50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tatlıya aşırı düşkün biriyim ..oturup bir tepsi baklavayı yerim :) o yüzden tatlı ya da ksır tarzı şeyleri bir yemeye başlarsam kimse beni durduramaz...

bugün sabah yineaynı kahvaltımı yaptım ...

1 dilim kepekli ekmek
1,5 haşlanmış yumurta
portakal suyu
4-5 yeşil zeytindomates salatalık..
2 dilim beyaz peynir

...az önce 1 dilim kepekli bisküvi yedim ...

sabah tartıldım 58,5 kiloyum ...dünden beridir 500 gr .vermişim iimi :) yani çarşambadan beridir toplamda 900 gram vermişim :)

devam durmak yok .. :)

oh be,site açıldı sonunda,dün geceden beri giremiyorum.
sabah kalkınca bir bardak süt içtim, sonra da alışveriş yapıp güzeeelce bir kahvaltı hazırladım. yeni kalktım kahvaltı sofrasından.
1/2 simit,domates bolca maydonoz,4 zeytin ,bir yumurta,1 kivi,1 dlm beyaz peynir ve anneciğimin biber salçasından yedim.

slm kızlar...ben bu sabah geç uyandım.kahvaltıda;
uyanındaca 1bardak ılık su
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
salatalık,domates
1 bardak şekersiz çay
dün gece misafir vardı çok kaçırdım heralde.o yüzden bugün çorba ve salata ile geçirmeyi düşünüyorum..

bugünki mönüm;
kalkınca: 1 sb süt
kahvaltıda:1/2 simit,domates bolca maydonoz,4 zeytin ,bir yumurta,1 kivi,1 dlm beyaz peynir ve anneciğimin biber salçasından yedim.
saat 12.30 da yaptığımdan kahvaltıyı,öğle yemeği yemedim.
ara:1kivi
ara:1 mini magnum
akşam 5 te bir saat yürüyüş yaptım, üstüne de 40 dk pilates
akşam yemeği: lahana yemeği,1 dlm kepek ekmeği,bolca yoğurt

Selam kızlar, ben dün ameliyat oldum, her yerim şiş, yemek yiyemiyorum, muhallebi, çorba yoğurt falan yiyiorum bebek gibi:)

Selam kızlar, ben dün ameliyat oldum, her yerim şiş, yemek yiyemiyorum, muhallebi, çorba yoğurt falan yiyiorum bebek gibi:)

canım geçmiş olsun
tez zamanda iyileşirsin inşallah
güzel tarafından bakarsak
belki kilo vermene yardımcı olur böyle beslenmen

selam kızlaaaaarr a.s.

nasılsınızzz siteye girilmiyor galibaaa düzgünn

((yokluğuma dayanamadıı mı acepp)))naniknanik

çok özledimm siziiii

lachesisim geçmiş olsunna.s.

dalsiiimmm bebeğimm sen nasılsın görüşmeyeli:kedi:

dalsiiimmm bebeğimm sen nasılsın görüşmeyeli:kedi:

Hoşgeldin canımcım ya, ben de özledim valla Şeniz Buraya yazmaya başladığımdan beri en kötü zamanımı geçirdim şu 2 gündür senağlama . Forum zamanı geçirmeyi baya bi kolaylaştırıyormuş. Pazar günü olmasına rağmen sevgilimle de sadece akşam 1 kez konuşabildim. 2 gündür düşünmeye ve fotolara falan bakmaya çok vaktim kaldı, özlem vs acaip keyifsizdim.

Bunlar yetmiyomuş gibi öyle bi yemek yedim ki.. ne sen sor ne ben anlatıyım. Dün akşamdan beri çatlayana kadar yedim. senağlama Hala midem şiş. Mozaik pasta yaptı annem 2 pudingle (düşün miktarı) En az 4 te 3 ünü ben yedim. Kahvaltı yerine tatlı, öğle yemeği yerine tatlı, akşam yemeği yerine yine tatlı. (ekstra şeyler de yedim) Manyağım işte. Çok keyifsizdim napayım bilmiyorumkismile Battı balık yan gider hesabı...

canım geçmiş olsun
tez zamanda iyileşirsin inşallah
güzel tarafından bakarsak
belki kilo vermene yardımcı olur böyle beslenmen

Sanmıyorum canım, çünkü kıpırdayamadığımdan pek kalori harcadığımı sanmıyorum:)

sağol tatlışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…