin diye yiyorum ama ben bosa gidiyorum:)
bence o kısma kızdıkları için 1 tane kandil simidi o kadar gğnah keçisi oldu:)
:kedi: sadece arada bir tane kandil simidi yemiştim,ama hepsi birden kızdı bana ablaaa
:) ama akşam bir tabak salata ve üzerinede meyve yiyerek dengelediğimi sanıyorum..
kilik alınmış sanırım biraz bilmiyorumkismileSelam kızlar opuyorumnanaktan
Peppercim tebrikler alkisalkisalkis
Sensecim o ne karışık menü ya, okuyamadım
mutfak_robotu_muyum_neyim ben pek bilmem düzenli beslenmeyi de burda chemes arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla her öğünde azda olsa karbonhidrat, protein ve lif tüketmeliymişiz. Sağlıklı olan buymuş. Eğer hep öğle ve akşam salata yersen metabolizman buna alışır, farklı beslendiğin zaman acaip kilo alırsın gibime geliyo :sm_confused:
:roflol:
Yaw klikcim ben sadece mazeretine gülmüştüm :)) Yoksa ben dediydim ya... sen 1 tane yemişsin, ben geçen gün kutuda ne kaldıysa hepsini gece gece yedim diye hihoyyyt
ay dimi canım ya akannehir sewdiğinden uzakta olanıda war askerde olup şafak sayanı war :gitme: turkbayragiözendirmeyin insanı yaaa...aç var tok var, evli var bekar var....allah allahhhh!klava:
ahh sevducekle bir evlensek:asigim:
okurken ah ahh dediğim kadar masallah da demisimdir canım inan. masallah Rabbim esirgesin sizi, artırarak devam ettirsin bu mutluluğunuzu ne kadar güzel.
21 ocak günlüğümden bi kısmı hatırlattı bana bu yazdıkların:
Baktığım her yerde BİZ...
BİZ'le gelen mutluuk....
huzur....
ve BİZ'den gelen,BİZ'e gelen;
Tatlı,masum,tertemiz bir bebek.....
Ve o günler,
Gözümün önünden hiç gitmeyen bir mutluluk perdesi olur,
İste böyle her zaman....
Seninle uyuyup,
Seninle uyanmak doğan güne....
Senin için yemek yapmak,
Senin için güzel olmak,
Her sey senin için,,,
gülümsemem senin daha fazla gülümsemen,
mutluluğum senin mutluluğun için.
Varlığım ve dahi her seyim, senin için kısaca.
İçinde bizim olacağımız bir ev,
Yalnızca bize ve yavrularımıza ait.....
Sımsıcak bir ev, mutlu bir yuva......
Daha ne isterim ki......
(23:52)
prensesim sen de mi başladın activiayaya benim de 5 gün oldu ama tık yok
tweety:58.6 (500 gram vermİŞ)
pepermİnt:55.10 (500 gram almıŞ)
spatz:55.6 (500 gram almıŞ)
truf:57.1 (500 gram vermİŞ)
grpİn:54.5(aynı)
yasemn:59 (900 gram almıŞ)
azulos:55 (200 gram almıŞ)
lacheseİs:58.8(300 gram vermİŞ)
karalahana:50.6 (400 gram vermİŞ)
lİnguİst:57.5 (200 gram vermİŞ)
chemes:55.5 (500 gram vermİŞ)
katrece:56 (1000 gram vermİŞ)
dulcİnea:57
burcuhayal:50.5 (aynı)
BÜtÜn kılo veren arkadaŞları tebrık edıyorummmmmm
ve koÇumuzuda tabıkı Çok tŞk edİyorum....
burcuhayal seninde ellerin dert görmesin canım opuyorumnanaktan kilo veren ark. kutluyorum bende katrece senide ayakta alkışlıyom alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:bu lısteye göre birincimiz katrece oldu:hooray: al canım kupan hayırlı uğurlu olsunnnnn
boshayallersmile
BEN BUGÜN ÖĞLEN NE YEDİĞİMİ SÖLERSEM BENİ BURDAN SÜRGÜNE GÖNDERİRSİNİZ...
1 tanecik yedim lingu, yanında da ayran içtimcokacimcoook aslında ben çok sevmem lahmacunu. ama bugun kokunca çok canım çekti. akşam hafif yerim, sporumu da yaparım ohh missszemuszemus
ben de başladım. bi sıkıntım yok bnm bagırsaklarımla ilgili ama ara öğün olarak işyerinde yemesi kolay diye yiyorum activiayı...
burdayım cnm yeni gelebildim ewe nasılsın?huhuu...nerde bizim tayfa ayol..dalsi yasmin gripin lingu ve sayamadığım diğerleri ses verin
bencede süper bi yer buarası ikiyiki varız hepimiz sempatiksalakcinni opuyorumnanaktanitiraf edince insanın vicdanı biraz rahatlıyor demi :roflol:
afiyet olsun cadıcığım
bu arada ben buranın çok faydasını gördüm yalnız truf cana değil,siz grupdaslarıma da çok tesekkür ederim.hepinizden Allah razı olsun.çok güzel bi motivasyon vardı,destek vardı onun etkisi çok büyük oldu. değilse ben fazla yediğimde aksamın o vaktinde yatıp da 50 mekik çekmezdim, anam 10 mekik bie gözümü korkutuyodu normalde ama burası müthis bi enerji
bol kalori yakasın cnım benim zemuszemusee o düvmeler,yermeler sayesinde zayıflıyos yazemuszemus
kaydirigubbakcemile delüü olumunekankayizsmile
neyse ben c vitaminimi alıp yürüycem ıccık hadin görusürük
Ayyy ben çok hastayım, hep bu tibet hareketleri hasta etti beni.:)
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım
geçmiş olsn cnm umarım ameliyatın iyi geçer opuyorumnanaktanBurun ameliyatı canım, burun deliklerim tıkalı ve yamukluk var, bunun için bu cumartesi ameliyat olabilirim.
Sağol canım üşüttüm galiba, bademcikle başladı, öksürük ve grip de geldi, ay ben yatıyım dayanamayacağım, kusura bakmayın, öpmeyeyim size de geçer, görüşürüz cicilerim.
ben de menümü yazayımzemuszemus
sabah 4 adet burçak bisküvi
ara 1 elma
öğlen üç köfte 2 kaşık yoğurt bol yağsız salata
ara 2 yumurta büyüklüğünde muhallebi
ara 1 kase mercimek çorbası
akşama da allah kerim bakalım
burdayım cnm yeni gelebildim ewe nasılsın?
bencede süper bi yer buarası ikiyiki varız hepimiz sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
bol kalori yakasın cnım benim zemuszemus
geçmiş olsn cnm umarım ameliyatın iyi geçer opuyorumnanaktan
gızz sabah niye kahvaltı etmmedin bakiim adam akıllı kaydirigubbakcemile zaten burçağı muhallebiye koymuşsun :umursamaz:
hee koçum geriden geldiği için bana ancak varabilmiş..lafımı geri aldım şimdik...
sabah bi sunumum vardı canım vaktim olmadı kahvaltıya..ve ben kahvaltısız asla yapamam yani...artık bisküvi buldum 4 denesini yedim...ne edeyimm hiç yoktan mideme bişi girsin daha iyidir dedim:sinifsinif:
ay markete gttim sadece sadesi vardı ben sadesini yiyemiyorum almadan geldm...bugün yiyemezsem yarım kalcak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?