kizlar benim sirtimi kim sivazlar gaz slklsmasu var agri yapioo kimin kucagina yatsamda benim sirtimi sivazlar acaba :)
Selam kızlar..
Linguistcim başında ağrıyosa burda vakit geçirmek daha kötü yapar seni, git dinlen canım.
EvCadısı nasılsın, bi gelişme var mı??
canlar ben azcık uzancam başım çatlıyo yaw
hoş geldin bebeeem opuyorumnanaktan doru diyon az uzaniim ben bayanssulusmile nasılsın bu arada
Kız cadı, sen de amma gazlısın bebiş gibi kaydirigubbakcemile3
olaya öle bakarsak iyi yapmışsın aç bırakmaktan iyidir kaydirigubbakcemile5 nası oldun bakiim ağrın falan war mı?
Hoşgeldin... olur mu öyle şey, yemen lazım bişiler, yoksa gece vakti saldırırsın yemeğe..slm kızlar...bende bugün arkadaşta kahvaltıdaydım.çok aşırı kaçmamaya çalıştım.zaten kahvaltıyı 11 de yaptık.şu anda tok olduğum için başkada birşey yemedim.bugünlük yetti o kahvaltı...
Canım niye sıkıntı yapıyon ki, geçen de dediydim zaten, gaz dediğin geçer gider kaydirigubbakcemile3 Niye böyle sürekli bu problem, o kısmı düşündürücü ama... doktor sürekli böyle olmana ne diyo?:sinifsinif::sinifsinif:mafoldumben bilmiomm bitanem belki strestende cogaldi bu gaz durumu cunku sabah lansor iciorum bunun yaninda yemekte metrospazmda iciom ama agrim var slklsma var gulumm mafoldumben
ayy kızlar ya anahtarımı kapıda unutmuşum çook korktum yaw bi anda nasılda aklıma geldi öle ben yalnız yaşıyomda hiç böle şeyler etmesdim ben :ecrin_bebek:
ayy kızlar ya anahtarımı kapıda unutmuşum çook korktum yaw bi anda nasılda aklıma geldi öle ben yalnız yaşıyomda hiç böle şeyler etmesdim ben :ecrin_bebek:
Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:kızlar metabolizmayı hızlandırmak için bir iki haftalık diyet listesi arıyorum ama bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır:kedi:
selam kızlar nassınız bakimmm
Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:
Çok tokum, fazlaca yedim şiştim :kedi: Sen nasılsın canım, yaptın mı tibet hareketlerini?
geçmiş olsun lachesis ... ben çıkıyorum herkese ii akşamlar ...bol sporlar bol kilo vermeler :)
canim cok iyi bak kendine;
deviasyon ameliyati ben de olmustum; zor bisye degil, korkmaaa
gemiş olsun lachesis. ayy kıyamam öpmiyim bulaşmasın diyo yaaopuyorumnanaktan
geçmiş olsun lachesis canım...inşallah sağlıkla olursun ameliyatını
ayy tatlım dikkat et kendine geçmiş olsun hem bugün hem yarın için tatlımmm opuyorumnanaktan
canım ben bugün biraz daha iyiyim en azından çalışabiliyorum
süte bal ve tarçın karıştırıp içtim o biraz iyi geldi.
geçmiş olsn cnm umarım ameliyatın iyi geçer opuyorumnanaktan
dün yaptım canım bugün daha yapmadım baya bi zorlandım ama :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?