50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sirkeli suyu ılık uda biraz limon suyu koyarak içiyorum bide günde 3 kere içiyrm biri sabah aç karnına siz nasıl içiyorsunuz

Maeves geçmiş olsun canım inş. çok önemli birşeyi yoktur iremin allah şifa versin canım eve gelince bizide haberdar et canım merak ederiz .

yaaaaaa arkadaslar ne gusel zayıflıodum dustum bıras herkes fark edıodu ama bılgısayarlı bı tartıya cıktım ınanamadım hanı su para atılıp boyunu kılonu olcen varya ooo ayyyyy 56 kıloyum butun hevesım kırıldı bıraktm dıetı dun kadıkoy natılıusa gıttım ordada bılgısayarlıda tartıldım one 59 kılo one dedım aman allahım dedım ben napcam yaaa yanlıslık payı varmıdır acep???:1shok:senağlama

dijital basküller daha ağır gösteriyo..

birde ben lahana suyu içiyorum yarım litre suda 4 yaprak lahanayla yapılıyor 3 gün oldu hiç zayıflamadım benim lahanalarım ufak 4 yaprak azmı geliyor acaba aranızda daha önce lahanayla zayıflayan varmı

birde ben lahana suyu içiyorum yarım litre suda 4 yaprak lahanayla yapılıyor 3 gün oldu hiç zayıflamadım benim lahanalarım ufak 4 yaprak azmı geliyor acaba aranızda daha önce lahanayla zayıflayan varmı

canım evdeki baskülde tartılırken dikkat edin baskül kesinlikle sallanmamalı düz bir yerde durmalı..
lahanaya gelince lahana suyu içiyosan da yediklerine dikkat etmen lazım yani bi diyet uyguluyosan daha fazla faydası olacaktır.ben lahana çorbası diyetini yaptım 3.günde değişikler başlamıştı kiloda görünmeyebilir ama görünürde inceldiğini farkedersin..

benimde bugün blndrım bozuldu bende lahanıyı haşlıyrm suyunu içicem haşladığım lahanayıda yoğurtla yiycem ama ben baya bi lahana haşladım 4 yaprak felan değil
sabah 1 domates 1 haşlanmş yumurta beyaz peynir 5 tanede zeytin yedim etimekle ve şekersiz ıhlamur çayıyla
şimdide tarhana çorbası içiyorum
bide bişey sorcam benim reglim yarın bitiyo bebiş istyrz ben bu lahana suyuyla elma sirkesine dewam etsem bişey olurmu

ben diyet yapmıyorum 2kilo vermek istiyorum ama daha çok göbek bölgemdeki yağlar için lahana suyu içiyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sporda yapıyorum işe yarar herhalde bugün tartıldım ve biraz umutsuzluğa düştüm açıkcası işe yaramıcakmı diye

ben lahana çorbası yaparken hiç blenderla falan uğraşmadım bütün sebzeleri doğradım pişirdim ama diyet listesinin dışına hiç çıkmadım.

diğer sorun için bişey diyemicem hiç bi bilgim yok:sm_confused:

lahana çorbasında sanırım sadece lahana çorbası içiliyo başka bişy yenmiyo sanırım
ama ben dayanamam hemen tansiyonum düşüyo başım dönüyo
günde 3 kere elma sirkeli limonlu su içiyorum akşamları ızgarada kabakla salata yiyrm
hiç ekmek yemiyorum

kızlar selam

lahana yağı kalmıştı bi almadığım. onu da aldım tam oldu. bakalım benim koca göbeğim gidicek mi?
50 kilo iken de hep vardı benim göbeğim. ama gidicek bi gün inanıyorum buna :)

sürdüm bekliyom bakalım küçülmesini :)

iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…