dalcicim bende yaptım ama son 2 gün yapmadım
Aynen öyle hisset bayanssulusmile Boşuna mı koyuyom listeyi... sıranız bile düştü lülülülülülüamanın kendimi kötü bi karne almış kadar utanç içinde hissettim
Teşekkürler canım, aksatmadan yapalım hep kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis eline sağlık bitanem,çok afilli ışılışıl bi liste olmuş
herkesi tabrik ediyorum.Haydi kızlar tam gaz devamkaydirigubbakcemile5
tibetimi yaptım + mı alabilirim zahmet olmazsa
ben tabloyu görmeden yazmıstım tesekkur ederim ayrıca gercekten cok guzel bır tablo olmus ellerıne sağlıkalkisalkisalkis
Teşekkürler opuyorumnanaktan Hep birlikte yapalım düzenli ki, birbirimizden destek alalım. Şu an hareket sayısı az, 21 e ulaşınca da böyle düzenli yaparız umarım. kaydirigubbakcemile5
Kaç haftadır iyi gidiyo sayılırdım. 2 gün giremedim foruma, çatlayana kadar yemek yedim :sm_confused:
bana şunu yiceksin bunu yiceksin diyetleri ters geliyor..ee hayat boyu bu böylemi devam edecek.biraz yiyince hemen kilomu alcaz.kiloyu sabitlemenin bi yolunu bulmalı
yine aşağıdaki çıbık kayıp göremiyrm km var km yok..sayın bakayım sağ bastann
Dulcineacım tibetimi hiiç ihmal etmedim,e sporda yaptım sayılır yıldızlı artılarımı verebilirsinzemuszemus
Haftasonu site çöktü, ben dahil bi çok kişi çok kötü beslenip kilo aldı.
diyet dene şey şunu yiceksin bunu yiceksin değildir zaten arkadaşlar...Bir beslenme uzmanına danışmadan yapılan zayıflama çalışmalarını da sağlıksız buluyorum ben...yağ kaybedelim derken kaslarımızdan olmayalım
bu arada katrece idrar söktürücü su attırıcı çaylar ilaçlar içmek vücuduna zarar verir...
bence kullanmadan önce iyi düşün
diyet yemekleri google dan arattırın farklı yemek teknikleri ortaya çıkabiliyor ...
mesela patatesi fırında bir damla yağ ile kızartmak gibi ..
..
Kızlar karar verdim. 55 e düşene kadar bitter çikolata dahi yemicem(bu arada kilo almışım, ama çizelgeyi güncellemeye elim varmıyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?