50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm benimm bende bisiklet yapiorummm sen pedal ayarin sertmi oluyo?bide ne kadar hizli gidiosunn?terliomusun cevirirkenn???

selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))

ohhh ne güzel. ya zaten bahar ve yazın en azından kendi adıma çok daha rahat kilo veriliyor. hava iyi olduğu için daha çok yürüyorsun. bana zaten kilo aldıran uzun soğuk kış geceleri oldu.birde kızşın çok üşüyünce tatlı ve yeme isteği fazla oluyor.vücut üşüdüğü için yağa daha çok ihtiyaç duyuyor.
asıl bundan sonra daha rahat kilo vericez kızlarr.
gerçi ben akşam 1 tane lahmacun yedim ama küççükdü küççük.
öğlende yoğurt yemiştim sadece.

canimm benimm bende bisiklet yapiorummm sen pedal ayarin sertmi oluyo?bide ne kadar hizli gidiosunn?terliomusun cevirirkenn???

oo hemde nasıl terliyorum canım yaa... pedal ilk 5 dk falan hafif ayarda yapıyorum alışınca daha sert yapıyorum bacaklarımın sertleştiğini hissediyorum valla ben seviyorum bisikleti müzikle birlikte bazen 30 dk dan bile fazla biniyorum...

tatlım ya evet ne doğru yazmışsın. mesela şimdi 3 haftadır yemeklerimi azalttım . h.sonu kaçırdım biraz ucunu 300 gr almışım.birazda bu yüzden bana şunu yiceksin bunu yiceksin diyetleri ters geliyor..ee hayat boyu bu böylemi devam edecek.biraz yiyince hemen kilomu alcaz.kiloyu sabitlemenin bi yolunu bulmalı

tatlım ya aklını karıltırmak gibi olmasında bisiklet yanları basenleri genişletiyor diyorlar. tabi yine sen bilirsin

canim benim on senedir biniorum bisiklete belki dahada fazla olmustur ama genisleme olmadi bende gulum belki cok sert cevirmiorum ondanda olabilir kuzumm saolasinn bilgin icin

canim benim ben sert cevirmiorum sanirimm veya cok hizli dondurmuyorum cunku terlemiorumm kuzumm bende alistim on seneden fazladir bisiklet yapiorum tv nin karsisinda guzel oluoo:)

tekrar merhaba kızlar
evet bugünkü raporumu veriyorum:
sabah yarım simit ve peynir,çay
arada ıhlamur
öğleyin yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye ve 1 kase yoğurt
arada 1 muz
akşam yarım tabak sarmaşık kavurması ve 1 tane pirzola
linguistçim nerdesin koçuumm:sm_confused:

selam kızlar...
bugünkü menümü yazayım...
sabah 1 dlm ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
3 dlm örgü peynir

ara activia

öğlen
2 dlm ekmek
3 yumurta byüklüğünde döner

ara
1 fincan kahve
akşam
2 dlm ekmek
7 ymk kaşığı taze fasulye yemeği
4 kaşık yoğurt...

Selam kızlar..

Aynı ben aklinialirimsmile Burası cidden yardımcı oluyo. Kaç haftadır iyi gidiyo sayılırdım. 2 gün giremedim foruma, çatlayana kadar yemek yedim :sm_confused:

sabah platesimi ve 40 dk lık yuruyusumu yaptım. aksamda tibetimide yapacagım

alkisalkisalkis

Kızlar tibet hareketleri yapıp yapmadığınızı söyleyin, ona göre listenin son halini yayınlayam.

canımcım yaptım bugün,5tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…