50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle cnm ben 6 gün lahana diyeti yaptım ki sabah normal kahvaltımı yaptığım halde hergün aynı şeyi yemek insanı hem psikolojik hemde bedensel olarak çok etkiliyo en önemli şey bence insanın kendisini mutlu hissetmesi mutsuz insan ne spor yapmak ister ne de herhangi bişey için motive olabilir, hergün aynı şeyi yiyen insan ne kadar mutlu olabilir ki... zayıflıycaz tabiki ama sağlığımızdan ve aynı zamanda ruh sağlığımızdan olmadan:smiley-cool:

çok yedim biliyorum.yarın çok çok az yemeği düşünüyorum dengelemem laızm.yürüyüşede çıkarım inş

selamlar kızlarrrr bana bu sıralar bi haller oldu bahardan mı ne acayip enerjiğim her yere yürüyerek gidiyorum asansör kullanmıyorum cumartesiden beri deli gibi spor yapıyorum :)))))))))

masallah masallah gamis ne mutlu sana. insalah ben de toparlarım bi an önce

patatestir karnabahardır o tarz şeyleri ben fırın poşetini doldurup pulbiber karabiber ve 1 kaşık yağla fırınlıyorum..harika oluyor..tavsiye edilir

ay benim en bayıldıgım yemeKlerden biri o.ben de çoK seviyorum hafif salçalı fırın patates Karnabaharı

evet KesinliKle. Allahım nimetelrini ayrı ayrı özleliKlerde yaratmıs. azar azar hepsinden faydalanmaK gereK bence. isterse bi çatal olsun bi KasıK olsun amma illaKi olsun

ay ben 3 gündür falan yapmıyorumm ama hepten bıraKmıycam yine bu hafta yapıcam elimden geldiğince 3 Kez haftaya p.tesi 5 e çıKarcam.siz 5 e çıKardınız mı ?

Listeye göre geçen perşembeden bu yana yapmamışsın. Yanlış varsa düzelteyim. Bugün yaptın mı? Amaç sürekli yapmak.. bırakınca baştan başlamak lazım diye var ama bi fikrim yok.
Kaçamakların için afiyet olsun yerimseniben

kızlar tibetimi yaptım artımı isterim :hulya:
Cmt pazar yaptın mı??

ben çok fazla kilo alıp vermeme rağmen sadece geçen yıldan beri 52 den 59 a çıktım. ama vücudum çatlak dolu özellikle popo. bende doğum yapmadım. o çatlaklar birazda büyüme ergenlik dönemimde oluşuyor. benimkiler öle oldu enazından.birde ergenlik dönemindeki kızlara vücud nemelendiricisi sürdürmeli.benim arkadaşım hamileyken çok sürürdi nemlendirici. hiç çatlağı olmadı

Benim de kalça bölgemde çatlak var, çok hafif de göğüs bölgemde senağlama

lierac diye bir krem var..ablam hamileliğinde kullanmıştı..onun işe yaradığını duyuyorum..onu deneyeceğim ben

ay canım moralim bozuKtu buraya da giremeyince unuttum

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
en son cuma yaptım:çok üzgünüm:

Benim de kalça bölgemde çatlak var, çok hafif de göğüs bölgemde senağlama

ay benim diz kapağımda var bide . başka yermi bulamadın be çatlak

valla ne göğsü, ne Karın ve bel bölgesi, ne popo ne basen çatlamayn yerim Kalmadıı............

göğsüme hele canım çoK sıKılıyo simdiliK beyaza dönnedi mor renKte Kalın uzun çizgier

:roflol:

Bildiğim kadarıyla çatlağın tedavisi yokmuş

yarın estetisyene gitcem. bu çatlaKları da sorcam.önce sordugumda Kılca damarları ve selüiti lazerle tedavi ettiKlerini söylemiserdi.
oluyosa istediğim Kiloya inip o Kiloyu da sabitleyince eğer ouyosa yaptrcam yaa en azından bi da çatlaK olusmasın diye diKKat ederim:gitme:

.46 Kilodan 60 a çıKınca o Kadar çatladım Ki senağlamaben off sinirlerim bozuuyo aynaya baKınca

lierac diye bir krem var..ablam hamileliğinde kullanmıştı..onun işe yaradığını duyuyorum..onu deneyeceğim ben

canım o tür Kremler, bebe yağları vs yeni çatlaKların olusmasınu önlüyo diye biliyorum ben, esKileri geçiren bisey var mıdır dasenağlama

abaln hamileliğinde kullanmışsa işe yaramış olabilirde. oluştuktan sonra işe yarayacağını sanmam

evet ben de böyle düsünüyorum.hamileliKte zaten KullanmaK gereKiyo da, çatlaKları geçirmeK için deği, yenilerini önemeK için oluyo diye bliyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…