deli kız yaaa karışık enişte yaaa sırnaşık şey:roflol:
kimmiş bakalım yesacanın kalbini çalan erkek kesin sportif bişiydir öyle hımbıl sevmez o :) sempatiksalakcinni
hehhe karısık ama cok super canım yaa gorunce sız de seversınız :asigim:
valla bıraz höyt höyt :roflol: hımbıl ne demek yaw :roflol: evet hımbıl sevmem ben -tatlicadiarzu-
ayy konu dısı mesaj
o zaman dıyoruz kı ben arkadasımda oldugum ıcın yedıklerıme dıkkat etmedım canlar bu aralar saymayın pek beni bu hafta en cok kım vermıs kılo tebrıkler dıyelım onlara da baglayalım hemen kendı konumuza olumunekankayizsmile
hehhe karısık ama cok super canım yaa gorunce sız de seversınız :asigim:
valla bıraz höyt höyt :roflol: hımbıl ne demek yaw :roflol: evet hımbıl sevmem ben -tatlicadiarzu-
ayy konu dısı mesaj
o zaman dıyoruz kı ben arkadasımda oldugum ıcın yedıklerıme dıkkat etmedım canlar bu aralar saymayın pek beni bu hafta en cok kım vermıs kılo tebrıkler dıyelım onlara da baglayalım hemen kendı konumuza olumunekankayizsmile
lachesis hayatim cok gecmis olsun.
canlarım bu pazartesı yolcuyum hobaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: eklerım ınsallah gıdeyım de bı ozledım yahuuu delikafadulden irlandalı ingiliz karısık sevgulumle fotomu koyacagım bekleyın benı -tatlicadiarzu-
trufcumla prenses de koysunlar yahıuuuuu :)
Lachesiscim balın içine koydukların ne güzel öyle seninnn kopya çekiyim ben de yapıyim :)
Yap canım ben boğazımla öksürüğüm için yaptım, %90 azalttı öksürüğümü, hem tadı da güzel mesir macunu gibi:) Tarçınla zencefili burdan birisi söyledi bana, ben kekiklisini yaparken onları da ekledim, kekikiyi çocukluktan beri annem yedirir. Kim söyledi hatırlayamadım şimdi kafam bir dünya.
Bu arada yarın ameliyat olucağım kesinleşti, ne yapcam bilemiyorum.
selam şekerler........ truf cum çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin....
dün spor yapamadım sadece uyudum bol bol
sabah 8 bir bir kaşarlı tost bir bardak greyfurt suyu içtim kahvaltıda
saat 9.30 gibi spora başladım önce leslie ile 4 mil yürüdüm ardından diğer hareketlerimi yaptım son olarakta tibet hareketiyle sporumu bitirdim....
saat 11 de dersim olduğu için ara öğün yapma zamanın kalmadı. çıkarken evden bir tane börek yedim.
saat 11.30 dada bir elma yedim....
saat 12.30 dada bir kase çorba içmeyi düşünüyorum......(sadece düşünmekte kaldı çorba yokmuş.....)bende bir tane börek yedim bir ayran içtim
selam şekerler........ truf cum çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin....
dün spor yapamadım sadece uyudum bol bol
sabah 8 bir bir kaşarlı tost bir bardak greyfurt suyu içtim kahvaltıda
saat 9.30 gibi spora başladım önce leslie ile 4 mil yürüdüm ardından diğer hareketlerimi yaptım son olarakta tibet hareketiyle sporumu bitirdim....
saat 11 de dersim olduğu için ara öğün yapma zamanın kalmadı. çıkarken evden bir tane börek yedim.
saat 11.30 dada bir elma yedim....
saat 12.30 dada bir kase çorba içmeyi düşünüyorum......(sadece düşünmekte kaldı çorba yokmuş.....)bende bir tane börek yedim bir ayran içtim
Çok geçmiş olsun canım.Toparlan bence o kadar taktığını belli etme.Adam pisliğin teki baksana...
yorumlarına teşekkür ederim lachecimopuyorumnanaktan
truf'u görelimmmalkisalkisalkis
canlarım bu pazartesı yolcuyum hobaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: eklerım ınsallah gıdeyım de bı ozledım yahuuu delikafadulden irlandalı ingiliz karısık sevgulumle fotomu koyacagım bekleyın benı -tatlicadiarzu-
trufcumla prenses de koysunlar yahıuuuuu :)
:roflol::roflol:
ay bende arKadaslara bu Konuda sorcaKtım yaa. yağsız sütte olsa süt benim bildiğim KabızlıK yapar arKadaslar, KabızlıK sorunu çeKenler sütü bi süre Kesin bi de öyle baKın, bence değisimi görceKsiniz
ben bu tür durumlarda sinirlenmeK yerine önce haKKımı arıyorum, altta KalmamaK lazım tabi bu sinire değil, onu oturtacaK bi cümleyle.
ben mesela bana sesinizi yüKseltmeyin, öyle bi haKKınız yoK diyorum genelde, direK müdüre hallediyorum isimi.
ama tarifine göre bela birisi çoK daasmaya da gelmez, sen onu hiç görmüyomus,tınlamıyomus gibi davran canım bundan sonra da çünKü adam her Kafası bozuK anında stresini azaltmaK için birine dalascaKtır, dalastıgı Kisilerden geri tepsi gelmesse Kendi Kendini yiyceKtr.
sen mesela sana buastıgında al teelfonunu gayet nesei bi seKilde sevdiğin birisiyle Konus. adam tınlanmadıgını görünce daha da sinirlenceKtir ama bos ver yesin Kendini hödüK
canım yağ yaKmaya yardımcı, Kan dolasımını hareKete geçiren bitKisel yağlar sürüyoruz onun üzerine streç sarıyoruz.esas amaç terlemeKten çoK yağları tenimizin emmesi. ve hareKetimizle sporumuzla terlemeyle birliKte de Kan dolasımının iyce hızlanması.
Galiba canım, hem böyle işim olduğunda hastalanırım zaten
Resimlerine de baktım kuzum, ne çıtır şeymişsin sen öyle, yaşından küçük gösteriyorsun ve çok güzelsin kuzum maşşallah. Buradaki herkesin pozitifliği yüzüne yansımış vallahi:)
Burcucum, yesacım ve prensesim sıra sizde, ekleyin de sizi de görelim tatlışlarım:)
Ay kıyamam, sinirleri bozuyor gerçekten böyle insanlar ama sakin kafayla düşüşünce ne kadar önemsiz olduğunu anlıyorsun. Boşuna sıkma canım kendini, gider şikayet edersin.
olumunekankayizsmile
Çok sağol canım benim. olumunekankayizsmile
abartmis miyim kizlar???
19/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Maydonoz,
Bir dilim peynir
5-6 y.zeytin; 2 kupa yesil cay
Ara
1 bardak light sut
2 ad. Etiform kaymakli
Ogle
4 ad.izgara kofte
2-3 kasik pilav
1 kase cacik
köfte pilav çok kilo yapar. gerçi 2-3 kaşık yaa o kadar da değil.öğlenki pilav aşkına bencede akşama salata yada çorba içabartmis miyim kizlar???
19/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Maydonoz,
Bir dilim peynir
5-6 y.zeytin; 2 kupa yesil cay
Ara
1 bardak light sut
2 ad. Etiform kaymakli
Ogle
4 ad.izgara kofte
2-3 kasik pilav
1 kase cacik
artık akşamlarıda yatmadan bir bardak ılık suda bir çorba kaşığı elma sirkesi az bal...
ve bi bardak suya birgün önceden sarımsak ve ceviz suyuma başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?