50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin şu alıntıları bozuşuna bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 Başkası bozunca direkt aklıma sen geliyorsun olumunekankayizsmile

Şu andan itibaren kuş gibi yiyeceğim canım. Bi de benim ağzım yaraydın 1 haftadır falan.. ağzımın tadıyla bişi yemeyi özlemişim. Bugün az olunca daha da bi yedim.

Sorma canım ya.. komutanların halt yemesi. Dün bahçevanlık yaptırdılar bugün de yine spor falan hiç boş bırakmadılar. Aşırı yoğun tutuyolar. :sm_confused:

kızlar selamm...

lachecim geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin canım.

dulcineacım tahmin ediyorum ne zor geçiyordur her dakika. ama bak siirte kadar geldin. yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz, tez zamanda da kavusursunuz insallah.

yasemin aplamm hangi çılgın seni banlıcakmış şaşarım :roflol:

lingum koçum senden naaaber yaaa?

evcadısı senin de sesin sedan çıkmıyor ?

yesacım hazır mısın yolculuğaaaa?

sense sigarayı bıraktın mı kuzum başlamadın dimi daha ?

truf'um sana da selamlar:smiley-cool:

ve diğerleri...topic arkadaşları iyi ki varsınızopuyorumnanaktan

dulcineacım tahmin ediyorum ne zor geçiyordur her dakika. ama bak siirte kadar geldin. yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz, tez zamanda da kavusursunuz insallah.

Spatzcım bomba gibi geldin hoşgeldin fıstıkım kaydirigubbakcemile3 Teşekkürler canım, amin, ama sizler olmayınca 1 gün bile çok zor geçiyor. İyi ki varsınız olumunekankayizsmile

Spatzcım bomba gibi geldin hoşgeldin fıstıkım kaydirigubbakcemile3 Teşekkürler canım, amin, ama sizler olmayınca 1 gün bile çok zor geçiyor. İyi ki varsınız olumunekankayizsmile

hosbulduk fıstık..gerçekten ben de bugun sürekli denedim giremedim. ah şu yediklerimi bi yazaydım dedim zemuszemus

anam biraz ara verince yazmayaa benim alıntılar cıvıyooo
bakalım ben nasıl yiyicemm
60 geliyordum bugün sabah :gitme: yarın sabaha ayrıyetten önem veriyorum bugün yediklerimde hiçmi hiç az değil :sinifsinif:

forumdan uzak kalmak hiç iyi gelmedikaydirigubbakcemile

Hala site sallantıda spatzcım eyvahedigeldismile Yaseminle ben çok yedik, senin nasıldı??

Son düzenleme:
Ben bugün tartılmadım ama esas yarın tartılmaya korkuyorum eyvahedigeldismile
Şu andan itibaren birbirimize dikkat edelim aplacım yaw Şeniz 1 ay 26 günüm kaldı zemuszemus Ha bi de ben 2 gün de 1 spora başladım canım. Sen tibetleri yaptın mı her gün. Yarın 5 adete geçmen gerekiyo senin. Biz bugün geçtik.
Kız fıstık ciddi ciddi banlandığını mı düşündün kaydirigubbakcemile3 Senin gibi meleğe el mi uzanırmış Şeniz

Hoşgeldin gamişcim.

avatar çohh taqluuusempatiksalakcinni
senin kiloda oynaklık varmıı:kedi:

Benim avatar mı canım.. spatz ınki de pek bi tatlı da annamadım o yüzden.

Benim avatar benim için çok özel. Son yaz birlikte tatil yapma şanşımız oldu, her akşam sahilde aynen öyle otururduk saatlerce :asigim: Tabi annesi gelir romantizmi bozardı genelde sempatiksalakcinni

Yasemincim o zaman 7 günlük 3 adet yap yine, yani en baştan başla. Amaç aksatmadan yapmak. Bi de keçiboynuzu kabızlık yapıyormuş, aklında bulunsun.

ule spatz kaç gündür adamın başının etini yyiom kiraz kiraz diye hiçbr yerde yok..sen de avatar yapmışın tutup lem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…