50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanın kendimi kötü bi karne almış kadar utanç içinde hissettim
Aynen öyle hisset bayanssulusmile Boşuna mı koyuyom listeyi... sıranız bile düştü lülülülülülü
alkisalkisalkis eline sağlık bitanem,çok afilli ışılışıl bi liste olmuş
herkesi tabrik ediyorum.Haydi kızlar tam gaz devamkaydirigubbakcemile5
Teşekkürler canım, aksatmadan yapalım hep kaydirigubbakcemile5

tibetimi yaptım + mı alabilirim zahmet olmazsa

*+ verdim ya sana yerimseniben Plates yapınca * haketmiş oluyon kaydirigubbakcemile5

*+ verdim ya sana yerimseniben Plates yapınca * haketmiş oluyon kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

ben tabloyu görmeden yazmıstım tesekkur ederim ayrıca gercekten cok guzel bır tablo olmus ellerıne sağlıkalkisalkisalkis

ben tabloyu görmeden yazmıstım tesekkur ederim ayrıca gercekten cok guzel bır tablo olmus ellerıne sağlıkalkisalkisalkis

Teşekkürler opuyorumnanaktan Hep birlikte yapalım düzenli ki, birbirimizden destek alalım. Şu an hareket sayısı az, 21 e ulaşınca da böyle düzenli yaparız umarım. kaydirigubbakcemile5

ay Kızlar süKür yaaa......dün sevindim bi ara girebildim diye onda da giris yapamadım, zar zor bi giris yaptım onda da bu sayfayı açamadım.

napıyosunuz Kuzular?
ben bugün yediKlerime hiç diKKat edemedim.Kendimi sartlandırmaK istemiyorum ama bu hafta hiç veremeyeceğimden KorKuyorum ve hatta gram olaraK yüKseleceğimden. beynimi buna inandırmaK istemiyorum. neyse hayırlısı artıK.

cumaya Kadar spora da gidemiycem. basKa sınavım var spor gününde. neyse yaa psiKolojim çoK psiKopat bi halde su 2 gündür.sizler nahılsınız

Teşekkürler opuyorumnanaktan Hep birlikte yapalım düzenli ki, birbirimizden destek alalım. Şu an hareket sayısı az, 21 e ulaşınca da böyle düzenli yaparız umarım. kaydirigubbakcemile5

ay ben 3 gündür falan yapmıyorumm ama hepten bıraKmıycam yine bu hafta yapıcam elimden geldiğince 3 Kez haftaya p.tesi 5 e çıKarcam.siz 5 e çıKardınız mı ?

bana şunu yiceksin bunu yiceksin diyetleri ters geliyor..ee hayat boyu bu böylemi devam edecek.biraz yiyince hemen kilomu alcaz.kiloyu sabitlemenin bi yolunu bulmalı

aynen bence de.diyet met.yavaslatır bence.ben su 2 gündür bitKi çaylarından extralarımdan uzağımda su tüKetimimde az olunca çoK fena oldum ya .insanın Kendini eve Kapatması rsmen Kendini intihar etmesi gibi:) neyse insallah ben de toparlayacağım yarın sabah erKenden doKtora gideceğim aç Karna. o yüzden yarın dısardan yiycem Kndimi su 1 gün daha çoK KısıtlamaK istemiyırum çünKü.evden götürmiycem bu yüzden.yarın da sporum yoK salı da. çars da zaten apor saatinde sınavım var ona da gidemiycem insallah tibetimi bari yapim, bitKi çayımı bari içim ya.

en çoK istediğim hefed Kiloma inince sabitlemeK ya.bence en önemlisi bu.ne almaK ne vermeK sabitlemeK. vala bu genç yasta daha dogum neyim bisey yapmadım görmedim her yerim çaylaK oldu ya Kio alıp vere vere. su istediğim Kioya bi ineyim hiç alıp vermeden 2 ayı bi tamamlayım çatlaKlarımın tdavisini olup artıK almamaya daha fazla özen göstercem insallahhh

yine aşağıdaki çıbık kayıp göremiyrm km var km yok..sayın bakayım sağ bastann

cadım ben burdayım süKür yaaa nasıl alısmısım anamm resmen gocaman bir bosluK vardı yaa

motivasyonumun çoğu burdan KaynaKlanıyormus meğer salıverdim Kndimi ya basKa psi.sorunlarım da olunca

diyet dene şey şunu yiceksin bunu yiceksin değildir zaten arkadaşlar...Bir beslenme uzmanına danışmadan yapılan zayıflama çalışmalarını da sağlıksız buluyorum ben...yağ kaybedelim derken kaslarımızdan olmayalım

Dulcineacım tibetimi hiiç ihmal etmedim,e sporda yaptım sayılır yıldızlı artılarımı verebilirsinzemuszemus

ya bende ihmal etmK istemiyodum amaa sorunlarımdan doalyı hiiiç gelmedi aKlıma yaaa..Kendime ceza olaraK 3 ü bu haftada teKrarlıycajm siz 5 e geçerKen ben geriden taKip etcem sizi ceza niyetine

bu arada katrece idrar söktürücü su attırıcı çaylar ilaçlar içmek vücuduna zarar verir...
bence kullanmadan önce iyi düşün

canım evet bence de sağlıKlı beslenmeKtir bence de. benim tasvip etmediKlerim su nette dolasan KanımızdaKi değerler blinmeden yapılanlar.

mesela patates diyeti bilmem ne.ya bi hafta da o Kadar nisasta tüvetilirse ne olur o insan. bi seye yüKlenilereK Kilo vermeye calısmaK çoK saçma. insanın protein, Karbnhidrat Kalsiyum ,yağ falan filan ihtiyacını hiç hesaba Katmadan sırf bi seye yüKlenmev ancaK sağlığını düsünmeyenlerin yapacağı bi sey bence

bu arada katrece idrar söktürücü su attırıcı çaylar ilaçlar içmek vücuduna zarar verir...
bence kullanmadan önce iyi düşün

uyarın için çoK teseKKür ederim canım. her zaman içmiyorum zati. içtiğim mayd-Kiraz sap.mıs.püs gibi seyler oluyor . ama haftada yalnız bi Kaç gün. ödemim çoK oluyo benim o yüzdenh içiyorum canım

patatestir karnabahardır o tarz şeyleri ben fırın poşetini doldurup pulbiber karabiber ve 1 kaşık yağla fırınlıyorum..harika oluyor..tavsiye edilir

Kızlar karar verdim. 55 e düşene kadar bitter çikolata dahi yemicem (bu arada kilo almışım, ama çizelgeyi güncellemeye elim varmıyo)

bugün aKsama dogru pastaneye gittim patatesli poğaça ve ardından Kocaman hem de Kalın bi bitter yedim.hem de bi anda hepsini yedim. ne diyim afiyet olsun bana sinirlerim çoK bozuKtu acısını böyle çıKardım.

:1ninca::1ninca::1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…