Benim avatar mı canım.. spatz ınki de pek bi tatlı da annamadım o yüzden.
Benim avatar benim için çok özel. Son yaz birlikte tatil yapma şanşımız oldu, her akşam sahilde aynen öyle otururduk saatlerce :asigim: Tabi annesi gelir romantizmi bozardı genelde sempatiksalakcinni
Yasemincim o zaman 7 günlük 3 adet yap yine, yani en baştan başla. Amaç aksatmadan yapmak. Bi de keçiboynuzu kabızlık yapıyormuş, aklında bulunsun.
ule spatz kaç gündür adamın başının etini yyiom kiraz kiraz diye hiçbr yerde yok..sen de avatar yapmışın tutup lem
Selam cadıcım... Kız ben de bu avatarı seçip ayırmıştım köşeye, ama o moda uygun olmadığımdan kullanamadıydım. Sana çok uymuş aklinialirimsmile
evet canım senin avatar
ama patznikide çok çekicii-tatlicadiarzu-
yaa çok yavaş site cevaplar geriden geliyoo:bbo:
:kedi:ama çok beğendim napiimm. kız cadı aşeriyosun galiba, geçenlerde bir hamilelik muhabbeti vardı. yok dimi öyle bişey ?
Çörek otunu severim, tüketince noluy :uhm: Öptüm canım opuyorumnanaktanevet öyle yapmalıı o zamanCADIARZU bi deniyeyim bakalım keçi boynuzunuu ne olup bitecek
zaten çörek otunu her sbah aç karnına tüketiyorum
saolasın canımın içi bende kaçıyorum kociş balıktan geldi
hadi öptüm tatlımmmŞeniz
hee tam bize uydu....yannız avatardaki çocuk benm herüfe benzemiyu hiç sportüf kaçıyu...ama kız tıpkı benbuyrunnnnnnnnn
bu arada dalsi sen iyice özlemişsin belli...romantik bi çift misinizdir..kaydirigubbakcemile2
Çok özledim cadıcım ya :gitme: Forumun çökmesi bana hiç yaramadı. Vakit bol olunca düşünmeye de çok vakit kalıyo2 ayı geçti görmeyeli, o zamandan bu yana en kötü günümdü bugün boshayallersmile
İlk yıllardaki gibi olmasa da hala romantikiz :asigim: Sevdüceğimin duygusal olması da baya iyi bi etken oluyo :asigim:
Tatlı rüyalar spatzcım
üzülme canım çoğu gitmiş azı kalmış...
burdan kavuştuğunuz günü de haber verirsin inşallah...kaydirigubbakcemile
Selam waterspider, 1 çikolatayla kapattıysan günü şükret valla yerimseniben. *+ nı verdim. Bundan sonra unutma sakın şakkıdı
Çörek otunu severim, tüketince noluy :uhm: Öptüm canım opuyorumnanaktan
sabah aç karnına öğütülmüş 1 tatlı kaşığı çörekotunu ister su ile ister 3 kaşık yoğurt ile
tüketiyorum
nolucanı 1 haftaya görücem tatlım eyvahedigeldismile
katre yiyiyordu ona iyi gelmiş bakalım:ecrin_bebek:
Severim çörek otunu, ben de alayım da deneyim bari, merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?