50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar karar verdim. 55 e düşene kadar bitter çikolata dahi yemicem (bu arada kilo almışım, ama çizelgeyi güncellemeye elim varmıyo)
iste boyle azimli olmak lazim aslinda;
biz de esimle 15 gunluk kampa giriyoruz lulu..

selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))

tebrikler,
super isteee

kızlar hepinizi kocaman öperek merhaba diyorum opuyorumnanaktan
inşallah herkes iyidir,geçmişi okuyamadım,önemli bişey varsa özet geçebilirsiniz banaolumunekankayizsmile hafta sonu çok abartmasamda biraz bozdum diyeti,kahvaltılarda bolca börek ve gözleme yedim.Akşamları bol salata ve ızgara,ve 2 gün boyunca toplam 7-8 km yürüyüş yaptım kırlarda.Çok dinlendiriciydi,heryer yemyeşil,rengarenk çiçekler...boshayallersmile
Dulcineacım tibetimi hiiç ihmal etmedim,e sporda yaptım sayılır yıldızlı artılarımı verebilirsinzemuszemus

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Valla özledim seni kaydirigubbakcemile3 Zaten sana eksi falan vermediydim, sonuçları bekliyordum. Bugün 5 adet yapman gerekiyo tibeti.

Haftasonu site çöktü, ben dahil bi çok kişi çok kötü beslenip kilo aldı. Lachesis ameliyatını oldu, iyi geçmiş sanırım. Yesa bugün ingiltere dönüyo... şimdilik bunlar geldi aklıma boshayallersmile

Ha bi de forumdan uzakta kalınca ben aşkımı çok özledim(düşünmek için vakit çok kaldı ya), (onu kötü etkilememek için buraya döküyorum içimi , yoksa ben onu düzeltceğime o ordan beni düzeltmeye çalışıyo :gitme:)

bende özledim sizleri,çok alışmışım valla uzaklaşınca insan arıyoŞeniz tamam canım bugün 5er tane yapıyorum. Lachesis ne ameliyatı olduki?
Lachesis çok geçmiş olsun canım
ben yokum diye çöktü site,bensiz kaynatamayın diyesırnaşık şey canım benim burada aklını biraz olsun dağıtabiliyosun tabi,boş kalınca insan çok düşünüyo,ama az kalmış sayılır,bugünler ne güzel bir anı olacak sizin içinboshayallersmile

slm kızlar.ben sabah :1 dilim kepek ekmeği ,
1 dilim peynir
salatalık,domates
1 bardak şekersiz çay
öğlen bir arkadaşımdaydım ve malesef biraz kaçamak yaptım mecburen.kısır,zeytinyağlı sarma,peynirli börek ve tavuklu yoğurtlu salata yedim.ayrıca ufak bir dilimde yaş pasta yedim.şu an yediğime pişmanım ama misafirlikte yemeyince herkes bir taraftan kızıyor zayıfsın ne dye yemiyorsun falan filan...akşam yemeğinde sadece 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorumm

Burnuyla alakalı, nefes almasını engelleyen sorunu ortadan kaldırmak için...

Evet canım valla, aynen dediğin gibi, senin hasretine dayanamayıp diye çöktü. Dün ancak ikna oldu, sana güzel gözükmek için kendine çeki düzen verdi sempatiksalakcinni

Haklısın gripincim Şeniz

Bi de cuma günü + mı *+ mı???

1 saatliğine çıkmam gerekiyo canım, öptüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

canımcım cuma sadece artı,ctesi ve pazar yıldızlı.
Görüşürüz tatlım muccckkk

Selam kızlar....

Hoşgeldin arkadaşım, ipin ucu iyice kaçmadan harekete geçmene çok sevindim kaydirigubbakcemile5

Ya meslegim geregi beslenmeme cok dikkat ediyorum. Cantamda dilimlenmis biber salataliklarimla gezerim normalde. Ama nolduysa oldu. Evden calismaya basladim ve evde olunca 15 dakikada bir buzdolabinin kapagini acip izliyorum....Paso ne yesem diye dusunuyorum. Duzenli ise giderken daha disiplinliydim.Kendime hakim olmam lazim o yuzden bu forumun siki takipcisi olacagim

maşallaahh,sen biraz kaçamak diye bunamı diyosun güzelimohaoldumsmile hiç olmazsa 2çeşitten yeseydin sadece.Nasıl yakcan bu kalorileri? bence hemen spor yap bari de kalıcı olmasın aldığın kaloriler Ama sabah kahvaltın gayet güzel olmuş

kizlar selamm
kkda sorun vardi
sanirimm duzeldii insallahh gitmez bidaha
nasilsinizz canlarimm??bu arada 62 kilo oldumm bi kilo daha gitti boyle boyle gider insallah

canimmm sendemi veniba kullniosunn?nickin vanibada acaba ordanmi esinlendin dedin?

selam şekerler naber görüşmeyeli.......

dün vadi yürüyüşündeydik.sabah 8 de başladık 4 te eve girdik.....çok eğlenceliydi.....o yetmezmiş gibi bide akşam leslie 4 mil yaptım..... .sabaha tutulmuşum baldırlarım çektriyor......her yerim ağrıyor....ayriyeten regli oldum karnımda ağrıyor...

bu gün gezmem vardı hepsinden az az yedim......bakalım şişlik ne zaman inecek.....bu kadar spordan kasların şişti iyice tartıda acayip fazla geldim....(((

hosgeldin canım bende daha yeniyim inşallah kilolarını bir an önce verirsin

Ben sabah kahvaltımı yazmıstım
arada elma ve 3 incir
kahvaltıyı gec yaptıgım ıcın aksam 17:00 gıbıde 3 kasık kabak yemegi 3 kaşık bulgur pilavı salata ve yoğurt
birde nescafesiz yapamam şekersiz nescafe mi içtim
ilerleyen saatlerdede meyveyle günü kapatmayı planlıyrm

sabah platesimi ve 40 dk lık yuruyusumu yaptım. aksamda tibetimide yapacagım

slm kızlarr umarım hepinizin keyfi yerindedir....ankara yolculuğundan sonra düzenime yeni yeni kavuştum inşallah allah bozmaz... sabah: elma sirkeli suyumla başladım güne kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,biraz krem peynir çok az domates ve şekersiz çay içtim ha bide yarım pogaça yedim annemler yiyolardı göz hakkı diye :)) daha sonra 30 dk yürüyüş yaptım...ara: türk kahvesi içtim vazgeçemeyeceğim bişey onu da içmezsem mutsuz olurum napim...öğlen:4-5 tane bisküvi ( ama diyet değillerdi şu kraker bisküviler varya onlardandı umarım çok kalorili değildir ablamda yediğim için ambalajını inceleyemedim yoksa evde olsam kalorileri hesabı yapardım yani :)) biraz da çok az ay çekirdeği yedim...ara: neskafe içtim dur diyemiyorum içimdeki kafein dürtüsüne...ara:2 kupa yeşil çay, yarım paket diyet bisküvi yedim...akşam:ıspanak,kocaman bir karışık salata, yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yedim...gün boyunca hareketli sayılırdım markete falan gittim birazdan bel ve göbek egzersizlerimi yapıcam ve yine en az20 dk bisiklete bincem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…