50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de içerim valla kahvemi sensecim. yoksa terör estiririm kaydirigubbakcemile:roflol:

makarna,pilav yok.çok canın çekerse 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık bulgur pilavı yiyebilirmişsin. ama bu yoğun bi program sensecim. bununla 1,5 ayda 4,5 kio vermeyi hedefliyorlar.

bu arada sen sigarayı bıraktın mı kız ne alemdesin???

yaa benim diyetimden nolur;
yarim yamalak;

hep kacamaklarim var; diyet yaptimi boyle hic tatli yemeyeceksin.

ben gun boyu iyiyim; aksam esim geliyor; gofret biskuvi biseyler alip getiriyor, yemeyince de kiziyor :-((
off yaa.
tek umudum leslie, bu alsam basliyorum.

bu arada bugun ki menumu de yazayim da;

22/03
Sabah
1 dilim peynir
Maydonoz
2 dilim kepek ekmegi
5 ad. Y.zeytin; yesil cay

Ara
2 ad. Eti form yulafli, 1 yudum sut

Ogle
Yarim tabak yesil mercimek
2 kasik pilav

Ara
1 ad. Etiform yulafli, 1 ad. Y.zeytin

Ara2
Kepekli tost

benim korkum, az yedikce metobolizma yavasliyor ve hep daha az , daha az yemek gerekiyor;

20 yasinda yediklerimi su anda yiyemiyorum mesela, yesem kac kilo olurum Allah bilir.

ama yillarca diyet yapa yapa kendim bu hale getirdim; yavaslattim metobolizmami.

benim erkek arkadaşım da kızıyordu bana bişey yemeyince. ama spora da başlayıp bu işe önem verdiğimi ve kilo verdikçe mutlu olduğumu, hem sağlıklı beslendiğimi güzel bir dille anlatınca ses çıkarmıyo artık. hatta dün akşam dışarda bişiler yicektik birlikte. sen seç dışarı çıktık diye diyetini bozmanı istemem dedi. pek şaşırdım ve sevindimalkisalkisalkis çünkü o kadar kızıyordu ki, küsüyordu hatta sevgilime iyi bakmıyorsun diyeopuyorumnanaktan sanırım değişikliği gördükçe mutlu oluyorum demem çok işe yaradı.

çok güzel bi menü bence peppercim. ama tost neli?kaşar da çok kaloriliymiş de ondan soruyorumkafamçokkarıştı

diyet yemekleri google dan arattırın farklı yemek teknikleri ortaya çıkabiliyor ...

mesela patatesi fırında bir damla yağ ile kızartmak gibi ..

ya da akşamları patates salatası ,çok az yağlı patlıcan yemeği ,çok az yağlı yumurtalı ıspanak yenebilir ..

tatlı yerine de mutlaka yoğurdun içine meyve dilimleyip yiyin ...hem kalorisi çok az hem tatlı ihtiyacını yatıştırabilir ...

ben de araniza katilacagim bundan sonra arkadaslar. Aslinda cok fazla kilom yok fakat son alti ayda 3 kilo aldim. Uc kilo verirsin demeyin cunku ben cok zor kilo alip cok da zor kilo veriyorum. Biraz disipline girmem lazim. Umarim sizinle daha da cok gaza gelirim

Selam kızlar....

Hoşgeldin arkadaşım, ipin ucu iyice kaçmadan harekete geçmene çok sevindim kaydirigubbakcemile5

iyi taktik; ben de senin gibi konusayim o zaman.

o da ben cok hassasim; yemedigim zaman hemen hasta olluyorum, o yuzden istemiyor diyet yapmami; spor yapmama bisey demiyor ama (kendisi de sporcu ya ;-)

neyse simdi kararlastirdik; 2 hafta boyunca leslienin 4-5 kilo verdiren videosunu yapicaz birlikte; o kadar anlattim ki o da merak etti leslie yi; umarim sever )

tost kasarli canikom :-((

ben eşimle beraber başladım ..o yüzden beraber yiyip içiyoruz ..çok rahat oluyor ...eşim de 10 günde 2,7 kilo verdi ..ben ise 2,6 ..o benden hızlı zayıflıyor valla ...kilosu çok olunca birden eriyor sanırım :)

Kızlar karar verdim. 55 e düşene kadar bitter çikolata dahi yemicem (bu arada kilo almışım, ama çizelgeyi güncellemeye elim varmıyo)

cok sessiz bugun burasi;

noldu bizim kizlara???

evet hiç ses yok yaa...

inş cnm deniyorum

inşallah başarırsın canım. benim annem 13 yaşından 50 yaşına kadar sigara tiryakisiydi. ve 3 yıl önce tamamen bıraktı.hem de benim doğumgünümde bırakmıştı bana hediye olarak.çok mutlu bi insan oldu şimdi biliyor musun?şimdi de erkek arkadaşım bırakıcak inşallah. o biraz zor görünüyor ama çok istiyor.

selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))

selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))

buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Çok mutlu oldum canım, tibet hareketlerindendir sempatiksalakcinni

buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Çok mutlu oldum canım, tibet hareketlerindendir sempatiksalakcinni

olabilir canım inşallah hep böyle gider acıktaa kocam etkili oldu adam günden güne zayıflıyooo ben veremezsem çatlarım eyvahedigeldismilebana havasını atamıcak:jeyyar:

olabilir canım inşallah hep böyle gider acıktaa kocam etkili oldu adam günden güne zayıflıyooo ben veremezsem çatlarım eyvahedigeldismilebana havasını atamıcak:jeyyar:

Cidden canım ya, forma girmek için bundan daha iyi bi zaman olamaz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…