canim korkma,
deviasyon ameliyati fazla zor olmuyor; cabuk iyilesiyor..
dikkat et kendine,
annen falan yakininda mi? kim olacak ameliyatta yaninda, kalacak misin hastanede?
bahsetmişsin mutlaka ama ben kaçırmışım .tatlım hayırdır ne ameliyatı bu. çok çok geçmiş olsun bu arada
sakin olll geçicek bitecek korku ile yaşanmaz ol kurtul...
Canım tek yapman gereken hastaneye gitmek opuyorumnanaktan Geçmiş olsun.
Sağolun canlarım benim için dua edin olur mu?
Burun ameliyatı olucam canım, deviasyon var burnumda, olmuşken estetik de olucam. Burnum bu deviasyon sebebinden yamuk da
Tabi nazlı kızımız kaydirigubbakcemile3 İnşallah sinek ısırığı gibi geçer, hemencecik iyileşirsin kaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun canım dua ettim senn için.burun ameliyatı bende düşünüyorum zaman zaman. çoğu zaman deliklerden biri kapalı oluyo nefes alamıyorum o delikten.o yüzdenmidir bilmiyorum başımın o nefes alamadğım tarafında bi uyuşukluk oluyor. o uyuşukluğu nefes alamama bağlıyorum olabilirmi sence?
dr a gittim kimi dedik kemik var kimi dedi birşey yok. sonrada ben ihmal ettim
latecia canim,
hic korkma,
basit bir ameliyat...
ben de olmustum,
benim burnumun icinden bikac kikirdak almislardi, nefes almam kolaylassin diye.
aeliyattan sonra eve beni gormeye gelenler oluyordu; burnum o kadar saglamdi ki, annem nazar degmesin diye yalandan yara bandi falan yapistirmisti)
öğlen 4 kaşık domatesli bulgur pilavı ve bir tane tavuk pirzolası.yanındada 1kaşık ıspanak yedim
yesa cicim,
yeni baslayanlar icin hafif direnc almani tavsiye ederim.
ben de hafif direnc- 120 cm olani var.
canım 3 sevıye bırden var 3 bant birden 13 mılyona alayım barı o zaman olumunekankayizsmile
kızlar sandaloz sakızı denediniz mi ? biraz once burda başlığını okudum da.çatır çatır kilo vermiş hatunlar bununla. bi organizasyon yapıp buna da mı başlasakzemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...521-sandaloz-sakizi-elma-sirkesi-zayifla.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?