50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben vivident meyve suluyu çiğniyom valla 10 numara şeker ihtiyacımın tamamını karşılıyorum hem de şekersiz :)

Ben denedim tadı bir garip, midemi bulandırdı, bir daha denemedim. ama iştah kapattığı doğru.

ben vivident meyve suluyu çiğniyom valla 10 numara şeker ihtiyacımın tamamını karşılıyorum hem de şekersiz :)

ya hiç motive etmiyosunuz insanı. gaza gelsenize oo deneyelim zayıflayalım filan desenize kaydirigubbakcemile3

lachesiscim çok mu kötü tadı?

akşam yemeğimi yedim ..bugün çok yorgunum ..işyerinde de uyukladım resmen ..hiç bir şeye halim yok ...çeyrekten daha küçük kepekli ekmeğin arasına peynir koydum yedim valla ..yanında 6-7 yeşil zeytin ... acayip şekerli bir şey canım yemek istiyordu ...gittim küçük meyveli yoğurtlardan vardı dolapta ..yarsını indirdim mideye ...akşam yemeğim de bitti böylece ...

fıstıkkk sen gündüz girebiliyosun sanırım bende akşamları ancak denk gelemyok o yüzden(
menün süperr canım tebrik ederim opuyorumnanaktan yaptığın sporlarda 10 numerooooo hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis

lingusit cnm,
dun ki yorumlarina tsk.ler,
zahmetler oldu sanaa
ne demek canım benim bayanssulusmile senin menünde süper nası beceriyosunuz ya böle bi kaç kaşık yemeği :kedi: :lepi:

canım öğlen bişi yememiş akşama yüklenmişsin akannehir misafirin warmış serwis falan derken fazla oturmamışsındır umarım çünkü sporda yok bilmiyorumkismile süt konusuna gelince yağsız olursa kilo yapıcağını sanmıyorum sempatiksalakcinni

trufcum kızlar sölenmesi gereken şeyleri sölemişler ama bi densiz uğruna sıkma canını fiziksel gücüne güweniyo işte yarma :1ninca: görmesden gelmeyi dene o yokmuş gibi dawran insan yerine koyma o odunu yerimseniben zaten diil de alsanaalsanasmile gereken yapılıcaktır zaten her şey ortada olumunekankayizsmile

menün gayet güzel :lepi:

ben geldm amma gidicem...pilatese kaçıyorum...

hepinizi öptüm gitti...
ooo cadıcım yeniden başladın demek :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

enee bizim gız oralarda bide ingülüz sevgili etmiş kendineeekaydirigubbakcemile5
ehehee demek ölemi etmiş yesamız :roflol::roflol: :roflol: gördün mü garii sırnaşık şey

bibeem hatırlattığın iyi oldu ben bu hafta süt tüketimini artırtmaya çalışmıştım kabızlığımın sebeplerinden biride bu olabilir..ayy ne güsel sewiniyodum bende artık içiyom süt diye (
bi de tarçınıda sütle çok tükettim bildiğim kadarıyla tarçınında fazlası kabızlık yapıyo :gitme: ohaoldumsmile

kahvaltın zayıf olmuş sanki protein falan alsaydın keşke bayanssulusmile akşama da güzel bi sebze yemeği we yoğurt olursa süper olur opuyorumnanaktan

Lachesiscim balın içine koydukların ne güzel öyle seninnn kopya çekiyim ben de yapıyim :)

ben trufa sölemiştim kızlar..balı sade yiyemiyorum ayrıca faranjitten korunmak ve enerjik olmak için kışın sabahları böle bi karışım yiyorum..içine tarçın zencefil ve bazende karabiber falan koyuyorum kaydirigubbakcemile5 umarım ii geçer ameliyatın şekerim opuyorumnanaktan

abartmis miyim kizlar???

19/03

Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Maydonoz,
Bir dilim peynir
5-6 y.zeytin; 2 kupa yesil cay

Ara
1 bardak light sut
2 ad. Etiform kaymakli

Ogle
4 ad.izgara kofte
2-3 kasik pilav
1 kase cacik
fıstık duyanda otorup bi tabak pilaw yedin sanar..abartı falan diil 2-3 kaşık pilawdan bişi olmas ..ha benim içim rahat etmiyo dersen akşamada bi çorba salata yersin olur biter kaydirigubbakcemile5

sabah

8 de işe gelirken yolda 3 4 ceviz içi...

10 da kahvaltı;

2 dilim çavdar
az yağda yumurta bol peynirli...
zeytin...

hala hiç acıkmadım su içtim arada...
kahvaltıyı sıkı yapmışsın canım çok güzel opuyorumnanaktan

lahanaya bende bayılıyorum her çeşitide sindirim sis. de iyi geliyo yarın pazardan almalı olumunekankayizsmile

ben pek ii değilim..bir haftadır ilk defa canım şöööyle oturup bir künefe yemek istiyor ..neden acep ...başım da ağrıyor en iisi uyuyayım ben ...

canım sabah ekmek ve peynir yedim sadece kepek ekmeği ve yeşil çay
arada 11 gibi 2 kayısı kurusu yedim
öğlen çok az pilav ve döner yedim napiyim yemekte bunlar vardı :)))) başka seçeneğim yoktu
akşamda bi tabak mantı yedim:1no2:

fıstık hep karbonhidrat olmuş ( kıs ewle iş sözleşmiş gibi oluyo senin 2 gündür kaydirigubbakcemile hep katı beslenmişsin ayrıca alsanaalsanasmile napman gerektiğini biliyon dimi klava: yemekten sonra az vakit geçsin doruuu spora üstünede mekik çekceksin vereliniortak hade bakalım göreyim senii...yarında bi el at şu yemeklere senden örnek bi menü bekliyorum yarın opuyorumnanaktan

evet canım yaaa deli oluyyorumm zati bizim evde sağlıklı şeler doru düzgün pişmez obez ailesi olaraktan hepimiz pardon baskül ailesi öyle bi dizi vardıya öncden heheheh :roflol: yarın inşallah örnek bir menüyle karsına çıkcam sayın hocam inşallah buyrunnnnnnnnn

ayy canım ya netsen ki özel istekte bulunsan annenden yapmas mı ki :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…