öptümm şekercimmmmmbilmiyorumkismile Şenizay çıldırdım giremedim yaa...sinir gldi kızlar...
ben yatıyorum
hepinizi öptmmmm
kızlaar şu an çok iyii olduuuuuuusositosositoay çıldırdım giremedim yaa...sinir gldi kızlar...
ben yatıyorum
hepinizi öptmmmm
Haklısın cadıcım. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktanay çıldırdım giremedim yaa...sinir gldi kızlar...
ben yatıyorum
hepinizi öptmmmm
o kadar aç gözlü olmasam kesin bi etki görürdüm de bu çarşamba 1 kilo aldım nasıl dicem:sinifsinif:
bu arada listeler açıklandımı??
Haklısın cadıcım. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Bi haftadan alınan kilodan bişi olmaz canımcım, el birliğiyle işe el koyalım, sahip çıkalım birbirimize olumunekankayizsmile Ama tibetleri yapmamana kızdım 1 dk da mı ayıramadın :mymeka:
yaa teyzemm bende idi onun yanında saçma geldi hareketler biliyorum benim düşüncem daha saçma:bbo:
canım teyzem bu ara çok kötü durumda ruhen yaniii:çok üzgünüm:
tamam canım biliyorum kaydirigubbakcemile5 ŞenizAnladım canım. Eğer paylaşmak istediğin bişi olursa burdayım :1hug:
Buarada, mervenin gözü iyileşti di mi?
he hehe saolasın boncuğummmsempatiksalakcinniGeçmiş olsun çıtır aplam) Kız o avatar ne öyle :))
Kocişin ne balığı tutmuş??
boncuğum yesa döndümü ingiltereye??boshayallersmile
Ben de sanki çok balık çeşidi bilir gibi soruyomsempatiksalakcinni Afiyet ossun, maşallah kocişine... Hep böyle rastgelsin balık avları opuyorumnanaktan
Senin gibi tontişi beslemek kolay değil kaydirigubbakcemile3 :tomato:
Uçağı yarındı diye hatırlıyorum canım.
malesef daqlum balık pek sevmem sengözlerimebaksanab
teşekkür ederim bu arada :kedi:
hmmmm hayırlısı ile canımm gitsinn onuda çok özledim :sinifsinif:
Balık sevilmez mi kız hiç... Ama tabi temizleyen sensen hak veririm boshayallersmile
İngiliz - irlanda karşık sevgülüsünün fotosunu koycakmış oraya gidince :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?