50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın, hepinizin çok karçırmışsınız haftasonu sizi gidi sizi. Ben se 2 gün bir öğünlük falan yedim aç gezdir resmen, yemek yiyemiyorum bütün yüzüm şiş.
İşin kötü tarafı buna rağmen bir kilo almışım bu 2 günde nasıl oluyor anlamadım

cnm özellikle diyette pek krem peynire yanaşma derim. Normal zamanda da yanaşma derim canın özellikle istemedikçe

Yapımını biliyorum, tavsiye etmiyorum :)

canım beni uyardığın için çok sağol bende zaten az yiyeğim diye seyahat tipi olan küçük peynirlerden almıştım ve onunda çeyreğini yemiştim ama bundan sonra senin dediğin gibi canım istemedikçe dokunmamalkisalkisalkis

merhaba canım günaydın. ameliyatın iyi geçmişdir umarım. öle yada böyle kurtuldun sonunda
evet bu h. sonu site kapalıyıdı herkes kaçırmış ipin ucunu başatada ben

kızlar size bir konuda danışmak istedim zayıflama sonucunda vucutda oluşan çatlaklar için herhengibir öneriniz var mı? yok etmek için güzellik merkezlerine uğramamız gerekiyor heralde ama engellemek için yada azaltmak için sizin bir fikriniz var mı

yavaş yavaş sağlıklı verirsen,hızlı kilo almazsan zaten çatlak oluşmaz. ani kilo değişiminden oluyor bildiğim kadarıyla. doğal yağlar iyi geliyor diye biliyorum,kayısı yağı mesela.eğilimli olan bölgene sürebilirsin.

cnmm çok geçmiş olsun şişlikler iner tatlım önemli olan sağlığının şu an iyi olması opuyorumnanaktan

2 kg lık ödem olabilir mi ???? mens durumun nedir?

merhaba canım günaydın. ameliyatın iyi geçmişdir umarım. öle yada böyle kurtuldun sonunda
evet bu h. sonu site kapalıyıdı herkes kaçırmış ipin ucunu başatada ben

İyi geçti galiba tam emin değilim doktor öyle söyledi.

Lachesis, geçmiş olsun canım. iyisin di mi şimdi?

İdare ederim canım, tamponlar alınana kadar biraz sıkıntı çekicem bakalım

Lachesis geçmiş olsun sen sağlığına kavuş hersey telafi edilir uzulme sadece 1 kilo nasıl olsa verilir

Sağol canım.

cnmm çok geçmiş olsun şişlikler iner tatlım önemli olan sağlığının şu an iyi olması opuyorumnanaktan

2 kg lık ödem olabilir mi ???? mens durumun nedir?

Çok sağol canım, dün olmam lazımdı da ameliyattan dolayı gecikme oluyor sanırım. Ödem olabilir o açıdan bilemiyorum.

canim atlattin sonunda;
cabucak iyilesirsin umarim;

kiloyu dusunme simdilik; sagligina bakkk

kızlar haftasonu bi arkadaşımla buluştum. diyetisyene gitmeye başlamış. 2 haftada 2,5 kilo vermiş.listesini paylaştı benimle, ben de sizlerle paylaşayım dedim. aslında bizim uyguladıklarımızdan hiç farklı birşey yok.

3+3 toplam 6 öğün.kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmeği+1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(ama kibrit kutusu dediği baya büyükmüş)+bol bol domates salatalık +haftada 3 kere 1 haşlanmış yumurta

öğlen ve akşam da şu menulerden biri.ama öğlen sebzeyse akşam et olacak.

çorba + salata+yoğurt (çorba yerine 1 dilim ekmek olabilirmiş yani hem çorba hem ekmek olmuyormuş) / 3 köfte büyüklüğünde ızgara(köfte,tavuk,balık-yağsız yerlerinden))+salata +yoğurt / 1 lahmacun+ ayran (hep salata mı yicem diye isyan edince haftada 2 kere-ama öğlende- lahmacun yiyebilirsin demiş.) 4 kaşık bakliyat (mercimek,nohut, kurufasulye)+yoğurt, 5 kaşık sebze yemeği + yoğurt (sebze yemeğinin yanında bi dilim kepek ekmeği yenebilir, ya da ekmek yerine çorba içilebilir)

aralarda da kuru meyve, yağsız süt, bol bol yeşil çay, 1 porsiyon meyve, kepekli evyapimi 1 ince dilim kek gibi şeyler yeniyormuş.

ben hemen kahveyi sordum hiç lafı geçmeyince. içmiyorum düşkün olmadığım için de sormak aklıma gelmedi dedi. bir de haftada 1 sütlü tatlı falan yok mu dedim. yok,tatlı olarak sadece meyve ve kuru meyve var dedi.

işte bööööyle güzellerkaydirigubbakcemile2

süpermiş de çalışanlar öğlen ne yerse akşam da onu yiyo
ben kahvesiz yapamam istediği kadar vermesin diyetisyen içerim ki lülülülülülü

bu arada dikkatimi çekti hiç pilav makarna dememiş yaaa :)

çok da farklı değilmiş yaaa biz de aynısınız yapıyoruz tabi benim 6 değil 9-10 öğünü buluyor oburluğumdan sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…