iste boyle azimli olmak lazim aslinda;Kızlar karar verdim. 55 e düşene kadar bitter çikolata dahi yemicem(bu arada kilo almışım, ama çizelgeyi güncellemeye elim varmıyo)
selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))
iste boyle azimli olmak lazim aslinda;
biz de esimle 15 gunluk kampa giriyoruz lulu..
kızlar hepinizi kocaman öperek merhaba diyorum opuyorumnanaktan
inşallah herkes iyidir,geçmişi okuyamadım,önemli bişey varsa özet geçebilirsiniz banaolumunekankayizsmile hafta sonu çok abartmasamda biraz bozdum diyeti,kahvaltılarda bolca börek ve gözleme yedim.Akşamları bol salata ve ızgara,ve 2 gün boyunca toplam 7-8 km yürüyüş yaptım kırlarda.Çok dinlendiriciydi,heryer yemyeşil,rengarenk çiçekler...boshayallersmile
Dulcineacım tibetimi hiiç ihmal etmedim,e sporda yaptım sayılır yıldızlı artılarımı verebilirsinzemuszemus
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Valla özledim seni kaydirigubbakcemile3 Zaten sana eksi falan vermediydim, sonuçları bekliyordum. Bugün 5 adet yapman gerekiyo tibeti.
Haftasonu site çöktü, ben dahil bi çok kişi çok kötü beslenip kilo aldı. Lachesis ameliyatını oldu, iyi geçmiş sanırım. Yesa bugün ingiltere dönüyo... şimdilik bunlar geldi aklıma boshayallersmile
Ha bi de forumdan uzakta kalınca ben aşkımı çok özledim(düşünmek için vakit çok kaldı ya), (onu kötü etkilememek için buraya döküyorum içimi, yoksa ben onu düzeltceğime o ordan beni düzeltmeye çalışıyo :gitme:)
bende özledim sizleri,çok alışmışım valla uzaklaşınca insan arıyoŞeniz tamam canım bugün 5er tane yapıyorum. Lachesis ne ameliyatı olduki?
Lachesis çok geçmiş olsun canım
ben yokum diye çöktü site,bensiz kaynatamayın diyesırnaşık şey canım benim burada aklını biraz olsun dağıtabiliyosun tabi,boş kalınca insan çok düşünüyo,ama az kalmış sayılır,bugünler ne güzel bir anı olacak sizin içinboshayallersmile
Burnuyla alakalı, nefes almasını engelleyen sorunu ortadan kaldırmak için...
Evet canım valla, aynen dediğin gibi, senin hasretine dayanamayıp diye çöktü. Dün ancak ikna oldu, sana güzel gözükmek için kendine çeki düzen verdi sempatiksalakcinni
Haklısın gripincim Şeniz
Bi de cuma günü + mı *+ mı???
1 saatliğine çıkmam gerekiyo canım, öptüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Selam kızlar....
Hoşgeldin arkadaşım, ipin ucu iyice kaçmadan harekete geçmene çok sevindim kaydirigubbakcemile5
slm kızlar.ben sabah :1 dilim kepek ekmeği ,
1 dilim peynir
salatalık,domates
1 bardak şekersiz çay
öğlen bir arkadaşımdaydım ve malesef biraz kaçamak yaptım mecburen.kısır,zeytinyağlı sarma,peynirli börek ve tavuklu yoğurtlu salata yedim.ayrıca ufak bir dilimde yaş pasta yedim.şu an yediğime pişmanım ama misafirlikte yemeyince herkes bir taraftan kızıyor zayıfsın ne dye yemiyorsun falan filan...akşam yemeğinde sadece 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorumm
slm kızlar.ben sabah :1 dilim kepek ekmeği ,
1 dilim peynir
salatalık,domates
1 bardak şekersiz çay
öğlen bir arkadaşımdaydım ve malesef biraz kaçamak yaptım mecburen.kısır,zeytinyağlı sarma,peynirli börek ve tavuklu yoğurtlu salata yedim.ayrıca ufak bir dilimde yaş pasta yedim.şu an yediğime pişmanım ama misafirlikte yemeyince herkes bir taraftan kızıyor zayıfsın ne dye yemiyorsun falan filan...akşam yemeğinde sadece 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorumm
ben de araniza katilacagim bundan sonra arkadaslar. Aslinda cok fazla kilom yok fakat son alti ayda 3 kilo aldim. Uc kilo verirsin demeyin cunku ben cok zor kilo alip cok da zor kilo veriyorum. Biraz disipline girmem lazim. Umarim sizinle daha da cok gaza gelirim
kizlar size kul kahvesi yapiomm
kizlar size kul kahvesi yapiomm
valla hayır demem, ellerine sağlık güzelim
Böyle bir ikramı memnuniyetle kabul ederim çok lezzetli gözüküyor. içmiş kadar oldumopuyorumnanaktan teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?