Canım bu dönemde bol bol naz yap sen kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
ahh hayatım beslenmemiz< aynı diyebilirimm dün gece oturdum pc de bölüme gireyim dedim aaa oda nee:1ninca:
heralde banlandımmı ne dedimm sempatiksalakcinni
sevdiceğinle niye azıcık konuştun bitanemm:sm_confused:
ay herkes çevremde dolanıyor ama ben konuşamadığımdan pek hoşuma gitmiyor bu durum.
dulcineacım tahmin ediyorum ne zor geçiyordur her dakika. ama bak siirte kadar geldin. yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz, tez zamanda da kavusursunuz insallah.
Spatzcım bomba gibi geldin hoşgeldin fıstıkım kaydirigubbakcemile3 Teşekkürler canım, amin, ama sizler olmayınca 1 gün bile çok zor geçiyor. İyi ki varsınız olumunekankayizsmile
Senin şu alıntıları bozuşuna bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 Başkası bozunca direkt aklıma sen geliyorsun olumunekankayizsmile
Şu andan itibaren kuş gibi yiyeceğim canım. Bi de benim ağzım yaraydın 1 haftadır falan.. ağzımın tadıyla bişi yemeyi özlemişim. Bugün az olunca daha da bi yedim.
Sorma canım ya.. komutanların halt yemesi. Dün bahçevanlık yaptırdılar bugün de yine spor falan hiç boş bırakmadılar. Aşırı yoğun tutuyolar. :sm_confused:
kızlar selamm...
yasemin aplamm hangi çılgın seni banlıcakmış şaşarım :roflol:
canımcım bölümde tık yoktu hata falanda gözükmüyordu hiçççbilmiyorumkismile
bugünde açılmasa gidip dışarıda internetten bakıcaktımmkaydirigubbakcemile3
Hala site sallantıda spatzcım eyvahedigeldismile Yaseminle ben çok yedik, senin nasıldı??
Ben bugün tartılmadım ama esas yarın tartılmaya korkuyorum eyvahedigeldismileanam biraz ara verince yazmayaa benim alıntılar cıvıyooo
bakalım ben nasıl yiyicemm 60 geliyordum bugün sabah :gitme: yarın sabaha ayrıyetten önem veriyorum bugün yediklerimde hiçmi hiç az değil :sinifsinif:
forumdan uzak kalmak hiç iyi gelmedikaydirigubbakcemile
[/COLOR] canımcım bölümde tık yoktu hata falanda gözükmüyordu hiçççbilmiyorumkismile
bugünde açılmasa gidip dışarıda internetten bakıcaktımmkaydirigubbakcemile3
Hala site sallantıda spatzcım eyvahedigeldismile Yaseminle ben çok yedik, senin nasıldı??
ben aslında fena gitmedim dalsicim,hatta baya iyi beslendim.bugun de 2 saat spor yaptım.tek bir cıs'ım var ama:kedi: o da büyük cıs...
avatar çohh taqluuusempatiksalakcinni
senin kiloda oynaklık varmıı:kedi:
Ben bugün tartılmadım ama esas yarın tartılmaya korkuyorum eyvahedigeldismile
Şu andan itibaren birbirimize dikkat edelim aplacım yaw Şeniz 1 ay 26 günüm kaldı zemuszemus Ha bi de ben 2 gün de 1 spora başladım canım. Sen tibetleri yaptın mı her gün. Yarın 5 adete geçmen gerekiyo senin. Biz bugün geçtik.
Kız fıstık ciddi ciddi banlandığını mı düşündün kaydirigubbakcemile3 Senin gibi meleğe el mi uzanırmış Şeniz
yapamadım canımm 3 gündür
tamam canım ben abur cubur yememek için bugün keçi boynuzu aldım ruşeym aldım
spor sıfır laelaelaelaelae
cidden banlandım zannettim hani bi ara cıvıtmıştımsempatiksalakcinni o yüzdennkaydirigubbakcemile
selam kızlar nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?