50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğum Sonrası Çatlaklar ıçin

Badem Yağı, Kakao Yağı, Kayısı yağı, Kantaron Yağı, Zeytin Yağ, Çörekotu Yağı .. Birebir ölçülerle karıştırın. Ve uygulayın.
Not: Doğum çatlakları daha çok ilk 1 yıl içinde tedavi edilmelidir.

Gebelik sırasında çatlak oluşumunu engellemek için özellikle yemek sonrası karnınıza sürün.

Cilt Çatlakları ıçin

Kakao yağı, Gliserin yağı, Keten yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…

Badem yağı, Saf Zeytin yağı, Çörekotu yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…

Kantaron yağı, Kayısı yağı, Melissa yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…

Gebelikte Yüz Maskesi

-Sabah akşam, hatmi suyuyla ya da bu bitkinin yaprak ve çiçeği demlemesiyle yıkayın (bir fincana üç tutam)
-Akhuş ağacı özsuyuyla emdirilecek pamuk ve benzeri şeylerle kompres yapın.
-Geceleri ezilmiş çilekle yerel kompresler de faydalıdır.

Doğum Lekeleri

Kullanılacak Malzemeler:
-Bir çay kaşığı tarçın
-Bir çay kaşığı zencefil
-1 yumurta akı
Yapılışı:
Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere hergün uygulanabilir.

Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere her gün uygulanabilir.

Cilt Çatlakları ıçin

Kakao yağı, Gliserin yağı, Keten yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Badem yağı, Saf Zeytin yağı, Çörekotu yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…

Doğum Sonrası Lekeleri ıçin Maske

Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere her gün uygulanabilir.

Cilt Çatlakları ıçin

Hamile Hanımların Karın Çatlamasını Önlemek ıçin

Elma Yağı Ve Badem yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe sürün.
Eşit miktarda badem yağı, havuç yağı, buğday özü yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine 1 limon kabuğunu rendeleyin. Karışımı vücudunuza uygulayın.
Çilek yağı ve susam yağını eşit miktarda karıştırıp her gün karın bölgesine uygulayın.

arkadaslar deneyebilirsinizzz işe yarayıomuş kullanan arkkadaslarım varrr

tatlım boşver yaa ben çok takmıyorum çatlakları çok önemlli değil bence çıplak dolaşmıyoruz ya.ama bak selülit ahh ahh.zayıflayınca inş onlarda gider

Nilüfer bi çatlak dedin millet dağılıverdi :))

EvCadısı
canım ılık süt falan içsen?

Angel
cmt pazar tibet yaptın mı?

çoK geçmis olsun canım. bence seninKi Kilo değil ödemdir
yerimseniben

engellemek için bitkisel yağlar veya bebe yağları ise yarıyo ama olusanlar için kalıcı çözüm var mı bilmiyorum. benim de basım dertte senağlamasenağlama

ben 65 cm top,
120 cm lsatik
+ sisirme pompasi;
18 tl ye almistim..

bende almak istiyorum yaa ama önce bitkisel yağlarla hasır nesir olmak istiyorum.simdilik normal sekilde yapayım sporumu sonra bu tür destekelr alırım diyorum

karabas otunu denedin mi canım?

doğal nikotin varmıs onda, canın sigara isteyince karbas otu çayı iç, nikotin ihtiyacını da dolayısıyla endorfinini de karsılayacaktr.

maydonoz-kiraz sapı-mısır püskülü-rezene-avakado yapragı.bulabildiklerini karıstır cayını yap derim.ben deniyorum faydasını görüyorum. geçen ay nerdeyse hiç sislik olmadı reglimde. gelmeden önce ve geldikten sonra içtim her gün nerdeyse ve faydasını gördüm

tatlım boşver yaa ben çok takmıyorum çatlakları çok önemlli değil bence çıplak dolaşmıyoruz ya.ama bak selülit ahh ahh.zayıflayınca inş onlarda gider

ah cann insallah yaa. yürüyüsüme sporuma,suyuma ve kefain kısıtlamama en çov bu selülitler yüzünden dikkt ediyorum zaten. her sey su fazla kiolar yüzünden ya. hele bi verelim cildimiz de güzellesecek insallah.ben inanıyorumm..... bu sene yapmadım çok hap kullanıyorum die aslında su greyfurta devam etsm çov faydasını görürdüm geçen yıl gibi ama simdi önce su kilolardan haplardan kurtulayım sonra bu doğal güzellik reçetelerine de baslıycam insallah.

ayy ben bi ara kk da doğal maske olayına takmıştım. anam onu sür bunu sür cildine.yani o kadar ki inşaat çimentosu sür gerilir cildin deseler onu bile sürecektim. o kadar yani.o forumlardan uzak kaldım bu aralar iyi oldu. zaten beslenmene dikkat edince cildin de tazeleşiyo ee nede olsa az yiyoruz az yağ alıyoruz. bak baharatıda tuzuda azalttım onunda faydasını gördüm

Aksatmadan hareketleri yapan tüm arkadaşları kutluyorum alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2

Linguist
GriPin
Dulcinea
Yesa
EvCadısı
Gamiş
waterspider
angelgozde

şu yağlar nelermiş ben de alayım bugün [/COLOR]

lahana-nane-portakal-limon-kekik-biberiye-çilek

daha çoğaltmak mümkn

süt kabızlı yapıyo diye ben nadir tüketiyorum.kalsiyumumdan olmıyım diye yogurt diyorum ama
geçmisi okuyup yorumlamaktan soramadım da ya hazır yeri gelmisken sorayım canım nerdesin sen de görünmüyorsun?

basın agrıyomus sanırım çok geçmis olsun.geçen ay bana da çok çektirdi sinüzüt.gözlerime bile vurmustu agrısı.simdi korkumdan banyodan hemen sonra önce saç diplerimi kurutuyorum sonra saçlarımı da güzelce kurutup sarıyorum

şu çarşamba bi getsin koçluuum bitsinde kendime bi ödül wercem yawww
benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3

aynen ben de öyle ya.:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile5 Hemen - leri artı yapam..

Beslenmen nasıl gidiyo? Site çöktüğünden beri ben dahil bi çok arkadaş cozuttu da

Tatlı rüyalar nilüfercim

anowww bnm maşallahım var yaaa tam gaz devammm sabahları müsli yiyorum arkadaslar bu arada inanılmaz tok tutuo

ksinlikle yaa.önce su sağlıklı beslenmemize dikkat edelim, özelikle fazlsı hakivaten tehlikei olan karın bölgesi kalınlıgından bi kurtulalım su yağlardan zaten kendimizi o kadra mutlu huzurlu hissedeceğizdir ki kendimize daha fazla zaman ayırıp, bakımımıza daha fazla dikkat edeceğizdir. insan mutlu olunca kendisine daha iyi bakıyo bunu farkettim.ama kilolarda aldı basını gidiyosa battı balık yan gidr hesabı hiç bi seye dikkat etmiyo.bende bi ara o böümlere fana takmıstım o zamanlar giris yapmadna bakıyodum kk ya.o kadar çok seyler denedim ki bu sefer onları yapcam derken yürüyüs,spor bilmem ne yapmaz oldum. ver bu hale geldim.önce sağlık ve sağlıklı dengei beslenmek sonra zaten cildimiz nefes alacaktır ve bakımımız iste en çok o zaman ise yarayacaktır

ayyy karpuz özellikle hem şişiriyo tok tutuyo hem bol su içeriyooo süper meyveee karpuzum benimmmmmmmmmm

evet yaaa bende o kadar özledm kiii ne güzel yemekten önce yiyodum bolca hem tok tutuyodu az yiypdum hem su ihtiyacımı karsııyodu, su kaybettiriyodu.

heeeeee tamam anladım simdi sağol canım:1hug:

yerimsenibenyerimseniben

benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3

benim reglim yaklastımı bilmiyorm geçen ay düzenim tamamen bozumstu ama acayip sislik hissediyorum ben de ya.bi de canım hep biseyler yemek istiyor. aslında yaklastı normalde ama normal zamanlarda gelmiyo bi süredir o yüzden bielemiyorım.

bi seye sinir olunca zaten hep yiyesim geliyor. spor gerçektn endorfin salgılıyormus ya, c.tesi den beri yapmıyorum ve kendimi mutsuz, her seyi bos vermis, hiç biseyi yolunda gitmeyen birisi gibi hissediyorum.en iyisi bende yarın hiç asansör kullanmamkla adım atıyım.

İnanmıyorum ya... Sanki anlaştık topluca olumunekankayizsmile

uff bence de yaaaa

ayy 2 gündür giremedim ben bu siteye yaa
o değil zaten girmeyede yüzüm yoktu.
yedim yedim yedim

meğer insan düzenini bozunca nasıl da huzursuz oluyomus demiii.ben de aynen senin durumundaydımm.buraya girebilseydim bu kadar olmazdım ya.burasi acayip motive ediyor. hepiniz iyiki varsınız grupdaslarım yaa
olumunekankayizsmile

el birliğiyle işe el koyalım, sahip çıkalım birbirimize olumunekankayizsmile

ya evettt bizim yalnız kalmamız tehlikeliiiii.irademize sahip çıkmayı öğrenene kadar hedef kilomuza düssekte sabitlemeyi basarıncaya kadar birbirimizin yanında olalımmm ve sonrada tabii

hemen hemen aynı durumdaymısız dulcim.....aynen benim de en kötü günlerimdi su 2 gün. fotolara bakıp bakıp ağladım durdum.sporsuz yürüyüssüz geçirdiğim gibi günleri bi de extralar yedim.berbat bi sekilde salıvermistim kendimi.boyna uyudum

Süt bebeklerde kabızlık yapıyo diye biliyorum. Bende tersi etki yaratıyo genelde

ha o kadarını bimiyorum o zaman,ben sırf bebeklerde oldugunu bilmiyodum:)

ay etin yanına da hep pilav ya da pat.püre yapııyo yaa.....bunu bilmiyodum trufcum çok sağol ya bundan sonra dikkat edicem insallah

Eeee, pek durulduk kızlar yaw... Benim tamı tamına 1 ay 28 günüm kaldı.. o kadar zamanda 2 kilocuk verdim sadece. Artık işleri sıkı tutmam lazım. 5 kilo daha versem bu sürede tam süper olur boshayallersmile

ay ne kadar benziyoruz yaa bnde diyorum ya vuslat gelinceye kadar bi 5 kio versem diyee.ama benim senin kadar da zamanım kalmadııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…