süpermiş de çalışanlar öğlen ne yerse akşam da onu yiyo
ben kahvesiz yapamam istediği kadar vermesin diyetisyen içerim ki lülülülülülü
bu arada dikkatimi çekti hiç pilav makarna dememiş yaaa :)
çok da farklı değilmiş yaaa biz de aynısınız yapıyoruz tabi benim 6 değil 9-10 öğünü buluyor oburluğumdansempatiksalakcinni
yaa benim diyetimden nolur;
yarim yamalak;
hep kacamaklarim var; diyet yaptimi boyle hic tatli yemeyeceksin.
ben gun boyu iyiyim; aksam esim geliyor; gofret biskuvi biseyler alip getiriyor, yemeyince de kiziyor :-((
off yaa.
tek umudum leslie, bu alsam basliyorum.
bu arada bugun ki menumu de yazayim da;
22/03
Sabah
1 dilim peynir
Maydonoz
2 dilim kepek ekmegi
5 ad. Y.zeytin; yesil cay
Ara
2 ad. Eti form yulafli, 1 yudum sut
Ogle
Yarim tabak yesil mercimek
2 kasik pilav
Ara
1 ad. Etiform yulafli, 1 ad. Y.zeytin
Ara2
Kepekli tost
ben de araniza katilacagim bundan sonra arkadaslar. Aslinda cok fazla kilom yok fakat son alti ayda 3 kilo aldim. Uc kilo verirsin demeyin cunku ben cok zor kilo alip cok da zor kilo veriyorum. Biraz disipline girmem lazim. Umarim sizinle daha da cok gaza gelirim
benim erkek arkadaşım da kızıyordu bana bişey yemeyince. ama spora da başlayıp bu işe önem verdiğimi ve kilo verdikçe mutlu olduğumu, hem sağlıklı beslendiğimi güzel bir dille anlatınca ses çıkarmıyo artık. hatta dün akşam dışarda bişiler yicektik birlikte. sen seç dışarı çıktık diye diyetini bozmanı istemem dedi. pek şaşırdım ve sevindimalkisalkisalkis çünkü o kadar kızıyordu ki, küsüyordu hatta sevgilime iyi bakmıyorsun diyeopuyorumnanaktan sanırım değişikliği gördükçe mutlu oluyorum demem çok işe yaradı.
çok güzel bi menü bence peppercim. ama tost neli?kaşar da çok kaloriliymiş de ondan soruyorumkafamçokkarıştı
bu arada sen sigarayı bıraktın mı kız ne alemdesin???
cok sessiz bugun burasi;
noldu bizim kizlara???
inş cnm deniyorum
selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))
buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Çok mutlu oldum canım, tibet hareketlerindendir sempatiksalakcinni
olabilir canım inşallah hep böyle gider acıktaa kocam etkili oldu adam günden güne zayıflıyooo ben veremezsem çatlarım eyvahedigeldismilebana havasını atamıcak:jeyyar:
ben eşimle beraber başladım ..o yüzden beraber yiyip içiyoruz ..çok rahat oluyor ...eşim de 10 günde 2,7 kilo verdi ..ben ise 2,6 ..o benden hızlı zayıflıyor valla ...kilosu çok olunca birden eriyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?