50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim korkma,
deviasyon ameliyati fazla zor olmuyor; cabuk iyilesiyor..

dikkat et kendine,
annen falan yakininda mi? kim olacak ameliyatta yaninda, kalacak misin hastanede?

Sağol canım, eşim, annem ve babam olcak kalmıycakmışız akşama çıkıcaz bir sorun olmazsa.

bahsetmişsin mutlaka ama ben kaçırmışım .tatlım hayırdır ne ameliyatı bu. çok çok geçmiş olsun bu arada

Burun ameliyatı olucam canım, deviasyon var burnumda, olmuşken estetik de olucam. Burnum bu deviasyon sebebinden yamuk da

sakin olll geçicek bitecek korku ile yaşanmaz ol kurtul...

Canım tek yapman gereken hastaneye gitmek opuyorumnanaktan Geçmiş olsun.

Sağolun canlarım benim için dua edin olur mu?

Sağolun canlarım benim için dua edin olur mu?[/QUOTE]

hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde geçer inş. ameliyatın.

Burun ameliyatı olucam canım, deviasyon var burnumda, olmuşken estetik de olucam. Burnum bu deviasyon sebebinden yamuk da

Allah yardımcın olsun canım dua ettim senn için.burun ameliyatı bende düşünüyorum zaman zaman. çoğu zaman deliklerden biri kapalı oluyo nefes alamıyorum o delikten.o yüzdenmidir bilmiyorum başımın o nefes alamadğım tarafında bi uyuşukluk oluyor. o uyuşukluğu nefes alamama bağlıyorum olabilirmi sence?
dr a gittim kimi dedik kemik var kimi dedi birşey yok. sonrada ben ihmal ettim

latecia canim,
hic korkma,
basit bir ameliyat...

ben de olmustum,
benim burnumun icinden bikac kikirdak almislardi, nefes almam kolaylassin diye.

aeliyattan sonra eve beni gormeye gelenler oluyordu; burnum o kadar saglamdi ki, annem nazar degmesin diye yalandan yara bandi falan yapistirmisti )

bugün sabah başıma güneş geçti galiba accayip başım ağrıyor artı bişeyler yemek istiyorum ..bi tane portakal yiyeceğim ama saat 4 ü bekliyorum ...

bende eve erken gideyim biraz koşayım bari.ya kızlar siz spor işini yemekten önce sonra ? öğünlerle spor saatini nasıl ayrlıyorsunuz?

hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde geçer inş. ameliyatın.[/QUOTE]

Tabi nazlı kızımız kaydirigubbakcemile3 İnşallah sinek ısırığı gibi geçer, hemencecik iyileşirsin kaydirigubbakcemile3

Sağolun canlarım.

Sağol canım olabilir tabi, bir sürü etkisi var, belki kemik değil de et vardır, röntgenle falan daha iyi anlarlar, benim dokununca hatta bakınca bile anlaşılıyor.

Sağol canım moral oldun valla, ben biraz uzanıp dinleniyim de yarına kadar iyileşeyim.

öğlen 4 kaşık domatesli bulgur pilavı ve bir tane tavuk pirzolası.yanındada 1kaşık ıspanak yedim

yarin giremem belki nete simdiden yazayim bugunumu.....

aksam biraz yururrum sanirim; hafif de biseyler yerim
19/03
Sabah

2 dilim kepek ekmegi
Maydonoz,
Bir dilim peynir
5-6 y.zeytin; 2 kupa yesil cay
Ara
1 bardak light sut
2 ad. Etiform kaymakli
Ogle
4 ad.izgara kofte
2-3 kasik pilav
1 kase cacik
Ara
1 elma
Ara2
2 ad.etiform kaymakli
Aksam
Allah kerim artik

öğlen 4 kaşık domatesli bulgur pilavı ve bir tane tavuk pirzolası.yanındada 1kaşık ıspanak yedim

pilav ve et birlikte yenmez dediler bugun kızlar.ben de hep öyle yerdim,napıcaz bakalım şimdi...

bugun pek sessiz buralar, hayırdır inşallah:1ninca:

gg den canım yaa pek ucuzuma geldı normal fıyatı nedır acaba 12.80 tam fıyatı 4 de kargo olsa 17 mılyona 3 bant bırden alayım deeemı alayım alayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…