kızlar günaydın
ben yokken baya canlanmış buralar. ayağım uğursuz mu geliyo nedir mirmirmirmir
müjdeyi vereyim istedim. 55 kiloya gene düştüm sonunda. 56+? kilo olduktan sonra tadım baya kaçmıştı.
elma sirkesinin gözünü seveyim Şeniz
maeves geçmiş olsun bu arada..
yaaaaaa arkadaslar ne gusel zayıflıodum dustum bıras herkes fark edıodu ama bılgısayarlı bı tartıya cıktım ınanamadım hanı su para atılıp boyunu kılonu olcen varya ooo ayyyyy 56 kıloyum butun hevesım kırıldı bıraktm dıetı dun kadıkoy natılıusa gıttım ordada bılgısayarlıda tartıldım one 59 kılo one dedım aman allahım dedım ben napcam yaaa yanlıslık payı varmıdır acep???:1shok:senağlama
birde ben lahana suyu içiyorum yarım litre suda 4 yaprak lahanayla yapılıyor 3 gün oldu hiç zayıflamadım benim lahanalarım ufak 4 yaprak azmı geliyor acaba aranızda daha önce lahanayla zayıflayan varmı
benimde bugün blndrım bozuldu bende lahanıyı haşlıyrm suyunu içicem haşladığım lahanayıda yoğurtla yiycem ama ben baya bi lahana haşladım 4 yaprak felan değil
sabah 1 domates 1 haşlanmş yumurta beyaz peynir 5 tanede zeytin yedim etimekle ve şekersiz ıhlamur çayıyla
şimdide tarhana çorbası içiyorum
bide bişey sorcam benim reglim yarın bitiyo bebiş istyrz ben bu lahana suyuyla elma sirkesine dewam etsem bişey olurmu
bide ben acayip su içiyorum günde 4, 4-5 litreyi buluyo içtiğim su
ben de aşırı su içmenin mideyi büyüttüğünü duymuştum.
artık öyle bi alışkalınk olduki bende 2,5 sendir böyle su içiyrm zorla içmyrm yani suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?