50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım senin avatar

ama patznikide çok çekicii-tatlicadiarzu-

yaa çok yavaş site cevaplar geriden geliyoo:bbo:

Yasemincim o zaman 7 günlük 3 adet yap yine, yani en baştan başla. Amaç aksatmadan yapmak. Bi de keçiboynuzu kabızlık yapıyormuş, aklında bulunsun.

evet öyle yapmalıı o zamanCADIARZU bi deniyeyim bakalım keçi boynuzunuu ne olup bitecek
zaten çörek otunu her sbah aç karnına tüketiyorum

saolasın canımın içi bende kaçıyorum kociş balıktan geldi
hadi öptüm tatlımmmŞeniz

ule spatz kaç gündür adamın başının etini yyiom kiraz kiraz diye hiçbr yerde yok..sen de avatar yapmışın tutup lem

:kedi:ama çok beğendim napiimm. kız cadı aşeriyosun galiba, geçenlerde bir hamilelik muhabbeti vardı. yok dimi öyle bişey ?

Selam cadıcım... Kız ben de bu avatarı seçip ayırmıştım köşeye, ama o moda uygun olmadığımdan kullanamadıydım. Sana çok uymuş aklinialirimsmile

hee tam bize uydu....yannız avatardaki çocuk benm herüfe benzemiyu hiç sportüf kaçıyu...ama kız tıpkı benbuyrunnnnnnnnn

:kedi:ama çok beğendim napiimm. kız cadı aşeriyosun galiba, geçenlerde bir hamilelik muhabbeti vardı. yok dimi öyle bişey ?

yok gülüm hamilelik falan tamamen benim nazımdan kaynaklanan bir şey...ben her kış erik çilek kiraz gibi şeylere aşeririm zaten...

çilek buluyo da kiraz biraz fazla kaçtı galibasempatiksalakcinni

Çörek otunu severim, tüketince noluy :uhm: Öptüm canım opuyorumnanaktan

hee tam bize uydu....yannız avatardaki çocuk benm herüfe benzemiyu hiç sportüf kaçıyu...ama kız tıpkı benbuyrunnnnnnnnn

Kız herüfün hakkında kötü konuşma, o da kendince sportüfdür Tibet hareketlerini yaptın mı dün ve bugün. Yarın 5 adet yapmaya başlıcan sen de..

kızlar ben yatıyorum. haftaya yorgun başlarsam bütün hafta kendime gelemiyorum. uykumuzu alalım da bomba gibi oalım tüm hafta dimi?:hooray:

öptüm sizi pek çok!opuyorumnanaktan

herkese slm dünden beri defalarca denedim ama daha yeni girebildim siteye sorun vardı sanırım. ama bu siteye yeni üye olmama rağmen bu iki günde kıymetini cok ıyı anladım. yediklerimin hesabını verebileceğim bir yer olmayınca kaçamaklarım oldu. genelde beslenmem duzenlıydı ama arada çikolata yedim fakat platesimi ve yürüyüşümü yaptım tibetide hemen yapacagım unutmustum sizleri görünce hatrladım.şimdi tibet hareketleri yapmaya gidiyrm.

bu arada dalsi sen iyice özlemişsin belli...romantik bi çift misinizdir..kaydirigubbakcemile2

Çok özledim cadıcım ya :gitme: Forumun çökmesi bana hiç yaramadı. Vakit bol olunca düşünmeye de çok vakit kalıyo 2 ayı geçti görmeyeli, o zamandan bu yana en kötü günümdü bugün boshayallersmile

İlk yıllardaki gibi olmasa da hala romantikiz :asigim: Sevdüceğimin duygusal olması da baya iyi bi etken oluyo :asigim:

Tatlı rüyalar spatzcım

Selam waterspider, 1 çikolatayla kapattıysan günü şükret valla yerimseniben. *+ nı verdim. Bundan sonra unutma sakın şakkıdı

üzülme canım çoğu gitmiş azı kalmış...

burdan kavuştuğunuz günü de haber verirsin inşallah...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…