canım evet bence de sağlıKlı beslenmeKtir bence de. benim tasvip etmediKlerim su nette dolasan KanımızdaKi değerler blinmeden yapılanlar.
mesela patates diyeti bilmem ne.ya bi hafta da o Kadar nisasta tüvetilirse ne olur o insan. bi seye yüKlenilereK Kilo vermeye calısmaK çoK saçma. insanın protein, Karbnhidrat Kalsiyum ,yağ falan filan ihtiyacını hiç hesaba Katmadan sırf bi seye yüKlenmev ancaK sağlığını düsünmeyenlerin yapacağı bi sey bence
çok yedim biliyorum.yarın çok çok az yemeği düşünüyorum dengelemem laızm.yürüyüşede çıkarım inş
maşallaahh,sen biraz kaçamak diye bunamı diyosun güzelimohaoldumsmile hiç olmazsa 2çeşitten yeseydin sadece.Nasıl yakcan bu kalorileri? bence hemen spor yap bari de kalıcı olmasın aldığın kaloriler Ama sabah kahvaltın gayet güzel olmuş
selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))
patatestir karnabahardır o tarz şeyleri ben fırın poşetini doldurup pulbiber karabiber ve 1 kaşık yağla fırınlıyorum..harika oluyor..tavsiye edilir
aynen öyle cnm ben 6 gün lahana diyeti yaptım ki sabah normal kahvaltımı yaptığım halde hergün aynı şeyi yemek insanı hem psikolojik hemde bedensel olarak çok etkiliyo en önemli şey bence insanın kendisini mutlu hissetmesi mutsuz insan ne spor yapmak ister ne de herhangi bişey için motive olabilir, hergün aynı şeyi yiyen insan ne kadar mutlu olabilir ki... zayıflıycaz tabiki ama sağlığımızdan ve aynı zamanda ruh sağlığımızdan olmadan:smiley-cool:
ay ben 3 gündür falan yapmıyorummama hepten bıraKmıycam yine bu hafta yapıcam elimden geldiğince 3 Kez haftaya p.tesi 5 e çıKarcam.siz 5 e çıKardınız mı ?
Cmt pazar yaptın mı??kızlar tibetimi yaptım artımı isterim :hulya:
aynen bence de.diyet met.yavaslatır bence.ben su 2 gündür bitKi çaylarından extralarımdan uzağımda su tüKetimimde az olunca çoK fena oldum ya .insanın Kendini eve Kapatması rsmen Kendini intihar etmesi gibi:) neyse insallah ben de toparlayacağım yarın sabah erKenden doKtora gideceğim aç Karna. o yüzden yarın dısardan yiycem Kndimi su 1 gün daha çoK KısıtlamaK istemiyırum çünKü.evden götürmiycem bu yüzden.yarın da sporum yoK salı da. çars da zaten apor saatinde sınavım var ona da gidemiycem insallah tibetimi bari yapim, bitKi çayımı bari içim ya.
en çoK istediğim hefed Kiloma inince sabitlemeK ya.bence en önemlisi bu.ne almaK ne vermeK sabitlemeK. vala bu genç yasta daha dogum neyim bisey yapmadım görmedim her yerim çaylaK oldu ya Kio alıp vere vere. su istediğim Kioya bi ineyim hiç alıp vermeden 2 ayı bi tamamlayım çatlaKlarımın tdavisini olup artıK almamaya daha fazla özen göstercem insallahhh
ben çok fazla kilo alıp vermeme rağmen sadece geçen yıldan beri 52 den 59 a çıktım. ama vücudum çatlak dolu özellikle popo. bende doğum yapmadım. o çatlaklar birazda büyüme ergenlik dönemimde oluşuyor. benimkiler öle oldu enazından.birde ergenlik dönemindeki kızlara vücud nemelendiricisi sürdürmeli.benim arkadaşım hamileyken çok sürürdi nemlendirici. hiç çatlağı olmadı
Benim de kalça bölgemde çatlak var, çok hafif de göğüs bölgemde senağlama
ay benim diz kapağımda var bide . başka yermi bulamadın be çatlak
lierac diye bir krem var..ablam hamileliğinde kullanmıştı..onun işe yaradığını duyuyorum..onu deneyeceğim ben
lierac diye bir krem var..ablam hamileliğinde kullanmıştı..onun işe yaradığını duyuyorum..onu deneyeceğim ben
Listeye göre geçen perşembeden bu yana yapmamışsın. Yanlış varsa düzelteyim. Bugün yaptın mı? Amaç sürekli yapmak.. bırakınca baştan başlamak lazım diye var ama bi fikrim yok.
Kaçamakların için afiyet olsun yerimseniben
Cmt pazar yaptın mı??
ben çok fazla kilo alıp vermeme rağmen sadece geçen yıldan beri 52 den 59 a çıktım. ama vücudum çatlak dolu özellikle popo. bende doğum yapmadım. o çatlaklar birazda büyüme ergenlik dönemimde oluşuyor. benimkiler öle oldu enazından.birde ergenlik dönemindeki kızlara vücud nemelendiricisi sürdürmeli.benim arkadaşım hamileyken çok sürürdi nemlendirici. hiç çatlağı olmadı
Benim de kalça bölgemde çatlak var, çok hafif de göğüs bölgemde senağlama
:roflol:
Bildiğim kadarıyla çatlağın tedavisi yokmuş
abaln hamileliğinde kullanmışsa işe yaramış olabilirde. oluştuktan sonra işe yarayacağını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?