alkisalkisalkis + nı koyam hemen :)) 3 kez yapman gerekio canım. Ben de ilk gün çok zorlanmıştım, şimdi çok basit ve eğlenceli geliyo süprizzzzz Senin kilo fazlan var ya baya, belki o yüzdendir canım. Artık sabah kalkar kalkmaz ilk işim hareketleri yapmak :1closedeyes: zemuszemus
evet biliyorum cnm ama nette soyle birsey buldum bana pek saglıklı gelmedi ara ogunler pek yok o yuzden baska diyet listesi bilen varsa cvplar belki diye dusundumÖyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:
Anladığım kadarıyla bugün daha iyisin canım kaydirigubbakcemile5 Tibeti zaten 1 gün yapmışsın.. hazır olunca en baştan başlarsın.ya ben dün hasta olduğum içün tibeti yapamadım
bugün de nöbetçiyim yapamam
yarın misafir var
pazartesiden beridir hiç spor yapamadım yaaaaa (voleybolu saymazsak)
offf nasıl gidicek 15 günde bu 2 kilo
en son çara detoksa başvurcam artık
Çok sağolun kuzularım yemek yedim vitamin içtim şimdi daha iyiyim. İnşallah iyileşirim cumartesiye kadar.
11 yedğiğinlemi duruyon yanlış yapmışsın canım hiç olmassa meyve yoğurt falan yeseydin bilmiyorumkismileslm kızlar...bende bugün arkadaşta kahvaltıdaydım.çok aşırı kaçmamaya çalıştım.zaten kahvaltıyı 11 de yaptık.şu anda tok olduğum için başkada birşey yemedim.bugünlük yetti o kahvaltı...
ŞenizBen de zaten öyle dediydim lülülülülülü
eferin sene opuyorumnanaktanHoşbulduk canım... akşam çok yedim... karnım tok gözüm aç misali ohaoldumsmile :))) Ama spor da yaptım. Öptüm canım opuyorumnanaktan
idare ediyom işte 5-6 gündür kabızım yaw sıkıntı oldu bana patlıcam yanında kafamçokkarıştıyok turp gibym gülüm...sen de ne var ne yok.......
walla nası böle bişi ettim bende bilmiyom :kedi:allahtan farkettim kaydirigubbakcemileHoşgeldin... olur mu öyle şey, yemen lazım bişiler, yoksa gece vakti saldırırsın yemeğe..
Canım niye sıkıntı yapıyon ki, geçen de dediydim zaten, gaz dediğin geçer gider kaydirigubbakcemile3 Niye böyle sürekli bu problem, o kısmı düşündürücü ama... doktor sürekli böyle olmana ne diyo?
Kız dikkat et zuzum... bundan sonra her eve girdiğinde kontrol et bilmiyorumkismile
saol bebeem opuyorumnanaktanbn de unutuyorum ya bazen aman dkkt et canımbilmiyorumkismile
bende diyet istesi konusunda bişi diyemicem ama dulcineanın sölediklerine katılıyom :lepi:kızlar metabolizmayı hızlandırmak için bir iki haftalık diyet listesi arıyorum ama bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır:kedi:
hoşgeldin sen nasılsın bakalım zemuszemusselam kızlar nassınız bakimmm
Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:
Çok tokum, fazlaca yedim şiştim :kedi: Sen nasılsın canım, yaptın mı tibet hareketlerini?
:roflol: hep bakliyattan gitmişsin gıı bugün :))) ewdekiyle işteki çakışmış yerimseniben ama ölçülü gitmişsin gayet güzel..yarında sebze ye taam mı kaydirigubbakcemile5bugün yediklerime gelirsem
sabah kepek ekmeğine tostumu yedim 11 gibi 1 kayısı kurusu
öğlen yarım tabak nohut 1 dilim kepek ekmeği cacık
3 gibide 4 adet bisküvi yidim çayımla beraber
akşamda fasulye vardı yine fasülye ve salata yedim 1 dilim içi alınmış kepek ekmeği daha meyve mi yemedim meyve yicem yeşil çayımı iççem sporumuda yapmadım
Çok sağolun kuzularım yemek yedim vitamin içtim şimdi daha iyiyim. İnşallah iyileşirim cumartesiye kadar.
ay ben bir ara üstüste 5 kere falan unuttum, eşim eve geldiğinde anahtarı kapıda buluyordu ve delirmek üzereydi:)
Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:
Çok tokum, fazlaca yedim şiştim :kedi: Sen nasılsın canım, yaptın mı tibet hareketlerini?
Çoook haklısın... boş gezenin boş kalfası olarak konuşmak kolaysabah spor yapmayı bende çok seviyorum ama gözümü açabilirsem yapabilcem artık uykudan fedekarlık edemiyorum işte sabah bide çok erken yola çıkıyorum gamyoncuiremsu
evet biliyorum cnm ama nette soyle birsey buldum bana pek saglıklı gelmedi ara ogunler pek yok o yuzden baska diyet listesi bilen varsa cvplar belki diye dusundum
Ben de yediklerimi yazıyım.
Sabah 2 kaşık yoğurtla muz yedim.
Ara da bir pingui yedim.
Öğlen yarım paket çörekotlu etiform yedim.
Arada geri kalan paketi yedim.
Eve gelince bir iki dilim ekmekle azılı ezme yedim.
Akşam da 2 kaşık yoğurtlu bakla ile, 5 kaşık pilav yedim.
Spor yapamadım yapabileceğimi de sanmıyorum, tibeti bile yapacak gücüm yok, pek bi halsizim
Çoook haklısın... boş gezenin boş kalfası olarak konuşmak kolay
Burda genel bilgiler yer alıyo.. : http://www.diyetform.com/default.asp?actions=diyetdetay&diyet=55
bence diyet listeleriyle uğraşarak kendini yıpratma
Linguistcim tıka basa yemek yemem pek bi memnun etti seni cokacimcoook bana mı öyle geldi yoksa yerimseniben Bi de başın ne çabuk geçti kaydirigubbakcemile
Daha iyiysen yarına bişiyin kalmaz bence kaydirigubbakcemile3 Korku var mı ameliyattan naniknanik
lachesis geçmiş olsun canım
pek bişi yememişin ki zaten bugün hep atıştırmalıklarla geçmiş öğünler bilmiyorumkismile müsait mi diildin bilmiyorum ama :1ninca:
canikom yat kucagumaa karnini sivazlayim iyi gelir siskinlike gazda varsa rahatlarsin fistigimopuyorumnanaktan
Ben de yeşil çay içem de kim kalkıp yapcakbebeem yasım ya yattım ama canım sıkıldı bi çay içiim kendime gelirim diye olumunekankayizsmile
ay ben o bölümü atlamışım geriye baktımda ben az ve sık beslenmesilisn bölümüne sewindirik olduydum :gitme:
neler yedin bakem akşam mı
Hem de nasıl
anladım canım dikkat et kendini yorma :)Hem de nasıl
Çok sağol canım.
Dışarıdaydım hep canım, koşuşturmayla geçti, yürürken falan yedim bunları da, o yüzden iyice kötüleştim galiba, ben gidip yatmaya devam ediyim, görüşürüz kızlar.
kıs nettin sen bari öğlen falan yiyeydin yada bi kaç çatal alaydın sporumu yaptım demiştin yanlış hatırlamıyosam yoksa benmi yaptıriim kaydirigubbakcemile ŞenizNerdeee pamuk prensesim, öyle bi yedim ki akannehir Tam sofradan kalkcam, dünden patates piyazı vardı, yememiştim dün. E bugün tok da olsam yemeden duramadım zemuszemus Sen hala elma yiyemiyor musun?
evet lingoşjum yaa bakliyat oldu bugün yarın bakla yapcak annem zati heheh zebzeyle dengelemiş olcam hayırdır senin neyin var kuzum kafam dağılsın flan yazmışsın bişeye mi canın sıkıldı
11 yedğiğinlemi duruyon yanlış yapmışsın canım hiç olmassa meyve yoğurt falan yeseydin bilmiyorumkismile
ayy canım gece olmazsa yoğurdu gece yerim.çünkü şu anda birşey yiyecek durumda deilim..canım istemiyor ondan yiyemedim
Nerdeee pamuk prensesim, öyle bi yedim ki akannehir Tam sofradan kalkcam, dünden patates piyazı vardı, yememiştim dün. E bugün tok da olsam yemeden duramadım zemuszemus Sen hala elma yiyemiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?