50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar...bende bugün arkadaşta kahvaltıdaydım.çok aşırı kaçmamaya çalıştım.zaten kahvaltıyı 11 de yaptık.şu anda tok olduğum için başkada birşey yemedim.bugünlük yetti o kahvaltı...

Kız cadı, sen de amma gazlısın bebiş gibi kaydirigubbakcemile3

:sinifsinif::sinifsinif:mafoldumben bilmiomm bitanem belki strestende cogaldi bu gaz durumu cunku sabah lansor iciorum bunun yaninda yemekte metrospazmda iciom ama agrim var slklsma var gulumm mafoldumben

ayy kızlar ya anahtarımı kapıda unutmuşum çook korktum yaw bi anda nasılda aklıma geldi öle ben yalnız yaşıyomda hiç böle şeyler etmesdim ben :ecrin_bebek:

Hoşgeldin... olur mu öyle şey, yemen lazım bişiler, yoksa gece vakti saldırırsın yemeğe..

:sinifsinif::sinifsinif:mafoldumben bilmiomm bitanem belki strestende cogaldi bu gaz durumu cunku sabah lansor iciorum bunun yaninda yemekte metrospazmda iciom ama agrim var slklsma var gulumm mafoldumben
Canım niye sıkıntı yapıyon ki, geçen de dediydim zaten, gaz dediğin geçer gider kaydirigubbakcemile3 Niye böyle sürekli bu problem, o kısmı düşündürücü ama... doktor sürekli böyle olmana ne diyo?
ayy kızlar ya anahtarımı kapıda unutmuşum çook korktum yaw bi anda nasılda aklıma geldi öle ben yalnız yaşıyomda hiç böle şeyler etmesdim ben :ecrin_bebek:

Kız dikkat et zuzum... bundan sonra her eve girdiğinde kontrol et bilmiyorumkismile

kızlar metabolizmayı hızlandırmak için bir iki haftalık diyet listesi arıyorum ama bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır:kedi:

kızlar metabolizmayı hızlandırmak için bir iki haftalık diyet listesi arıyorum ama bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır:kedi:
Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:

selam kızlar nassınız bakimmm

Çok tokum, fazlaca yedim şiştim :kedi: Sen nasılsın canım, yaptın mı tibet hareketlerini?

Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:

Çok tokum, fazlaca yedim şiştim :kedi: Sen nasılsın canım, yaptın mı tibet hareketlerini?

dün yaptım canım bugün daha yapmadım baya bi zorlandım ama :1rolleyes:

ya ben dün hasta olduğum içün tibeti yapamadım
bugün de nöbetçiyim yapamam
yarın misafir var
pazartesiden beridir hiç spor yapamadım yaaaaa (voleybolu saymazsak)
offf nasıl gidicek 15 günde bu 2 kilo
en son çara detoksa başvurcam artık

bugün yediklerime gelirsem

sabah kepek ekmeğine tostumu yedim 11 gibi 1 kayısı kurusu
öğlen yarım tabak nohut 1 dilim kepek ekmeği cacık
3 gibide 4 adet bisküvi yidim çayımla beraber
akşamda fasulye vardı yine fasülye ve salata yedim 1 dilim içi alınmış kepek ekmeği daha meyve mi yemedim meyve yicem yeşil çayımı iççem sporumuda yapmadım

geçmiş olsun lachesis ... ben çıkıyorum herkese ii akşamlar ...bol sporlar bol kilo vermeler :)

canim cok iyi bak kendine;
deviasyon ameliyati ben de olmustum; zor bisye degil, korkmaaa

gemiş olsun lachesis. ayy kıyamam öpmiyim bulaşmasın diyo yaaopuyorumnanaktan

geçmiş olsun lachesis canım...inşallah sağlıkla olursun ameliyatını

ayy tatlım dikkat et kendine geçmiş olsun hem bugün hem yarın için tatlımmm opuyorumnanaktan

canım ben bugün biraz daha iyiyim en azından çalışabiliyorum
süte bal ve tarçın karıştırıp içtim o biraz iyi geldi.

geçmiş olsn cnm umarım ameliyatın iyi geçer opuyorumnanaktan

Çok sağolun kuzularım yemek yedim vitamin içtim şimdi daha iyiyim. İnşallah iyileşirim cumartesiye kadar.

ay ben bir ara üstüste 5 kere falan unuttum, eşim eve geldiğinde anahtarı kapıda buluyordu ve delirmek üzereydi:)

dün yaptım canım bugün daha yapmadım baya bi zorlandım ama :1rolleyes:

alkisalkisalkis + nı koyam hemen :)) 3 kez yapman gerekio canım. Ben de ilk gün çok zorlanmıştım, şimdi çok basit ve eğlenceli geliyo süprizzzzz Senin kilo fazlan var ya baya, belki o yüzdendir canım. Artık sabah kalkar kalkmaz ilk işim hareketleri yapmak :1closedeyes: zemuszemus

Ben de yediklerimi yazıyım.

Sabah 2 kaşık yoğurtla muz yedim.

Ara da bir pingui yedim.

Öğlen yarım paket çörekotlu etiform yedim.

Arada geri kalan paketi yedim.

Eve gelince bir iki dilim ekmekle azılı ezme yedim.

Akşam da 2 kaşık yoğurtlu bakla ile, 5 kaşık pilav yedim.

Spor yapamadım yapabileceğimi de sanmıyorum, tibeti bile yapacak gücüm yok, pek bi halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…