Ben denedim tadı bir garip, midemi bulandırdı, bir daha denemedim. ama iştah kapattığı doğru.
ben vivident meyve suluyu çiğniyom valla 10 numara şeker ihtiyacımın tamamını karşılıyorum hem de şekersiz :)
Kızlarrr günaydınnn,
dün yediklerimi ve sporumu yazıyimmm
LINGUISTTTT nerdesin kuzum karşılaşamadık bii:kedi:
06:15 1 incir
Ilık su
06:30-07:15 tempolu yürüdüm
08:00 2 küp tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dl. Ekmek
4 zeytin
Çoook açık çay
11:30 1 çikolatalı etiform
1 light sütlü şekersiz espresso
1 ceviz
2 fındık
12:45 1 kepçe ıspanak yemeği
1 dl. Ekmek
Yarım kase y.yağlı yoğurt
15:00 1 kase yarım yağlı yoğurt içine
2 kuru kayısı
3 kuru elma
2 fındık
1 ceviz
1 kuru erik
5-6 yaban mersini doğrayıp yarısını yedim
15:30 yeşil çay
17:15 1 kepçe ıspanak yemeği
1 dl. Ekmek
Yarım kase bol pul biberli y.yağlı yoğurt
(sabah akşam aynı oldu ama ıspanak çıkmışken yiyim dedim diğer seçenek makarna idi 
19:30 1 şekersiz neskafe ama süttozulu
2 tane etiform çörek otlu
22:45 – 23:30 Leslie WAH fast & firm 3 mil (TRUF ne kadar zormuş bu yaa)
23:30 Tibet Gençlik Pınarı hareketleri
23:45 Callantenics sadece ısınma ve esneme hareketleri[/B] deneme bir-ki
00:15 2 kaşık light yoğurt
00:45 1ç.bardağı light süt
:hooray:
gunaydin;
sense ile ikimiz sabah ilk is rapor veriyoruz)
dunki lşistemin tamamini yayinlayayim bari
18/03
Sabah
2/3 simit,
Maydonoz
1 dilim tulum peyniri, 1 tatli kasigi sarelle
ara
1 bardak light sut
Ogle
1 ad. İcli kofte
Salata (1 kasik humus, yarim kasik cerkez tavugu, yarim kasik yogurtlu kabak)
Yaklasik 40 dk. Tempolu yurudum.
Ara1
1 portakal
Ara
Sekersiz cay
Yarim dilim tulum peyniri
2 ad. Etiform kaymakli
Ara3
1 ad. Kivi
Aksam
1 tabak turlu yemegi (patlican,fasulye,bamya, biber,kabak)
2 kasik yogurt
1,5 dilim kepek ekmegi
Ara
Cayla bikac biskuvi yedim 
az meyve
ne demek canım benim bayanssulusmile senin menünde süper nası beceriyosunuz ya böle bi kaç kaşık yemeği :kedi: :lepi:lingusit cnm,
dun ki yorumlarina tsk.ler,
zahmetler oldu sanaa
canım öğlen bişi yememiş akşama yüklenmişsin akannehir misafirin warmış serwis falan derken fazla oturmamışsındır umarım çünkü sporda yok bilmiyorumkismile süt konusuna gelince yağsız olursa kilo yapıcağını sanmıyorum sempatiksalakcinnigünaydın tatlılar
dün yoktum aklım sizde kaldı walla.yemekli misafirim vardı.
sabah normal kepekli peynir ikilisiyle kahvaltımı yaptım.
öğlen süt ve elme. bu arada sütün kalori nasıl kızlar gece yatmadan önce içmek kilo yaparmı?
gelelim akşama
arpa şehriye çorba
5-6 kaşık piav
haşlanmış tavuk
tabi tavuk suyu nedeniyle biraz yağlıydı
misafir olduğu için hareketlerimide yapamadım.
ben dönüp bi geçmişi okuyayım.
birde sensecim resim eklemiş bi bakayım meraklanıyorum
trufcum kızlar sölenmesi gereken şeyleri sölemişler ama bi densiz uğruna sıkma canını fiziksel gücüne güweniyo işte yarma :1ninca: görmesden gelmeyi dene o yokmuş gibi dawran insan yerine koyma o odunu yerimseniben zaten diil de alsanaalsanasmile gereken yapılıcaktır zaten her şey ortada olumunekankayizsmilekızlar çok kötüyüm iş yerinde çalışan geri zekalı adamın tekiyle kavga ettim ağlıyorum lütfen o adamın karşısında dimdik durabilmem için bana birşeyler söyleyin şikayet edicem üstüme yürüdü çünkü benim ise suçum yalnızca eşek gibi ödeyeceksin oldu
menün gayet güzel :lepi:günaydınn.işte bu da benim dünkü menümm
sabah : 2 kayısı
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-bir tane karper peynir-1 bardak yarım şekerli büyük çay
ara : 2 tane kayısı
öğlen : bir tabak haşlanmış karnabahar-bir tabak yoğurt-bir kase çorba-1 dilim kepek ekmeği
ara : 7-8 tane fındık-bir kayısı-bol su
akşam : bir tabah patatesli tavuk yemeği-salata-bir dilim kepek ekmeği
ooo cadıcım yeniden başladın demek :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkisben geldm amma gidicem...pilatese kaçıyorum...
hepinizi öptüm gitti...
canlarım bu pazartesı yolcuyum hobaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: eklerım ınsallah gıdeyım de bı ozledım yahuuu delikafadulden irlandalı ingiliz karısık sevgulumle fotomu koyacagım bekleyın benı -tatlicadiarzu-
trufcumla prenses de koysunlar yahıuuuuu :)
ehehee demek ölemi etmiş yesamız :roflol::roflol: :roflol: gördün mü garii sırnaşık şeyenee bizim gız oralarda bide ingülüz sevgili etmiş kendineeekaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:
ay bende arKadaslara bu Konuda sorcaKtım yaa. yağsız sütte olsa süt benim bildiğim KabızlıK yapar arKadaslar, KabızlıK sorunu çeKenler sütü bi süre Kesin bi de öyle baKın, bence değisimi görceKsiniz
ben bu tür durumlarda sinirlenmeK yerine önce haKKımı arıyorum, altta KalmamaK lazım tabi bu sinire değil, onu oturtacaK bi cümleyle.
ben mesela bana sesinizi yüKseltmeyin, öyle bi haKKınız yoK diyorum genelde, direK müdüre hallediyorum isimi.
ama tarifine göre bela birisi çoK daasmaya da gelmez, sen onu hiç görmüyomus,tınlamıyomus gibi davran canım bundan sonra da çünKü adam her Kafası bozuK anında stresini azaltmaK için birine dalascaKtır, dalastıgı Kisilerden geri tepsi gelmesse Kendi Kendini yiyceKtr.
sen mesela sana buastıgında al teelfonunu gayet nesei bi seKilde sevdiğin birisiyle Konus. adam tınlanmadıgını görünce daha da sinirlenceKtir ama bos ver yesin Kendini hödüK
canım yağ yaKmaya yardımcı, Kan dolasımını hareKete geçiren bitKisel yağlar sürüyoruz onun üzerine streç sarıyoruz.esas amaç terlemeKten çoK yağları tenimizin emmesi. ve hareKetimizle sporumuzla terlemeyle birliKte de Kan dolasımının iyce hızlanması.
kahvaltın zayıf olmuş sanki protein falan alsaydın keşke bayanssulusmile akşama da güzel bi sebze yemeği we yoğurt olursa süper olur opuyorumnanaktanselam şekerler........ truf cum çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin....
dün spor yapamadım sadece uyudum bol bol
sabah 8 bir bir kaşarlı tost bir bardak greyfurt suyu içtim kahvaltıda
saat 9.30 gibi spora başladım önce leslie ile 4 mil yürüdüm ardından diğer hareketlerimi yaptım son olarakta tibet hareketiyle sporumu bitirdim....
saat 11 de dersim olduğu için ara öğün yapma zamanın kalmadı. çıkarken evden bir tane börek yedim.
saat 11.30 dada bir elma yedim....
saat 12.30 dada bir kase çorba içmeyi düşünüyorum......(sadece düşünmekte kaldı çorba yokmuş.....)bende bir tane börek yedim bir ayran içtim
Sabah bir dilim çavdar ekmeği, bir yeşil biber ve beyaz peynir yedim. Bir de 2 çay kaşığı balın içine tarçın, kekik, zencefil koyup yedim. Yanında limonlu ıhlamur yedim
Ben bunları yazıyorum ama hastayken çok yediğime içtiğime dikkat etmem tam tersi çok yemeye çalışırım da, alışkanlık işte:)
Hemen iyileşmem lazım benimmmmm
Lachesiscim balın içine koydukların ne güzel öyle seninnn kopya çekiyim ben de yapıyim :)
ben trufa sölemiştim kızlar..balı sade yiyemiyorum ayrıca faranjitten korunmak ve enerjik olmak için kışın sabahları böle bi karışım yiyorum..içine tarçın zencefil ve bazende karabiber falan koyuyorum kaydirigubbakcemile5 umarım ii geçer ameliyatın şekerim opuyorumnanaktanYap canım ben boğazımla öksürüğüm için yaptım, %90 azalttı öksürüğümü, hem tadı da güzel mesir macunu gibi:) Tarçınla zencefili burdan birisi söyledi bana, ben kekiklisini yaparken onları da ekledim, kekikiyi çocukluktan beri annem yedirir. Kim söyledi hatırlayamadım şimdi kafam bir dünya.
Bu arada yarın ameliyat olucağım kesinleşti, ne yapcam bilemiyorum.
fıstık duyanda otorup bi tabak pilaw yedin sanar..abartı falan diil 2-3 kaşık pilawdan bişi olmas ..ha benim içim rahat etmiyo dersen akşamada bi çorba salata yersin olur biter kaydirigubbakcemile5abartmis miyim kizlar???
19/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Maydonoz,
Bir dilim peynir
5-6 y.zeytin; 2 kupa yesil cay
Ara
1 bardak light sut
2 ad. Etiform kaymakli
Ogle
4 ad.izgara kofte
2-3 kasik pilav
1 kase cacik
kahvaltıyı sıkı yapmışsın canım çok güzel opuyorumnanaktansabah
8 de işe gelirken yolda 3 4 ceviz içi...
10 da kahvaltı;
2 dilim çavdar
az yağda yumurta bol peynirli...
zeytin...
hala hiç acıkmadım su içtim arada...
lahanaya bende bayılıyorum her çeşitide sindirim sis. de iyi geliyo yarın pazardan almalı olumunekankayizsmileköfte pilav çok kilo yapar. gerçi 2-3 kaşık yaa o kadar da değil.öğlenki pilav aşkına bencede akşama salata yada çorba iç
öğlen bende az biraz pilav yedim .akşama lahana haşlıcam. üstüne limon zeytinyağı.haşlanmış lahana seviyorum ben ya. birde karnabahar haşlaması heminsanı acayip tok tutuyor
benim aklım hayalim almadı 15 günde 12 kiloyu :1shok:
ne metobolizma varmış sende bea zemuszemus
bilmiyorum valla ben de anlamadım ama oldu işte. ..sanırım dans etmekle alakalı bir durum bu ..6 yaşımdan beri dans ediyorum ..her türlü dansı bilirim ama özellikle oryantal konusunda uzmanım diyebilirm ..kendimi bildim bileli de dans eden biri olduğum için sanırım metabolizmam hızlı
menün güzel cnm afiyet olsun zemuszemus 40 dk değerlendirirwermişsin hemen süpersin :lepi:
kahvaltın gayet güzel ama öğlen geçiştirmişsin sanki bayanssulusmileteşekkür ederim canım. sağolasın. ama ben yine de philips mi moulinexmi diye düşünmeye devam.
insan ismini mutfak robotumuyum neyim diye görünce sorası geliyo
tefal evidence tost makinesi ya da versalitis hangisi canım?sırnaşık şey
:) ama benim nickimin anlamı gerçekten mutfakta çok fazla vakit geçirdiğim için değil ki :) herkes ilk başta öyle sanıyor ama ben aslında görünmeyen anlamı için seçtim bu nickikaydirigubbakcemile3
yanii potansiyel gıcıkımya ,mutfak robotu da rendeler çırpar karıştırırya o açıdan yani mutfak robotuyum ben ..yoksa mutfakla çok aşırı aram yoktur kaydirigubbakcemile3
ben yalnız yaşarken hiç unutmadım ama şimdi unutuyorum iimi kaydirigubbakcemile3
herkese merhabalar ...
bugün sabah yediklerim
yarım kepekli ekmek .
1 haşlanmış yumurta 3-4 zeytin
2 dilim peynir
domates-salatalık
portakal suyu ...
sabah 25 dak.tempolu yürüdüm ...kızılaya indim işlerim vardı ...öğlene kadar koşturdum anlaaycağınız ..
öğlende de ancak iki domatesle iki salatalık 2 tane de kepekli bisküvi yedim ..
birazdan elma yiyeceğim ...dışarısı soğuk ama güneş var ..başım ağrıdı biraz güneşten ve koşturmaktan sanırım ..
dün akşam annemdeydim ..yarım saat tempolu yürüdüm orda ve eve gelince de 15 dakika oryantal oynadım ..
ayyyy peppercım naptın sen ya mafoldumben çok duygulandım ağlamaklı oldum :gitme:cok etkileyici,
cok uzuldum okurken.
sevdiklerimizin kiymetini yanimizdalarken bilelim canlarim
Radikal Gazetesi yazarı Kaan Sezyum 3 Mart’ta beyin kanaması geçiren eşini kaybetti.
Genç yazar 13 Mart’ta eşinin ardından yaşadığı acıyı anlatan bir yazı kaleme aldı...
Öyle etkileyici yazdı ki, yazı internette hızla yayılmaya başladı..19 Mart 2010
. İşte herkesin içini acıtan hayat ve ölüm üzerine bir kez daha düşünmemizi sağlayan o yazı...”Hayat ve anlamı Hayat ve anlamı Geçen haftadan beri hayatımın pek bir anlamı yok gibi geliyor. Ne yazılarımı okutacağım birisi, ne sabah güldüğümüz birisi, ne de balkonda kuşları yemlediğimiz birisi var yanımda. Yok yani. İşin en fenası da bu yok oluşun, tam anlamıyla bi yok oluş halinde gerçekleşmesi oldu. Gayet güzel kahvaltı ederken, birlikte Türk kahvesi için tek bir sigarayı ortaklaşa tüttürürken birden akşam oluyor, evde kimseler yok. Çat! Şimdi evde iki kişi kaldık. Kedimiz Tortor da bu vesileyle üzerime kaldı. Yokluk kendisini zamanla hissettiren bir şey. Varken olanı hissetmiyorsunuz, yokken de olmayanı hissediyorsunuz, garip. Kısa sürede çok üzüldüm.
Üzülmemin sebeplerini düşündüm biraz. İnsan çok sevdiği birisini kaybedince (bence) birkaç şeyden dolayı üzülüyor. Ben artık onunla bi şeyler paylaşamayacak olmama üzüldüm. Kumda kendisini temizleyen bir serçe, suyun dibinden giden bi balık sürüsü gördüğümde artık gösterecek kimsem yok. Çok yalnızım. Ama arkadaşlar iyidir, beni yalnız bırakmıyorlar. Yalnız kaldığınız her an bi takım anılar çıt, çıt ya da güm güm şeklinde kafanızın içinde patlayıveriyor. Geceleri uyumak çok zor. İçki de içmediğimden, uyumak için alternatif tıbbın tüm bileşenlerini devreye sokuyorum.
Gözlerimi bilinçli olarak kapatmak istemediğimden yapılabilecek en sıradan şeyi yapı TV’ye bakarken ekran karşısında sızıyorum. Sabah kalkış kısmı daha fena. Uyandıktan sonra yatak keyfi diye bir şey yok. Zaten yatakta keyif yapacak bi şey de yok. Sabahın köründe kargalarla birlikte oturup bok yemeye başlıyorum ben de. Ne yapalım, hiçbir şeyi değiştiremiyoruz ne de olsa. ‘Hayat devam ediyor’ filan diyorlar ama benim için aslında hayat pek devam etmiyor şu sıralar. Neyi devam etsin? Benim için hayat yeniden başlıyor şu anda sanırım. Hem de sıfırdan.
Sevindiğim şeyler de var. Son bir yılı reklam acansındaki işimden ayrılıp evde Nursel’le birlikte geçirmiş olmamız beni en çok rahatlatan şeylerden biri. Ortalama insanlardan çok daha fazla birlikte ve mutluyduk son bir yıl içinde. Evde sabahtan akşama oturup, ağaçlara bulutlara, Tortor’a bakıp gülüyorduk. Çok mutluyduk, gerçekten. Çoğu insanın yaşayamayacağı kadar mutluluk yaşadım son bir senede. Ne yazık ki mutluluk da elektrik gibi bir yere istiflenmesi zor bi duygu. Şimdi o mutluluk anları anı olarak suratıma kapanıyor. Yalnızlığın bir başka karanlık tarafı da ortaya çıkıyor böylece; karşılaşmalar.
Sabahtan akşama çevremdeki birçok şeyde birlikte yaşadığım, eğlendiğim ve mutlu olduğum insanı görüyorum ister istemez. Neyse ki şimdi kendisini Heybeli’ye bıraktık. Bir süre sonra o da adanın bir parçası olacak, Heybeli’ye her gittiğimde belki de enseme konan bir sinek, topraktan çıkan bir çiçek, ağacın tekinde ekşi bi erik ya da peşimden gelen yavru bi kedi olacak. Şimdilik beklemekte yarar var. Hiçbir şey kaybolmuyor, bu da bir gerçek.
Hep çok şanslı olduğumu düşünürdüm. Hâlâ da düşünüyorum galiba. Hep istediğim işi yaptım, beni sıkan protokollere, ıvıra zıvıra bulaşmadım, zora gelmedim, her işim iyi gitti... Ama geçen haftaki bomba biraz fena patladı bende. Şu anda evrensel şans skalasında eksilere düştüm sanırım. Bundan sonrası yukarı çıkış olabilir sadece.
‘Küçük şeylerle mutlu olmayı bilmek lazım’ gibi zırvalar vardır ya, işte biz aynen o laflardaki gibiydik. Küçük ama mutlu bi hayatımız vardı. Dolaptan kestiğim bi parça kaşar peynirine sevinirdi. Susadığı zaman götürdüğüm bi bardak suyun yüzünde yarattığı mutluluğu görmeniz gerekirdi beni anlamanız için. Sabahları sağlıklı olalım diye tek bi aspirini içip “Şimdi mükemmel olduk” diye salak salak sevinirdik. Bahar geldiğinde balkonu çevreleyen ağaçların yaprakları yeşerip her yer yemyeşil olduğunda dünyanın en mutlu ikilisi olurduk. İnsan burnuna Çin yağı sürüp uyuyacak diye sevinir mi? Bazısı seviniyormuş, o da bana denk gelmiş. Şans işi işte.
Bir yandan da birbirimize hiç benzemezdik. Zevklerimiz çok farklıydı ama bana her zaman yeni bir şeyler gösterirdi. İnsan olmayı, çevremi sevmeyi Nursel’den öğreniyordum, daha da alacak çok dersim vardı. Krediler tamamlanmadan kaçtı gitti, bizim krediler de yandı badem oldu. Daha öğrenecek çok şeyim vardı.
Beni hayata bağlayan şeydi kendisi. O gidince iyice saçma sapan bir insan olacağım gibi hissediyorum. Bana kızacak, yaptıklarıma laf edecek ya da beni çekip çevirecek birisi yok şimdi. Dımdızlak kaldım evde, bir de kucağımda Tortor var, mal gibi salonda kanepede oturuyoruz, ağaçların gölgelerine bakıyoruz işte.
Durum böyle olunca hayatın da anlamını görmeye başlıyorum ağırdan. Hayatımızın anlamı anılarımızmış, onu fark ediyorum bi kez daha. Güneş doğuyor, güneş batıyor, haberlerde saçma sapan şeyler, iş yerindeki sıkıntılar, kişisel çekişmeler filan acayip fasa fisoymuş, bi kere daha ayılıyorsunuz. Ama narkozdan hızlı çıkmak da bi kafa yapıyor. Anlamsızlık içinde buluyorum kendimi sık sık. Evinde oturan ve yaşadığı hayatın bomboş olduğunu gören bir emekli gibiyim. Tek farkım çok güzel yaşadım, geçen haftaya kadar da kazasız belasız geldiydik. Naapalım, piyango bu sefer bana çıktı, yarın başkasına çıkacak, sonraki gün de bir başkasına. Çekiliş hep devam edecek.
Bi fotoğraf filan koymak istiyordum ama hiçbir şeye bakamıyorum. Zaten tüm fotoğraflar benim aklımda. Zamanla çıt çıt açılıyorlar. Şimdi onlara bakmak için çok erken.
Karşılaşmalar, eşyalar ve yerler en fenası. Ama her şey ilk seferinde çok acıtıyor insanın içini. Aynı yerden ikinci geçişinizde sadece içinizde bi sıcaklık kalıyor. Bakalım ne olacak? Hayatımın en büyük darbesinden sonra ne kadar sıcak beni kurtaracak bilemiyorum. Yalnızlık sıcak bi şey değil, onu çok iyi biliyorum.
Geçen hafta tam da şu satırları yazdığım sırada yanımdan gitti, artık yok. Yani var ama, yok. Üzücü ama gerçek, ne yapalım? Şimdi arkadaşlarla daha fazla zaman geçirilecek, onlarla da güzel anlar paylaşılacak, mutlu yaşamaya devam edilecek. Mutlu olmaktan başka yapacak bir şey yok. Yani var ama, yok.
hiç olmamış o ara öğün gibi duruyo akşam hafif ama sağlıklı şeyler ye tamm mı bidenesi opuyorumnanaktanöğle yemeği yemeye vaktim olmadi, kepekli kurabiye yedim 3 tane yanında bitki çayıyla. inşallah kurabiyeler çok kalorili değildir. akşam yine salata yemek zorundayım biliyorummafoldumben
günaydınn.işte bu da benim dünkü menümm
sabah : 2 kayısı
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği-bir tane karper peynir-1 bardak yarım şekerli büyük çay
ara : 2 tane kayısı
öğlen : bir tabak haşlanmış karnabahar-bir tabak yoğurt-bir kase çorba-1 dilim kepek ekmeği
ara : 7-8 tane fındık-bir kayısı-bol su
akşam : bir tabak patatesli tavuk yemeği-salata-bir dilim kepek ekmeği
sonrasında da birazcık çekirdek çıtlattım u:kedi:
nasıl acaba dünkü menüm ?
bugünde
sabah : 1,5 dilim kepek ekmeği-4 tane siyah zeytin-2 tane yeşil zeytin-yarım kibrit kutusu peynir-yarım domates-yarım salatalık-şekersiz çay
ara : 1 kayısı-4 fındık
öğlen : yemeğe eve gitmeye vaktim yoktu,1 lahmacun ve bir bardak meyve suyu içtim
akşamada eşim menemen istedi,menemen yapıcam.yanındada çay.menemenide çok severim.
farkındayım sulu yemek yok bugünkü menümde ama bugün de böyle olsa olur mu acaba ?
kahvaltın güzel öğlende meywe suyu yerine keşke ayran içseydin bol yeşillikle:) daha öncede sölemiştim hazır meywe suları hem katkılı hemde çok şekerli bayanssulusmile akşamda menemenle ekmeği fazla kaçırma klikcim sempatiksalakcinni
etmes olurmuyuz hiç canım benim opuyorumnanaktanSağol canım, eşim, annem ve babam olcak kalmıycakmışız akşama çıkıcaz bir sorun olmazsa.
Burun ameliyatı olucam canım, deviasyon var burnumda, olmuşken estetik de olucam. Burnum bu deviasyon sebebinden yamuk da
Sağolun canlarım benim için dua edin olur mu?
canım tok karnına spor yapılmaz en az 1 saat geçmiş olması lazım aç karnınada yapması zor olur biraz gamyoncuiremsubende eve erken gideyim biraz koşayım bari.ya kızlar siz spor işini yemekten önce sonra ? öğünlerle spor saatini nasıl ayrlıyorsunuz?
yoğurt falan da yeseymişsin keşkem bilmiyorumkismileöğlen 4 kaşık domatesli bulgur pilavı ve bir tane tavuk pirzolası.yanındada 1kaşık ıspanak yedim
kızlar sandaloz sakızı denediniz mi ? biraz once burda başlığını okudum da.çatır çatır kilo vermiş hatunlar bununla. bi organizasyon yapıp buna da mı başlasakzemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...521-sandaloz-sakizi-elma-sirkesi-zayifla.html
fıstık sakız diyo ama taş gibi bişi oluyomuş sanırım o çiğnedikçe ne biliim ya böbreklere falan zarar vermesin sonra bilmiyorumkismile ne güzel spor yapıyos dengeli besleniyos gerek yok bence buna onun yerine ruşeym al opuyorumnanaktan hem daha faydalı :lepi:
kizlar size cay getirdimm
walla çaylar süper görünüyo prensesim ellerine sağlık:)))
lingoş bugün bana çok kızcaksın mantı yedim:çok üzgünüm:mirmirmirmir
deniz kenarindada guzel iceriz dedimm tatlimm mis giibi deniz kokusu bi yandan bitanem opuyorumnanaktan
canım sabah ekmek ve peynir yedim sadece kepek ekmeği ve yeşil çay
arada 11 gibi 2 kayısı kurusu yedim
öğlen çok az pilav ve döner yedim napiyim yemekte bunlar vardı :)))) başka seçeneğim yoktu
akşamda bi tabak mantı yedim:1no2:
fıstık hep karbonhidrat olmuş( kıs ewle iş sözleşmiş gibi oluyo senin 2 gündür kaydirigubbakcemile hep katı beslenmişsin ayrıca alsanaalsanasmile napman gerektiğini biliyon dimi klava: yemekten sonra az vakit geçsin doruuu spora üstünede mekik çekceksin vereliniortak hade bakalım göreyim senii...yarında bi el at şu yemeklere senden örnek bi menü bekliyorum yarın opuyorumnanaktan
evet canım yaaa deli oluyyorumm zati bizim evde sağlıklı şeler doru düzgün pişmez obez ailesi olaraktan hepimiz pardon baskül ailesi öyle bi dizi vardıya öncden heheheh :roflol: yarın inşallah örnek bir menüyle karsına çıkcam sayın hocam inşallah buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?