slm kızlarr umarım hepinizin keyfi yerindedir....ankara yolculuğundan sonra düzenime yeni yeni kavuştum inşallah allah bozmaz... sabah: elma sirkeli suyumla başladım güne kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,biraz krem peynir çok az domates ve şekersiz çay içtim ha bide yarım pogaça yedim annemler yiyolardı göz hakkı diye :)) daha sonra 30 dk yürüyüş yaptım...ara: türk kahvesi içtim vazgeçemeyeceğim bişey onu da içmezsem mutsuz olurum napim...öğlen:4-5 tane bisküvi ( ama diyet değillerdi şu kraker bisküviler varya onlardandı umarım çok kalorili değildir ablamda yediğim için ambalajını inceleyemedim yoksa evde olsam kalorileri hesabı yapardım yani :)) biraz da çok az ay çekirdeği yedim...ara: neskafe içtim dur diyemiyorum içimdeki kafein dürtüsüne...ara:2 kupa yeşil çay, yarım paket diyet bisküvi yedim...akşam:ıspanak,kocaman bir karışık salata, yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yedim...gün boyunca hareketli sayılırdım markete falan gittim birazdan bel ve göbek egzersizlerimi yapıcam ve yine en az20 dk bisiklete bincem.....
selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))
canimm benimm bende bisiklet yapiorummm sen pedal ayarin sertmi oluyo?bide ne kadar hizli gidiosunn?terliomusun cevirirkenn???
canimm benimm bende bisiklet yapiorummm sen pedal ayarin sertmi oluyo?bide ne kadar hizli gidiosunn?terliomusun cevirirkenn???
benim korkum, az yedikce metobolizma yavasliyor ve hep daha az , daha az yemek gerekiyor;
20 yasinda yediklerimi su anda yiyemiyorum mesela, yesem kac kilo olurum Allah bilir.
ama yillarca diyet yapa yapa kendim bu hale getirdim; yavaslattim metobolizmami.
tatlım ya aklını karıltırmak gibi olmasında bisiklet yanları basenleri genişletiyor diyorlar. tabi yine sen bilirsin
oo hemde nasıl terliyorum canım yaa... pedal ilk 5 dk falan hafif ayarda yapıyorum alışınca daha sert yapıyorum bacaklarımın sertleştiğini hissediyorum valla ben seviyorum bisikleti müzikle birlikte bazen 30 dk dan bile fazla biniyorum...
canim benim on senedir biniorum bisiklete belki dahada fazla olmustur ama genisleme olmadi bende gulum belki cok sert cevirmiorum ondanda olabilir kuzumm saolasinn bilgin icin
Ya meslegim geregi beslenmeme cok dikkat ediyorum. Cantamda dilimlenmis biber salataliklarimla gezerim normalde. Ama nolduysa oldu. Evden calismaya basladim ve evde olunca 15 dakikada bir buzdolabinin kapagini acip izliyorum....Paso ne yesem diye dusunuyorum. Duzenli ise giderken daha disiplinliydim.Kendime hakim olmam lazim o yuzden bu forumun siki takipcisi olacagim
sabah platesimi ve 40 dk lık yuruyusumu yaptım. aksamda tibetimide yapacagım
Selam kızlar..
Aynı benaklinialirimsmile Burası cidden yardımcı oluyo. Kaç haftadır iyi gidiyo sayılırdım. 2 gün giremedim foruma, çatlayana kadar yemek yedim :sm_confused:
alkisalkisalkis
Kızlar tibet hareketleri yapıp yapmadığınızı söyleyin, ona göre listenin son halini yayınlayam.
dalsi ben yürüyüş yaptım yatmadan da tibeti yapıcam...
dalcicim bende yaptım ama son 2 gün yapmadım
Kızlar düzenli yapanları yukarı taşıyorum. Çünkü önemli olan aksatmadan yapmak lülülülülülü
Selam kızlar..
Kızlar tibet hareketleri yapıp yapmadığınızı söyleyin, ona göre listenin son halini yayınlayam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?