50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah iki dilim cavdar ekmegi peynir zeytin
araogun activya sade bi avuc kuruyemis karisik
ogle tavauk papatess firinn
ikindi simit cay
aksam taze fasylye tavuk pilav

ayy canım ya netsen ki özel istekte bulunsan annenden yapmas mı ki :1ninca:

annemi en iyisi hiç mutfağa sokmamak ben yapayım kendi yemeğimi annemden özel bişeyde istesem o yine içinie bişeyler katıp kalorisini maks. dereceye taşır kaydirigubbakcemile5 deee ne yapayım kız aklımada bişey gelmiyoki ama brokoli salatası istiyo caım şöle az hasşlanmış az zeytinyağlı bol limon ve sarmısaklı anammm daha yeni sofradan kalktım ağzım nasııı sulanıyooo sempatiksalakcinni

sabah iki dilim cavdar ekmegi peynir zeytin
araogun activya sade bi avuc kuruyemis karisik
ogle tavauk papatess firinn
ikindi simit cay
aksam taze fasylye tavuk pilav

prensesim seninde karbonhidrat fazla kaçmış biraz ...öğlen papates,sonra simit ve de pilav ..en azından akşamki pilavı yemeseymişsin keşke(
spor yaptınmı canım?

lenn mannakkk ne brokolisi şimdi yarın yaparsın işte delikafadulden
güzel bi çorba yap mesela fazla yağ koymadan un falan kawurmadan(boşuboşuna kalorisini arttırma:)) daha sonra bu mewsimde kereviz,karnıbahar yemeği olabilir yada pırasa lahana falan cokacimcoook yada salata olabilir tavuklu yada ton balıklı ..weya haşlanmış yeşil mercimekli salatayıda çok sewerim ben olumunekankayizsmile

ben mönümü yazmıyorum,ucu kaçtı bu aralar. regl yaklaştı,bugün yarın. canım da sıkkın zaten,hormonlarım da depreşti,yiyip yiyip ağlıyorum. ilkyardım semineri vardı bugün,kan revan,kırık,kopuk derken bunalım geldi. çok fenayım çok.

canım hayırdır neden canın sıkkın bilmiyorumkismile her neyse canını sıkan umarım tez zamanda geçer gider opuyorumnanaktan sen yinede bi an ewwel kendini toparlama çalış eski düzenine dön olumunekankayizsmile

doğru nen çorbayla tavuklu salata yapıyım güzelll opuyorumnanaktan

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: canım yaa bende hastanedeyim sürekli iç burkucu şeylerle karşılaşıyorum :çok üzgünüm:

afiyet olsun .. canım çok çay çekti yaww başımda ağrıyo çaymı istiyokii ne bayanssulusmile

benimde başım ağrıyınca çay çok iyi geliyo canım yaaa sende migren mi var ya da bu sıralar strestemisin seninde ben gibi çok sık baş ağrın oluyoo

şu 2-3 gündür ağrıo canım ya reglim yaklaştı sanırsam dalgınlıkta war biraz bilmiyorumkismile

toparlayacağım kendimi inşallah. canımı sıkan şeyler de bugün yarın hallolucak.iyi veya kötü nihayete erecek. umarım iyi olur amaben çok duygusalım, her şeyi kafama çok takarım,geçen cumadan beri canım sıkkın. bir arkadaşımla ilgili. çözersek çözücez,çözemezsek ne olur bilmem..

kıyamam canım benim inş. istediğiniz şekilde hallolur işiniz opuyorumnanaktan seni böle görmeye alışkın değiliz yerimseniben Şeniz

evet canım reglide çok etkili malum moralimizde süper sayılmaz yaa varya ben bugün bi tuhafım neşeli olmaya calısıyorum ama içim çok buruk yerimseniben

ben de ağlaya ağlaya bi hal oldum,çok fena oluyorum regl dönemimde.maketten bebeğe kalp masajı yaparken ağlayası gelir mi insanın.haber seyrederken,pepperin paylaştığı yazıyı okurken

mrb kızlar nasılsınız bugun klik için biraz sinir bozucu geçmiş ama takma herzaman kendine güven ve dik dur böylece her sorunun üztesinden gelebilirsin. bugün ben pek düzenli beslenemedim takip ettim bir liste yok kafama göre takılıyorum acıkcası.
SABAH uykuya kıyamadığım için kahvaltı yapamadım bir bardak sıcak su içtim.ÖĞLE YEMEĞİNDE eve yemeğe gelmedim ve bir simit ve çayla geçirdim.ARA ÖĞÜNDE 3 kuru incir ve elma yedim. AKŞAM YEMEĞİ çorba salata karnıbahar yemeği ve yoğurt yedim.İlerleyen saatlerde bir elma yada portakal yerim diye düşünüyrm.
gün içinde sürekli ayaktaydım.birazdanda üşenmezsem plates yapmayı planlıyrm.Biraz karışık menü ama çalıştığım için bu kadar olabildi.

ben de ağlaya ağlaya bi hal oldum,çok fena oluyorum regl dönemimde.maketten bebeğe kalp masajı yaparken ağlayası gelir mi insanın.haber seyrederken,pepperin paylaştığı yazıyı okurken

canım bende çok duygusalım benimle ilgili olmayan şeyler bile beni çok üzer ama hastanede çalışmak beni biraz olsun değiştirdi ben işe ilk başladıgım hasta yakınlarıyla falan birlikte ağlardım hemde ne ağlama şimdi şmdi değiştim ama işte her şey etken hava değişimi bile etk,il,yo garippp bişek,lde hemde

ayy allahım pepper in paylaştığı yazı neydi öle ama ya benide mahvetti :gitme:

canım klik değil trufdu o:))

sabah kahvaltısız olmas atlamamak lazım opuyorumnanaktan

ay bende öleyim canikom ya noliiyiiiiii bize eyvahedigeldismile :sinifsinif:

hemmmen toparlanmamız lazımmm olmazz böyle ben bu hafta sonunu bunalım geçirmek istemiyorum hava düzeliyo şöle sahile gidip uzun uzun yürümek istiyorum parkta oturmak istiyorum denizi seyretmek istiyorummm bankta oturup çayımla sigaramı içmek istiyorum bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…