krem peynir
cnm özellikle diyette pek krem peynire yanaşma derim. Normal zamanda da yanaşma derim canın özellikle istemedikçe
Yapımını biliyorum, tavsiye etmiyorum :)
Kızlar günaydın, hepinizin çok karçırmışsınız haftasonu sizi gidi sizi. Ben se 2 gün bir öğünlük falan yedim aç gezdir resmen, yemek yiyemiyorumbütün yüzüm şiş.
İşin kötü tarafı buna rağmen bir kilo almışım bu 2 günde nasıl oluyor anlamadım
kızlar size bir konuda danışmak istedim zayıflama sonucunda vucutda oluşan çatlaklar için herhengibir öneriniz var mı? yok etmek için güzellik merkezlerine uğramamız gerekiyor heralde ama engellemek için yada azaltmak için sizin bir fikriniz var mı
Kızlar günaydın, hepinizin çok karçırmışsınız haftasonu sizi gidi sizi. Ben se 2 gün bir öğünlük falan yedim aç gezdir resmen, yemek yiyemiyorumbütün yüzüm şiş.
merhaba canım günaydın. ameliyatın iyi geçmişdir umarım. öle yada böyle kurtuldun sonunda
evet bu h. sonu site kapalıyıdı herkes kaçırmış ipin ucunu başatada ben
Lachesis, geçmiş olsun canım. iyisin di mi şimdi?
Lachesis geçmiş olsun sen sağlığına kavuş hersey telafi edilir uzulme sadece 1 kilo nasıl olsa verilir
cnmm çok geçmiş olsun şişlikler iner tatlım önemli olan sağlığının şu an iyi olması opuyorumnanaktan
2 kg lık ödem olabilir mi ???? mens durumun nedir?
cnm özellikle diyette pek krem peynire yanaşma derim. Normal zamanda da yanaşma derim canın özellikle istemedikçe
Yapımını biliyorum, tavsiye etmiyorum :)
günaydınn.bende sürekli krem peynir yerim.yapımını biliyorum demen kafamı karıştırdı. fisfisfis
iyi firmaları tenzih ediyorum ama çoğu toplama peynirlerden yapılır krem de üçgen peynir de..
Malesef Türkiye de durum bu...
:1shok:
ben pinar light karper aliyorum;
o da oyle midir??
canim atlattin sonunda;
cabucak iyilesirsin umarim;
kiloyu dusunme simdilik; sagligina bakkk
kızlar haftasonu bi arkadaşımla buluştum. diyetisyene gitmeye başlamış. 2 haftada 2,5 kilo vermiş.listesini paylaştı benimle, ben de sizlerle paylaşayım dedim. aslında bizim uyguladıklarımızdan hiç farklı birşey yok.
3+3 toplam 6 öğün.kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmeği+1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(ama kibrit kutusu dediği baya büyükmüş)+bol bol domates salatalık +haftada 3 kere 1 haşlanmış yumurta
öğlen ve akşam da şu menulerden biri.ama öğlen sebzeyse akşam et olacak.
çorba + salata+yoğurt (çorba yerine 1 dilim ekmek olabilirmiş yani hem çorba hem ekmek olmuyormuş) / 3 köfte büyüklüğünde ızgara(köfte,tavuk,balık-yağsız yerlerinden))+salata +yoğurt / 1 lahmacun+ ayran (hep salata mı yicem diye isyan edince haftada 2 kere-ama öğlende- lahmacun yiyebilirsin demiş.) 4 kaşık bakliyat (mercimek,nohut, kurufasulye)+yoğurt, 5 kaşık sebze yemeği + yoğurt (sebze yemeğinin yanında bi dilim kepek ekmeği yenebilir, ya da ekmek yerine çorba içilebilir)
aralarda da kuru meyve, yağsız süt, bol bol yeşil çay, 1 porsiyon meyve, kepekli evyapimi 1 ince dilim kek gibi şeyler yeniyormuş.
ben hemen kahveyi sordum hiç lafı geçmeyince. içmiyorum düşkün olmadığım için de sormak aklıma gelmedi dedi. bir de haftada 1 sütlü tatlı falan yok mu dedim. yok,tatlı olarak sadece meyve ve kuru meyve var dedi.
işte bööööyle güzellerkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?