50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah spor yapmayı bende çok seviyorum ama gözümü açabilirsem yapabilcem artık uykudan fedekarlık edemiyorum işte sabah bide çok erken yola çıkıyorum gamyoncuiremsu

Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:
evet biliyorum cnm ama nette soyle birsey buldum bana pek saglıklı gelmedi ara ogunler pek yok o yuzden baska diyet listesi bilen varsa cvplar belki diye dusundum

1. Hafta metabolizmayı düzenleyici diyet

Kahvaltı: 2 adet kuru incir ve 4 adet taze ceviz
1 karper dilimi kadar taze kaşar
1 ince dilim yulaf ekmeği
Tatlı kırmızı biber, taze nane ve domates

Öğle: 6 yemek kaşığı kıymalı ıspanak
1 su bardağı ayran
1 ince dilim çavdar ekmeği
1 kase karışık az yağlı salata

İkindi: Bir adet mevsim meyvesi

Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 ince dilim buğday ekmeği
1 kase karışık az yağlı salata

Yatarken: Bir su bardağı süt

Haftada 3 kere 45 dakikalık tempolu yürüyüş yapın

2. Hafta metabolizmayı harekete geçiren diyet

Kahvaltı: Bir adet yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1 ince dilim kepekli ekmek
1 su bardağı süt
Domates, salatalık

Öğle: Üç adet ızgara tavuk veya yağsız kıyma ile yapılmış köfte
1 kase yoğurt
1 ince dilim kepekli ekmek
Domates, taze tere ve taze roka

İkindi: 50 gram taze fındık

Akşam: Bir kase sebze çorbası
Bir ince dilim kepekli ekmek
Domates, tere

Ara: Bir adet mevsim meyvesi

Haftada 3 kere 50 dakikalık tempolu yürüyüş yapın

3.Hafta metabolizmaya hız kazandırıcı diyet

Kahvaltı: Bir su bardağı greyfurt+portakal+havuç suyu karışımı için
2 karper büyüklüğünde peynir
Domates, salatalık

Öğle: 4 köfte kadar balık buğulama
1 kase az yağlı roka salatası

Akşam: 4 köfte kadar buğulama balık
1 kase az yağlı roka salatası

Ara: 50 gram badem

Haftada 4 kez 55 dakikalık tempolu yürüyüş yapın

4.Hafta metabolizmanızın hızının devamlılığını sağlayacak diyet

Kahvaltı: Bir karper büyüklüğünde peynir
1 ince dilim tahıllı ekmek
6 tane yeşil zeytin
1 su bardağı süt
Domates, salatalık.

Öğle: 2 köfte kadar tavuk, balık veya kırmızı et
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase az yağlı marul salatası

İkindi: Bir adet mevsim meyvesi

Akşam: İki köfte kadar tavuk, balık veya kırmızı et
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase az yağlı marul salatası

Haftada 4 kez 60 dakikalık tempolu yürüyüş yapın

Anladığım kadarıyla bugün daha iyisin canım kaydirigubbakcemile5 Tibeti zaten 1 gün yapmışsın.. hazır olunca en baştan başlarsın.

Çok sağolun kuzularım yemek yedim vitamin içtim şimdi daha iyiyim. İnşallah iyileşirim cumartesiye kadar.

Daha iyiysen yarına bişiyin kalmaz bence kaydirigubbakcemile3 Korku var mı ameliyattan naniknanik

11 yedğiğinlemi duruyon yanlış yapmışsın canım hiç olmassa meyve yoğurt falan yeseydin bilmiyorumkismile

Ben de zaten öyle dediydim lülülülülülü
Şeniz

Hoşbulduk canım... akşam çok yedim... karnım tok gözüm aç misali ohaoldumsmile :))) Ama spor da yaptım. Öptüm canım opuyorumnanaktan
eferin sene opuyorumnanaktan

yok turp gibym gülüm...sen de ne var ne yok.......
idare ediyom işte 5-6 gündür kabızım yaw sıkıntı oldu bana patlıcam yanında kafamçokkarıştı

walla nası böle bişi ettim bende bilmiyom :kedi:allahtan farkettim kaydirigubbakcemile

bn de unutuyorum ya bazen aman dkkt et canımbilmiyorumkismile
saol bebeem opuyorumnanaktan

kızlar metabolizmayı hızlandırmak için bir iki haftalık diyet listesi arıyorum ama bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır:kedi:
bende diyet istesi konusunda bişi diyemicem ama dulcineanın sölediklerine katılıyom :lepi:

selam kızlar nassınız bakimmm
hoşgeldin sen nasılsın bakalım zemuszemus

Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:

Çok tokum, fazlaca yedim şiştim :kedi: Sen nasılsın canım, yaptın mı tibet hareketlerini?

o konuda haklısın canım :lepi:

Son düzenleme:
:roflol: hep bakliyattan gitmişsin gıı bugün :))) ewdekiyle işteki çakışmış yerimseniben ama ölçülü gitmişsin gayet güzel..yarında sebze ye taam mı kaydirigubbakcemile5

duysa sevdicemde deilir sanırım :ecrin_bebek:

kızlar yattım canım sıkıldı ya bi çay demliim dedim belki kafam yerine gelir zemuszemus

Çok tokum, fazlaca yedim şiştim :kedi: Sen nasılsın canım, yaptın mı tibet hareketlerini?

canikom yat kucagumaa karnini sivazlayim iyi gelir siskinlike gazda varsa rahatlarsin fistigimopuyorumnanaktan

sabah spor yapmayı bende çok seviyorum ama gözümü açabilirsem yapabilcem artık uykudan fedekarlık edemiyorum işte sabah bide çok erken yola çıkıyorum gamyoncuiremsu
Çoook haklısın... boş gezenin boş kalfası olarak konuşmak kolay

evet biliyorum cnm ama nette soyle birsey buldum bana pek saglıklı gelmedi ara ogunler pek yok o yuzden baska diyet listesi bilen varsa cvplar belki diye dusundum

Burda genel bilgiler yer alıyo.. : http://www.diyetform.com/default.asp?actions=diyetdetay&diyet=55
bence diyet listeleriyle uğraşarak kendini yıpratma

Linguistcim
tıka basa yemek yemem pek bi memnun etti seni cokacimcoook bana mı öyle geldi yoksa yerimseniben Bi de başın ne çabuk geçti kaydirigubbakcemile

pek bişi yememişin ki zaten bugün hep atıştırmalıklarla geçmiş öğünler bilmiyorumkismile müsait mi diildin bilmiyorum ama :1ninca:

bebeem yasım ya yattım ama canım sıkıldı bi çay içiim kendime gelirim diye olumunekankayizsmile
ay ben o bölümü atlamışım geriye baktımda ben az ve sık beslenmesilisn bölümüne sewindirik olduydum :gitme:
neler yedin bakem akşam mı

Daha iyiysen yarına bişiyin kalmaz bence kaydirigubbakcemile3 Korku var mı ameliyattan naniknanik

Hem de nasıl

lachesis geçmiş olsun canım

Çok sağol canım.

pek bişi yememişin ki zaten bugün hep atıştırmalıklarla geçmiş öğünler bilmiyorumkismile müsait mi diildin bilmiyorum ama :1ninca:

Dışarıdaydım hep canım, koşuşturmayla geçti, yürürken falan yedim bunları da, o yüzden iyice kötüleştim galiba, ben gidip yatmaya devam ediyim, görüşürüz kızlar.

canikom yat kucagumaa karnini sivazlayim iyi gelir siskinlike gazda varsa rahatlarsin fistigimopuyorumnanaktan

Nerdeee pamuk prensesim, öyle bi yedim ki akannehir Tam sofradan kalkcam, dünden patates piyazı vardı, yememiştim dün. E bugün tok da olsam yemeden duramadım zemuszemus Sen hala elma yiyemiyor musun?

evet lingoşjum yaa bakliyat oldu bugün yarın bakla yapcak annem zati heheh zebzeyle dengelemiş olcam hayırdır senin neyin var kuzum kafam dağılsın flan yazmışsın bişeye mi canın sıkıldı

Ben de yeşil çay içem de kim kalkıp yapcak sempatiksalakcinni

Evet canım akşam önce bi tabak yayla çorbası içtim. Annem lavaş, ekmek falan ısıtmış... terayağ tulum peyniri.. baya bi yedim. Ne kadar yedim hesaplamadım. Eğlene eğlene yedim zemuszemus Soooonra aklıma dünden yemediğim patates piyazı geldi. Düşün sofradan kalkcaktım. Gözüm aç diyerekten ondan da yedim. sempatiksalakcinni Ama en erken gece 4 te falan yatarım, o zamana dek sindiririm ben bunları zemuszemus

Oy oy, kız uyuyacan, bişi hissetmicen kaydirigubbakcemile3 Sonrasında rahat rahat nefes alabildiğin günlere odaklan yerimseniben

anladım canım dikkat et kendini yorma :)

Nerdeee pamuk prensesim, öyle bi yedim ki akannehir Tam sofradan kalkcam, dünden patates piyazı vardı, yememiştim dün. E bugün tok da olsam yemeden duramadım zemuszemus Sen hala elma yiyemiyor musun?
kıs nettin sen bari öğlen falan yiyeydin yada bi kaç çatal alaydın sporumu yaptım demiştin yanlış hatırlamıyosam yoksa benmi yaptıriim kaydirigubbakcemile Şeniz

öle özel bişi yokta başım çok ağrıdı 2 saat kadar dışardaydım biraz bankada bekledim bide 5 gündür kabızım ya nefret ediyom her şeyden içimde bı sıkıntı çok kötüyüm akannehir

Metabolizmayı hızlandırma rehberi

Kilonuzu kontrol etmede güçlük çekiyor musunuz? Eğer yeterince kalori kısıtlaması yaptığınızdan ve gereği kadar aktif bir yaşam sürdürdüğünüzden eminseniz metabolizmanızı biraz ateşlemeyi deneyin. ışte size kolay uygulanabilir bazı öneriler:

1. Tiroidinizi kontrol ettirin: Tiroit bezinin normal çalışmaması kilo almanızı kolaylaştırır. Guatr sorunu olanların önemli bir kısmında tiroit bezi yeterli tiroit hormonu üretemez. Normalden daha az tiroit hormonu vücudun normalden daha az enerji yakmasına neden olur. Tiroit bezinizin iyi çalışıp çalışmadığından emin olmak için tiroit bezi hormonlarının ölçülmesi yeterli olacaktır.

2.Yürürken daha hızlı değil daha uzun mesafelere gidin: Vücudunuzun oksijen eşliğinde yaptığı hareketler ne kadar uzun sürerse bedeninizin o kadar çok yakıt (yağ depolarınız) harcayacağından emin olabilirsiniz.

3.Gezinmek yerine, ciddi bir yürüyüş yapın: Adımlarınızı biraz sıklaştırırsanız metabolizmanızı daha da hızlandırır, daha çok yağ yakabilirsiniz. Uzun mesafeleri katetmek her zaman iyidir, bu mesafeleri daha hızlı adımlarla katetmek ise daha da iyidir.

4. Yemek sonrası kısa yürüyüşler yapmayı unutmayın: Yemeği takiben yaptığınız hafif yürüyüşlerde metabolizmanın daha hızlı bir süreçle işlediği, daha çok kalori (enerji) ve daha çok yakıt tükettiği biliniyor. Yemek sonrası yürüyüşlerin metabolizmayı hızlandırıcı etkisinden yararlanın.

5.Öğün atlamayın: Yavaş ve uzun süre çiğneyerek yemeyi deneyin.

6.Hayatınızı baharatlandırın: Kırmızı acı biber, turp ve hardal gibi baharatların metabolizmayı hızlandırabileceği düşünülür. Baharatlar vücudunuzu daha hızlı bir çarka sokabilir, metabolizma hızınızı yükseltebilir.

7. Doktorunuz tarafından önerilmeyen ilaçları kullanmayın: Zayıflamak adına yosun hapları, detoks likidleri, tiroit ekstreleri, amfetamin, sibutramin, efedrin gibi maddeleri kullanmamaya özen gösterin.

afiyet seker olsun hayatimmm cig sogan varsa oda sisirir hayatim
yiyorum canimm cunku yesemde yemesemde gaz siskinlik varr ballli coregimmm

benimde içim çok sıkılıyo lingoşum yaa kocam bu hafta sonu gelemicek babası rahatsız ailesini görmeye gitcek üstelik yarın izinli bugün nöbetçi keşke bu hafta benim yanıma gelseydi offf ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…