Yap canım ben boğazımla öksürüğüm için yaptım, %90 azalttı öksürüğümü, hem tadı da güzel mesir macunu gibi:) Tarçınla zencefili burdan birisi söyledi bana, ben kekiklisini yaparken onları da ekledim, kekikiyi çocukluktan beri annem yedirir. Kim söyledi hatırlayamadım şimdi kafam bir dünya.
Bu arada yarın ameliyat olucağım kesinleşti, ne yapcam bilemiyorum.
Yap canım ben boğazımla öksürüğüm için yaptım, %90 azalttı öksürüğümü, hem tadı da güzel mesir macunu gibi:) Tarçınla zencefili burdan birisi söyledi bana, ben kekiklisini yaparken onları da ekledim, kekikiyi çocukluktan beri annem yedirir. Kim söyledi hatırlayamadım şimdi kafam bir dünya.
Bu arada yarın ameliyat olucağım kesinleşti, ne yapcam bilemiyorum.
abartmis miyim kizlar???
19/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Maydonoz,
Bir dilim peynir
5-6 y.zeytin; 2 kupa yesil cay
Ara
1 bardak light sut
2 ad. Etiform kaymakli
Ogle
4 ad.izgara kofte
2-3 kasik pilav
1 kase cacik
köfte pilav çok kilo yapar. gerçi 2-3 kaşık yaa o kadar da değil.öğlenki pilav aşkına bencede akşama salata yada çorba iç
öğlen bende az biraz pilav yedim .akşama lahana haşlıcam. üstüne limon zeytinyağı.haşlanmış lahana seviyorum ben ya. birde karnabahar haşlaması heminsanı acayip tok tutuyor
benim aklım hayalim almadı 15 günde 12 kiloyu :1shok:
ne metobolizma varmış sende bea zemuszemus
bilmiyorum valla ben de anlamadım ama oldu işte. ..sanırım dans etmekle alakalı bir durum bu ..6 yaşımdan beri dans ediyorum ..her türlü dansı bilirim ama özellikle oryantal konusunda uzmanım diyebilirm ..kendimi bildim bileli de dans eden biri olduğum için sanırım metabolizmam hızlı
menün güzel cnm afiyet olsun zemuszemus 40 dk değerlendirirwermişsin hemen süpersin :lepi:
teşekkür ederim canım. sağolasın. ama ben yine de philips mi moulinexmi diye düşünmeye devam.
insan ismini mutfak robotumuyum neyim diye görünce sorası geliyo
tefal evidence tost makinesi ya da versalitis hangisi canım?sırnaşık şey
:) ama benim nickimin anlamı gerçekten mutfakta çok fazla vakit geçirdiğim için değil ki :) herkes ilk başta öyle sanıyor ama ben aslında görünmeyen anlamı için seçtim bu nickikaydirigubbakcemile3
yanii potansiyel gıcıkımya ,mutfak robotu da rendeler çırpar karıştırırya o açıdan yani mutfak robotuyum ben ..yoksa mutfakla çok aşırı aram yoktur kaydirigubbakcemile3
ayy kızlar ya anahtarımı kapıda unutmuşum çook korktum yaw bi anda nasılda aklıma geldi öle ben yalnız yaşıyomda hiç böle şeyler etmesdim ben :ecrin_bebek:
ben yalnız yaşarken hiç unutmadım ama şimdi unutuyorum iimi kaydirigubbakcemile3
herkese merhabalar ...
bugün sabah yediklerim
yarım kepekli ekmek .
1 haşlanmış yumurta 3-4 zeytin
2 dilim peynir
domates-salatalık
portakal suyu ...
sabah 25 dak.tempolu yürüdüm ...kızılaya indim işlerim vardı ...öğlene kadar koşturdum anlaaycağınız ..
öğlende de ancak iki domatesle iki salatalık 2 tane de kepekli bisküvi yedim ..
birazdan elma yiyeceğim ...dışarısı soğuk ama güneş var ..başım ağrıdı biraz güneşten ve koşturmaktan sanırım ..
dün akşam annemdeydim ..yarım saat tempolu yürüdüm orda ve eve gelince de 15 dakika oryantal oynadım ..
Çok geçmiş olsun canım... Senin bi yanlışın olsa dahi adam kendini ordaki herkese suçlu olarak göstermiş. Olacak şey değil valla. Sadece biz değil çevrendeki herkes senin arkanda. O adam bariz gidici. Tez zamanda defolur gider, sen de kurtulursun. Suratına bile bakma, gül geç. Psikopat şey yakızlar çok kötüyüm iş yerinde çalışan geri zekalı adamın tekiyle kavga ettim ağlıyorum lütfen o adamın karşısında dimdik durabilmem için bana birşeyler söyleyin şikayet edicem üstüme yürüdü çünkü benim ise suçum yalnızca eşek gibi ödeyeceksin oldu
Süper yorum canım. Hep aklımda tutmaya çalışcamcanım benim .
bak sana ilk söyleceğim şey. hakkını ara ama önce bi sakinleş .bende br anda sinirlenirim olmadık şeyler yaparım.bu adam iş arkadaşın değilmi. bak sölliyim sakın sinirle kalkma . kisenin gazına da gelme. ama hakkını ara
İlk başlayan grup olarak pazar günü 5 e geçcez canım. Hani listedeki mavili tarih var ya, ordan takip edebilirsin. kaydirigubbakcemile3bu arada alakasız olacak ama TİBET YAPTIM ben:))
Bİ DE dulcineacım NE ZAMAN 5 E GECECEGIZ YA DA GECTIK MI SOYLEMEYI UNUTMAZSAN SEVINIRIM CANIM YAAA :)
Çüş yani o adamabirlikte çalıştığımız bi geri zekalı aptalla kavga ettik üzerime yürüdü o yani güvenlik filan tuttu -tatlicadiarzu-
Canım tek yapman gereken hastaneye gitmek opuyorumnanaktan Geçmiş olsun.Bu arada yarın ameliyat olucağım kesinleşti, ne yapcam bilemiyorum.
Peppercim çok duygulandım yaaa çok güzelmiş adam kalbini dökmüş direkt içini kanepede oturur halini gördüm okurken salak salak ağaca bakışını falan...
allah sevdiklerimizden ayırmasın hem de bu kadar içiçe olandan
çok sağol paylaşım için ben de yolluyorum hemen arkadaşlara...
Pepper naptın sen ya :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
günaydınn.işte bu da benim dünkü menümm
sabah : 2 kayısı
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-bir tane karper peynir-1 bardak yarım şekerli büyük çay
ara : 2 tane kayısı
öğlen : bir tabak haşlanmış karnabahar-bir tabak yoğurt-bir kase çorba-1 dilim kepek ekmeği
ara : 7-8 tane fındık-bir kayısı-bol su
akşam : bir tabak patatesli tavuk yemeği-salata-bir dilim kepek ekmeği
sonrasında da birazcık çekirdek çıtlattım u:kedi:
nasıl acaba dünkü menüm ?
bugünde
sabah : 1,5 dilim kepek ekmeği-4 tane siyah zeytin-2 tane yeşil zeytin-yarım kibrit kutusu peynir-yarım domates-yarım salatalık-şekersiz çay
ara : 1 kayısı-4 fındık
öğlen : yemeğe eve gitmeye vaktim yoktu,1 lahmacun ve bir bardak meyve suyu içtim
akşamada eşim menemen istedi,menemen yapıcam.yanındada çay.menemenide çok severim.
farkındayım sulu yemek yok bugünkü menümde ama bugün de böyle olsa olur mu acaba ?
Peppercim çok duygulandım yaaa çok güzelmiş adam kalbini dökmüş direkt içini kanepede oturur halini gördüm okurken salak salak ağaca bakışını falan...
allah sevdiklerimizden ayırmasın hem de bu kadar içiçe olandan
çok sağol paylaşım için ben de yolluyorum hemen arkadaşlara...
yaa ben de agladim kizlar okurken..
size de gonderdim ki, sevdiklerinize simsiki sarilin diye..
Allah kimseyi sevdiginden ayirmasin;
hakikaten insan nereye baksa, neye dokunsa aklina gelir, ayrilik kotu sey, hele boylesi
(Allah korusun)
he ya bende mal gibi kanepeye oturmuşum diyor ya
yalnız bu çin yağı neyin nesi acep her gece burnuna sürüyomuş ya küçültüyomu acaba burnu yada zayıflatıyormu-tatlicadiarzu-
bende şimdi okudum o duygusal yazıyı ve gerçekten üzüldüm.
allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.
düşündüm de günlük hayatta ne boş şeyleri dert ediniyormuşum kendime.
sevdiklerimiz hayattaysa başka hiç bir şeyi dert etmemem gerektiğinin farkına vardırdı bu yazı.
bizimle paylaştığın için teşekür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?