ay canım moralim bozuKtu buraya da giremeyince unuttum
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
en son cuma yaptım:çok üzgünüm:
valla ne göğsü, ne Karın ve bel bölgesi, ne popo ne basen çatlamayn yerim Kalmadıı............
göğsüme hele canım çoK sıKılıyo simdiliK beyaza dönnedi mor renKte Kalın uzun çizgier
yarın estetisyene gitcem. bu çatlaKları da sorcam.önce sordugumda Kılca damarları ve selüiti lazerle tedavi ettiKlerini söylemiserdi.
oluyosa istediğim Kiloya inip o Kiloyu da sabitleyince eğer ouyosa yaptrcam yaa en azından bi da çatlaK olusmasın diye diKKat ederim:gitme:
.46 Kilodan 60 a çıKınca o Kadar çatladım Ki senağlamaben off sinirlerim bozuuyo aynaya baKınca
Kızlar günaydın, hepinizin çok karçırmışsınız haftasonu sizi gidi sizi. Ben se 2 gün bir öğünlük falan yedim aç gezdir resmen, yemek yiyemiyorumbütün yüzüm şiş.
İşin kötü tarafı buna rağmen bir kilo almışım bu 2 günde nasıl oluyor anlamadım
kızlar size bir konuda danışmak istedim zayıflama sonucunda vucutda oluşan çatlaklar için herhengibir öneriniz var mı? yok etmek için güzellik merkezlerine uğramamız gerekiyor heralde ama engellemek için yada azaltmak için sizin bir fikriniz var mı
ben 65 cm top,
120 cm lsatik
+ sisirme pompasi;
18 tl ye almistim..
kızlarrr sigarayı bırakmak istiyorum artık yeter dulcinea cığımın da yorumlarıyla bugün içmemeyi deniycem yardımlarınızı bekliyorum cnm istediğinde buraya yazıcam ben engelleyemezsem siz engelleyin beniii
tamam mı kızlar yardım eder misiniz?
cnm çok sağol inşallah daha iyi olucak bundan sonra sporlar daha verimli :)))))
Ay hala mens olmadım 7 gün geçti üstünden yaaaşiştikçe şiştim kızlar ne çayı önerirsiniz yeşil çaydan farklı???
Nilüfer bi çatlak dedin millet dağılıverdi :))
EvCadısı canım ılık süt falan içsen?
Angel cmt pazar tibet yaptın mı?
tatlım boşver yaa ben çok takmıyorum çatlakları çok önemlli değil bence çıplak dolaşmıyoruz ya.ama bak selülit ahh ahh.zayıflayınca inş onlarda gider
evet cnmm tibetlerimde istikraru bozmuorummm :kedi:
ah cann insallah yaa. yürüyüsüme sporuma,suyuma ve kefain kısıtlamama en çov bu selülitler yüzünden dikkt ediyorum zaten. her sey su fazla kiolar yüzünden ya. hele bi verelim cildimiz de güzellesecek insallah.ben inanıyorumm..... bu sene yapmadım çok hap kullanıyorum die aslında su greyfurta devam etsm çov faydasını görürdüm geçen yıl gibi ama simdi önce su kilolardan haplardan kurtulayım sonra bu doğal güzellik reçetelerine de baslıycam insallah.
şu yağlar nelermiş ben de alayım bugün [/COLOR]
bibeem hatırlattığın iyi oldu ben bu hafta süt tüketimini artırtmaya çalışmıştım kabızlığımın sebeplerinden biride bu olabilir..ayy ne güsel sewiniyodum bende artık içiyom süt diye(
bi de tarçınıda sütle çok tükettim bildiğim kadarıyla tarçınında fazlası kabızlık yapıyo :gitme: ohaoldumsmile
ben son haftalarda çok sakıncalı şeyler yapıyorum. bu hafta da regl dönemim olduğundan birkaç gün krize girdim 58 kiloyu gördüm aç karına.şimdi 55.5 oldum tekrar. 3 günde 1 paket makarna,bol tereyağlı salçalı,yarım kilo badem(kabuklu),80 grlık iki çikolata.bir büyük pakette cips yedim. önümüzdeki iki gün biraz kilo veririm umarım.normale dönmüş durumdayım şu an.sporu da bırakmıştım 10 gündür,dün yeniden başladım. yediğim iki lahmacun ve birkuşbaşı kaşarlı pideyisöylemeyi unutmuşum.kabahatli hormonlarım,biraz da moralim bozuktu,ondan oldu galiba.
ben mönümü yazmıyorum,ucu kaçtı bu aralar. regl yaklaştı,bugün yarın. canım da sıkkın zaten,hormonlarım da depreşti,yiyip yiyip ağlıyorum. ilkyardım semineri vardı bugün,kan revan,kırık,kopuk derken bunalım geldi. çok fenayım çok.
şu çarşamba bi getsin koçluuum bitsinde kendime bi ödül wercem yawww
benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 Hemen - leri artı yapam..
Beslenmen nasıl gidiyo? Site çöktüğünden beri ben dahil bi çok arkadaş cozuttu da
Tatlı rüyalar nilüfercim
anowww bnm maşallahım var yaaa tam gaz devammm sabahları müsli yiyorum arkadaslar bu arada inanılmaz tok tutuo
ayy ben bi ara kk da doğal maske olayına takmıştım. anam onu sür bunu sür cildine.yani o kadar ki inşaat çimentosu sür gerilir cildin deseler onu bile sürecektim. o kadar yani.o forumlardan uzak kaldım bu aralar iyi oldu. zaten beslenmene dikkat edince cildin de tazeleşiyo ee nede olsa az yiyoruz az yağ alıyoruz. bak baharatıda tuzuda azalttım onunda faydasını gördüm
abaln hamileliğinde kullanmışsa işe yaramış olabilirde. oluştuktan sonra işe yarayacağını sanmam
ayyy karpuz özellikle hem şişiriyo tok tutuyo hem bol su içeriyooo süper meyveee karpuzum benimmmmmmmmmm
heeeeee tamam anladım simdi sağol canım:1hug:
ben son haftalarda çok sakıncalı şeyler yapıyorum. bu hafta da regl dönemim olduğundan birkaç gün krize girdim 58 kiloyu gördüm aç karına.şimdi 55.5 oldum tekrar. 3 günde 1 paket makarna,bol tereyağlı salçalı,yarım kilo badem(kabuklu),80 grlık iki çikolata.bir büyük pakette cips yedim. önümüzdeki iki gün biraz kilo veririm umarım.normale dönmüş durumdayım şu an.sporu da bırakmıştım 10 gündür,dün yeniden başladım. yediğim iki lahmacun ve birkuşbaşı kaşarlı pideyisöylemeyi unutmuşum.kabahatli hormonlarım,biraz da moralim bozuktu,ondan oldu galiba.
benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3
İnanmıyorum ya... Sanki anlaştık topluca olumunekankayizsmile
kızlar selammm..
yoğun bir pazartesi daha başladı. kahvaltı etmeye şimdi fırsatım oldu daha, hemen toplantıya kaçıyorum şimdi de. gördüğüm kadarıyla kaçamak yapmayan kalmamış kaydirigubbakcemile3 hadi silkelenip kendimize gelelim, tartı günü hüsranla sonuçlanmasın:lepi:
herkese slm dünden beri defalarca denedim ama daha yeni girebildim siteye sorun vardı sanırım. ama bu siteye yeni üye olmama rağmen bu iki günde kıymetini cok ıyı anladım. yediklerimin hesabını verebileceğim bir yer olmayınca kaçamaklarım oldu. genelde beslenmem duzenlıydı ama arada çikolata yedim.
ayy 2 gündür giremedim ben bu siteye yaa
o değil zaten girmeyede yüzüm yoktu.
yedim yedim yedim
şöle bi baktım da h. sonu diyeti bozan bir ben değilim galiba kısırlar lahmacunlar pohaçalar makarnalar.
bu arada selam kızlar ben h. sonu hiç giremedim siteye.hata verdi durdu hep.
zaten girebilseydim o yediklerimi emezdim heralde. cumarrtsi günü bol makarna pazar günü bol kısır.bi ara pohaça kek.zaten 300 gr da almışım bana iyi ders oldu çok mutsuzum walla sabah bi uyandım yediklerim aklıma gelince yastığa gömüldüm resmen
el birliğiyle işe el koyalım, sahip çıkalım birbirimize olumunekankayizsmile
Buraya yazmaya başladığımdan beri en kötü zamanımı geçirdim şu 2 gündür senağlama . Forum zamanı geçirmeyi baya bi kolaylaştırıyormuş. Pazar günü olmasına rağmen sevgilimle de sadece akşam 1 kez konuşabildim. 2 gündür düşünmeye ve fotolara falan bakmaya çok vaktim kaldı, özlem vs acaip keyifsizdim.
Bunlar yetmiyomuş gibi öyle bi yemek yedim ki.. ne sen sor ne ben anlatıyım. Dün akşamdan beri çatlayana kadar yedim. senağlama Hala midem şiş. Mozaik pasta yaptı annem 2 pudingle (düşün miktarı) En az 4 te 3 ünü ben yedim. Kahvaltı yerine tatlı, öğle yemeği yerine tatlı, akşam yemeği yerine yine tatlı. (ekstra şeyler de yedim) Manyağım işte. Çok keyifsizdim napayım bilmiyorumkismile Battı balık yan gider hesabı...
Süt bebeklerde kabızlık yapıyo diye biliyorum. Bende tersi etki yaratıyo genelde
Çörek otunu severim, tüketince noluy :uhm: Öptüm canım opuyorumnanaktan
sabah aç karnına öğütülmüş 1 tatlı kaşığı çörekotunu ister su ile ister 3 kaşık yoğurt ile
tüketiyorum
nolucanı 1 haftaya görücem tatlım eyvahedigeldismile
katre yiyiyordu ona iyi gelmiş bakalım:ecrin_bebek:
ben kio vermeye yardımcı oldugunu farkettim. bazen suya içmek zor geliyodu yogurta yiyodum ama suyla içince çok su tüketiyoum bahaneliksıra diye suya içmeye calısıyorum öğüttükten sonra.
. Bi de benim ağzım yaraydın 1 haftadır falan.. ağzımın tadıyla bişi yemeyi özlemişim.
kara dut reçeli falan ye canımyerimseniben.
Kızlar ilk başlayan gruptakiler olarak yarından itibaren 5 adet hareket yapacağız.
masallah size ya bende ilk baslayanlardandım ama kendimi salıverince resmen unuttum yapmayı
ben sağlıklı zayıflatan diyet kitabında okumuştum etin yanına pirinç pilavı, patates, makarna gibi etten önce enerji olarak kullanılabilecek şeyler yenirse et daha sonra kullanmak üzere depo ediliyor. daha sonra biz normal yememize devam ettiğimiz için o ete hiç sıra gelmiyor ve yağa dönüşerek kalıyor vücutta.
şu kk ya giremediğimiz 2 gün hatta 1,5 gün herkes kaçamak yapmayı başarmış
bravo hepimize
Allah'ım ben ne yaptım midem o kadar dolu ki
eritemiyorum da
neler neler yedim hiç sormayın
bu arada nöbetteyim ve telafi etme şansım yok ne yazık ki
bana 10 günde 2 kilo verdirecek bişiler söyleyin
10 günüm kaldı
Eeee, pek durulduk kızlar yaw... Benim tamı tamına 1 ay 28 günüm kaldı.. o kadar zamanda 2 kilocuk verdim sadece. Artık işleri sıkı tutmam lazım. 5 kilo daha versem bu sürede tam süper olur boshayallersmile
Ben bugün tartılmadım ama esas yarın tartılmaya korkuyorum eyvahedigeldismile
Şu andan itibaren birbirimize dikkat edelim aplacım yaw Şeniz
evet yaaa.ben normalde nisan sonuna kadar 50 ye 51 e düsmeyi hayal ediyodum ve isi sıkı tutumaya da gayret ediydum buradan uzak kalalı resmen nefsim vesvese vermeye basladı yaaa .amaaan 55 e düssem de olurrr zaten o beni 60 ken bie beğeniyodu değilki 56 da 57 de.57 bile olsam olur nolacak 55 e düssem daha ne isterim ay resmen saçmasapan seyler düsünmye basladım bugün falann.ama toparlamam lazım ya.sahip çıkalım birbirimizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?