50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 tanecik yedim lingu, yanında da ayran içtimcokacimcoook aslında ben çok sevmem lahmacunu. ama bugun kokunca çok canım çekti. akşam hafif yerim, sporumu da yaparım ohh missszemuszemus

prensesim sen de mi başladın activiayaya benim de 5 gün oldu ama tık yok

ben de başladım. bi sıkıntım yok bnm bagırsaklarımla ilgili ama ara öğün olarak işyerinde yemesi kolay diye yiyorum activiayı...

benim aklım hayalim almadı 15 günde 12 kiloyu :1shok:
ne metobolizma varmış sende bea zemuszemus

ogle yemek saatinde disari ciktim; disarda ufak bi isim vardi;
40 dk. da gittim geldim nerdeyse kosarak.

bundan sonra her firsatta boyle yurucem
menün güzel cnm afiyet olsun zemuszemus 40 dk değerlendirirwermişsin hemen süpersin :lepi:

kıs ipin ucu salma bak arkadaşımdayım şurdayım burdayım dinelem kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

iyi olmana sewindim canım..çaykurun teneke kutuda bergamot aramalıçayı war tawsiye derim kaydirigubbakcemile5

yaaa once bi sor truf ne yidin ne ictin dealsanaalsanasmile

1 adet lahmacun yedim!!!

çok büyük degildi, yanında da ayran ictim. kooooç nerdesin?kes cezamı...klava:

yettim garii sempatiksalakcinni akşama spor saloluna gidersin bide akşam yemeğini hafif geçirdinmi sıkıntı yapcak bi durum yok opuyorumnanaktan

tadı güzel dimi ben çok seviyorum...
bu arada benmki bitmiş ama yarın da seyahate gidicem..bugün alsam gelene kadar bozulur diye endişe ediyorum:umursamaz:

teşekkür ederim canım. sağolasın. ama ben yine de philips mi moulinexmi diye düşünmeye devam.
insan ismini mutfak robotumuyum neyim diye görünce sorası geliyo
tefal evidence tost makinesi ya da versalitis hangisi canım?sırnaşık şey

Allah mesut etsin canım. seni beni herkesi herkesi

Ayyy ben çok hastayım, hep bu tibet hareketleri hasta etti beni.:)
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım

canım ben bugün biraz daha iyiyim en azından çalışabiliyorum
süte bal ve tarçın karıştırıp içtim o biraz iyi geldi.

BÜtÜn kılo veren arkadaŞları tebrık edıyorummmmmm
ve koÇumuzuda tabıkı Çok tŞk edİyorum....

sağolasın canım

boshayallersmile

BEN BUGÜN ÖĞLEN NE YEDİĞİMİ SÖLERSEM BENİ BURDAN SÜRGÜNE GÖNDERİRSİNİZ...

ne yidin ne yidin süle bakim

menün güzel akşamada protein grubundan yersem daha da güzel olacak opuyorumnanaktan
bu arada kilikcim dünkü konu kandil simidi değildi sabah poğaça arada da kandil simiti yedim bayatlasın diye dedin biz o yüzden müdahale ettik ama sen bilirsin yinede elinden alcak diiliz yersende boshayallersmile

kaydirigubbakcemile5

:kedi: sadece arada bir tane kandil simidi yemiştim,ama hepsi birden kızdı bana ablaaa
:) ama akşam bir tabak salata ve üzerinede meyve yiyerek dengelediğimi sanıyorum..

kilik alınmış sanırım biraz bilmiyorumkismile

özendirmeyin insanı yaaa...aç var tok var, evli var bekar var....allah allahhhh!klava:
ahh sevducekle bir evlensek:asigim:
ay dimi canım ya akannehir sewdiğinden uzakta olanıda war askerde olup şafak sayanı war :gitme: turkbayragi

kıss tüylerim amuda kaktı okurken walla diken diken oldu Şeniz çok güzel yasmışsın opuyorumnanaktan
sewdiceme sarılasım geldi :gitme:

BÜtÜn kılo veren arkadaŞları tebrık edıyorummmmmm
ve koÇumuzuda tabıkı Çok tŞk edİyorum....

bu lısteye göre birincimiz katrece oldu:hooray: al canım kupan hayırlı uğurlu olsunnnnn
burcuhayal seninde ellerin dert görmesin canım opuyorumnanaktan kilo veren ark. kutluyorum bende katrece senide ayakta alkışlıyom alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

boshayallersmile

BEN BUGÜN ÖĞLEN NE YEDİĞİMİ SÖLERSEM BENİ BURDAN SÜRGÜNE GÖNDERİRSİNİZ...

ne yedin ki?

canim kayisilida cok faydali bence yemeye basla bagirsaklara kayisi iyi gelio ben yogurtta sevmiorum kayisiyi ayri yemeyi seviyorum activya ya sadde ya cilek aliom

ay markete gttim sadece sadesi vardı ben sadesini yiyemiyorum almadan geldm...bugün yiyemezsem yarım kalcak şimdi

huhuu...nerde bizim tayfa ayol..dalsi yasmin gripin lingu ve sayamadığım diğerleri ses verin
burdayım cnm yeni gelebildim ewe nasılsın?

bencede süper bi yer buarası ikiyiki varız hepimiz sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

ee o düvmeler,yermeler sayesinde zayıflıyos yazemuszemus
kaydirigubbakcemile delüü olumunekankayizsmile

neyse ben c vitaminimi alıp yürüycem ıccık hadin görusürük
bol kalori yakasın cnım benim zemuszemus

Ayyy ben çok hastayım, hep bu tibet hareketleri hasta etti beni.:)
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım

geçmiş olsn cnm umarım ameliyatın iyi geçer opuyorumnanaktan

gızz sabah niye kahvaltı etmmedin bakiim adam akıllı kaydirigubbakcemile zaten burçağı muhallebiye koymuşsun :umursamaz:

ıngiltere'de bilim insanları, yemekten önce meyvenin daha az yemeye yardımcı olup olmadığını ve zayıflamak için meyvenin hangi şekilde yenmesi gerektiğine yanıt aradı. Araştırmaya, rejim yapmayan ve sağlıklı üniversite öğrencileri katıldı.

BıKıSEL ZAYIFLAMANIN YOLLARI ıÇıN TIKLAYIN

ıngiltere'de bilim insanları, yemekten önce meyvenin daha az yemeye yardımcı olup olmadığını ve zayıflamak için meyvenin hangi şekilde yenmesi gerektiğine yanıt aradı. Araştırmaya, rejim yapmayan ve sağlıklı üniversite öğrencileri katıldı.

Gençlere, 5 hafta boyunca kahvaltıdan 3 saat sonraki öğle yemeğinden 15 dakika önce kabuğu soyulmuş elma, elma kompostosu ya da posalı ya da posasız elma suyu verildi.

Elma yiyenlerin, özellikle elma suyu içenlerden daha az yemek yediği görüldü.
Araştırmaya imza atan bilim insanları, yemekten biraz önce meyve yemenin tokluk seviyesini ve kalori tüketimini etkileyebileceğini belirtti.
Fransız "Le Point" dergisinin internet sitesinde yayımlanan makalede, meyvenin tokluk hissi yaratma konusunda salata ya da çorba kadar etkili olabileceği vurgulandı.

hee koçum geriden geldiği için bana ancak varabilmiş..lafımı geri aldım şimdik...

sabah bi sunumum vardı canım vaktim olmadı kahvaltıya..ve ben kahvaltısız asla yapamam yani...artık bisküvi buldum 4 denesini yedim...ne edeyimm hiç yoktan mideme bişi girsin daha iyidir dedim:sinifsinif:

inanılmaz başım ağrıyo bugün umarım atladıım olmamıştır:)))
ewlilikle ilgili mesajlarınızı okudukça içim gitti mutluluğunuz daim olur olur inş. canlarım benim zemuszemus darısı biz bekarların başına :)))
askerlik uzun çıkmasaydı bu yaz ewlencektik bizde ne güsel mafoldumben hayırlısı olsun dimi kaydirigubbakcemile5

gelelim bugünkü menüme:

sabah:
akşamdan 1 bardağa ceviz 1 bardağada kuru incir ıslamıştım saah onları yedim suyunu içtim (cevizin tadı iğrençti:)) 1 kupada ballı limonlu su içtim üstüne

sabah:
yarım elmayı rendeleyip içine tahıllı kah. gewreği bi çay kaşığı tarçın ve yağsız süt koyup yedim

ara:
2 gofret 1kupa çaık şekersiz çay

öğlen:
1 kase çorba , z.yağlı barbunya yoğrt

ara:
2 kuru erik

ara:
1 kuru incir + yarım ceviz

akşam:
1 kase çorba + ton balıklı yeşil salata

dün elmalı tarçınlı çay yaptım 2 kupa da ondan içtim yatmadan içerim yine
birazdan da yeşil çayımı içerim kaydirigubbakcemile5
saat 3 ten 5 e kadar çarşıdaydım okuldan yüüryerek çarşıya geçtim işlerimi halledip ordan da ewe geldim spor yapmıcam sadece tibeti yaparım

Son düzenleme:

olaya öle bakarsak iyi yapmışsın aç bırakmaktan iyidir kaydirigubbakcemile5 nası oldun bakiim ağrın falan war mı?

ay markete gttim sadece sadesi vardı ben sadesini yiyemiyorum almadan geldm...bugün yiyemezsem yarım kalcak şimdi

canim benimm bende tam tersi sadesini seviomm soylede yapabilirsin sadesini alirsin icinde kuru kayisi ufalayip koyabilirsinn
veya kuru incir
veya yaban mersini sen cesitlendirim yersin bugun yemeden gecme tatliskom

kizlar benim sirtimi kim sivazlar gaz slklsmasu var agri yapioo kimin kucagina yatsamda benim sirtimi sivazlar acaba :)

Selam kızlar..
Linguistcim başında ağrıyosa burda vakit geçirmek daha kötü yapar seni, git dinlen canım.

EvCadısı nasılsın, bi gelişme var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…