dulcinea *+ alıyım canım hem tibetimi hem sporumu yaptım
Ayy bana da demeyin bundan sonra, çok kötü oldu midem :gitme:
Ucundan yesene.. sonuçta hep diyoruz burda diyet yapmıyoruz, her zaman uygulayabileceğimiz bi beslenme düzeni oluşturuyoruz diye.. Kuru meyve falan ye en azından, kuru incir süper oluyo mesela cokacimcoook
Neymiş bu yemek ya, merak ettim cokacimcoook
Selam kızlar, ben dün ameliyat oldum, her yerim şiş, yemek yiyemiyorum, muhallebi, çorba yoğurt falan yiyiorum bebek gibi:)
Selam.....
Geçmiş olsun lachesiscim... Korktuğun kadar kötü bişi miydi? :)
canım çok çok geçmiş olsun,en kısa zamanda toparlanırsın umarım.
sağol canım, ameliyat zor değildi de, şu dönem biraz zor geçiyor.
Selam kızlar, ben dün ameliyat oldum, her yerim şiş, yemek yiyemiyorum, muhallebi, çorba yoğurt falan yiyiorum bebek gibi:)
Ameliyatın stresinden sonra bu dönem sana çocuk oyuncağı gelir, hemencecik iyileşirsin umarım kaydirigubbakcemile5
dalsiiimmm bebeğimm sen nasılsın görüşmeyeli:kedi:
canım geçmiş olsun
tez zamanda iyileşirsin inşallah
güzel tarafından bakarsak
belki kilo vermene yardımcı olur böyle beslenmen
selam kızlaaaaarr a.s.
nasılsınızzz siteye girilmiyor galibaaa düzgünn
((yokluğuma dayanamadıı mı acepp)))naniknanik
çok özledimm siziiii
lachesisim geçmiş olsunna.s.
dalsiiimmm bebeğimm sen nasılsın görüşmeyeli:kedi:
Sanmıyorum canım, çünkü kıpırdayamadığımdan pek kalori harcadığımı sanmıyorum:)
Şeniz Buraya yazmaya başladığımdan beri en kötü zamanımı geçirdim şu 2 gündür senağlama . sevgilimle de sadece akşam 1 kez konuşabildim. acaip keyifsizdim.
Bunlar yetmiyomuş gibi öyle bi yemek yedim ki.. ne sen sor ne ben anlatıyım. Dün akşamdan beri çatlayana kadar yedim. senağlama Hala midem şiş. Mozaik pasta yaptı annem 2 pudingle (düşün miktarı) En az 4 te 3 ünü ben yedim. Kahvaltı yerine tatlı, öğle yemeği yerine tatlı, akşam yemeği yerine yine tatlı. (ekstra şeyler de yedim) Manyağım işte. Çok keyifsizdim napayım bilmiyorumkismile Battı balık yan gider hesabı...[/QUOT
ahh hayatım beslenmemiz< aynı diyebilirimm dün gece oturdum pc de bölüme gireyim dedim aaa oda nee:1ninca:
heralde banlandımmı ne dedimm sempatiksalakcinni
sevdiceğinle niye azıcık konuştun bitanemm:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?